Chalet.nu logo

Chalet.nu reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Chalet.nu reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
721
Chalet.nu logo
Website
chalet.nu
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Chalet.nu

Zeker als je van plant bent een vakantie te boeken of een weekendje weg wilt, wil je altijd de juiste beslissing nemen wat betreft de accommodatie. Je wilt weten of je er verstandig aan doet om zaken te doen met een bepaald bedrijf, in dit geval met Chalet.nu. Om het je gemakkelijker te maken, hebben wij de reviews en ervaringen van mensen die al eens met Chalet.nu te maken hadden voor je op een rij gezet. Aan de hand van die bevindingen kun je zelf beslissen of jij ook kiest voor de diensten van Chalet.nu.

Over Chalet.nu

Chalet.nu bemiddelt in de verhuur van vakantiehuizen. Het biedt ondertussen ruim 40.000 vakantiehuizen aan in twintig verschillende Europese landen. De sterk uiteenlopende accommodaties boek je uitsluitend online. Chalet.nu werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde touroperators en kan tegemoet komen aan zo goed als alle wensen. En dat in zowel de zomer als in de winter.

Waarom kiezen voor Chalet.nu

Het is snel gegaan met Chalet.nu, dat je nu dus al rond de 40.000 vakantiehuizen aan kan bieden in twintig verschillende landen. Of het nou gaat om een vakantie of weekendje weg in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Hongarije, Italië, Kroatië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Zweden, Zwitserland of Griekenland, Chalet.nu kan je altijd van dienst zijn. In het voordeel van werken met deze aanbieder spreekt de grote verscheidenheid in accommodaties. Van een gezellig huisje voor een knus weekendje weg tot grote groepsaccommodaties en appartementen en luxe woningen midden in de stad; Chalet.nu kan het je allemaal bieden.

Is Chalet.nu betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen blijkt dat het goed zaken doen is met Chalet.nu. Doorgaans wordt bij deze organisaties gekeken of sprake is van aansluiting bij ANVR/SGR. Chalet.nu is zelf niet aangesloten bij deze instanties. De aanbieder van vakantiehuizen werkt echter uitsluitend samen met aanbieders die wél zijn aangesloten bij deze organisaties. De nota voldoe je ook rechtstreeks aan deze aanbieders, waardoor de garanties van ANVR/SGR wel degelijk opgeld doen.

Klantenservice en klachten

Behalve dat je de rekening van de huur van een van de huisjes die Chalet.nu aanbiedt rechtstreeks voldoet aan de aanbieders van de huizen, zo leg je ook klachten over een accommodatie bij de beheerder of de aanbieder van het vakantiehuis neer. Mocht je er niet uitkomen, dan kan Chalet.nu eventueel een rol gaan spelen. Chalet.nu werkt alleen online. Je vindt het adres op de website zoals er ook contactmogelijkheden voldoende zijn, Met een zeer uitgebreide FAQ probeert het al op voorhand antwoord te geven op alle vragen die je als huurder eventueel hebt.

Wil je ook beoordelen?

We hopen dat je goed geholpen bent met de informatie die je hier hebt kunnen lezen over Chalet.nu. Die informatie kunnen wij je aanbieden omdat andere mensen hun mening hebben gegeven over de aanbieder van vakantiehuizen. Om andere mensen ook van dienst te kunnen zijn, vragen wij je om ook een beoordeling te maken. Je helpt er andere mensen écht mee.

Reviews over Chalet.nu
Gerelateerde bedrijven
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
European sleeper logo
European sleeper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Chalet.nu

Chalet.nu is geverifieerd door ons expert team. De webshop Chalet.nu bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Chalet.nu lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Chalet.nu. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Chalet.nu is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van chalet.nu. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Chalet.nu.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht.

Slechte ervaring. Boeking gedaan, direct bevestiging van chalet.nu, echter niet van verhurende bedrijf, al zou dit wel direct het geval moeten zijn volgens de email van chalet.nu. Op mijn mails wordt niet gereageerd. Vakantie per mail maar geannuleerd... erg teleurstellend allemaal.

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: B. E.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg vriendelijk

Ik heb online gebruik gemaakt van de support die ze bieden en ze waren erg netjes en vriendelijk. Ik werd meteen terug gebeld en mijn order is snel en juist aangepast!

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rianne D.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Chalet.nu
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
European sleeper logo
European sleeper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Chalet.nu een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Chalet.nu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Chalet.nu actief?

Chalet.nu is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) allround , familiereizen , themareizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Chalet.nu reviews? Dan kunt u naar de website van Chalet.nu gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie