Coolshop logo

Coolshop reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Coolshop reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
594
Coolshop logo
Website
coolshop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Coolshop

Heb je weleens een game gekocht bij Coolshop? Of heb je hier elektronica of andere producten gekocht? Laat dan hieronder weten wat jouw ervaring met Coolshop was. Wij hebben alle informatie over Coolshop op een rijtje gezet en onderaan de pagina kun je ervaringen van andere klanten lezen of zelf een ervaring achterlaten.

Over Coolshop

Coolshop heeft haar roots in Denemarken. Waar deze webshop begon als webshop voor games in Denemarken, is het vandaag de dag uitgegroeid tot een populaire webshop op het gebied van gaming en meer in heel Europa. Met meer dan een miljoen klanten, is Coolshop vandaag de dag een gewilde plek op het web en dat is niet voor niets. Coolshop wil gaming voordelig maken en biedt daarom altijd de beste prijzen aan voor nieuwe games.

Het aanbod aan games is bijzonder divers en sinds de laatste jaren kun je naast games, ook bij Coolshop terecht voor woon-, elektronica- en babyartikelen. Coolshop is niet alleen voordeliger dan concurrenten, ook levert Coolshop sneller, omdat ze een eigen magazijn hebben waar ze altijd alles op voorraad hebben.

Waarom kiezen voor Coolshop

Shoppen bij Coolshop doe je niet alleen vanwege het riante aanbod aan games en meer, maar ook vanwege de goede service, snelle verzending en betrouwbare website. Coolshop is niet voor niets zo snel uitgegroeid tot een van de populairse gaming webshops van Europa. Je geniet hier altijd van het beste aanbod en kunt tegenwoordig ook meer dan alleen games kopen bij Coolshop. Zo kun je in één keer al jouw online bestellingen bij Coolshop plaatsen.

Coolshop levert snel en gaat professioneel om met haar klanten. Je wordt bijvoorbeeld altijd op de hoogte gehouden van jouw bestelling en verzending. Mocht je vragen hebben, dan kun je Coolshop zelf ook eenvoudig bereiken.

Is Coolshop betrouwbaar?

Je kunt altijd met een goed gevoel shoppen bij Coolshop. Deze webshop bestaat al lang en heeft genoeg ervaring. Daarom kun jij altijd zonder zorgen hier bestellen. Deze webshop is in het bezit van veiligheidskeurmerken en je kunt hier altijd veilig betalen. Als klant bepaal je zelf hoe je wilt betalen. Dit kan via het vertrouwde Ideal. Zo kun je via jouw eigen bank online betalen. Ook accepteren zij Visa en Mastercard. Daarnaast heb je nog enkele opties om veilig met online betaalmethodes te betalen. Je kunt een eigen account aanmaken voor Coolshop en daarmee jouw gewenste betaalmethode opslaan.

Klantenservice en klachten

Coolshop heeft het streven om online shoppen zo eenvoudig mogelijk te maken. Daarom kun je niet alleen eenvoudig online zoeken en bestellen bij Coolshop, ook kun je snel in contact komen met de klantenservice van deze webshop. De klantenservice wordt beheerd door een vriendelijk en professioneel team van Coolshop. Zij weten niet alleen alles over games, maar ook alles over de service online. Je kunt altijd op een professioneel antwoord rekenen op jouw vraag. Je kunt de klantenservice bellen, maar kunt jouw vraag ook per mail sturen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Een klacht over een game, bestelling of service van Coolshop, mag je ook gewoon melden. Door er melding van te maken, kan het klantenservice team aan de slag gaan om een goede oplossing te vinden. Zo kan jouw klacht verholpen worden en kun je als tevreden klant nogmaals shoppen bij Coolshop.

Wil jij ook beoordelen?

Wil je ook een beoordeling van Coolshop achterlaten? Dat kan! Je helpt hier andere klanten mee om een beter beeld te krijgen van de webshop en de service. Laat bijvoorbeeld iets achter over jouw bestelling, de verzendtijd of de algehele service van Coolshop? Laat dan zelf een persoonlijke review achter en help nieuwe klanten om een beter beeld te vormen van Coolshop.

Reviews over Coolshop
Gerelateerde bedrijven
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen
6,6
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Niet bestellen bij Coolshop

Mooie website NL het blijkt echter een Deens bedrijf te zijn. 28 mei bestelling geplaatst nog steeds niets geleverd op 1 Juli. Reageren niet op mails. Contact taal met Coolshop is engels dit is niet duidelijk.

Geplaatst op: 02-07-2023
Laatst bewerkt op: 02-07-2023
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
NIETS bestellen!!!

Inderdaad na 1 werkdag een track and trace, dat de zending is aangemeld bij Danske Post. Vijf werkdagen daarna blijft het bij die melding, dat het pakket is aangemeld bij danske post. Na het lezen van diverse reviews besluit is de danske post te bellen. Het door coolshop opgegeven track and trace nummer blijkt helemaal niet te bestaan en de door mij ontvangen track and trace post is NIET van danske post, maar door coolshop zelf aangemaakt. Het bedrijf (coolshop.nl en coolshop.dk) schijnt heel beroemd te zijn bij danske post. Legio mensen die hen bellen en mailen waar hun bestelling blijft. Bij de kvk in Nederland blijkt coolshop.nl allang te zijn uitgeschreven. Coolshop zelf stond eerst ingeschreven in Rotterdam en nu ineens in Italie. Maar de mensen op het italiaans adres weten van niets en hebben een jaar geleden al aangifte gedaan bij de Italiaanse politie. Van meerdere review's online zie ik dat er een aantal klanten wel geleverd hebben gekregen, maar dat hun zending na weken werd ontvangen. VANUIT CHINA. Waar hun product te koop stond voor 2,99 ipv van het door hun betaalde 22,99! Waarschijnlijk incasseert hij dus gewoon het geld van de klant en stuurt daarna de bestelling door naar China. Daarom is het terug zenden van verkeerd geleverde artikelen ook zo duur! Het moet terug naar China.
Inmiddels ook gemeld, televisie uitzendingen over dit bedrijf in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italie. Allemaal oplichtingszaken.
NIETS bestellen dus.
------

24 62909444 Coolshop Europe B.V.
Bierstraat 123 3011XA Rotterdam
Oude statutaire namen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
*** Geen historie voor dit onderdeel***
Oude handelsnamen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
*** Geen historie voor dit onderdeel***
Oude vestigingsadressen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
Adres Heer Bokelweg 155, 3032AD Rotterdam
Datum ingang ***Onbekend***
Oude rechtsvormen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
*** Geen historie voor dit onderdeel***
Oude bedrijfsomschrijvingen zoals vastgelegd sinds 01-10-1993
*** Geen historie voor dit onderdeel***
Functionarisgegevens Uitgetreden functionaris(sen) rechtspers.
Enig aandeelhouder:
Naam COOLSHOP S.R.L. / 2
Adres Corso Vinzaglio 29, Cap 10121 Torino, Italië
Ingeschreven in Registro delle Imprese te Italië onder nummer
TO - 1117607.
Enig aandeelhouder sedert 19-03-2015
Uit functie 08-09-2020
Overige functionarisgegevens Uitgetreden
*** Geen historie voor dit onderdeel**

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joop G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Heb mijn computer bog steeds niet

Heb niets ontvangen en ze beantwoorden niets

Geplaatst op: 17-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Trudy S.

5 / 10
2/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Scherpe prijzen

Ik hier een aantal producten besteld tegen een super scherpe prijs. De communicatie was prima en de voortgang van de levering werd duidelijk aangegeven. Alles was na een aantal dagen al binnen en het zal ook prima verpakt.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeremy V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Coolshop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dealrunner.nl logo
Dealrunner.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Coolshop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Coolshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Coolshop actief?

Coolshop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koopjes , voordeelshops en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Coolshop reviews? Dan kunt u naar de website van Coolshop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie