Dagboekreizen logo

Dagboekreizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dagboekreizen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
729
Dagboekreizen logo
Website
dagboekreizen.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dagboekreizen

Ben je van plan om binnenkort een reis te boeken bij Dagboekreizen, maar had je graag wat meer zekerheid over de kwaliteit van service die ze bieden? Op deze pagina hebben we heel wat beoordelingen en reviews verzameld van klanten die in het verleden bij Dagboekreizen hebben geboekt. Lees nu hun ervaring.

Over Dagboekreizen

Dagboekreizen is een Nederlandse organisatie die gelooft in het feit dat reizen draait om ervaringen. Hierdoor zijn ze zich gaan specialiseren in individuele rondreizen waar de beleving centraal staat. De reizen zijn dan ook geïnspireerd op de verhalen uit het reisdagboek van hun medewerkers. Aan de hand hiervan bieden ze hun klanten een persoonlijke service waarbij iedere reis is opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen, maar de klant deze kan aanvullen met hun eigen wensen. Zo slagen ze er in om reizen op maat te bieden, die divers zijn qua accommodaties en activiteiten.

Ondertussen biedt Dagboekreizen reizen aan naar Azië, Afrika, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika.

Waarom kiezen voor Dagboekreizen

Reizigers die niet houden van voorgekauwde pakketreizen zitten bij Dagboekreizen goed. De reizen worden volledig op maat samengesteld vanuit een basis aan reiservaringen van de medewerkers, aangevuld met persoonlijke reiswensen van de klant. Hierdoor slagen ze er in om reizen aan te bieden naar bestemmingen in verschillende uithoeken van de wereld, waar de beleving centraal staat door unieke activiteiten en accommodaties aan te bieden.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is een factor die de laatste jaren steeds belangrijker wordt bij reizigers en reisorganisaties. Ook Dagboekreizen tracht zijn steentje bij te dragen door samen te werken met lokale partners en de CO2-uitstoot van de reis te compenseren door bomen te planten in het binnenland van Brazilië.

Is Dagboekreizen betrouwbaar?

Wie een reis boekt bij Dagboekreizen is verplicht een reisverzekering af te sluiten die je beschermt tegen ongevallen in het buitenland. Ook een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Zelf bieden ze dit niet aan, maar kunnen ze dit wel voor je regelen via een partner. Daarnaast is Reislust, waarvan Dagboekreizen het handelsmerk is, aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hierdoor is iedere reizigers verzekerd van zijn geld na een faillissement.

Verder zijn ze ook aangesloten bij de ANVR, die strenge normen hanteert wat betreft de kwaliteit van reizen, en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Deze laatste garandeert dat je bij een natuurramp je geld terugkrijgt wanneer de rest van de reis niet kan worden uitgevoerd.

Klantenservice en klachten

Als reisorganisatie staan hun medewerkers steeds klaar voor het oplossen van problemen en het behandelen van klachten van reizigers. Daarom zijn ze tijdens de openingsuren van hun kantoor (maandag tot vrijdag) steeds telefonisch beschikbaar.

Ook wanneer reizigers zitten met klachten proberen ze steeds snel en efficiënt te handelen om het ongemak zo snel mogelijk op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je in het verleden zelf al een reis gemaakt met Dagboekreizen? Dan kan je nu je ervaring met andere personen delen door het geven van een beoordeling of schrijven van een review.

Reviews over Dagboekreizen
Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Dagboekreizen

Dagboekreizen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dagboekreizen bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dagboekreizen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dagboekreizen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van dagboekreizen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dagboekreizen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Perfect eilanden zorgeloos rondreis.

Net thuis van een heerlijke rondreis door Mexico samen met mijn zoon. Alles was perfect geregeld en we hebben dan ook extreem genoten van alle indrukken ( mooie natuur / vogels, schitterende maya tempels die ook wat minder toeristisch zijn, schitterende lagunes en cenotes, leuke Spaanse stadjes en nog veel meer) . Alles perfect geregeld en mooi gevarieerd. Van slapen in heerlijke luxe hotels tot en met glamping in een tent. Dit was onze tweede reis door dagboek reizen geregeld, eerste was Thailand, en we gaan zeker volgend jaar weer een leuke trip laten plannen door Hans, Tonia en Neelke.

Geplaatst op: 07-08-2023
Laatst bewerkt op: 07-08-2023
Geschreven door: Alex S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden

Super mooie, leuke, gezellige en leerrijke reis gehad. Accommodatie, vervoer ter plaatse, de gidsen en de uitstapjes waren perfect georganiseerd door dagboek reizen. Zeer tevreden!

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geert S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dagboekreizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Sunparks logo
Sunparks
10 beoordelingen
5,4
Thomas Cook logo
Thomas Cook
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dagboekreizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Dagboekreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dagboekreizen actief?

Dagboekreizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , rondreizen , themareizen , verre reizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dagboekreizen reviews? Dan kunt u naar de website van Dagboekreizen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie