DAZN logo

DAZN reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DAZN reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2862
DAZN logo
Website
dazn.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DAZN

Sportfan in hart en nieren en dus op zoek naar de beste mogelijkheid die er bestaat om overal en altijd sport te kunnen kijken? Dan heb je vast en zeker DAZN.com ontdekt. Da Zone (zoals je hoort uit te spreken) is zeker een prima optie. Dat dacht jij waarschijnlijk ook al. Maar toch wil je even het zekere voor het onzekere nemen en ben je dus op zoek naar de ervaringen van anderen? Groot gelijk, want praatjes vullen geen gaatjes. Al hun mooie teksten willen immers nog helemaal niet zeggen dat ze ook doen wat ze zeggen! En dus: lees hier rustig verder. Door de hier achtergelaten recensies te lezen weet je meteen veel meer én wij hebben ook nog wat informatie voor je opgezocht over de werkwijze van DAZN. Zo heb je alles lekker overzichtelijk bij elkaar en kan jij de juiste keuze maken of je wel of niet sport wilt kijken via DAZN. Ben jij al een fan van DAZN? Laat hier dan ook jouw beoordeling achter!

Over DAZN

DAZN.com is een live sportstreamingservice, die je overal en altijd kunt bekijken. Of je nu gewoon thuis zit, op vakantie bent of misschien wel op bed ligt”¦ Of je nu live een wedstrijd van je favoriete club wilt bekijken of dat het on demand beter uitkomt: het kan allemaal. De meeste apparaten werken prima met DAZN. En ook zo fijn: van commerciële onderbrekingen wordt DAZN zelf ook niet blij. Dus daar doen ze gewoon niet aan. In Nederland is DAZN net begonnen en is het nog vooral boksen wat er gestreamd wordt, maar in de andere landen is het aanbod heel divers en dat gaat het hier ook gewoon worden!

Waarom kiezen voor DAZN

DAZN is een fijne keuze als je overal sport wilt volgen. Het aanbod is zeer divers qua sporten (wat Nederland betreft moet dit nog uitgebreid worden) en daarbij kan je doen en laten wat je wilt. Kijk je live of later? Wil je iets terugzien? Dan spoel je gewoon even terug. En belt nu net op het moment dat je zit te kijken je schoonmoeder op? Geen probleem: dan zet je hem toch gewoon op pauze?! Competities volgen of bepaalde spelers: natuurlijk, waarom niet? Geen commerciële ellende tussendoor én je zit helemaal niet vast aan lange termijnen. Gewoon een eerlijke prijs voor een aanbod waar je u tegen zegt!

Is DAZN betrouwbaar?

Je kunt op ieder moment stoppen met het abonnement, waardoor je in ieder geval niet vastzit aan langdurige betalingen. DAZN is voor jou bereikbaar in het land waar je ingeschreven hebt. Ga je naar het buitenland op vakantie dan kan het dus niet. Maar: DAZN is dus wel in meerdere landen actief, wat toch wil zeggen dat het een bedrijf met potentie is en dus wel betrouwbaar moet zijn. Omdat op praktisch ieder apparaat de app te gebruiken is, kan het haast niet anders dan dat ook jij wel iets kan met DAZN. Naast tv, computer en smartphone kan je bijvoorbeeld ook kijken via diverse gameconsoles. Hier en daar kom je de vergelijking tegen tussen DAZN en Netflix. ”˜Het Netflix voor sport’, zeggen ze dan.

Klantenservice en klachten

Je kunt je vraag intypen op de site. Via de site kan je de klantenservice bereiken. Zo kan je ook chatten met ze via de site. Telefonische ondersteuning is er niet.

Wil jij ook beoordelen?

Kijk jij al naar sport via DAZN? Hoe tevreden ben jij? Wat kan er anders en wat is er prima zo? Welke problemen liep jij tegenaan en kreeg je daar de juiste hulp bij? Was de klantenservice goed te bereiken bij klachten? Wat vind je van het aanbod? Door jouw ervaringen met ons te delen kunnen we het eerlijke verhaal over DAZN neerzetten en zo de juiste informatie geven aan toekomstige klanten. Wil jij dus ook hier jouw beoordeling achterlaten en anderen zo helpen? Want zeg nou zelf: ervaringen van anderen is net zoiets als mond-tot-mond reclame, en die zijn nu eenmaal het eerlijkst.

Reviews over DAZN
Gerelateerde bedrijven
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
43 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ruikt naar oplichting + zeer slechte support

Ik keek naar DAZN voor de UFC. Terugkijken ging al lang niet meer (max 1 week), een antwoord over uitbreiding abonnement,..., kwam er niet, niet online en niet via mail. Sinds dit jaar hebben ze blijkbaar geen rechten meer in België voor UFC, niets terug te vinden via communicatie of zelfs op hun website. Verschillende online vragen en mails. Ik kreeg uiteindelijk antwoord dat de rechten er wel zijn. Blijkt voor Duitsland te zijn. Als ik verdere vragen stel dien ik nu in het Duits te reageren. Abonnement opgezegd.

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Alles is top geregeld

We hebben hier kaartjes gekocht voor verschillende wedstrijden en het is altijd super verlopen. Alles wordt altijd duidelijk aangegeven en was ook makkelijk te volgen.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brian S.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DAZN
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
3 beoordelingen
5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
43 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DAZN een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over DAZN. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DAZN actief?

DAZN is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) entertainment.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DAZN reviews? Dan kunt u naar de website van DAZN gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie