De Grote Speelgoedwinkel logo

De Grote Speelgoedwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Grote Speelgoedwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
738
De Grote Speelgoedwinkel logo
Website
degrotespeelgoedwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Grote Speelgoedwinkel

Kinderen en speelgoed horen onlosmakelijk bij elkaar. Ze hebben legpuzzels, poppen, auto’s en constructiemateriaal nodig voor hun ontwikkeling. Kun je bij De Grote Speelgoedwinkel speelgoed van goede kwaliteit vinden? Hoe staat het met de veiligheid? Zijn de puzzels een beetje goed te leggen en hoef je bij het speelgoed niet bang te zijn dat het zo weer kapot is? Het grote assortiment van De Grote Speelgoedwinkel is prettig, maar hoe betrouwbaar is deze shop? Om hier achter te komen, hebben wij beoordelingen van andere klanten voor je verzameld. Ze staan hier handig voor je op een rijtje. Lees wat andere consumenten in hun recensies vertellen over De Grote Speelgoedwinkel. Vervolgens beslis jij zelf of je dit wel of geen handig adresje vindt om je speelgoed te kopen.

Over De Grote Speelgoedwinkel

De Grote Speelgoedwinkel geeft aan alleen het allerleukste speelgoed voor jongens en meisjes te verkopen. Het assortiment is met meer dan 7000 verschillende producten zeer uitgebreid. Soms heb je snel speelgoed nodig. Je wilt je kind ergens voor belonen of er is onverwachts een kinderpartijtje. Het voordeel van De Grote Speelgoedwinkel is dat er een snelle levering plaatsvindt. Bestel je voor 17:00 uur, dan heb je het speelgoed de volgende dag al in huis. Je kunt hier terecht voor alle bekende merken, zoals Playmobil, Fisher Price en Lego. Het is voor het team van De Grote Speelgoedwinkel een passie om het speelgoed met zorg te leveren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Je kunt als klant zelf pakpapier selecteren om het cadeau nog aantrekkelijker te maken. Het inpakken wordt voor je gedaan, dus als het speelgoed geleverd wordt, is het direct klaar om weg te geven als geschenk. Dit bedrijf streeft naar 100% klantvriendelijkheid en ziet de klant als koning. Ze werken samen met meerdere betaalinstanties, zodat je een grote keuze hebt wat betreft betaalmogelijkheden.

Waarom kiezen voor De Grote Speelgoedwinkel

Heb je speelgoed nodig voor een van je kinderen, familieleden of vriendjes of vriendinnetjes? Bij Detgrotespeelgoedwinkel vind je gegarandeerd iets. Het assortiment is heel uitgebreid. Alle bekende speelgoedmerken zijn hier te vinden. Denk hierbij aan onder andere Lego, Duplo, Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, Playmobil, Ravensburger en Jumbo. Je zoekt snel en gemakkelijk omdat je kunt selecteren per categorie. Je kunt onder meer zoeken op Lego Speelgoed, Vtecht speelgoed of Playmobil speelgoed. Ook is het een optie om te zoeken op leeftijd, thema, merk, jongens- of meisjesspeelgoed. Betaal je het liefst niet te veel, dan kun je ook handig zoeken op de aanbiedingen. Weet je al precies welk speelgoed je wilt hebben, dan vind je dat het snelst door dit in te typen in de uitgebreide zoekbalk bovenaan de website.

Is De Grote Speelgoedwinkel betrouwbaar?

De Grote Speelgoedwinkel is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Ze hebben het waarborgkeurmerk veilig online winkelen. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en heel wat klanten gingen je inmiddels voor in het bestellen van hun speelgoed bij deze shop. Neem je een kijkje bij deze reviews, dan ontdek je al snel een grote tevredenheid. Zowel over de producten zelf als over de klantenservice. Er wordt ook een fysiek adres vermeld op de site.

Klantenservice en klachten

Er zijn diverse mogelijkheden om op de site te zoeken naar het gewenste speelgoed. De kans is klein dat je er niet uitkomt. Wil je toch iets heel speciaals of lukt het je niet om te vinden wat je zoekt, dan nodigt de klantenservice van De Grote Speelgoedwinkel je uit om gewoon direct even de telefoon te pakken. Ze helpen je dan graag om toch het gewenste product te vinden. Zoals je mag verwachten van een grote webwinkel, zijn er uitgebreide mogelijkheden om met de klantenservice te mailen en te bellen. Ook als er iets defect is of wanneer je een klacht wilt indienen, dan zie je op de site precies hoe dit werkt en welke stappen je moet zetten. Contact opnemen met deze winkel kan tenslotte ook via Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met De Grote Speelgoedwinkel? Koop je hier regelmatig het speelgoed voor je kinderen? Wil je daar een beoordeling over schrijven? Als andere consumenten zoeken naar recensies, dan lezen ze graag over je totaalervaring. Hoe vind je de kwaliteit van het speelgoed? Heb je contact opgenomen met de klantenservice en hoe verliep dat? Was er soms iets gebeurd waardoor je een klacht in moest dienen? Is dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost?

Reviews over De Grote Speelgoedwinkel
Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Milk bar logo
Milk bar
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Bedankt voor de zeer snelle levering en de mooie producten! Ik heb vorige week een paar artikelen besteld om bij mijn petekind te laten bezorgen. Ik was er niet zo zeker van dat het voor de kerst geleverd zou worden, maar toch is het gebeurd! Mijn petekind was zo blij! Bedankt voor het inwilligen van mijn verzoek om een kort bericht in het pakket! Sterk aanbevolen!

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter S.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Grote Speelgoedwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hema logo
Hema
27 beoordelingen
4,6
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Milk bar logo
Milk bar
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Grote Speelgoedwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De Grote Speelgoedwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Grote Speelgoedwinkel actief?

De Grote Speelgoedwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De Grote Speelgoedwinkel reviews? Dan kunt u naar de website van De Grote Speelgoedwinkel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie