De-speelgoedwinkel.nl logo

De-speelgoedwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

De-speelgoedwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
335
De-speelgoedwinkel.nl logo
Website
De-speelgoedwinkel.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen De-speelgoedwinkel.nl

Ben je op zoek naar het perfecte stuk speelgoed voor een kind? Of misschien wel voor het volwassen kind in jezelf of één van jouw kennissen. Dan is een website als De-speelgoedwinkel.nl enorm handig. Je verliest geen tijd in het rijden naar en terug van de winkel en hebt een enorme keuze. Ben jij op zoek naar reviews over De-speelgoedwinkel.nl? Wil je weten of de ervaringen en beoordelingen van deze webshop overwegend positief of negatief zijn? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je reviews van echte klanten van De-speelgoedwinkel.nl terug. Zo weet je exact wat te verwachten.

Over De-speelgoedwinkel.nl

De-speelgoedwinkel.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van speelgoed voor jong en oud. Het is één van de vele honderden websites in de portefeuille van het bekende Shoppartners. Dit overkoepelend concern is sinds 1999 aan de slag in de sector van de online verkoop en hebben dus een enorm rijke ervaring opgebouwd. Daarnaast is het voordeel van die enorme schaal ook dat De-speelgoedwinkel.nl beschikt over een enorm divers en uniek assortiment aan producten dankzij het wereldwijd netwerk van leveranciers. Dat betekent dat je niet alleen heel veel keuze hebt, maar ook een lagere prijs betaalt dan je in normale omstandigheden zou moeten betalen. Bovendien hoef je nooit echt lang te wachten op jouw pakketje. Als je jouw keuze maakt voor 15 uur heb je in het merendeel van de gevallen jouw pakketje de volgende dag al in huis.

Waarom kiezen voor De-speelgoedwinkel.nl?

De-speelgoedwinkel.nl biedt een enorm ruim assortiment aan speeldgoed aan. Met enkele duizenden producten in stock vind je hoe dan ook wel iets naar je zin. De website zelf is onderverdeeld in de volgende hoofdcategorieën: nieuw & algemeen, buiten & sportief, cartoon & dieren, feestartikelen, carnavalskleding en ten slotte cadeaus & hobby’s. Daarnaast vind je nog tientallen subcategorieën zoals knuffels, speelgoed auto’s, dieren artikelen, spelletjes, houten speelgoed, bouwpakketten, muziekinstrumenten en ga zo maar door. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij De-speelgoedwinkel.nl betalen via bankoverschrijving, iDeal, creditcard, Bancontact en ook via Sofort. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten 4,99 euro en binnen België 5,99 euro. De-speelgoedwinkel.nl verzendt ook binnen de rest van Europa! Bedenk je je na aankoop toch? Dan heb je tot dertig dagen na ontvangst van het artikel de tijd om het ongebruikt retour te sturen. Hiervoor is het wel belangrijk dat je het ordernummer van jouw bestelling bij de hand hebt.

Is De-speelgoedwinkel.nl betrouwbaar?

Het is maar logisch dat je je bij bestellingen online de vraag stelt of de website in kwestie betrouwbaar is. Bij De-speelgoedwinkel.nl heb je al het voordeel dat het deel uitmaakt van het bekende concern Shoppartners. Je hoeft je dus niet af te vragen wie de mensen achter de website zijn. Bovendien vind je op de homepage de link richting de bedrijfsgegevens. Daar zie je het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en ook het adres van de hoofdzetel. De-speelgoedwinkel.nl beschikt over een veilige verbinding op basis van het SSL-protocol en biedt ook een klantenservice aan. Hier kan je terecht voor alle soorten vragen betreffende de producten en/of diensten van De-speelgoedwinkel.nl. Ten slotte is De-speelgoedwinkel.nl ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat je op je beide oren kunt slapen wat betreft de betrouwbaarheid van de webshop: ja, dat is ze absoluut.

Klantenservice en klachten

Heb je een probleem of een vraag die je niet terug kunt vinden op de website? Dan vind je bij de klantenservice heel wat antwoorden op heel wat vragen. Bieden deze in categorieën verdeelde hulpmiddelen geen soelaas? Dan kan je de klantenservice van Shoppartners contacteren per mail en ook telefonisch. Ook klachten kunnen via dezelfde wegen worden doorgegeven. Je ontvangt bij een klacht altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Je kunt ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop keurmerk. In uiterste gevallen kan jouw klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij in het verleden ervaring opgedaan met De-speelgoedwinkel.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw mening en jouw beoordeling betreffende De-speelgoedwinkel.nl. Was jouw ervaring positief of negatief? Was de kwaliteit van de producten goed? Was de levertijd wat je ervan had verwacht? Kon je bij de klantenservice terecht bij problemen? Laat het weten in de vorm van een review op deze pagina. Zo kunnen anderen goed inschatten of kopen bij De-speelgoedwinkel.nl aan te raden valt of net niet.

Reviews over De-speelgoedwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede klantenservice

Ik had hier 2 voetbal goals besteld voor mijn kinderen. Helaas bleek deze in de verpakking beschadigt te zijn tijdens de bezorging. Ik heb toen direct een mailtje gestuurd en het werd meteen opgelost.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchell O.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De-speelgoedwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
999Games logo
999Games
1 beoordeling
9
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Maanval logo
Maanval
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De-speelgoedwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over De-speelgoedwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De-speelgoedwinkel.nl actief?

De-speelgoedwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed en spellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de De-speelgoedwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van De-speelgoedwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie