Drukland.nl logo

Drukland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Drukland.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1294
Drukland.nl logo
Website
Drukland.nl
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Drukland.nl

Goedkoop drukwerk, groot verschil en kleine prijzen, dat is wat je van dit bedrijf kunt verwachten. Drukland.nl is de meest voordelige online drukkerij van het land. Online drukwerk bestellen heb je binnen de kortste keren gedaan bij Drukland.nl. Ideaal als je bijvoorbeeld een grote partij moet laten drukken, of juist last-minute op zoek bent naar een uitmuntende service. Drukland.nl scoort opmerkelijk hoog als het aankomt op service en kwaliteit. Het bedrijf heeft namelijk een 9,3 op Trustpilot.nl, gebaseerd op meer dan 2.100 unieke beoordelingen.

Over Drukland.nl

Waarom zo extra voordeling? Bij Drukland.nl is de consument altijd zeker van een erg scherpe prijs as je het het werk hier laat drukken. Door een breed aanbod aan opdrachten slim met elkaar te combineren en te printen op grote persen, bespaart de online drukkerij enorm op afval en kosten. Dit betekent dat je altijd zeker kunt zijn van een erg scherpe prijs en je bent ook nog eens zeker van drukwerk van de hoogste kwaliteit. Wel zo handig, toch?

Waarom kiezen voor Drukland.nl

Iedereen kan vandaag de dag bij Drukland.nl terecht voor drukwerk. Of je nu consument, MKB'er, ZZP'er of multinational bent, Drukland.nl kan aan iedere wens voldoen. Het maakt daarom ook niet uit of het gaat om kleine aantallen of grote aantallen. Drukland.nl staat bekend om haar ruime productaanbod, wat 100% in eigen huis wordt geproduceerd. Een compleet nieuwe huisstijl of simpelweg een normale flyer of een uitnodigend visitekaartje? Het kan allemaal bij Drukland.nl! Snel in huis? Bestel met een snelle levering voor 18:00 uur en je kunt het drukwerk de volgende dag al in huis verwachten! Wat voor soort documenten wil jij graag laten drukken door de specialist?

Is Drukland.nl betrouwbaar?

De kracht van Drukland.nl zit ”˜m in verschillende factoren. Je bent bij deze online drukkerij namelijk altijd zeker van de laagste prijs en dankzij de volledig eigen productie kan het hele jaar door de beste kwaliteit worden gewaarborgd. Dit bedrijf heeft een hoge score als het aankomt op kwaliteit en service en spoedlevering: voor 18:00 uur besteld = morgen in huis! Het bedrijf heeft al werk voor meer dan 80.000 klanten geleverd en produceert zo’n 50.000 flyers per jaar. Wellicht laat jij binnenkort ook drukwerk door deze online drukkerij uitvoeren.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op dit moment vragen hebt over een van de diensten die aan wordt geboden door Drukland.nl. Wellicht heb je een klacht of juist vragen over het drukwerk dat je in gedachten hebt. Wat je vraag ook is, neem gerust een keer contact op met het team van Drukland.nl. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je kunt ook nog eens vertrouwen op advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

De kans is erg groot dat je wel eens een product hebt gekocht op basis van een review die je hebt gelezen. Dit betekent dat ook jouw review over een van de diensten van Drukland.nl daarom ook erg veel waard is. Laat je mening achter en overtuig anderen van de voordelen van een dienst die deze online drukkerij je aan te bieden heeft.

Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
8,6
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Bestelling nooit ontvangen !

Bestelling nooit ontvangen !

Geplaatst op: 19-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Top

perfecte levering +kwaliteit

Geplaatst op: 12-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Totaal géén service!!

Voor ons geen Drukland meer, het is alsof je zaken doet met een lege robot zonder service.
Onze geboortekaartjes werden geleverd op 4 werkdagen terwijl 2 werkdagen worden beloofd, je betaalt als klant daarvoor bij om ze op 2 ipv 4 werkdagen te krijgen. Het is enkel niet zichtbaar op hun website aangezien ze de optie 4 werkdagen bij geboortekaartjes verwijderd hebben (vroeger was dat niet...). Als klant betaal je dus het duurste tarief (omdat je niets anders kan kiezen) maar ze worden gewoon standaard geleverd op 4 dagen. We hadden in dezelfde order babyborrelkaartjes besteld, daar voor het snelle 2 werkdagen gekozen, dus bijbetaald, deze kwamen wel correct aan maar wat heb je daar dan aan als deze samen met de geboortekaartjes in de envelop moeten ? Juist : niets!
Telefonisch contact en meerdere mails naar hun zogenaamde ”˜service’ halen niets uit. 1 bruut antwoord en daarna krijg je geen antwoord meer. Betaald is betaald, brute pech!
Wij voelen ons genaaid, we betalen flink bij voor een snellere levering (2d) maar het blijft standaard levering (4d). Als je verhaal haalt bij Drukland zeggen ze dat wij als klant zelf die keuze hebben gemaakt ivm snelle levering en daar dan maar voor moeten betalen, ookal komt de bestelling te laat aan !?!
Kortom: Drukland = géén service !
Voor mij was het de laatste bestelling.

PS: @Drukland: ik verwacht van jullie ook hier geen reactie, net zoals de verschillende mails van ons die jullie ook niet beantwoorden. Als jullie iets van klantenservice zouden doen had dit al lang kunnen gebeuren! Dus kom hier nu niet af met een reactie “dat we het samen kunnen bekijken” aub, het is té laat !

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: G. Marijnissen

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Top!

Ik heb nu al meerdere malen iets besteld bij drukland en ik heb tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen gehad. En nu weer! Er moest nog een kleine aanpassing gedaan worden op iets wat ik al op had gestuurd en hier waren ze heel soepel in en dit werdt dus ook snel geregeld.

Geplaatst op: 30-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noah D.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Drukland.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Drukland.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Drukland.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Drukland.nl actief?

Drukland.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Drukland.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Drukland.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie