Effeweg.nl logo

Effeweg.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Effeweg.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
173
Effeweg.nl logo
Website
Effeweg.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Effeweg ervaringen

Effeweg is de online reisorganisatie voor busreizen. Een voordelige busreis is vaak nog goedkoper dan de meeste andere vakantiebestemmingen die je met het vliegtuig kan bereiken. Alleen als je nog nooit een busreis gemaakt hebt met effeweg dan begrijpen we heel goed dat je even twijfelt. Met behulp van Effeweg ervaringen kom je al snel op het idee om ook eventjes er tussen uit te gaan. Heb jij Effeweg ervaringen? Deel ze dan online met ons zodat wij anderen kunnen adviseren over een voordelige busreis.

Over Effeweg

Effeweg is een reisbureau met eigen luxe touringcars. Hiermee worden stedentrips georganiseerd in het buitenland. De lage prijs zorgt ervoor dat iedereen er wel even tussenuit kan gaan. Daarnaast is veiligheid het allerbelangrijkste en dankzij de goed opgeleide chauffeurs stap je altijd met een goed gevoel in de auto. Naast citytrips is het zelfs mogelijk om rondreizen te maken tijdens een wat langere vakantie. Lees zelf de Effeweg ervaringen door en besluit of een busreis iets voor jouw is.

Excursiereizen met Effeweg

Excursiereizen zijn speciale vakanties waarbij je niet alleen naar je bestemming wordt gebracht, maar ook nog eens een rondleiding krijgt. Landen als Italië, Ierland, Spanje, Frankrijk, Kroatië, Noorwegen en Engeland kunnen bezocht worden met een excursiereis. De reizen zitten vaak vol natuur en cultuur en je ontdekt al snel dingen die je normaal misschien helemaal nooit gezien zou hebben. Ontdek welke reizen echt voor jouw zijn weggelegd en lees hier de Effeweg ervaringen terug. Je weet zo voor vertrek alles over de luxe touringcars en de chauffeurs die met je mee op reis gaan door Europa.

Kerstmarkten

Het hele jaar door organiseert Effeweg de mooiste reizen door binnen en buitenland. Je kan kiezen voor een citytrip waarbij je op jezelf bent aangewezen of een excursiereis met begeleiding. Naast deze reizen worden er ook dagtrips naar de kerstmarkt georganiseerd. Vaak is dit inclusief één overnachting zodat je ook in de avond kan genieten van de kerstmarkten. Je hoeft zo niet zelf af te reizen naar de kerstmarkt en je bent dus niet verplicht om winterbanden te kopen. Daarnaast is het nog leuker om met een hele groep naar een kerstmarkt af te reizen. Alle grote kerstmarkten van Duitsland en België zijn te bereiken met Effeweg. Een leuke tip dus tijdens de december maanden.

Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Onze beoordeling over Effeweg.nl

Het bedrijf Effeweg.nl is geverifieerd door ons. De webshop Effeweg.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Effeweg.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Effeweg.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Effeweg.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Effeweg.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Effeweg.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Was leuk.

Het was op zich een leuke stedentrip. Laagdrempelig, leuke groep.
BUS: wc was vies. Handgrepen bij iedere passagiersstoel maar niet in de wc. Aardige en kundige buschauffeur.
HOTEL (Azimut): basic. Zeer slechte luchtventilatie op de kamer en gang.
LOCATIE: buiten het centrum, zeer weinig faciliteiten.
ONTBIJT: maagvulling/basic.
Ik geef het een 7 omdat het eten echt niet kwalitatief was. Het eten moet wel goed blijven.

Geplaatst op: 15-05-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
8 dagen noorderlicht

Wij zijn net terug van een geweldige reis Noorwegen wat was het super dankzij ron onze buschauffeur ..die erg veel wist van het land en tegelijkertijd ons allen super begeleidde ..waardoor de hele reis soepel en gladjes verliep ...dit was de tweede keer dat mijn reisgenoot en ikzelf met effe weg gingen ..kan niet anders zeggen een pluim ...de hotels ..enzzz alles tot in de puntjes ...de gezelligheid met de groep ..teveel om op te noemen

Geplaatst op: 13-03-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bea V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
8 dagen noorderlicht

Wij zijn net terug van een geweldige reis Noorwegen wat was het super dankzij ron en onze buschauffeur ..die erg veel wist van het land en tegelijkertijd ons allen super begeleidde ..waardoor de hele reis soepel en gladjes verliep ...dit was de tweede keer dat mijn reisgenoot en ikzelf met effe weg gingen ..kan niet anders zeggen een pluim ...de hotels ..enzzz alles tot in de puntjes ...de gezelligheid met de groep ..teveel om op te noemen

Geplaatst op: 13-03-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bea V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima maar ook weer niet bijzonder

Wij zaten in een vrij normaal hotel met een prima bed en het zag er schoon uit. Helaas was het hotelpersoneel erg onbeleefd en niet echt vriendelijk om je verder te helpen. De reisleider was daarintegen erg vriendelijk en een prima chaffeur

Geplaatst op: 26-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ron

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Toscane was echt super

Wij zijn onder leiding van een fantastische buschaffeur naar Toscane geweest. Het was een heerlijke reis en mijn vrouw en ik hebben ons weer helemaal opgeladen. De hotels waren bijna allemaal goed op een na waar we tegen een muur aankeken vanaf het balkon. Beetje zonde, maar echter geen ramp. Het eten was heerlijk:) Kan natuurlijk ook niet anders met italiaans eten.

Geplaatst op: 20-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop

Wij wouden met dit weer even lekker de deur uit. Effeweg bood echt mooi goedkope vakanties aan

Geplaatst op: 30-06-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kerstmarken waren erg leuk

Samen afgelopen winter naar de kerstmarkten van Oberhausen en dortmund geweest. Perfect hotel en als was tot in de puntjes geregeld!

Geplaatst op: 25-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geer E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijke vakantie op een ding na

Heerlijke vakantie gehad met Effeweg zeker de accommodatie was echt super! Helaas was alleen het programma gewijzigd tenopzichte van de website. Alles was voor de rest netjes geregeld.

Geplaatst op: 16-02-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brenda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Effeweg.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Interhome logo
Interhome
3 beoordelingen
5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Riksjatravel logo
Riksjatravel
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Effeweg.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Effeweg.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Effeweg.nl actief?

Effeweg.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , busreizen , excursiereizen , familiereizen , singlereizen , wintersport en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Effeweg.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Effeweg.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie