Eigen Huis & Interieur logo

Eigen Huis & Interieur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Eigen Huis & Interieur reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2357
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Eigen Huis & Interieur

Ons team van experts heeft Eigen Huis & Interieur geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Eigen Huis & Interieur bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Eigen Huis & Interieur is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Eigen Huis & Interieur is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Eigen Huis & Interieur te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Eigen Huis & Interieur.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik lees al jaren

Ik ben al jaren lid van eigen huis en interieur en ik lees het altijd met plezier. Alles staat duidelijk en op een leuke manier beschreven. Ik ben zelf ook erg fan van de architectuur en inrichtingen en dergelijke.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dani V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eigen Huis & Interieur


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Rouze logo
Rouze
1 beoordeling
10
Proxis.com logo
Proxis.com
5 beoordelingen
4,8
Story logo
Story
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eigen Huis & Interieur een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Eigen Huis & Interieur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eigen Huis & Interieur actief?

Eigen Huis & Interieur is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Eigen Huis & Interieur reviews? Dan kunt u naar de website van Eigen Huis & Interieur gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie