Ep logo

Ep reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Ep reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1235
Ep logo
Website
ep.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen EP

Voor de aankoop van bijvoorbeeld een televisie en een computer wil je de tijd nemen. De aankoop moet ook gezien de investering meteen goed zijn. Je zou in dat kader kunnen overwegen je aankopen bij EP te doen. Om daar meer duidelijkheid in te krijgen, hebben we de belangrijkste punten uit de reviews en ervaringen voor je op een rij gezet. Aan de hand van die samenvatting kun je al dan niet beslissen om ook voor deze aanbieder te kiezen.

Over EP

EP staat voor Electronic Partner. Er zijn rond de honderd fysieke winkels van EP in ons land, uiteraard worden de producten ook online te koop aangeboden. De zaken worden overigens gerund door zelfstandig ondernemers met kennis van zaken en ervaring. EP mag zich specialist in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten noemen. EP is van origine een Duitse onderneming. Ondertussen echter is EP in tal van Europese landen actief. Behalve met het aanbod, wil EP zich onderscheiden door de verleende service.

Waarom kiezen voor EP?

Je kiest voor EP vanwege het enorme aanbod aan producten. Je koopt er alles op het gebied van televisie, geluid, wassen en drogen, keukens, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging en computers en multimedia. Daarbij kun je kiezen voor merken als bijvoorbeeld Indesit, AEG, Siemens, Bosch, Sony, Philips en Sharp, om slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Je kiest eveneens voor EP vanwege de klantvriendelijkheid, want in alles staat de klant bij EP centraal. Bovendien weet je zeker dat je altijd geholpen wordt door professionals die je steeds het beste advies kunnen geven. Bovendien koop je de producten met de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Is EP betrouwbaar?

Je wilt graag zaken doen met een betrouwbare partner. Volgens de EP reviews en ervaringen is EP zo’n partij. Zo beschikt EP over een Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk krijgen alleen die bedrijven die volgens de geldende wet- en regelgeving werken, en EP is zo’n bedrijf. Vertrouwen is belangrijk binnen EP. Om het vertrouwen dat deze specialist heeft in de klant te benadrukken, kun je bij EP ook achteraf betalen met Afterpay. Je krijgt bovendien veertien dagen bedenktijd als je online een product koopt. Om deze redenen geven klanten een 9.1 als rapportcijfer voor EP.

Klantenservice en klachten

De klant centraal dus bij EP. En daarom is ook de klantenservice uitstekend geregeld bij Electronic Partner. Hoewel er goede en veel informatie geboden wordt, kan het zijn dat je een klacht hebt over een product of dienst van deze aanbieder. Die kun je eenvoudig telefonisch of via e-mail neerleggen bij EP. EP is eveneens actief op Facebook. Je zou dus ook nog op die manier in contact kunnen komen met deze organisatie.

Wil jij ook beoordelen?

Door de beoordeling van klanten van EP ben jij prima in staat een verstandige beslissing te nemen. Dat zou dus zomaar eens EP kunnen zijn. Nu jij weet hoeveel waarde een beoordeling kan hebben, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. En geef toe, dat is maar een kleine moeite.

Reviews over Ep
Gerelateerde bedrijven
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
RedMagic logo
RedMagic
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
34% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ver onder de maat!

Online een tv besteld. Dit ging natuurlijk vrij simpel. Toen kwam het… Gewenste leverdatum aangegeven. Niks op gehoord. Gebeld. Eerste twee keer geen gehoor. Toen er bij de derde keer eindelijk op werd gepakt door het hoofdkantoor in Vianen, bleek dat mijn tv vanuit een filiaal in Franeker! (Ruim 200 km van mijn huis) geleverd zou worden. Dit, door een ingehuurde bezorgdienst. Deze dienst belde mij 2 dagen later. Afgesproken dat ik vandaag rond 17.00 uur gebeld zou worden voor een 3 uurs tijdvak voor de levering van morgen. Tot op heden nog steeds niks vernomen! Ik ga morgen echt niet de hele dag zitten wachten! Hou de tv dan maar lekker en retourneer mijn aanbetaling. Waardeloos dit!!

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 08-02-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Je koopt een tv en dan zegen ze van dat we hem niet hebben

Het is heel slecht tv hadden we gekocht je krijgt een ordernummer en vervolgens hebben ze hem niet heel slecht niet kopen

Geplaatst op: 25-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige klantenservice

Geweldige klantenservice. Tech was zeer goed geïnformeerd over de producten en was erg geduldig met al mijn vragen. Ik zal weer bij hen bestellen.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Demi V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ep
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Eibmarkt.com logo
Eibmarkt.com
0 beoordelingen
10
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
RedMagic logo
RedMagic
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ep een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Ep. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ep actief?

Ep is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , elektronica , verzorging & gezondheid en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ep reviews? Dan kunt u naar de website van Ep gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie