Epine.nl logo

Epine.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Epine.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
456
Epine.nl logo
Website
Epine.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Epine.nl

Een IP camera of beveiligingscamera is soms nodig om jouw spullen of jouw bedrijf te beveiligen. Dankzij een goede camera schrik je niet alleen mensen met snode bedoelingen af maar heb je eventuele ongeregeldheden ook direct opgelost. Bij Epine.nl vind je dergelijke producten terug. Maar natuurlijk heb je eerst graag wat meer informatie. Zijn de producten van Epine.nl betrouwbaar? Hoe ervaren klanten de installatieservice? Hoe beoordelen mensen hun klantenservice? Op deze pagina vind je reviews over, beoordelingen van en ervaringen met Epine.nl. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan!

Over Epine.nl

Bij Epine.nl vind je alles gaande van een beveiligingscamera tot complete camerasystemen. De webshop gaat daarbij uit van een paar duidelijke principes. Een eerste principe is dat er op geen enkel punt bespaard kan worden op de service. Dat uit zich in een sterk team specialisten die op eender welk moment klaar staan om voor jouw specifieke situatie advies te geven. Door even contact op te nemen met de klantenservice weet je meteen wat de beste fit is voor jouw noden. Daarnaast geniet je van een niet goed, geld terug garantie. Je krijgt bij Epine.nl immers tot veertien dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om het pakketje retour te sturen. Een tweede principe is het aanbieden van een lage prijs. Zo kan je bijvoorbeeld altijd vragen naar jouw korting op bestellingen die je gaat plaatsen. Zo is er ook een speciaal voordeel voor installateurs en resellers om in zee te gaan met Epine.nl. Blijf je graag op de hoogte van het laatste nieuws of handige tips van Epine.nl? Dan kan je de Facebookpagina van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Epine.nl?

Bij Epine.nl vind je dus een ruim assortiment aan camera’s geschikt voor beveiliging en hun aanverwanten. De webshop zelf is onderverdeeld in drie grote categorieën. Er is de camerashop waar je sets van beveiligingscamera’s terug kunt vinden net als IP camera’s, CCTV camera’s en zelfs alarmsystemen. Er zijn de smartwheelz wat zich laat onderverdelen in elektrische steppen, opvouwbare scooters, elektrische vouwfietsen en segways. Ten slotte vind je bij Epine.nl ook nog de kluisshop. Hier kan je inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen, sleutelkluizen, laptopkluizen en wapenkluizen op de kop tikken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het handig om te weten dat je bij Epine.nl nooit verzendkosten betaalt. Heb je bestelt voor 17 uur? Dan ontvang je jouw pakketje reeds de volgende dag.

Is Epine.nl betrouwbaar?

Epine.nl is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van beveiligingsapparatuur. Het spreekt dan ook voor zich dat het belangrijk is dat je een dergelijke webshop kunt vertrouwen. Er is alleszins geen reden om aan te nemen dat Epine.nl geen betrouwbare webwinkel is. Zo is de website slechts de online arm van een fysieke winkel gevestigd te Papendrecht. Zo beschikt de webshop ook over een eigen klantenservice die altijd gecontacteerd kan worden bij vragen of problemen. Op de website zelf vind je bovendien tal van contactgegevens en ook enkele belangrijke bedrijfsgegevens. Betalen kan je op Epine.nl in een veilige betaalomgeving op verschillende manieren zoals PayPal, iDeal, kredietkaart, bancontact en meer. Ten slotte is Epine.nl een aangesloten lid van het keurmerk Q-Shops. Epine.nl is dan ook zonder enige twijfel een betrouwbare webwinkel!

Klantenservice en klachten

Een belangrijk aspect van de dienstverlening van Epine.nl is net de klantenservice. Deze is immers altijd bereikbaar voor technische vragen, voor advies en bij problemen. Er zijn verschillende manieren om de klantenservice van Epine.nl te bereiken. Je kunt tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Je kunt een mail sturen. Je kunt via WhatsApp een bericht sturen. Je kunt op Instagram chatten met de klantenservice of op Twitter een bericht sturen. Ten slotte kan je ook in de winkel zelf terecht. Heb je een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail op. Epine.nl tracht altijd binnen enkele werkdagen een antwoord te bieden. Is dit antwoord niet naar wens? Dan kan je nog contact opnemen met Q-Shops voor bemiddeling of een uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker wat betreft het online gebeuren zijn reviews en beoordelingen van groot belang om de betrouwbare en kwaliteitsvolle websites eruit te halen. Heb jij ervaring met Epine.nl? Dan kan jij misschien deze vitale dienst voor andere verlenen. Ben je tevreden over jouw aankoop bij Epine.nl? Zou je de service die ze leveren als voldoende beoordelen? Zou je in de toekomst weer voor Epine.nl kiezen of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review en laat het ons weten.

Reviews over Epine.nl
Gerelateerde bedrijven
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,8
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Waardeloos geen garantie

Annke camerasysteem twee maal teruggestuurd in garantie. Tweemaal niet hersteld teruggekregen. Beeld loopt vast en is wazig. Waardeloze service

Geplaatst op: 28-12-2023
Laatst bewerkt op: 29-12-2023
Geschreven door: Luc V.

6 / 10
3/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos bedrijf

Verlenen geen service en geven geen garantie
Voldoen niet aan de wettelijke bepalingen.
Geven incentives voor goede recensies.

Geplaatst op: 31-12-2023
Laatst bewerkt op: 31-12-2023
Geschreven door: Luc V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uitstekende technische klantenservice

een maand gezocht naar een bedrijf om een beveiligingscamerasysteem van te kopen. Deze website was de beste. De communicatie, technische service en klantenservice zijn uitstekend. Een groep professionals die je goed behandelen en ook een fysieke locatie hebben die indien nodig voor het publiek toegankelijk is. Klant voor het leven, en ik schrijf zelden beoordelingen.

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pien V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Epine.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Welovewallpaper logo
Welovewallpaper
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Epine.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Epine.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Epine.nl actief?

Epine.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Epine.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Epine.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie