Expondo logo

Expondo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Expondo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5101
Expondo logo
Website
expondo.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Expondo

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Expondo? Wij hebben de reviews van Expondo op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Expondo te kopen.

Over Expondo

Expondo is een online retailer voor professionele apparatuur die actief is in 19 landen in Europa. Het bedrijf is opgericht om professionals en kleine bedrijven betaalbare apparatuur te bieden die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de klanten en de klant helpt om het werk op de meest efficiënte manier uit te voeren. De kern van het bedrijf zijn eigen merken.

Waarom kiezen voor Expondo

Expondo biedt een breed scala aan professionele apparatuur, geschikt voor diverse branches. Het bedrijf biedt betaalbare oplossingen aan kleine bedrijven en professionals, zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij de eigen merken kan Expondo de prijzen laag houden en toch de kwaliteit bieden die klanten verwachten. Het bedrijf biedt daarnaast een uitstekende klantenservice en heeft veel positieve recensies ontvangen van klanten.

Is Expondo betrouwbaar?

Expondo is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf is lid van verschillende brancheverenigingen en heeft een aantal prijzen gewonnen voor de kwaliteit van hun producten en diensten. Bovendien heeft Expondo een uitstekende klantenservice die altijd klaar staat om klanten te helpen en eventuele klachten op te lossen. Het bedrijf heeft ook een duidelijke website met een overzichtelijke structuur, waardoor het gemakkelijk is om de juiste producten te vinden en te bestellen.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Expondo is goed bereikbaar en staat klaar om vragen en klachten te beantwoorden en op te lossen. Het bedrijf heeft een uitgebreide FAQ-pagina op de website waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je gemakkelijk contact opnemen via het contactformulier op de website. Expondo doet er alles aan om eventuele klachten zo snel mogelijk op te lossen en klanten tevreden te stellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Expondo? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Zo help je anderen bij het maken van een weloverwogen keuze en draag je bij aan het verbeteren van de dienstverlening van Expondo.

Reviews over Expondo
Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Expondo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Expondo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Expondo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Expondo actief?

Expondo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Expondo reviews? Dan kunt u naar de website van Expondo gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie