Folux logo

Folux reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Folux reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
773
Folux logo
Website
folux.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Folux

Wil jij serieus werk maken van fotografie, dan zorg je dat je beschikt over de beste fotostudio apparatuur. Folux kan je in dat opzicht meer dan uitstekend van dienst zijn. Om je een goede indruk te geven van wat Folux je precies kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen puntsgewijs voor je samengevat. Zo krijg je helder in beeld wat deze specialist precies voor je kan betekenen. Vervolgens is het helemaal aan jezelf of jij ook zaken wit gaan doen met Folux.

Over Folux

Folux is een groothandel in fotostudio apparatuur. Daarmee is men actief in een sterk groeiende niche markt in de wereld van de fotografie. Folux levert aan zowel particulieren, semiprofessionals en professionals. De aangeboden producten zijn van zeer hoge kwaliteit, terwijl Folux ze toch steeds voor zeer concurrerende prijzen aan weet te bieden. Het maakt van Folux een bijzondere aanbieder. Overigens maakt Folux onderdeel uit van Buesser, Group of Companies.

Waarom kiezen voor Folux?

Je kiest voor Folux omdat je de producten van topkwaliteit tegen zeer betaalbare prijzen koopt. Het aanbod kan omschreven worden als zeer breed en specialistisch. Folux weet het grootste deel van deze niche markt op perfecte wijze te bedienen en dat geldt voor zowel de beginner in de fotowereld en de professional. Het aanbod van Folux bestaat uit onder meer studioflitsers en accessoires, softboxen, snoots, beauty disks, studioflitsers, studiolampen, fototenten, opnametafels en flitsparaplu’s. En dan benoemen we nog slechts een klein deel van het indrukwekkende aanbod van Folux. Daardoor is de conclusie gerechtvaardigd dat sprake is van een zeer breed aanbod.

Is Folux betrouwbaar?

Als we afgaan op de beoordelingen van bestaande klanten dan kunnen we de conclusie trekken dat je met Folux een betrouwbare partner ingeschakeld hebt. De producten zijn betrouwbaar en van de beste kwaliteit, de klant kan er steeds zeker van zijn dat de producten van topkwaliteit zijn en ervaart het als prettig dat er betaald kan worden in de eigen en veilige betaalomgeving van iDeal.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk heeft Folux ook voldoende aandacht besteed aan het inrichten van de klantenservice. Hoewel Folux je op de website al de antwoorden op vrijwel alle vragen biedt, kan het zijn dat je met een vraag blijft zitten of dat je een klacht in wilt dienen. Dit kun je bij Folux op schriftelijke wijze doen, het adres staat gewoon op de website. Je kunt ook bellen met Folux, zoals je ook een e-mail kunt sturen naar deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Zoek je de bevestiging over de betrouwbaarheid en de kwaliteit van een bepaald product, dan kunnen beoordelingen van bestaande kanten je altijd op perfecte wijze helpen. Ze kunnen een beeld van een product of dienst bevestigen en helpen in alle gevallen om een gedegen beslissing te nemen. Daarom willen we jou vragen of jij voortaan ook andere mensen wilt helpen door een recensie te schrijven. Het kost je amper moeite en weinig tijd, je helpt andere mensen echter enorm bij het maken van de beste keuzes.

Reviews over Folux
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
46 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede producten en snelle levering

Mijn bestelling was zeer snel geleverd. We hebben het achtergrond papier gelijk kunnen gebruiken voor een shoot. Deze waren van goede kwaliteiten. Ik heb al meteen andere kleuren bij besteld. Top!

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anthony V.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Folux
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Vanden Borre logo
Vanden Borre
46 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Folux een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Folux. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Folux actief?

Folux is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotografie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Folux reviews? Dan kunt u naar de website van Folux gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie