Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1672
Fonteyn logo
Website
Fonteyn
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn

Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

4,2
15% zou hier weer kopen
76 beoordelingen
Lees onze review over Fonteyn

Ons team van experts heeft Fonteyn geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fonteyn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fonteyn is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fonteyn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fonteyn. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fonteyn.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Klantenservice van de winkel is goed, maar de levering is bagger. 1 van de 3 monteurs nogal brutaal en daarom niet gekozem voor een plaatsing. Voorrijkosten belachelijk duur. Ook bij de levering veel gedoerin

Klantenservice van Fonteyn zelf is goed, maar dan begint het gedonder. Eén van de monteur was best brutaal en niets kon. Daarom gekozen dat iemand anders het gaat plaatsen. De voorrijkosten zijn belachelijk veel en met de levering ook veel gedoe en gezeur.

Geplaatst op: 03-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 4/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service je wordt nooit terug gebeld

Dames die de telefoon opnemen mrr er kde. Keer op keer dat ze spoedig terug bellen helaas 0.0 service

Geplaatst op: 01-10-2022
Laatst bewerkt op: 01-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Artikel ruilen? Vergeet het!

In de winkel een artikel gekocht. Zelfde dag, met verpakking ongeopend geretourneerd.
Moesten maar liefst 3 managers bij te passen komen om akkoord te geven
Dit bedrijf snapt de wet kennelijk niet.

Nooit meer hier

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Ferr T.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi bestelproces maar veel gemis

Een Douglas overkapping gekocht. Dat ging prima. Levering gehad en we missen planken, profielen, schorren niet goed gezaagd etc En er zijn betonranden erbij geadviseerd die we niet nodig hebben. Gebeld en wacht op antwoord. Ophalen betonbanden nee tenzij je weer 99 euro voor transport betaald. Het klopt dus met de vele betichten,: kopen gaat goed maar nazorg is bullshit.

Geplaatst op: 20-08-2022
Laatst bewerkt op: 20-08-2022
Geschreven door: Johannes V.

6 / 10
5/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende website

Vandaag van Noordeloos naar de showroom in Uddel gereden (2 uur heen en weer) omdat het pretendeert de grootste zwembaden showroom in Europa te hebben. de werkelijkheid is dat er 3 inbouwzwembaden in de showroom staan waarvan de een scheef stond de ander vervuild is en de derde leeg... verder wel een aantal opzetzwembaden die je ook bij de blokker kan kopen.
dus hoezo "kom sfeer proeven en inspiratie opdoen in de grootste zwembaden showroom van Europa.

De vraag gesteld of er wellicht op een andere plek in de verder grote showroom nog zwembaden stonden was het antwoord, we kunnen niet alles kwijt maar we hebben ook een website!

dus, wil je je oriënteren en sfeer proeven en denk je serieus over een inbouwzwembad, bespaar je de moeite en sla deze zaak over.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Gert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Super bedankt Jeroen voor snelle levering, je stond ons al op te wachten!

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Marieke M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Anderhalf jaar spanning en ellende

We bezochten Fonteyn, werden in de watten gelegd, bestelden een veranda en tot zover het leuke gedeelte. Wij kozen voor glasplaten. Doordat lengte glasplaat 4 mtr minder vaak besteld wordt, waren de eerste drie leveringen vanuit Udel corrosieglas en bij de zevende (!) levering is het glas uiteindelijk rechtstreeks uit Duitsland geleverd en dit keer heel gebleven bij plaatsing. Van bestelling tot uiteindelijke betrekkelijke tevredenheid heeft anderhalf jaar geduurd. Telefonisch nooit iemand beschikbaar, noch werden wij ooit teruggebeld. Mails werden niet beantwoord. Na een jaar tobben kregen we plots antwoord van Laura. Het contact met haar heeft ons de laatste maanden doen volhouden en wij danken haar dan ook van harte voor het oplossen van ons probleem.

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Ellen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service!

In voorjaar 2018 loungeset bij Fonteyn gekocht. Omdat muizen een nest hadden gemaakt in twee kussens vorige week teruggegaan naar Fonteyn om te vragen of de kussens nog leverbaar waren. Helaas zat de betreffende loungeset niet meer in het assortiment. Aan de hand van mijn foto's heeft Petra toch gekeken of de betreffende kussens nog ergens in de opslag lagen. Al snel kreeg ik bericht dat ik 2 nieuwe kussens gratis kon komen ophalen. Fantastische service, Petra!

Geplaatst op: 07-08-2022
Laatst bewerkt op: 07-08-2022
Geschreven door: Anne

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

We hebben een zwembad met toebehoren en een tuinkussens opbergbox gekocht. We zijn super goed geholpen door Don die ons van goed advies heeft voorzien. Heel prettig geholpen!!

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Marieke M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service, daar wordt je blij van

We hebben er 9 jaar geleden naar alle tevredenheid blokhut 300x200Julia gekocht en had wat problemen met hout rot bij 1 raampje van de deur .
heb een @ mail en foto's er van gestuurd.
En kreeg kosteloos twee complete glas latten frames opgestuurd, nu kan ik het zo vervangen .
echt een super toffe service, na zoveel jaar nog.

Daar wordt je echt blij van, dit bedrijf is super klantvriendelijk.

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Frank A.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte informatie over levering

Je wordt erg misleid door de 2 weken levertijd heb 3 maanden op mijn tuinhuis gewacht wil je deze in elkaar zetten mis je 3 planken zodat je niet verder kan met bouwen ga je bellen wordt je verwezen naar een website daar moet je via de mail opgeven wat je mist en een foto toevoegen en ja hoelang moet je dan weer wachten tot je dat binnen krijgt mss wel weer 3 maanden ik zou zeker niemand adviseren om hier iets te kopen als je denk het binnen 2 weken binnen te hebben dus nu maar weer wachten tot in de onderdelen binnen krijg en weer verder kan en ik heb het tuinhuis wel hard nodig en ook wel leuk dat je op je taalgebruik moet letten bij het schrijven van een review daar moet ik zeker opletten zeer slechte service zou er nooit meer iets kopen en al helemaal niet aanbevelen

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Arjan M.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze winkel. Zodra ze hun geld binnen hebben wordt je genegeerd. Terwijl het toch om serieuze bedragen gaat. Bij de Action is de service nog beter!

Wij gingen voor een lammellenoverkapping met screen. Eerste indruk was prima. Je wordt uitgebreid ontvangen met een hapje en een drankje. Mooi, grote showroom. Dan ga je advies vragen, daar begint het al een beetje te schuren. Het is een gevoel dat het niet helemaal klopt. En dat bleek achteraf ook te kloppen. Dan blijkt dat er ook nog fikse afleveringskosten berekend worden. Terwijl je toch al gauw voor een paar duizend euro koopt. Zelf installeren is "héél simpel". Je bent eigenlijk een enorme kneus als dat niet gaat lukken. U krijgt er een duidelijke beschrijving bij en de verkoopster zal nog wel een extra mail sturen. Speciaal voor héle domme mensen. En vooraf betalen graag, anders gaat het feest niet door. Vervolgens kregen wij een verkeerde factuur mee, waarop de vervoerskosten niet stonden. Wij hebben die netjes op tijd betaald . Wat kunnen ze dan snel reageren zeg, om ook die vervoerskosten binnen te harken. Affijn, het hele spul is uiteindelijk geleverd. Maar de 'beschrijving voor sukkels' per mail bleef achterwege. Nu wilden wij die toch wel graag hebben, omdat de 'beschrijving' die erbij zat wel héél karig was. Gebeld, gemaild, gewacht en nog eens gebeld. "U wordt teruggebeld" . Nou, niet dus! Eigenlijk iemand te pakken gekregen, de stuurde een handleiding door, die niet veel toevoegde. Uiteindelijk toch maar aan de slag gegaan. Alle palen waren afgeplakt met folie tegen beschadigingen. Dat moest je er op het laatst afhalen. Dus hebben we dat gedaan! Maar toen! Overkapping stond, als laatste halen we het folie weg: grote verkleuring komt er tevoorschijn! Precies op een paal die het meest in het zicht staat. Balen balen, balen! Bovendien moet met screentje wat bij de overkapping hoort nog bevestigd worden. Maar we hebben geen idee hoe! Weet je wat? Even bellen naar Fonteyn. Jaja, voordat je iemand überhaupt aan de lijn krijgt! En dan is de persoon die je wilt spreken ziek, vrij of bezig. U wordt teruggebeld vandaag nog. Op mail wordt niet gereageerd. En als je dan eigenlijk iemand hebt gesproken, moet er weer intern overlegd worden. "Dan neem ik zsm contact met u op"
We hebben de overkapping drie maanden geleden gekocht. Op zich kunnen we er wel onder zitten. Maar als het echt zonnig is moeten we alsnog in de weer met parasols. En daar hadden we nou net dat screentje voor gekocht. Maar die ligt nog in de schuur. En de overkapping is beschadigd. Echt lelijk.
Ik vind het een bud-zaak. Bij de Action krijg je meer service. Voor minder geld. Dus mensen: ga hier niet kopen. De service is ver beneden de maat!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 30-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga hier niet kopen mensen! Slecht voor je hart!

Waardeloze ballentent! Wat een service, om te huilen. Terugbellen? Nooit van gehoord! Terugmailen? Hoe moet dat?
Gewoon die klanten die je met veel 'liefde' (lees eigenliefde, want het ging alleen om de bonus blijkbaar) binnenhaalde negeren. Zeker als ze gaan zeuren. Want daar is toch niks meer aan te verdienen. Budzooi!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 30-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bij de Action meer service

Waardeloze tent. Zodra ze het geld hebben binnengeharkt is de service nul!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 30-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

We hebben augustus 2021 een aluxe veranda gekocht van 17000euro dan ga je er van uit dat hier serieus mee word om gegaan.
Niks is minder waar veel beloftes maar ze komen helemaal niks na afspraken houden ze hun niet aan. We zijn nu bijna een jaar verder hij staat nu net compleet juli 2022 na vreselijk veel gedoe en teleurstelling.
Na telefonisch en mail contackt willen ze van niks weten en worden kort af en moet op houden van zeuren! Ik koop een veranda omdat ik droog wil zitten maar dat lukt niet met deze veranda van 17000 euro wat wel erg jammer is.
Het enige wat ze willen is dat je snel betaald en staan snel klaar met aanmaningen!
Mensen wees gewaarschuwd doe geen zaken met deze mensen! De leiding gevende mevrouw van de veranda afdeling past precies bij dit bedrijf thuis beslist niet klant vriendelijk
Koop hier niks 1 ster is nog te veel

Geplaatst op: 25-07-2022
Laatst bewerkt op: 25-07-2022
Geschreven door: Sije B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een drama leverancier die geen enkele afspraak nakomt en allen geld int

Van buiten ziet de site presentatie er top uit, maar eenmaal besteld dan keert het tij, van binnen is deze organisatie op en top corrupt, geld verdienen over ander mans rug en geen enkele verplichtingen/toezegging nakomen.
Zwembad 3/4 jaar te laat geleverd, levering accessoires na 3 keer uitgesteld (3/4 jaar) en nu nog steeds niet geleverd en gemonteerd.

Geplaatst op: 29-07-2022
Laatst bewerkt op: 29-07-2022
Geschreven door: Kees M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Waar blijft mijn 3.600 😤 waar ik al meer dan twee weken moet wachten
Mensen koop hier NIET 📛blijft weg doe het niet 🆘 het zijn oplichters 🚷mensen jullie zijn …Meer

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Willem V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Pure misdaad!!!

25 mei 2022 een kunststof tuinhuis besteld én in één keer €1.248,00 overgemaakt. Na 3 weken nog niets gehoord. Dan maar bellen. Een half uur in de wachtrij , niemand te spreken. Daarna nog 3x gebeld, maar geen reactie. Na 2 weken weer gebeld, niemand te bereiken. Geld terug geeist, geen reactie. Hebben we 3 optie’s. Naar de rechter stappen of een incassoburo op hun dak sturen of een gezellig bezoekje met onze motorclub. Moet ik even over nadenken.

Geplaatst op: 09-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, niet een bedrijf waar je iets wil kopen

Handleidingen zijn bij elkaar geraapt knip en plakwerk of niet aanwezig bij een duurdere keuze dak. Geleverde materialen niet volledig. Materiaal van erg matige kwaliteit (planken erg krom en gedraaid). De service bij problemen is slecht bereikbaar beloven terug te bellen maar houden zich niet aan de. We zijn erg teleurgesteld; het is alsof zodra je gekocht hebt je afgedankt bent. We zouden niemand dit bedrijf aanraden.

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Angela G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch

In maart een terras overkapping besteld.
Ze gaven al aan dat het lang kon duren ivm leveringen. Eergisteren geplaatst. Vakkundig, netjes! Erg mooi!

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Angela T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Komen afspraken niet na.

Het winkelen en bestellen prima. Je moet vooraf aan de levering alles betalen en dat is niet voor niks. Want ondanks dat we in de winkel nagevraagd hadden of ze het op de 4de verdieping van een appartementencomplex zouden afleveren, werd alles op de BG neergezet en werd door Fonteyn glashard ontkent dat ze dit hadden afgesproken. Ze huren namelijk alleen een vervoerder in en niet iemand om het mee naar boven te brengen. En dan staat daar voor 10.000 euro aan spullen op de stoep en zeggen ze gewoon "los het zelf maar op".

Geplaatst op: 23-06-2022
Laatst bewerkt op: 23-06-2022
Geschreven door: Stefan L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prut

Verkoop was snel gesloten, tenminste na 1,5 uur wachten op een verkoper, maar ja, het was druk.
Tuinhuis werd op tijd, volgens afspraak geleverd.
Maar erg onduidelijke handleidingen, geen ha ndleidingen beschikbaar voor de extra aangekochte uitbreidingen, zoals stormverankering en epdm dak. Na herhaald bellen geen reactie. Zijn we aan het bouwen missen we een groot aantal planken van het dak, verkeerde scharnieren geleverd, en verkoper NIET bereikbaar.
NOOIT MEER!!

Geplaatst op: 26-06-2022
Laatst bewerkt op: 26-06-2022
Geschreven door: Rein

7 / 10
4/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Eens maar nooit meer.

Klant worden gaat op zich prima. Pas als er iets is, dan gaat het fout. Dat geluk had ik ook. De service nadat je betaald hebt is heel erg slecht. Fonteyn herstelt fouten niet, zijn onbereikbaar op de telefoniste na die je na lang wachten nooit kan doorverbinden. Terugbelverzoeken worden niet uitgevoerd. Is kennelijk beleid, want het management doet dit zelf ook niet. Hier koop ik nooit meer iets.

Geplaatst op: 13-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
3 maanden wachten nog steeds geen levering😡

Zo klaar mee 7 maart metalentuinhuis besteld en betaald. Zou eind april begin mei geleverd worden. Niet dus 😠
Gemaild gebeld werd verzekerd levering in mei.. idd weer geen levering😡.
Opnieuw gemaild... geen antwoord toen maar gebeld + half uur in de wachtrij en... idd het ligt niet aan hun ze wachten op levering van de leverancier waar ze schijnbaar dus geen contact mee hebben.
Wij zijn echt woedend na alle reviews gelezen te hebben denk ik dat ik naar dat tuinhuis kan fluiten. Wordt een gevalletje ombudsman. Ikpikdit niet langer.
Een heel ontevreden klant

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerco O.

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht, je wordt niet teruggebeld. Wat er is geleverd is stuk. Er wordt niet op gereageerd.

Slechte ervaring, geleverd gekregen niet de kleur en het is stuk.
Op de telefoontjes en e-mail komt geen reactie.
Ik zal dit bedrijf bij niemand aanraden.

Geplaatst op: 20-06-2022
Laatst bewerkt op: 20-06-2022
Geschreven door: Ans K.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Infrarood dabine gekocht door mijn zoon ivm uitzaaiingen. Januari geplaatst en mijn zoon is toen zo ziek geworden dat hij er geen gebruik van heeft kunnen maken.

Mijn zoon is overleden. Heb tot 2 keer een mail gestuurd met de vraag of wij de infraroodcabine, uiteraard gereduceerd, mogen retourneren. Geen reactie ontvangen. Donderdag jl. gebeld, totaal geen sympathie of condoleance, het antwoord is NEE! Ben heel erg teleurgesteld dat niet eens te moeite wordt genomen om mee te denken. De infrarood cabine is niet gebruikt.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijke C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ervaring in een zin, dit kan in een woord. WAARDELOOS!

Mooi bedrijf, personeel kan op locatie praten als geen ander. Bestellen gaat prima en daarna begint de ellende!! Nog geen maand onze jacuzzi en stukken aan. Niemand te bereiken van de service. Beloftes maken kunnen ze zeker maar na komen ho maar!! Wacht na 2 weken nog altijd op een telefoontje die ze beloofde. Heb je een duur product in je tuin staan maar er wordt niks aan gedaan. Advies koop d'r niks!!!

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Harriette V.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fonteyn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TopSnowShop logo
TopSnowShop
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
2 beoordelingen
9,5
Somfy logo
Somfy
7 beoordelingen
6,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 76 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kunt u naar de website van Fonteyn gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie