Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Fonteyn reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1672
Fonteyn logo
Website
Fonteyn
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn

Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

4,2
15% zou hier weer kopen
89 beoordelingen
Lees onze review over Fonteyn

Ons team van experts heeft Fonteyn geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Fonteyn bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Fonteyn is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Fonteyn is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Fonteyn. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fonteyn.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bank verdwenen bij ophalen , nul service door Merel!

Bank gekocht en aanbetaling gedaan.,vast kussens en hocker meegenomen.
Datum van ophalen doorgegeven.
Bij ophalen bank verdwenen en nul service door Merel. Andere verkopers vinden het heel erg vervelend en hebben nog geprobeerd het showroom model mee te geven. Niets kon en verschuilen achter regels. Merel wilde niets en alleen gehuurde aanhanger werd vergoed. Als goede klant met al veel aangekocht klaar met deze bejegening. Wij kopen nooit meer bij de fontein!!!

Geplaatst op: 28-01-2023
Laatst bewerkt op: 28-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte afhandeling, krijg het idee van onwil, zeker van 1 van de dames die je aan de telefoon krijgt, wat een onprofessioneel, hooghartig en onwelwillend type.

Op het moment dat je een bestelling plaatst, zijn ze zeer behulpzaam, meedenkend, en uitermate klantvriendelijk, maar let wel, schijn bedriegt! Het verhaal is te lang om volledig op te schrijven. Vlak nadat de bestelling (en (aan)betaling) is afgerond veranderd de instelling van dit bedrijf totaal, van eerst ozo behulpzaam naar onbereikbaar, onwelwillend onvriendelijk, en niet geinteresseerd, en laten hun klant rustig weken/maanden zitten met incomplete bestellingen, om er vervolgens na heel veel bellen, mailen en frustraties met frisse tegenzin enigzins het probleem "op te lossen". En om maar niet te spreken over 1 van de uiterst onvriendelijk telefonistes

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Martine

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte afwerking en zeer onvriendelijk

“Fonteyn bouwt voor u een schuur die lekt en een carport, die niet vast aan de grond zit. Dat vertellen we tevoren niet, Als u een deugdelijke afwerking wilt hebben, moet u dat maar zelf en op eigen kosten doen. Eventuele correspondentie handelen wij niet klantvriendelijk af”

Geplaatst op: 09-01-2023
Laatst bewerkt op: 09-01-2023
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hok prima dakleer wat je erbij krijgt troep lekt helemaal door

Levering en service was prima maar nu met dat vele regen komen we erachter dat het dakleer helemaal door lekt dat is goedkope rotzooi

Geplaatst op: 05-01-2023
Laatst bewerkt op: 05-01-2023
Geschreven door: Siepie S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Koop niks bij Fonteyn

Koop niks bij Fonteyn en doe al helemaal geen aanbetaling!!!!!!!
Het is een K.. bedrijf met veel beloftes,en niks waarmaken.
Wij hebben een zwembad van 55 duizend euro aan geschaft en zijn na serieus 60 keer mailen en bellen en jaar verder hebben we ons roldek nog steeds niet binnen en niet gemonteerd van 11 duizend euro .
En drama is zacht uitgedrukt verkopen kunnen ze als de beste en het geld innnen.
Maar personeel Joppe,Rowan,Damian, en Ron we hebben de hele afdeling gehad stuurt ons van kastje naar de muur en wij staan met legen handen.
Er komt niks van hun uit,gewoon een schijt bedrijf.
Je kan beter ergens anders iets duurder kopen waar de service gewoon goed is en die komen hun afspraken wel na.
Hoop mensen voor Fonteyn te behoeden.

Afz Joanne Brandsma

Geplaatst op: 08-01-2023
Laatst bewerkt op: 08-01-2023
Geschreven door: Joanne B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kloten

Jaren geleden een sauna gekocht. Scharnier van de deur afgebroken. In Uddel een vriendelijke adviseur gesproken, nooit terug gebeld. 5-6 keer gebeld , geen tijd:(:( na 8 weken word ik teruggebeld !! Vervolgens krijg ik een mail dat ze het niet kunnen leveren. Ik ben ervan overtuigd dat ze wel kunnen leveren maar er alleen geen zin in hebben.
Ze hebben alleen aandacht voor snelle verkoop.

Geplaatst op: 28-12-2022
Laatst bewerkt op: 28-12-2022
Geschreven door: Jos S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Service is waardeloos..

Spa gekocht en geleverd naar tevredenheid. Tot: mijn man besluit een warmtepomp te laten installeren.
Daarna doet de spa het niet meer. Een week later krijgen we bericht dat er over 4 weken!! een monteur langs kan komen..
Het bedrijf bellen lost niets op en levert alleen ergernis op.
Je krijgt de meiden van de receptie maar zij doen er ook niets mee.
Hele slechte service! Heel jammer als je een dure spa en een dure warmtepomp hebt gekocht...

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Tilly J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service, klantvriendelijk ontvangst

Goede service, duidelijk uitleg van producten, kan rustig rondkijken. Servicepunt kan je afspraak maken met verkoper, telefoonnummer achter laten, terwijl je rond kijkt wordt je gebeld door verkoper wanneer deze tijd voor je heeft
Tijdens rond kijken werden poffertjes en drankjes uitgedeeld.
Top geholpen. Korte levertijd van bestelde spullen.

Geplaatst op: 19-11-2022
Laatst bewerkt op: 19-11-2022
Geschreven door: Ruud V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

1 ster was de laagste score die mogelijk is maar zelfs dat is nog teveel. In september sauna besteld met kachel. Oktober geleverd, zonder kachel (geen bericht van gehad. Gebeld en de kachel stond in bestelling en zou zsm geleverd worden. Iedere week gebeld en telkens hetzelfde verhaal. Was in bestelling. Na 3 weken elke week bellen, bleek dat de kachel helemaal niet in bestelling stond. Ze zouden hem nu echt gaan bestellen. 3 weken levertijd. Dat vind ik niet oke, zelf de optie aan moeten dragen voor een andere vergelijkbare kachel ...oja, die hadden ze wel op voorraad.oke, geleverd en geplaatst. Nu weer te weinig stenen en verkeerde afmetingen, dus weer gebeld, ik wordt teruggebeld binnen 48 uur. Dus na 2 maanden soebatten kan ik nog steeds geen gebruik maken van de sauna. Moraal van dit verhaal...ga naar een andere zaak want de service hier is waardeloos.

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service en communicatie

op 25-6-2022 een glazen overkapping besteld,deze is geleverd maar was niet geheel compleet, heb het afdak zelf gemonteerd en toen bleek dat er een op enn glasplaat glascorrosie zat, dit gemeld maar geen reactie ,toen gezecht dat ik de koop wel wil ontbinden ,na 2 weken een reactie van een medewerker dat hij het bij zijn leidinggevende zou neerleggen. sindsdien niets meer vernomen.
service en bereikbaarheid is bedroevend raad dit bij niemand aan.

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Gert-jan V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Als je betaald hebt, dan zien ze je daarna niet meer als belangrijk.

Zeer trage en incomplete levering. Nalevering na 3 weken nog niets. wordt wel steeds beloofd. Vandaag kreeg ik het volgende te horen over de ontbrekende planken van de barrelsauna:
"De Balken: Ons voorstel is dat je de balken bij de Gamma of een bouwmarkt laat maken en Fonteyn de rekening stuurt

Als je die bon (kopie of scan) inlevert, vergeet dan niet je bankrekening nummer en tenaamstelling erbij te vermelden
Stuur ik erna nog 2 geurtjes naar keuze na."

Geplaatst op: 05-11-2022
Laatst bewerkt op: 05-11-2022
Geschreven door: Marcel

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Totaal geen medewerking wanneer je een nieuwe Spa koopt die vervolgens niet goed functioneert

We hebben in juli 2022 een nieuwe spa gekocht. Deze is 30 aug geleverd. We hebben twee weken ervan kunnen genieten en toen begonnen de klachten. De monteur is na herhaaldelijk bellen ( afspraken worden alleen op zaterdag ingepland) op 12 oktober gekomen. Na reparatie blijkt dat de Spa nog steeds niet functioneert. Gelijk melding gemaakt. Het is nu 5 november en nog steeds zijn we niet ingepland. Ook is de communicatie met de front en backoffice zeer onvriendelijk. De service is dus zeer slecht. Ik raad iedereen aan om goed na te denken om hier een aanschaf te doen.

Geplaatst op: 05-11-2022
Laatst bewerkt op: 05-11-2022
Geschreven door: Miranda V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice van de winkel is goed, maar de levering is bagger. 1 van de 3 monteurs nogal brutaal en daarom niet gekozem voor een plaatsing. Voorrijkosten belachelijk duur. Ook bij de levering veel gedoerin

Klantenservice van Fonteyn zelf is goed, maar dan begint het gedonder. Eén van de monteur was best brutaal en niets kon. Daarom gekozen dat iemand anders het gaat plaatsen. De voorrijkosten zijn belachelijk veel en met de levering ook veel gedoe en gezeur.

Geplaatst op: 03-10-2022
Laatst bewerkt op: 03-10-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 4/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Bij 3 verschillende medewerkers een schets laten maken we zouden dan een paar dagen daarna geïnformeerd worden of dit mogelijk was met prijsopgave maar bij alle 3 de medewerkers nooit meer wat gehoord het is echt belachelijk, je hoort dit trouwens van meerdere mensen, je zou maar eigenaar van dit bedrijf zijn met dit personeel hoeveel geld zou die niet misgelopen zijn.

Geplaatst op: 21-10-2022
Laatst bewerkt op: 21-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service je wordt nooit terug gebeld

Dames die de telefoon opnemen mrr er kde. Keer op keer dat ze spoedig terug bellen helaas 0.0 service

Geplaatst op: 01-10-2022
Laatst bewerkt op: 01-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Artikel ruilen? Vergeet het!

In de winkel een artikel gekocht. Zelfde dag, met verpakking ongeopend geretourneerd.
Moesten maar liefst 3 managers bij te passen komen om akkoord te geven
Dit bedrijf snapt de wet kennelijk niet.

Nooit meer hier

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Ferr T.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooi bestelproces maar veel gemis

Een Douglas overkapping gekocht. Dat ging prima. Levering gehad en we missen planken, profielen, schorren niet goed gezaagd etc En er zijn betonranden erbij geadviseerd die we niet nodig hebben. Gebeld en wacht op antwoord. Ophalen betonbanden nee tenzij je weer 99 euro voor transport betaald. Het klopt dus met de vele betichten,: kopen gaat goed maar nazorg is bullshit.

Geplaatst op: 20-08-2022
Laatst bewerkt op: 20-08-2022
Geschreven door: Johannes V.

6 / 10
5/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende website

Vandaag van Noordeloos naar de showroom in Uddel gereden (2 uur heen en weer) omdat het pretendeert de grootste zwembaden showroom in Europa te hebben. de werkelijkheid is dat er 3 inbouwzwembaden in de showroom staan waarvan de een scheef stond de ander vervuild is en de derde leeg... verder wel een aantal opzetzwembaden die je ook bij de blokker kan kopen.
dus hoezo "kom sfeer proeven en inspiratie opdoen in de grootste zwembaden showroom van Europa.

De vraag gesteld of er wellicht op een andere plek in de verder grote showroom nog zwembaden stonden was het antwoord, we kunnen niet alles kwijt maar we hebben ook een website!

dus, wil je je oriënteren en sfeer proeven en denk je serieus over een inbouwzwembad, bespaar je de moeite en sla deze zaak over.

Geplaatst op: 17-08-2022
Laatst bewerkt op: 17-08-2022
Geschreven door: Gert V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle levering

Super bedankt Jeroen voor snelle levering, je stond ons al op te wachten!

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Marieke M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Anderhalf jaar spanning en ellende

We bezochten Fonteyn, werden in de watten gelegd, bestelden een veranda en tot zover het leuke gedeelte. Wij kozen voor glasplaten. Doordat lengte glasplaat 4 mtr minder vaak besteld wordt, waren de eerste drie leveringen vanuit Udel corrosieglas en bij de zevende (!) levering is het glas uiteindelijk rechtstreeks uit Duitsland geleverd en dit keer heel gebleven bij plaatsing. Van bestelling tot uiteindelijke betrekkelijke tevredenheid heeft anderhalf jaar geduurd. Telefonisch nooit iemand beschikbaar, noch werden wij ooit teruggebeld. Mails werden niet beantwoord. Na een jaar tobben kregen we plots antwoord van Laura. Het contact met haar heeft ons de laatste maanden doen volhouden en wij danken haar dan ook van harte voor het oplossen van ons probleem.

Geplaatst op: 11-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Ellen B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DRAMA!!!!! 0,0 service

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn. Kom je in de winkel, krijg je goede hulp.. koop je een jacuzzi voor 7000€, wordt allemaal prima in gang gezet. Wanneer we de jacuzzi ophalen, is ten eerste de overkapping al flink beschadigd. Wij krijgen wel een nieuwe mee.
Kort daarna zijn er flink wat dingen mis met de jacuzzi, is het trappetje beschadigd die we kregen & missen daar de schroeven van. Ook zit er schade op de jacuzzi.
Meerdere keren contact met ze proberen te leggen, maar dit is een en al drama.
Ze kunnen elke keer zogenaamd niet doorverbinden met de juiste afdeling of ze zijn elke keer al zogenaamd naar huis.
Wanneer je vraagt of de leidinggevende ons terug wil bellen, gebeurd dit niet! Ondertussen 6 weken verder en nu wachten wij nog steeds ons telefoontje af!

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Demi L.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima service!

In voorjaar 2018 loungeset bij Fonteyn gekocht. Omdat muizen een nest hadden gemaakt in twee kussens vorige week teruggegaan naar Fonteyn om te vragen of de kussens nog leverbaar waren. Helaas zat de betreffende loungeset niet meer in het assortiment. Aan de hand van mijn foto's heeft Petra toch gekeken of de betreffende kussens nog ergens in de opslag lagen. Al snel kreeg ik bericht dat ik 2 nieuwe kussens gratis kon komen ophalen. Fantastische service, Petra!

Geplaatst op: 07-08-2022
Laatst bewerkt op: 07-08-2022
Geschreven door: Anne

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

We hebben een zwembad met toebehoren en een tuinkussens opbergbox gekocht. We zijn super goed geholpen door Don die ons van goed advies heeft voorzien. Heel prettig geholpen!!

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Marieke M.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service, daar wordt je blij van

We hebben er 9 jaar geleden naar alle tevredenheid blokhut 300x200Julia gekocht en had wat problemen met hout rot bij 1 raampje van de deur .
heb een @ mail en foto's er van gestuurd.
En kreeg kosteloos twee complete glas latten frames opgestuurd, nu kan ik het zo vervangen .
echt een super toffe service, na zoveel jaar nog.

Daar wordt je echt blij van, dit bedrijf is super klantvriendelijk.

Geplaatst op: 02-08-2022
Laatst bewerkt op: 02-08-2022
Geschreven door: Frank A.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte informatie over levering

Je wordt erg misleid door de 2 weken levertijd heb 3 maanden op mijn tuinhuis gewacht wil je deze in elkaar zetten mis je 3 planken zodat je niet verder kan met bouwen ga je bellen wordt je verwezen naar een website daar moet je via de mail opgeven wat je mist en een foto toevoegen en ja hoelang moet je dan weer wachten tot je dat binnen krijgt mss wel weer 3 maanden ik zou zeker niemand adviseren om hier iets te kopen als je denk het binnen 2 weken binnen te hebben dus nu maar weer wachten tot in de onderdelen binnen krijg en weer verder kan en ik heb het tuinhuis wel hard nodig en ook wel leuk dat je op je taalgebruik moet letten bij het schrijven van een review daar moet ik zeker opletten zeer slechte service zou er nooit meer iets kopen en al helemaal niet aanbevelen

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: Arjan M.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze winkel. Zodra ze hun geld binnen hebben wordt je genegeerd. Terwijl het toch om serieuze bedragen gaat. Bij de Action is de service nog beter!

Wij gingen voor een lammellenoverkapping met screen. Eerste indruk was prima. Je wordt uitgebreid ontvangen met een hapje en een drankje. Mooi, grote showroom. Dan ga je advies vragen, daar begint het al een beetje te schuren. Het is een gevoel dat het niet helemaal klopt. En dat bleek achteraf ook te kloppen. Dan blijkt dat er ook nog fikse afleveringskosten berekend worden. Terwijl je toch al gauw voor een paar duizend euro koopt. Zelf installeren is "héél simpel". Je bent eigenlijk een enorme kneus als dat niet gaat lukken. U krijgt er een duidelijke beschrijving bij en de verkoopster zal nog wel een extra mail sturen. Speciaal voor héle domme mensen. En vooraf betalen graag, anders gaat het feest niet door. Vervolgens kregen wij een verkeerde factuur mee, waarop de vervoerskosten niet stonden. Wij hebben die netjes op tijd betaald . Wat kunnen ze dan snel reageren zeg, om ook die vervoerskosten binnen te harken. Affijn, het hele spul is uiteindelijk geleverd. Maar de 'beschrijving voor sukkels' per mail bleef achterwege. Nu wilden wij die toch wel graag hebben, omdat de 'beschrijving' die erbij zat wel héél karig was. Gebeld, gemaild, gewacht en nog eens gebeld. "U wordt teruggebeld" . Nou, niet dus! Eigenlijk iemand te pakken gekregen, de stuurde een handleiding door, die niet veel toevoegde. Uiteindelijk toch maar aan de slag gegaan. Alle palen waren afgeplakt met folie tegen beschadigingen. Dat moest je er op het laatst afhalen. Dus hebben we dat gedaan! Maar toen! Overkapping stond, als laatste halen we het folie weg: grote verkleuring komt er tevoorschijn! Precies op een paal die het meest in het zicht staat. Balen balen, balen! Bovendien moet met screentje wat bij de overkapping hoort nog bevestigd worden. Maar we hebben geen idee hoe! Weet je wat? Even bellen naar Fonteyn. Jaja, voordat je iemand überhaupt aan de lijn krijgt! En dan is de persoon die je wilt spreken ziek, vrij of bezig. U wordt teruggebeld vandaag nog. Op mail wordt niet gereageerd. En als je dan eigenlijk iemand hebt gesproken, moet er weer intern overlegd worden. "Dan neem ik zsm contact met u op"
We hebben de overkapping drie maanden geleden gekocht. Op zich kunnen we er wel onder zitten. Maar als het echt zonnig is moeten we alsnog in de weer met parasols. En daar hadden we nou net dat screentje voor gekocht. Maar die ligt nog in de schuur. En de overkapping is beschadigd. Echt lelijk.
Ik vind het een bud-zaak. Bij de Action krijg je meer service. Voor minder geld. Dus mensen: ga hier niet kopen. De service is ver beneden de maat!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 09-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga hier niet kopen mensen! Slecht voor je hart!

Waardeloze ballentent! Wat een service, om te huilen. Terugbellen? Nooit van gehoord! Terugmailen? Hoe moet dat?
Gewoon die klanten die je met veel 'liefde' (lees eigenliefde, want het ging alleen om de bonus blijkbaar) binnenhaalde negeren. Zeker als ze gaan zeuren. Want daar is toch niks meer aan te verdienen. Budzooi!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 30-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bij de Action meer service

Waardeloze tent. Zodra ze het geld hebben binnengeharkt is de service nul!

Geplaatst op: 30-07-2022
Laatst bewerkt op: 30-07-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Fonteyn


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Vankootentuinenbuitenleven logo
Vankootentuinenbuitenleven
2 beoordelingen
8,5
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 89 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kunt u naar de website van Fonteyn gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie