Fonteyn logo

Fonteyn reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fonteyn reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1672
Fonteyn logo
Website
fonteyn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Fonteyn

Met dank aan de beoordelingen van andere mensen krijg je hier een beter beeld van alles wat Fonteyn je kan bieden. En dat is nogal wat. Omdat je graag elke euro goed besteedt, heb je als consument veel baat bij de beoordelingen van mensen die al eens met de onderneming te maken hadden. Zo kun je op basis van hun ervaringen zelf besluiten wat je doet met in dit geval Fonteyn, de onbetwiste specialist in onder andere tuinmeubelen.

Over Fonteyn

Fonteyn werd gesticht in 1989 en begon met de verhandeling van bloembollen via de groothandel. Omdat het eigenlijk meteen crescendo liep, werd vanaf 1992 ook geleverd aan particulieren. Eigenlijk vanaf dat moment mag Fonteyn zich specialist noemen in tuinmeubelen, tuinhuizen, buitenkeukens, zwembaden, spa’s en veranda’s. Fonteyn levert alleen het beste van het beste en is trots op het feit dat het de grootste is op het gebied van tuinproducten en tuinmeubelen van ons land.

Waarom kiezen voor Fonteyn

De grootste collectie tuinproducten en tuinmeubelen van ons land. Die vind je bij Fonteyn. Alleen dat is al een reden om vooral zaken te doen met deze specialist. De gunstige prijsstelling is dat zeker ook, net als de geboden garantie en het feit dat je korting aangeboden krijgt als blijkt dat een product elders goedkoper aangeboden wordt. Maar er is meer. Zo beschikt Fonteyn over de grootste tuin showroom van Nederland met een oppervlakte van 35.000 vierkante meter en valt de snelle levering op. Dat heeft weer alles te maken met de opslagkelder van 60.000 vierkante meter waarover Fonteyn beschikt. De reden dat Fonteyn de kwalitatief uitstekende producten zo voordelig aan kan bieden heeft te maken met de grootschalige inkoop die het doet.

Is Fonteyn betrouwbaar?

Fonteyn kan gezien de vele reviews en ervaringen beschouwd worden als een betrouwbare partner. De afspraken worden nagekomen en de producten ondergaan een strenge controle en beoordeling. Betrouwbaar zijn zowel de producten van de gevoerde bekende merken als ook de eigen merken die het aanbiedt. Uit de reviews over Fonteyn blijkt dat de kwaliteit van het door Fonteyn geleverde steeds van de beste kwaliteit is.

Klantenservice en klachten

Er is amper een bedrijf voor te stellen dat zo transparant is en waar je zo snel contact kunt zoeken met de klantenservice. Behalve een e-mail sturen en bellen met Fonteyn, is het eveneens mogelijk om met een van de medewerkers te chatten. Zo zijn de lijnen wel heel erg kort en krijg je steeds snel antwoord op al je prangende vragen. Overigens worden veel van die vragen al weggenomen door de informatieve website zelf.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen wil graag goed geïnformeerd zijn voor er zaken gedaan worden met een bepaalde organisatie. Door de beoordelingen hebben wij jou hier de beste informatie kunnen bieden over Fonteyn. Als jij voortaan ook een beoordeling maakt, kan dat andere mensen helpen om net als jij ook de beste beslissing te nemen en zaken te doen met de beste aanbieder van – in dit geval- tuinmeubelen.

Reviews over Fonteyn
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Usuals logo
Usuals
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,2
59% zou hier weer kopen
294 beoordelingen
Waardeloos

Had via Bol schuurtje/huisje gekocht voor 959 euro. Bij levering 5 onderdelen kapot. Ben 3 weken bezig geweest met bellen naar Bol en Fonteyn zonder resultaat. Uiteindelijk naar Budel gereden waar de kapotte onderdelen maar dan nieuw klaar zouden liggen. Helaas waren die ook kapot. Ze zijn toen in het magazijn gaan zoeken zodat we alsnog met de goede naar huis konden rijden.

Geplaatst op: 01-06-2024
Laatst bewerkt op: 01-06-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte levering/service

Op 2e pinksterdag een loungeset gekocht en deze zou mits er direct werd betaald dezelfde week geleverd worden, dus de set betaald incl €99 bezorgkosten en een afspraak gemaakt voor levering vrijdag 25 mei, nou je voelt het al aankomen, niet geleverd, ook niet een telefoontje gehad van het lukt vandaag niet dus een hele dag zitten wachten voor niks. Zaterdagochtend direct gebeld en er werd gezegd dat het vandaag dus zaterdag geleverd zou worden, ik heb aangegeven dat er niemand thuis was en dit zou doorgegeven worden, einde vd dag thuis gekomen staat dus alles onbeheerd in de stromende regen in de voortuin. De kletsnatte boel door het huis heen om in de achtertuin te krijgen, bij het uitpakken blijken er 2 kussens te missen. Dan begint de ellende, bellen, sorrij de afdeling neemt niet op, nogmaals bellen, sorrij de desbetreffende persoon die hier over gaat is niet te bereiken, nogmaals bellen, sorrij de afdeling is niet te bereiken u wordt zsm terug gebeld. Tot op heden dus nog geen steek verder. Dit is de eerste keer, maar ook zeker de laatste keer dat ik bij de Fonteyn kom.

Geplaatst op: 27-05-2024
Laatst bewerkt op: 27-05-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service bij klachten

Wij hebben tuinhuis wendy besteld. Was in de aanbieding van 1200 naar circa 800 euro. Maar in totaal met alle benodigheden alsnog 1300 euro. Na plaatsen bleek al meteen dat de deur krom trok. Contact gehad en kreeg de tip de deur goed nat te maken en er steen tegen te plaatsen. Na enkele weken hebben wik dit opgegeven aangezien er geen verbetering kwam. Weer contact en weer foto moet opsturen. Het antword was vervolgens: valt binnen de norm ( wat is dan die norm en je kijkt zo naar binnen) was niet nat genoeg (nee klopt want hadden het opgegeven naat meerdere weken mee bezog te zijn geweest.l, en het mooiste was de opmerking dat deze kwaliteit bij de prijs past. Kortom we hebben troep gekocht. Ze komenons dus helemaal niet tegemoet. Geantwoord dat de opmerking over prijs kwaliteit echt niet kan. 1300 euro vind ik een hoop geld en dat terwikl je dus eigenlijk ruim 2000 kwijt zou zijn en dat wel duidelijk was dat ze ons geen vriendelijke service gaan bieden. Geen reace meer op gehad. Ik koop hier nooit meer.

Geplaatst op: 18-05-2024
Laatst bewerkt op: 18-05-2024
Geschreven door: Esther H.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een slechte voorlichting en service

Allereerst de slechte voorlichting van de verkoper. Vervolgens het niet doorgeven van het juiste bezorgadres en mijn telefoonnummer zodat de bezorger niet kon bellen toen hij het adres niet kon vinden. € 60 betaald voor een hele dag wachten en een hoop ergernis. Slechte afhandeling van mijn klacht. Het enige wat ze doen is jou een fijne dag wensen, terwijl je ontzettend kwaad bent. Kortom, mooie showroom, maar slecht personeel. Kom hier NOOIT meer.

Geplaatst op: 21-05-2024
Laatst bewerkt op: 21-05-2024
Geschreven door: Lilian V.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klachtafhandeling

Dubbele tuindeur gekocht en afgehaald. Uiteraard verpakking in tact gelaten voor goed transport + extra maatregelen genomen om beschadigingen te voorkomen.
Helaas kwam het product beschadigd uit de verpakking, kon bewijsbaar niet door het transport zijn. Reactie (vrij vertaald): eigen schuld, dikke bult. Had ik het daar ter plekke maar moeten controleren. Dat was mi onmogelijk. Ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid. Ik zal er nooit meer kopen!

Geplaatst op: 18-05-2024
Laatst bewerkt op: 18-05-2024
Geschreven door: Wim V.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht en schandalig

In februari een loungeset en Kamado gekocht. Stoelen van loungeset niet op voorraad. Bij verkoopgesprek werd de levering op maart geschat. Eind februari vragen zij voor een aanbetaling van 30% en zoals hier eerder beschreven. Staat nergens specifiek in hun algemene voorwaarden. In februari, maart en april meerdere keren telefonisch - en email contact: reactie of belofte we bellen je terug of reageren terug. In die tijd hebben we 5 tot 8 medewerkers gesproken. Als je duidelijkheid vraagt, Kunnen ze niet geven omdat zij afhankelijk zijn van externe partijen of geven de afdelingen elkaar onderling de schuld. Conclusie: je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

We hebben onze onvrede meerdere malen geuit. En in de eerste week van mij zou de loungebank met kamado geleverd worden. Bij levering geen bank en een beschimmelde, verroeste en kormgeslagen kamado door waterschade.

Foto's maken en gelijk bellen. Weer meerdere medewerkers gesproken en bellen niet terug. Toen was de maat vol. Formele brief geschreven voor ontbinden van koopovereenkomst op grond van zwarte - en grijze lijst bepalingen. De algemene voorwaarden van Fonteyn kan men lezen als bepalingen en mogen niet volgens artikelen 6:236 en 6:237 van Burgerlijk Wetboek. Op grond daarvan kan de consument de koopovereenkomst ontbinden.

Het volledige bedrag zou binnen één week gestort worden, maar de medewerkers van de administratie vinden het heel moeilijk om een rekeningnummer te kopiëren en te plakken. Gelukkig is het geld overgemaakt na dreigen & inzetten van procedure van advocaat aankloppen bij geschillencommissie. Melding bij Radar van avrotros en bij acm gemaakt! Doe dit aub ook, dan wordt door acm een onderzoek ingesteld ivm urgentie..

Koop hier aub idd niks, want alles wat ze doen is slecht. Het enige waar ze goed in zijn is:
- woorden indicatief / ongeveer gebruiken
- geen overleg of belletje wanneer wijzigingen in afspraken zijn
- bellen niet terug
- verstoppertje spellen door elkaar af te wisselen in wel of niet reageren op telefoontjes of emails.
- geen duidelijke informatie geven

Al met al heeft het ons deze afgelopen 3 maanden een werkweek gekost aan bellen, emailen en brief schrijven en juridisch advies inwinnen.

Geplaatst op: 17-05-2024
Laatst bewerkt op: 17-05-2024
Geschreven door: N. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet!

Ze vragen om ze positief te beoordelen. Na alle beoordelingen gelezen te hebben snap ik dit charme offensief wel. Helaas heb ik onze order moeten annuleren, maar een bevestiging of terugbetaling hiervan is niet het geval. Telefonisch meermaals contact gezocht. Helaas ook niet de juiste personen te bereiken en terugbellen doen ze ondanks toezegging niet.

Geplaatst op: 10-05-2024
Laatst bewerkt op: 10-05-2024
Geschreven door: Mariska F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service!!

We kwamen voor een barbecue
Nergens een verkoper te vinden. Eenmaal bij de service balie zeggen ze dat je door een verkoper gebeld wordt huhhh? Na ruim een half uur wachten zijn we weggegaan. Wat schetste onze verbazing ...stan er 6 verkopers bij de kassa met elkaar te kletsen.
Klaar mee en naar huis hegasn.

Geplaatst op: 10-05-2024
Laatst bewerkt op: 10-05-2024
Geschreven door: Kolck V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gekke handelswijze

Telefonisch een tuinset besteld, via de telefoon leek alles mogelijk, goede deal kunnen maken en vragen werden uitgebreid beantwoord. Uiteindelijk bleken de stoelen in preorder te staan waardoor een exacte leverdatum niet af te spreken was. Enkele weken zou dit maximaal duren. Tot hier prima. Na het telefoongesprek kwam de orderbevestiging binnen met het verzoek binnen 3 dagen het volledige bedrag te betalen. Dit was niet volgens afspraak!
Weer contact opgenomen en toen mochten we ineens 30 procent aanbetalen maar nog steeds wel 14 dagen voor levering het gehele aankoopbedrag. Meerdere keren aangegeven dat we aanbetalen nog niet eens een probleem vinden maar pas bij levering het gehele bedrag willen betalen maar dat was niet mogelijk. Dit is hun werkwijze en betalen bij levering onmogelijk.
Helaas om die reden de order moeten annuleren, ik ga niet een dure tuinset vooraf betalen zonder het gezien te hebben en te weten wanneer de levering zal plaats vinden. Volgens mij mogen ze het niet eens vragen. Vriendelijk tot de aankoop is gesloten maar daarna is het klaar dat was wel duidelijk.

Geplaatst op: 20-04-2024
Laatst bewerkt op: 21-04-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijke slechte service

1.5 jaar geleden een SPA gekocht en toen ging er ook al van alles mis met de levering. Meerdere malen uitgesteld dus telkens mensen voor niets ingehuurd voor het plaatsen/aansluiten van de SPA. Helaas twee keer kosten gemaakt zonder levering. Nu 1.5 jaar later is er een plastic plaatje los van het bedieningspaneel. Gemaild met klantenservice maar kreeg direct de deksel op mijn neus. Blijkbaar was dit plaatje een "transport" bescherming en had voor gebruik verwijdert moeten worden. Het was totaal niet zichtbaar dat dit een bescherming was en de bediening werkte gewoon. Het belangrijkste was dit het ook helemaal net in de handleiding staat dat dit een bescherming is en verwijderd moet worden. Tim van de klantenservice gaf aan dat dit vanzelfsprekend is met een vergelijk naar een mobiele telefoon. Vreemde opmerking alsof je regelmatig een nieuwe SPA koopt. Nu dat het plaatje zelf los laat neemt het wel de tekst mee van het bedieningspaneel zodat het niet meer leesbaar is. Snelle conclusie van Tim van de klantenservice , eigen schuld, dikke bult en niet zeuren voor garantie. Het meest stuitende is dat het blijkbaar gaat om een nieuwe sticker van €17.50 waarbij ze ook nog eens €7.95 verzendkosten rekenen terwijl dit in een enveloppe kan. Misschien een totale waarde van €20 als garantie claim die niet geaccepteerd wordt op een SPA aankoop van een paar duizend euro. Hoezo commerciële uitbuiting van "Europa's grootste outdoor living mall" WAARSCHUWING: KOOP NIET BIJ DIT BEDRIJF, ZODRA JE HEBT BETAALD WORDT JE EEN NUMMER EN DAN IS DE SERVICE VER TE ZOEKEN.

Geplaatst op: 01-05-2024
Laatst bewerkt op: 01-05-2024
Geschreven door: Thomas

5 / 10
3/5 1/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Hou niet van slechte reviews geven maar dit moet je weten.

Snelle service in de winkel. Offerte snel gemaakt. Afspraak bezorging binnen 2 weken.
Vergeten in te plannen. Duurt weer 2 weken. Offerte geannuleerd. Maar dan sturen het pakket alsnog snel. Maar een beschadiging aan de doos. Maar alles zit goed ingepakt.
Begonnen met monteren en ineens een onderdeel helemaal verfrommeld. Gewoon gevallen in het magazijn maar dan maar plakband eromheen en afleveren maar. Direct gebeld maar ze gaan al over een uur dicht dus kunnen nu niets meer voor je doen. De volgende dag zelf ‘‘s middags maar gebeld. Zelfde verhaal geen medewerker beschikbaar. Zit nu met een half afgebouwd paviljoen van bij 5000 euro. Helft nog in de doos. Te groot om in de schuur te leggen dus ligt in de regen.
Onderdeel is nodig om verder af te bouwen. Ben benieuwd wanneer het wordt geruild.
Echt om te huilen. Voor de Pasen zit ik nu met een vol terras met dozen en bouwwerk.
Echt spijt dat ik al die slechte reviews niet eerder gelezen heb. Ik hoop echt straks nog te horen dat ze met een oplossing komen.

Geplaatst op: 29-03-2024
Laatst bewerkt op: 29-03-2024
Geschreven door: Rudy S.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SUPER SLECHTE SERVICE

MOOIE WINKEL MAAR SUPER SLECHTE SERVICE:
Zie ook de klachten bij radar: mooie winkel maar de service is super slecht. Je wordt afgewimpeld, voor leugenaar neergezet, totaal niet geholpen. Klacht niet serieus genomen. verwezen naar voorwaarden die niet bestaan. Betreft de service rondom onderhoud SPA.
ADVIES: kijk elders als je ook graag nog een goede service wilt.
ADVIES: zoek online naar referenties want ik ben lang niet de enige die dit ervaart helaas.

Geplaatst op: 13-05-2024
Laatst bewerkt op: 13-05-2024
Geschreven door: Monique P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service duurt mega lang voordat ze komen echt slecht !!

Wij hebben jaccuzi gekocht peper duur ding
Al gauw was er iets mee duurde mega lang voordat er iemand kwam.
Daarna zelfs pomp in elkaar gedraaid
Waarschijnlijk fabrieks foutje
Maar nu volgens hun geen garantie meer er word niet eens naar gekeken ja 100 euro voor rij kosten 🙈
En ook nog mega duur geprijsd het onderdeel
Terwijl hij bij toppie heel veel goedkoper staat
Ook bellen heeft geen zin niemand berijkbaar
Ik koop hier nooit geen jaccuzi meer

Geplaatst op: 09-03-2024
Laatst bewerkt op: 09-03-2024
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele erge nare ervaring. Wordt er nu moedeloos van

We zijn nu al twee jaar bezig. In juni2023 werden mijn ramen geplaatst. 1 raam paste niet verkeerd geggaan gingen mgelijk nieuwe bestellen. Inmiddels zijn ze al 4 keer besteld met mooie smoesjes. Maar heb ik nog steeds geen raam. Heb al zo vaak gebeld dat helpt niet je wordt toch niet terug gebeld. De veranda heeft veel geld gekost. Wil het graag in orde hebben. Plus de lekkage. Ik dacht ga naar een groot bedrijf. Nu heb ik heeel veel spijt. Waarom moet het zo. We zullen ze van de week wel weer even een bezoekje brengen. Ben heel verdrietig dat het zo moet. Zal ook nooit meer wat kopen daar. Of iemand aanraden.

Geplaatst op: 03-01-2024
Laatst bewerkt op: 03-01-2024
Geschreven door: Hennie K.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatische service

Al meer dan 3 weken bezig om iemand aan de telefoon te krijgen die uitleg over een storing aan onze jacuzzi kan uitleggen... continu opties via mail... maar werkt niet bij onze jacuzzi.... continu wordt er gezegd.... u wordt terug gebeld......VERGEET HET MAAR!!!!
En maar weer erheen gebeld...terugbelverzoek!!!VERGEET HET MAAR WEER!!!.MEERDERE KEREN GEVRAAGD OM MONTEUR TE STUREN..... OOK NIET MOGELIJK TOT NU TOE.... PS:JACUZZI NIEUW GEKOCHT, NET 2 JR. OUD...
ECHT TRIEST BEDRIJF!!!DRAMATISCHE SERVICE.

Geplaatst op: 03-05-2024
Laatst bewerkt op: 03-05-2024
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch slechte service / helemaal geen service na verkoop !De service na verkoop is dramatisch !

Zeeeeeeeeeeeeer negatieve ervaring over Fonteyn Spas !
Er wordt geen enkel gevolg gegeven aan telefoons evenzozeer geen enkele reactie op vele herhaalde e-mails.
Uit pure wanhoop zeer negatieve review over Fontein Spas geschreven in de hoop toch maar enige reactie te krijgen, maar niets is minder waar : stilzwijgen en u in de steek laten is de boodschap !
Voortgaande op de reviews ben ik helaas niet de enige !
Om revieuw te plaatsen moet ik wel een ster plaatsen, maar Fonteyn Spas is dit zeker niet waard !

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 16-11-2023
Geschreven door: Ludo G.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Tot en met offerte goede indruk, daarna dramatische service.

Ik zou zeker niet (meer) met Fonteyn in zee gaan. Wij hebben twee offertes gekregen ter waarde van ongeveer 40.000 euro. We hadden hierover een vervolgvraag die we twee keer per email, twee keer telefonisch én 1x per contactformulier gesteld hebben. We hebben nooit ergens een antwoord of zelfs maar reactie op gekregen. Dat geeft ons geen vertrouwen in een positief vervolg. We gaan daarom nu met een ander in zee die wel met ons communiceert.

Geplaatst op: 14-11-2023
Laatst bewerkt op: 14-11-2023
Geschreven door: Anja H.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters!!

Wat een waardeloze zaak! Op 31 augustus een bestelling geplaatst (en betaald). Na een week maar eens geïnformeerd naar de status van de bestelling. Geen reactie.. Op 17 oktober werd het product dan alsnog geleverd. Nu kreeg ik deze week een bericht van een incassobureau dat er nog een openstaande rekening is van de bestelling van 17 oktober. Meteen per mail gereageerd, geen reactie (ja, een aanmaning..) Wat een oplichters! Nooit wat bij bestellen!

Geplaatst op: 17-11-2023
Laatst bewerkt op: 17-11-2023
Geschreven door: Wendy

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht in communicatie en service

Heb meerder keren een offerte aangevraagd met aanvullingen. Gebeld en gemaild maar krijgen geen antwoord. Slecht dus, als dit ook de garantie is voor de producten ...jammer.

Geplaatst op: 04-11-2023
Laatst bewerkt op: 04-11-2023
Geschreven door: Arie V.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geholpen met onze vragen

Wat een mooie winkel. Goed geholpen met onze vragen door Alexander van de tuinhuizenafdeling

Geplaatst op: 24-10-2023
Laatst bewerkt op: 24-10-2023
Geschreven door: Lenthe V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede snelle service

Ik had een tijd terug al een spa gekocht, ik had nog enkele vragen m.b.t. een missend stuk. Hiervoor heb ik telefonisch contact opgenomen met Ahmed en hij heeft mij direct geholpen en het ontbrekende onderdeel toegestuurd. Bedankt voor de goede en snelle service Ahmed.

Geplaatst op: 22-10-2023
Laatst bewerkt op: 22-10-2023
Geschreven door: Marianne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Goed gesprek gehad met Christian en zeer goed advies ontvangen. Het is een tijd geleden dat ik zo’n goede beleving heb gekregen bij een winkel.

Geplaatst op: 24-10-2023
Laatst bewerkt op: 24-10-2023
Geschreven door: Vico C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastische service

Over de levering kan ik nog niets schrijven maar ik verwacht dit aanstaande maandag.
Wat betreft de service en het persoonlijke contact met Merel, in 1 woord fantastisch.
Ze geeft direct antwoord, helpt met al je vragen, blijft vriendelijk en zeer professioneel. En stuurt zelfs nog een mail als je eventueel vragen hebt.
Dit is mijn eerste ervaring met Fonteyn maar zal zeker niet de laatste zijn.

Geplaatst op: 18-10-2023
Laatst bewerkt op: 18-10-2023
Geschreven door: Sandy

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fonteyn spas

Goed geholpen bij het maken van onze keuze. Zaten te twijfelen tussen twee spa’s en mede door de goede uitleg van Ahmed gekozen voor onze Spa. Wij kunnen niet wachten tot die geleverd word.

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering afspraak

Ik heb een fonteijn tuinhuis gekocht via bol.com.
Op bol stond levering binnen 5werkdagen. Dat is lekker snel maar ik was nog op vakantie. Ik heb contact met Annamarie gehad en toen heeft ze alles aangepast naar onze gewenste datum. Top service. Willen we zeker een keertje langs komen.

Geplaatst op: 22-10-2023
Laatst bewerkt op: 22-10-2023
Geschreven door: André W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Anders dan verwacht

Geweldige service ontvangen van Christian. Het onderdeel dat ik nodig had was meteen beschikbaar. Fonteyn is aan te raden.

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Lisa M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top afdeling Tuinhuizen

Wat een geweldig tuinhuizen team heeft Fonteyn toch. Zowel Jordy, Hendri als Alexander hebben mij geweldig geholpen met vragen over de levering, technische ontwetendheden en bij de aankoop.

Geplaatst op: 16-10-2023
Laatst bewerkt op: 16-10-2023
Geschreven door: Elvira H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden

Na een bezoek bij Fonteyn ben ik heel tevreden geworden over mijn keuze. Hierbij ondersteuning gehad van Christian met het vinden van het juiste product.

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Simon B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een ervaring!

Enkele weken geleden zijn we bij Fonteyn geweest. Op de outlet zijn wij goed geholpen door medewerker Merel. We hebben een prachtig ligbed gekocht. Gister een korte vraag gesteld telefonisch maar ook dan helpt Merel je deskundig! Wauw wat een winkel en wat een service.

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Jenet P. P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dank je wel

Dank je Alexander voor alle goede zorgen. We kunnen eindelijk genieten van onze tuin en tuinhuis!

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Paula H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fonteyn
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Usuals logo
Usuals
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fonteyn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 294 beoordelingen geplaatst over Fonteyn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 59% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fonteyn actief?

Fonteyn is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , outdoor , meubels en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fonteyn reviews? Dan kunt u naar de website van Fonteyn gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie