Foto op dibond logo

Foto op dibond reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Foto op dibond reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
779
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Foto op dibond

Foto op dibond is geverifieerd door ons expert team. De webshop Foto op dibond bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Foto op dibond lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Foto op dibond. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van fotoopdibond.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fotoopdibond.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Foto op dibond.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke fotos

Super leuk om je eigen gemaakte fotos aan de muur te hebben. Wij hebben er nu al 3 gekocht en ze zijn allemaal prachtig. Je kunt ze ook in een groot formaat printen waar wij naar op zoek waren. Het is echt een blikkenvanger in ons huis.

Geplaatst op: 30-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danique S.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Foto op dibond


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,8
CEWE logo
CEWE
2 beoordelingen
9,5
NaturesCollection logo
NaturesCollection
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foto op dibond een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Foto op dibond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foto op dibond actief?

Foto op dibond is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Foto op dibond reviews? Dan kunt u naar de website van Foto op dibond gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie