FotoDigitaliseren.nl logo

FotoDigitaliseren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
FotoDigitaliseren.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1241
FotoDigitaliseren.nl logo
Website
fotodigitaliseren.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FotoDigitaliseren.nl

Het zijn voor veel families misschien wel de belangrijkste bezittingen: de fotoalbums vol met herinneringen. Een verjaardagsfeestje, een leuke reis, de grootouders toen ze jong waren en ga zo maar door. Jammer genoeg blijven de fysieke dragers van die foto’s niet altijd van eenzelfde kwaliteit. Temperatuur, luchtvochtigheid en tijd hebben allemaal een nefaste invloed op de foto’s. Bij FotoDigitaliseren.nl kan je jouw foto’s veilig stellen voor de toekomst door ze een nieuw digitaal leven te geven. Klinkt dat mooi maar ben je toch benieuwd naar recensies over FotoDigitaliseren.nl? Slim gezien! Op deze pagina vind je de ervaringen en beoordelingen van andere consumenten terug. Zo weet je meteen of FotoDigitaliseren.nl een goed idee is of net niet.

Over FotoDigitaliseren.nl

FotoDigitaliseren.nl is een website waar je terecht kunt voor het digitaliseren van jouw foto’s. De webshop is het geesteskind van ondernemer Michael Carels en is gevestigd te Schiedam. Het doel van FotoDigitaliseren.nl is om ervoor te zorgen dat niemand de horror hoeft mee te maken dat bepaalde foto’s met een grote emotionele waarde eeuwig verloren zijn. FotoDigitaliseren.nl steunt daarbij op het aanbieden van een goede klantervaring en absolute discretie. Het systeem werkt als volgt: bij een bestelling krijg je een retourpakket toegestuurd waarin je jouw foto’s op kunt sturen. Vervolgens worden de foto’s gedigitaliseerd en verkrijg je de digitale versie via WeTransfer of desgewenst op een USB-stick of andere drager. Ten slotte worden jouw originele foto’s teruggestuurd. Het spreekt voor zich dat het team achter FotoDigitaliseren.nl uiterst discreet omgaat met de geleverde foto’s uit jouw privé. Je wilt immers niet dat deze foto’s verloren gaan, maar je wilt natuurlijk ook niet dat iedereen ze vrij kan zien.

Waarom kiezen voor FotoDigitaliseren.nl?

FotoDigitaliseren.nl biedt een simpele service aan maar rekent hiervoor uiteraard wel op software en apparatuur van de hoogste kwaliteit. Zo kunnen jouw foto’s gedigitaliseerd worden zonder enig kwaliteitsverlies doorheen het proces. Sterker zelfs: elke foto wordt bovendien nog eens voorzien van correcties zoals kleurcorrecties en een stof/kras correctie. Heb je foto’s met vlekken of beschadigingen? Dan kan ook die rechtgetrokken worden bij fotobewerking. Op de website kan je je niet alleen melden voor het digitaliseren van foto’s, maar ook voor het digitaliseren van dia’s, ansichtkaarten en polaroid foto’s. Wat de verzending betreft reken je best op twee werkdagen per verzending en er zijn er in totaal drie. De verzendkosten bedragen 6,5 euro per zending bij opdrachten tot 65 euro. Boven de 65 euro is verzending gratis. Betalen kan via iDeal. Blijf je graag op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen de sector en het bedrijf? Dan kan je de social media kanalen van FotoDigitaliseren.nl volgen.

Is FotoDigitaliseren.nl betrouwbaar?

Kan je bij FotoDigitaliseren.nl erop vertrouwen dat je krijgt waarvoor je betaalt? In ieder geval is het zo dat de website een eigen klantenservice heeft waar je terecht kunt bij vragen en er ook een grote aanwezigheid op sociale media is. Daarnaast vind je op de website ook het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Dat je fysiek langs kunt komen op het adres van de hoofdzetel is wel een goede reden om een betrouwbare service te leveren. Bovendien is FotoDigitaliseren.nl ook een gecertificeerd lid van het keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat ze jaarlijks gecontroleerd worden wat betreft het volgen van de wetgeving, de correctheid van de contactgegevens en dat ze ook aangesloten zijn bij een geschillencommissie.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets is dat niet helemaal duidelijk is of waar je vragen rond hebt. In dat geval kan je terecht bij de klantenservice van FotoDigitaliseren.nl. De klantenservice kan je contacteren via de chatfunctie op de webshop, via een contactformulier, via mail, per briefwisseling of door te bellen. Een laatste optie is om via één van de social media kanalen een bericht te sturen. Heb je een klacht? Dan wordt gevraagd om gebruik te maken van het contactformulier of dit per mail te melden. Komt er geen oplossing uit de bus? Dan kan je de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur inschakelen.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van de diensten van FotoDigitaliseren.nl? Dan vragen we graag dat je hier een recensie achterlaat over FotoDigitaliseren.nl. Deel jouw ervaringen met dit bedrijf en vertel ons over de kwaliteit van de digitale exemplaren van jouw foto’s. Is het een dienst die je een ander aan zou raden of net niet? Jouw mening over deze webshop laat een ander toe een correct beeld te vormen van de voor- en nadelen van in zee gaan met FotoDigitaliseren.nl!

Reviews over FotoDigitaliseren.nl
Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
38 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Erg leuk

Dit is echt een super leuke manier van je fotos laten zien op een unieke manier. Ze printen de foto's uit op unieke spullen en het eindresultaat is echt prachtig!

Geplaatst op: 28-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roos O.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FotoDigitaliseren.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Albelli logo
Albelli
38 beoordelingen
4,6
Pixum logo
Pixum
2 beoordelingen
8
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FotoDigitaliseren.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FotoDigitaliseren.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FotoDigitaliseren.nl actief?

FotoDigitaliseren.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de FotoDigitaliseren.nl reviews? Dan kunt u naar de website van FotoDigitaliseren.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie