Fotosticker.net logo

Fotosticker.net reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fotosticker.net reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
783
Fotosticker.net logo
Website
fotosticker.net
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fotosticker.net

Een sticker kan een ruimte of een voorwerp net dat tikkeltje beter maken. Denk bijvoorbeeld maar aan een auto, een caravan, een deur of een raam. Ben jij op zoek naar een sticker maar vind je nooit niet exact wat je wilt? Dan kan je bij Fotosticker.net zelf aan de slag gaan. Je krijgt er de optie om zelf een sticker te ontwerpen. Maar kan je echt zeker zijn van de kwaliteit van Fotosticker.net? Wat zijn de ervaringen en beoordelingen van hun klanten? Op deze pagina hebben wij voor jou heel wat reviews op een rij gezet. Zo kan je goed inschatten wat je exact van Fotosticker.net kunt verwachten!

Over Fotosticker.net

Fotosticker.net is een website waar je als klant zelf foto’s kunt laten afdrukken op stickervellen en dat in tientallen formaten. Het bedrijf is misschien wel de specialist binnen de sector wat betreft de kwaliteit behouden tijdens het afdrukken. En ook in de variatie aan formaten die beschikbaar zijn. Bovendien zijn de fotostickers van Fotosticker.net ook gelamineerd. Dat betekent dat ze wel even mee gaan en dus duurzaam zijn. Naast de kwaliteit steunt Fotosticker.net vooral op een snelle service en een gemakkelijke service. Zo is het hele proces op de website ontzettend eenvoudig en klantvriendelijk. Je kunt zelf online de uitsnede maken, je kunt op elk moment zien wat het eindresultaat zou geven en je kunt inloggen op jouw eigen account om de status van de bestelling te bekijken. Bovendien kan je voor hulp of voor advies op eender welk moment contact met de klantenservice opnemen.

Waarom kiezen voor Fotosticker.net?

Fotosticker.net is een zusterwebsite van webwinkels als fotoopaluminium, fotoopforex, fotoophout en ga zo maar door. Er is dus heel wat ervaring aanwezig in het afdrukken van foto’s van een goede kwaliteit. Op de website kan je vanop je eigen pc deelbestanden uploaden in het bestelsysteem. Hierna duid je het juiste formaat aan en kan je de foto op maat snijden en goedkeuren. Na het afronden van de bestelling en de betaling krijg je een track & trace code. In de regel kan je jouw aankoop binnen de drie à vier werkdagen na bestellen verwachten. Betalen kan op de website op een veilige manier via iDeal, met de kredietkaart en met PayPal. De verzendkosten van de foto’s bedragen 6,95 euro per vijf stuks. Er zijn echter ook heel wat afhaalpunten waar je jouw bestelling kunt laten bezorgen. Met meer dan 130 afhaalpunten in België en Nederland is er altijd wel iets dichtbij.

Is Fotosticker.net betrouwbaar?

Fotosticker.net is slechts één van de vele webshops die door dezelfde groepering worden uitgebaat. Er is dus heel wat ervaring en een goede reputatie aanwezig. Bovendien kan je op de webshop ook heel wat klantreacties van echte klanten van Fotosticker.net terugvinden. De verbinding met de webshop is een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Dat betekent in feite dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Tevens kan je op de website veilig betalen. Fotosticker.net beschikt over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen terecht kunt. Ten slotte vind je ook belangrijke gegevens zoals KvK-nummer en btw nummer terug op de website. Kortom: ja, Fotosticker.net is een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor Fotosticker.net? Of ben je op zoek naar advies? Is er misschien iets niet helemaal duidelijk op de website? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantendienst van Fotosticker.net. Dat kan door op kantoor een afspraak te maken, door telefonisch contact op te nemen of door een mail te sturen. In de regel krijg je van Fotosticker.net binnen een werkdag een antwoord terug op vragen. Heb je daarentegen een klacht? Dan kan je die best per mail opsturen vergezeld van informatie zoals het ordernummer. Bij klachten kan een inhoudelijke reactie tot twee weken op zich laten wachten. Alternatief kan je ook een klacht neerleggen bij het ODR-platform dat in 2016 is opgericht door de Europese Commissie!

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een fotoproduct bij Fotosticker.net? Dan ben jij die specialist die wij zoeken om extra informatie over deze webwinkel te geven. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de afdrukken? Hoe zou je de snelheid van levering beoordelen? Wat is jouw ervaring met de website zelf? Zou je het gebruik van Fotosticker.net aanraden aan vrienden en/of familie of toch niet? Schrijf jouw review over Fotosticker.net op deze pagina. Je helpt er heel wat mensen mee!

Reviews over Fotosticker.net
Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super vriendelijk

De werknemers zijn super vriendelijk en behulpzaam. Ze geven veel vertrouwen en de kwaliteit van de stickers is echt super. De prijzen zijn ook zeer aannemenlijk. Ik ben nu zeker een vaste klant!

Geplaatst op: 22-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bilal W.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fotosticker.net
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
5,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
CEWE logo
CEWE
1 beoordeling
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fotosticker.net een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fotosticker.net. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fotosticker.net actief?

Fotosticker.net is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fotosticker.net reviews? Dan kunt u naar de website van Fotosticker.net gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie