Giga-bikes logo

Giga-bikes reviews, ervaringen en beoordelingen

Giga-bikes reviews, ervaringen en beoordelingen
289
Giga-bikes logo
Website
Giga-bikes
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Giga-bikes

Een fiets koop je eenvoudig online bij de webshop Giga-bikes. Je kunt hier meer lezen over het aanbod, de service en de betrouwbaarheid van Giga-bikes. Ook kun je meer te weten komen over deze webshop, door de persoonlijke reviews van klanten. Klanten van Giga-bikes mogen namelijk hier hun ervaringen delen en een persoonlijke beoordeling over Giga-bikes achterlaten.

Over Giga-bikes

Giga-bikes is onderdeel van Tom Omnichannel Management. Dit is een specialist op het gebied van retail, zowel online als fysiek. Dit bedrijf bestaat al sinds 2005 en Giga-bikes een goed voorbeeld van het succes van dit bedrijf. TOM werkt met succes samen met meerdere internetbedrijven.

Bij Giga-bikes is alles gigantisch. Je hebt niet alleen keuze uit een gigantisch aanbod, maar krijgt ook giga service en een gigantisch snelle bezorging. Je kunt bij Giga-bikes online bestellen, maar bent ook van harte welkom om langs te komen bij de fysieke winkel van Giga-bikes.

Waarom kiezen voor Giga-bikes

Het gigantische aanbod bij Giga-bikes is natuurlijk een goede reden om bij deze online fietsenwinkel te bestellen. Het aanbod online bestaat namelijk uit meer dan 4.000 fietsen. Denk aan dames-, heren-, en kinderfietsen. Ook kun je bij Giga-bikes elektrische fietsen in het assortiment vinden. Alle fietsen zijn duidelijk verdeeld in verschillende categorieën en je kunt het aanbod altijd zelf verder filteren voor een optimaal resultaat. Zo kun je het aanbod bijvoorbeeld instellen op laagste prijs eerst. Op deze manier kun je het meest voordelige aanbod inzien.

Je kunt jouw fiets online bestellen en aan huis laten bezorgen. Ook heb je de optie om jouw nieuwe fiets zelf op te halen bij Giga-bikes. De fysieke winkel van Giga-bikes biedt alle fietsen rijklaar aan en je kunt in een afgesloten ruimte achter de winkel, alle fietsen gewoon testen. Zo weet je altijd zeker dat je de beste fiets koopt.

Het maakt niet uit of je in de winkel een fiets koopt, of online bij Giga-bikes. Je krijgt namelijk altijd de beste service en de beste voorwaarden. Zo krijg je namelijk altijd garantie op jouw aankoop, kun je gebruik maken van een gunstige retourregeling en ontvang je eerste servicebeurt altijd cadeau van Giga-bikes.

Is Giga-bikes betrouwbaar?

Online een fiets kopen, hoeft helemaal niet spannend te zijn dankzij Giga-bikes. Dit is namelijk een veilige webshop. Niet alleen is de webshop goed beveiligd, ook heb je de zekerheid van een fysieke winkel achter de webshop. Dat Giga-bikes onderdeel is van een grote retailketen, maakt het alleen maar extra vertrouwelijk.

Je kunt zowel in de winkel, als online veilig betalen. Betaal in de winkel met pin of contant en online met enkel veilige betaalsystemen. Zo kun je veilig per bank betalen middels een overschrijving of gemakkelijk en veilig met Ideal. Ook kun je jouw fiets betalen met creditcard, bancontact of Paypal. Kun je de fiets niet in een keer betalen? Dan is het bij Giga-bikes ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over de framehoogte van een fiets, of de duur van het garantietermijn? Het professionele team van de klantenservice van Giga-bikes staan altijd voor je klaar. Zij zijn er km vragen te beantwoorden en advies te geven. Je kunt de klantenservice op werkdagen bereiken per telefoon, mail of Whatsapp.

Is jouw fiets nog niet bezorgd of heb je een klacht over de service van Giga-bikes? Deze fietsenwebshop vindt het belangrijk om klachten zo snel mogelijk te horen. Zo kunnen zij snel actie ondernemen en de klachten verhelpen. Je mag jouw klacht altijd melden bij de klantenservice. Zij gaan professioneel om met klachten en werken altijd oplossingsgericht. Wil je snel geholpen worden? Dan kun je het beste de klantenservice bellen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook een fiets van Giga-bikes in de schuur staan? Of ben je weleens in de fysieke winkel van Giga-bikes geweest? Laat dan weten wat jouw ervaring was. Ben je tevreden over jouw nieuwe fiets en hoe was het om online een fiets uit te kiezen? Je mag jouw ervaringen met Giga-bikes hier delen en kunt Giga-bikes een persoonlijke beoordeling geven. Laat jouw review hier achter en laat nieuwe klanten weten waarom je Giga-bikes wel of niet zou aanbevelen.

Reviews over Giga-bikes
Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
40% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Goed / snel / mijn artikel goedkoop.

Kettingkasten besteld van Hessling deze waren goedkoop en goed.
En snel geleverd zoals beloofd.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans M.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen service en garantie

Nieuwe fiets geleverd met slag in wiel en banden die leeg lopen.
Bewust bij giga-bikes gekocht en niet internetbikes zodat ik naar de winkel toe kan. Echter blijkt dat ze alleen via chat en mail bereikbaar zijn en je niet in de winkel kunt retourneren.
Meerdere keren contact gehad maar wordt aan lintje gehouden.

Reactie op klacht slag in wiel komt omdat ik niet gekozen heb voor afmontage....
Lekke band vervelend kunnen nieuwe sturen en moet je zelf monteren.

Dus bij deze alles retour en eens naar nooit meer!

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 1/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos bedrijf zonder kennis

Tijdens fietsvakantie ging zadelstrop kapot en daar ik een torkx zadel heb die een aparte strop nodig heeft eerst gebeld. In Tilburg geholpen door Mark die zonder enige kennis er een gewone strop op zette. Die ging al voor Loon op Zand stuk. Dus daar weer naar de Fietsenmaker, huski ebikes. Vandaag gebeld en mijn beklag gedaan, zegt Mark: kom maar langs. Hallo, zit in Gorinchem en ga morgen de laatste etappe naar Hilversum afleggen, terug naar Tilburg fietsen is dus geen optie, Mark wil verder niets voor me doen. Heb nog gezegd dat ze bij Huski mijn verhaal kunnen bevestigen. Waardeloze service. Zal deze winkel nooit meer bezoeken.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick K.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service van webshop.

Een maand geleden een bakfiets gekocht bij giga bikes. Was een goede prijs, echter toen we door klikte kwamen we erachter dat ze 350 euro aan montage kosten rekende waardoor de bakfiets dezelfde prijs had als andere websites en geen andere website rekend zon absurde prijs voor afmonteren. Toch we hebben ervoor gekozen aangezien ze een fysieke winkel hebben in Tilburg waarmee ze ook adverteren dat je met al je problemen langs kan komen. Toen we de bakfiets na 3 weken geleverd kregen verwachte ik dat er bij de levering (die door giga bikes zelf werd gedaan) nog enige uitleg werd gegeven over de fiets. Dit was echter niet zo. De bakfiets werd neergezet en ik mocht tekenen. Op de dag zelf kwamen we erachter dat een aantal schroeven helemaal niet vast gedraaid waren, een paar beugels van het stuur niet goed waren vast gezet, de versnellingen niet goed afgesteld was en dat er een plank beschadigd was. Toen we dit in een mail aangaven ( want je kan niet bellen met giga bikes webshop) begon het gezeur. Je wordt continu afgehouden met extra vragen en er wordt maar op de helft van je vraag gereageerd. Na een aantal mails en aandringen van mij mochten we langs de winkel komen om een aantal problemen op te lossen. Bij de winkel kregen we te horen dat de winkel helemaal geen service aan onze bakfiets kon doen, aangezien ze helemaal geen plek hebben voor een bakfiets.
Ze konden toen wel de problemen oplossen. Nu hebben we al een week een error op de computer en weer worden we afgehouden en kunnen we niet op de bakfiets rijden. Je kan niet bellen, op de chat krijgen we te horen dat we moeten mailen en op de mail krijgen we geen oplossing en houden ze alleen maar af.
Ik zou iedereen aanraden hier niet te kopen. De service is zeer slecht.

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Huib Z.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

Echt een goede service! De step die geleverd was, een wiel ging constant lost. Zonder probleem hebben we meteen een nieuwe gekregen en de oude terug gestuurd. Nu is alles oké en we hebben weer een blij kind. Super :)

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carmen S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Giga-bikes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Fietstas.com logo
Fietstas.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Giga-bikes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Giga-bikes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Giga-bikes actief?

Giga-bikes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Giga-bikes reviews? Dan kunt u naar de website van Giga-bikes gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie