Grandado.com logo

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1494
Grandado.com logo
Website
Grandado.com
Categorie
Webshops

Ervaringen en reviews Grandado.com

Grandado, de webshop waar iedereen zijn hart kan ophalen. Het aanbod is zeer divers en ook jij bent blijkbaar op mooie artikelen gestuit, waar je over na zit te denken om aan te schaffen. En dus ben je op zoek naar ervaringen van anderen, om zeker te weten of Grandado zijn beloften wel waarmaakt. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt hier de reviews van anderen lezen, maar dat niet alleen. Ook lees je hier meer over het bedrijf, wat hen uniek maakt en waarom wij denken dat het een betrouwbaar bedrijf is. Wil je weten hoe de klantenservice werkt en hoe men met eventuele klachten omgaat? Wij hebben dat stukje ook voor je uitgezocht!

Over Grandado.com

Grandado.com is een webshop uit China met een heel groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen (maar liefst meer dan 5 miljoen!). Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Grandorado heeft het. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld dat mensen blij worden als ze hun zending ontvangen. En ze zeggen te luisteren naar de feedback die ze ontvangen, om zo de winkelervaring nog beter te maken. Een beoordeling achterlaten heeft dus zeker nut!

Waarom kiezen voor Grandado.com

Grandorado.com biedt, zoals gezegd, een heel scala aan artikelen aan. Handig, als je meerdere artikelen nodig hebt, die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Zo kan je gewoon bij 1 winkel terecht. Deze webwinkel hanteert lekkere lage prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf zowel dagdeals als weekdeals aan, die het bekijken zeker meer dan waard zijn. Ook handig: ben je op zoek naar een geschenk voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat? Deze webshop heeft ook rubrieken die daarop inspringen! Zo heb je lekker veel inspiratie. De verzending is gratis en je mag 100 dagen erover nadenken of je de zending wel of niet wilt houden. Zo koop je dus eigenlijk zonder zorgen. Het bedrijf accepteert heel veel betalingsmiddelen.

Is Grandado.com betrouwbaar?

Grandorado biedt o.a. de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarmee sluit je dus al veel risico uit. Je betaalt dan immers pas als je tevreden bent én het product ontvangen hebt. Bij reviews zie je dat er snel gereageerd wordt vanuit het bedrijf, dus dat is ook een pluspunt en wil toch zeggen dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op de site. Het Chinese adres is ook hier te vinden, maar zonder telefoonnummer. Wel zijn er veel vragen al beantwoord via de ‘meest gestelde vragen’ op de site. Klachten zullen dus via dit formulier doorgegeven moeten worden. En kan helaas niet rechtstreeks. Overigens wordt er door de klantenservice, zoals al eerder vermeld, wel gereageerd op de beoordelingen van klanten. Daaruit mag je dus opmaken dat er zeker gekeken wordt naar de dingen die spelen onder de klanten. Wil je iets retourneren, dan doe je dit ook via een speciaal formulier op de site. Met dit retourformulier wordt de retourprocedure in werking gezet. Daarnaast wordt er netjes vermeld dat je ook het recht hebt om het artikel retour te zenden zonder tussenkomst van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Grandorado? Het wordt op prijs gesteld als ook jij dan jouw review hier zou willen achterlaten. Zo kunnen kopers elkaar helpen om de juiste beslissing te nemen of je wel of niet ergens iets wilt aanschaffen. Zowel jouw positieve ervaring, als de minder leuke beoordelingen, zijn welkom. Zo krijgen we immers een eerlijk beeld van deze webshop.

Reviews over Grandado.com

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

8,7
89% zou hier weer kopen
807 beoordelingen
Ervaringen met Grandado.com

Grandado.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grandado.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grandado.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grandado.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Grandado.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Grandado.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik heb mijn bestelling niet onvangen!!

Ik heb een tijdje terug een bestelling geplaats en ik heb dus niks ontvangen ik vindt het walgelijk echt nooit meer

Geplaatst op: 03-02-2023
Laatst bewerkt op: 03-02-2023
Geschreven door: Elif M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product voldoet niet aan de verwachting.

Heb toetsenbord gekocht voor mijn laptop, kostte niet veel, maar sommige letters zijn naar enkele weken al niet meer leesbaar (verf gaat er af).

Geplaatst op: 23-01-2023
Laatst bewerkt op: 23-01-2023
Geschreven door: Jacob B.

6 / 10
3/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed, maar lange levertijd

Alles o.k. Alleen duurde het een paar weken voor het artikel geleverd werd. Dat was vervelend omdat het voor een verjaardag was.

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Betaalbare mode van zeer goede kwaliteit

via de website gevonden, artikel uitgekozen en besteld. we schrokken aanvankelijk van de levertijd. het geleverde product kwam iets sneller als verwacht, dat was mooi. Het product was van een mooie kwaliteit

Geplaatst op: 14-01-2023
Laatst bewerkt op: 14-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een week geleden besteld en heel tevreden

een week geleden besteld , netjes ontvangen in de brievenbus ga zeker nog bestellen

Geplaatst op: 24-01-2023
Laatst bewerkt op: 24-01-2023
Geschreven door: Elif O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindelijk val ik direct in slaap met warme voeten!

Al jaren kan ik bij koud weer de slaap niet vatten doordat mijn voeten koud blijven in bed. Dat euvel is voorbij dankzij de cashmere sokken. Geen last meer van koude voeten! Dus lekker doorslapen ‘s nachts!

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon helemaal prima.

Zo zouden er meer moeten zijn. Website functioneert, foto’s zijn conform werkelijkheid en de producten zijn prima.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Erika

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte bestelling en veel vlugger geleverd dan vooropgesteld

Ik heb het product besteld bij Grandado nadat ik het nergens anders kon vinden.
De bestelprocedure gaat zeer vlot. De levering zou na 25 tot 30 dagen gebeuren maar na amper 10 dagen werd het aan de deur geleverd.
Die inschatting zou iets nauwkeuriger mogen. Sneller is goed maar ik vermoed dat het ook wel eens langer zou kunnen duren.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Karel C.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles prima verlopen

Het was wat zoeken naar het gepaste product op de website, maar uiteindelijk vond ik het onderdeel dat ik nodig had aan een erg scherpe prijs. De levering was binnen de 2 weken daar, veel sneller dan gedacht. Een klein minpunt is wel dat het niet eenvoudig is de leveringsstatus op te volgen.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Pieter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles verliep vlot en correct.

Bestelling was gemakkelijk te maken, ik ontving vlot bevestiging en updates bettreffende de levering met de mogelijkheid om mijn zendig te volgen via een tracking code. (Wel te selecteren bij bestelling).

Het product werd vrij snel geleverd (kwam in mijn geval uit Asië - en dit tijdens de kerstperiode).

Alles verliep dus vlot en correct.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Ludovic C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duurt lang en de maten kloppen niet.

Het duurt erg lang voor het product geleverd wordt en dan kloppen de maten niet die op de site stonden. Ik heb iets anders moeten kopen

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Geert S.

6 / 10
3/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ruim assortiment, scherpe prijzen, correcte comlunicatie

Usb-c stick 32Gb besteld. Meteen communicatie over het niet beschikbaar zijn van artikel met de vraag of het een 64Gb mocht zijn.
Prijs werd niet verhoogd. Super service!
Correcte levering en opvolging 👍🏻👍🏻

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Bart S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling werd sneller bezorgd dan wat van te voren was ingeschat!

Bestelling werd sneller bezorgd dan wat van te voren was ingeschat! Product is perfect en prijs/kwaliteit verhouding ook!

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed product en snel levering

Ik kwam toevallig grandado tegen via google hiier een product besteld en ben er blij mee. De levering duurde niet langer dan 12 dagen dus best snel.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top product, voldoet volledig aan mijn verwachting!

Armbandje besteld, was even wachten op de levering. Goed verpakt en voldoet volledig aan mijn verwachting. Even op maat maken, dat ging ook prima. Ben er blij mee!

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Rick B.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Was een prettige ervaring

Levering zou 25 werkdagen duren. Had het uiteindelijk al je 2 weken en werd op de hoogte gehouden van de reis van mijn product via de mail. Was een prettige ervaring.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 13-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig. Levering ruim binnen de aangegeven termijn!

Grandado heeft een groot assortiment van allerlei gangbare producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Vlotte afhandeling en levering. Ben erg tevreden en kan Grandado van harte aanbevelen.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Henk P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer gemakkelijk besteld en goed kwaliteit en verpakking!

Ik heb voor het eerst hier besteld en dit is zeer gemakkelijk verlopen. Het product was goed verpakt en het levering van ook goed. Herhalen vatbaar!

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Zahra A.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgtijd en van waar het pakketje was.

Ik ben yevreden over de levering van het bestelde product en van de verzending. Ik werd goed op de hoogte gehouden en kon steeds zien waar het pakketje was. Het product wat ik besteld heb, voldoet aan mijn verwachting. Het product is alleen iets te duur, naar mijn mening.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: MC V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beetje teleurgesteld in de verkoop

Ik heb rietjes om te drinken gekocht. Nu stond erop hoe dat ik het verstond dat het er 1000 waren en nu bleek dat het er maar 100 waren. Na contact opgenomen te hebben hebben ze een compensatie gegeven maar toch blijven het dan nog altijd dure rietjes.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 2/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Ik heb mijn pakket niet ontvangen en er wordt aangegeven dat het afgeleverd is. Ook stond nergens dat mijn product uit China vandaan moest komen. De klantenservice werkt niet op mijn telefoon. Ik zou hier niet nogmaals iets bestellen.

Geplaatst op: 22-01-2023
Laatst bewerkt op: 22-01-2023
Geschreven door: Lieke R.

4 / 10
2/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
I would order again.

It was great. At first i thought my order wasn't gonna arrive. But it was earlier than expected.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Dr D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering voor een prima prijs.

Positieve eerste ervaring.
Overzichtelijke website, prima prijs en een snelle levering.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zelfde producten maar dan goedkoper

Zelfde producten maar dan goedkoper.
Levering gaat sneller dan verwacht duidelijk in te zien via de link.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi groot. Makkelijk om te bestellen

Mooi groot. past goed. bestellen vond ik niet moeilijk.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Zër tevreden over service .optijd geleverd veel keuze

Geplaatst op: 16-01-2023
Laatst bewerkt op: 16-01-2023
Geschreven door: Bart T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles vlotter verlopen dan verwacht

Bestellin was hier rapper dan voorspeld.
Voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Kurt S.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Levering en produkt ok

Tevreden over produkt levering in orde voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling goed ontvangen in de tijd die ze aangeven, jammer dat het een lange levertijd is.

Komen afspraken netjes na , zonder problemen.
voor herhaling vatbaar, bedankt.

Geplaatst op: 15-01-2023
Laatst bewerkt op: 15-01-2023
Geschreven door: Jack D.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed, maar nogal lange levertijd.

Goede ervaring, maar nogal lange levertijd. Alles verliep vlotjes.

Geplaatst op: 12-01-2023
Laatst bewerkt op: 12-01-2023
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Grandado.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
2 beoordelingen
6,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grandado.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 807 beoordelingen geplaatst over Grandado.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 89% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grandado.com actief?

Grandado.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , e-smoking , elektronica , fotografie , gereedschap , juweliers , lingerie & ondergoed , seksshops en erotische shops , speelgoed , sport & fitness , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Grandado.com reviews? Dan kunt u naar de website van Grandado.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie