Grandado.com logo

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Grandado.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1494
Grandado.com logo
Website
Grandado.com
Categorie
Webshops

Ervaringen en reviews Grandado.com

Grandado, de webshop waar iedereen zijn hart kan ophalen. Het aanbod is zeer divers en ook jij bent blijkbaar op mooie artikelen gestuit, waar je over na zit te denken om aan te schaffen. En dus ben je op zoek naar ervaringen van anderen, om zeker te weten of Grandado zijn beloften wel waarmaakt. Wij helpen je hier graag bij. Je kunt hier de reviews van anderen lezen, maar dat niet alleen. Ook lees je hier meer over het bedrijf, wat hen uniek maakt en waarom wij denken dat het een betrouwbaar bedrijf is. Wil je weten hoe de klantenservice werkt en hoe men met eventuele klachten omgaat? Wij hebben dat stukje ook voor je uitgezocht!

Over Grandado.com

Grandado.com is een webshop uit China met een heel groot aanbod van zeer uiteenlopende artikelen (maar liefst meer dan 5 miljoen!). Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of Grandorado heeft het. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld dat mensen blij worden als ze hun zending ontvangen. En ze zeggen te luisteren naar de feedback die ze ontvangen, om zo de winkelervaring nog beter te maken. Een beoordeling achterlaten heeft dus zeker nut!

Waarom kiezen voor Grandado.com

Grandorado.com biedt, zoals gezegd, een heel scala aan artikelen aan. Handig, als je meerdere artikelen nodig hebt, die eigenlijk niets met elkaar te maken hebben. Zo kan je gewoon bij 1 winkel terecht. Deze webwinkel hanteert lekkere lage prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf zowel dagdeals als weekdeals aan, die het bekijken zeker meer dan waard zijn. Ook handig: ben je op zoek naar een geschenk voor een verjaardag, maar heb je geen idee wat? Deze webshop heeft ook rubrieken die daarop inspringen! Zo heb je lekker veel inspiratie. De verzending is gratis en je mag 100 dagen erover nadenken of je de zending wel of niet wilt houden. Zo koop je dus eigenlijk zonder zorgen. Het bedrijf accepteert heel veel betalingsmiddelen.

Is Grandado.com betrouwbaar?

Grandorado biedt o.a. de mogelijkheid om achteraf te betalen. Daarmee sluit je dus al veel risico uit. Je betaalt dan immers pas als je tevreden bent én het product ontvangen hebt. Bij reviews zie je dat er snel gereageerd wordt vanuit het bedrijf, dus dat is ook een pluspunt en wil toch zeggen dat de klanttevredenheid hoog in het vaandel staat.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar via een contactformulier op de site. Het Chinese adres is ook hier te vinden, maar zonder telefoonnummer. Wel zijn er veel vragen al beantwoord via de ‘meest gestelde vragen’ op de site. Klachten zullen dus via dit formulier doorgegeven moeten worden. En kan helaas niet rechtstreeks. Overigens wordt er door de klantenservice, zoals al eerder vermeld, wel gereageerd op de beoordelingen van klanten. Daaruit mag je dus opmaken dat er zeker gekeken wordt naar de dingen die spelen onder de klanten. Wil je iets retourneren, dan doe je dit ook via een speciaal formulier op de site. Met dit retourformulier wordt de retourprocedure in werking gezet. Daarnaast wordt er netjes vermeld dat je ook het recht hebt om het artikel retour te zenden zonder tussenkomst van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Grandorado? Het wordt op prijs gesteld als ook jij dan jouw review hier zou willen achterlaten. Zo kunnen kopers elkaar helpen om de juiste beslissing te nemen of je wel of niet ergens iets wilt aanschaffen. Zowel jouw positieve ervaring, als de minder leuke beoordelingen, zijn welkom. Zo krijgen we immers een eerlijk beeld van deze webshop.

Reviews over Grandado.com

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,1
71% zou hier weer kopen
55 beoordelingen
Ervaringen met Grandado.com

Grandado.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Grandado.com bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Grandado.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Grandado.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Grandado.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Grandado.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeker weten goede kwaliteit prijsverhouding

Ze hebben mij altijd goed geholpen door goede informatie te geven als ik vragen had.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johanna T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar bedrijf

Heb 13-5 een bestelling geplaatst. Ook extra betaald voor deze Track&Trace verzending. Volgens de site is de volgende regel van toepassing: "Als je verzending met track & trace hebt gekozen, kun je je bestelling volgen door op de knop hieronder te klikken. Je bestelling zou binnen 15-25 werkdagen moeten aankomen, en je kunt de voortgang van je bestelling volgen op de volgpagina."
Hierna heb ik eerst een bericht moeten sturen om een T&T code te krijgen. Deze blijkt of niet te werken of er gebeurd niets. Mijn bestelling blijft staan op "Bestelling wordt verwerkt en staat klaar om ingepakt te worden etc." Hierna getracht een nieuw bericht te sturen via contactformulier met de volgende melding "Helaas niet verzonden, maar u kunt altijd bellen"
Dus: Pakket niet te volgen en een contactformulier niet te versturen!!! Met andere woorden bedrijf niet bereikbaar. Nu weet ik wel dat ik snel reageer maar ik mag er toch van uit gaan dat bij een geadverteerde bezorgtijd van 15-25 dagen mijn pakket na 13 dagen verder is dan de inpaktafel van het bedrijf.
Ik ben mijn vertrouwen in dit bedrijf inmiddels verloren en zal het anderen ook zeker niet aanbevelen hier te bestellen.

Reactie Grandado:
thank you for your review. I have taken a look at your order. I see that it is not possible to track your order at the moment due to a technical malfunction with the updating of the track & trace codes. Our sincere apologies for this. To compensate you for this, I have refunded the paid track & trace costs of €1.99. This will be credited within a few days to the account that you used to pay. The good news is that your order is on its way, I have attached the delivery process below. If you have any other questions, I'm more than happy to help you.
Delivery process:
1. The package is usually sent within 0 - 5 working days.
2. The package is flown by air within 5 - 8 working days.
3. This flight is almost never a direct one due to stopovers and the package will reach the customer within 15 working days in 95% of all cases.
Sometimes it can take longer for a shipment to arrive, up to 30 working days (not counting weekends and holidays). This can be due to several reasons. Customs can hold the package for a while or there might be a backlog at the postal companies.
Unfortunately, I have no influence on this and am unable to speed up the shipping process.
Kind Regards,
Lia Grandado

Eerst extra laten betalen, je er vervolgens niet aan houden en daarna de betaling voor deze betaalde service terug storten als coulance regeling. Vervolgens de levertijd aangepast naar langzaam. Een sigaar uit eigen doos dus. Ook de reactie van Grandado slaat nergens op. Hier onder een kopie van wat zij als oplossing zien.
Dear xxx,
thank you for your review.
I have taken a look at your order. I see that it is not possible to track your order at the moment due to a technical malfunction with the updating of the track & trace codes. Our sincere apologies for this. To compensate you for this, I have refunded the paid track & trace costs of €1.99. This will be credited within a few days to the account that you used to pay.
The good news is that your order is on its way, I have attached the delivery process below. If you have any other questions, I'm more than happy to help you.
Delivery process:
1. The package is usually sent within 0 - 5 working days.
2. The package is flown by air within 5 - 8 working days.
3. This flight is almost never a direct one due to stopovers and the package will reach the customer within 15 working days in 95% of all cases.
Sometimes it can take longer for a shipment to arrive, up to 30 working days (not counting weekends and holidays). This can be due to several reasons. Customs can hold the package for a while or there might be a backlog at the postal companies.
Unfortunately, I have no influence on this and am unable to speed up the shipping process.
Kind Regards,
Lia
Grandado

Met deze smoes worden niet waar te maken leveringstijden in hun voordeel aangepast.
Voor mij heeft dit bedrijf afgedaan!!!
KLACHT ONTERECHT AFGEDAAN, WEES OP UW HOEDE!!!
Mijn klacht is in tegenstelling tot wat Grandado op Klacht.nl schrijft NIET OPGELOST maar onterecht en eenzijdig met een smoes afgedaan.
Zoals uit hun reactie blijkt heb ik besteld met TT en een snellere levertijd. Nu is door Grandado zelf aangegeven dat zij een fout hebben gemaakt. Dus storten ze zodra er klachten komen het extra betaalde bedrag voor TT gegarandeerde levering snel terug en passen vervolgens de levertijd aan. Dit is in mijn ogen gesjoemel en een smoes om je verplichtingen te ontlopen en zeker niet professioneel. Een levertijd van 15-25 dagen wordt dus eenzijdig gewijzigd van max 5 in 6 weken zonder TT, dus ook oncontroleerbaar. De belangrijkste reden van mijn bestelling is de levertijd en TT waar ik dan ook extra voor betaald heb. Er zijn meer dan genoeg bedrijven die mijn bestelling ook in 6 weken kunnen leveren tegen een veel aantrekkelijkere prijs en met gratis TT. Als ik dit had geweten had ik zeker niet bij Grandado.com besteld.
Ik wil dan ook per omgaande mijn geld terug. Dit moet naar mijn mening geen probleem zijn aangezien mijn bestelling, volgens een eigen voortgangscheck op internet (welke volgens Grandado niet mogelijk zou zijn???), gecanceld is. Volgend bericht staat bij CAINIAO op de tracking site - Shipment canceled 2022-06-01 01:48:41.
Ik heb inmiddels, ook aan de hand van deze melding, meerdere malen contact gezocht maar krijg alleen te horen: is onderweg, Kan ik wegens een technisch probleem niet nagaan - komt vanzelf - de maximum tijd is nog niet voorbij etc. Zinloze reacties dus
Hieruit kan ik alleen maar concluderen dat dit bedrijf niet eens kans ziet zich aan de eigen geadverteerde afspraken en/of levertijden te houden en blijkbaar niet eens weet waar hun spullen uithangen. Dit alles wel ten koste van de klant die uiteindelijk de dupe hiervan is.
Ik wil iedereen dan ook adviseren:
MIJD DIT "BEDRIJF", ER ZIJN NOG ZOVEEL SERIEUZE BEDRIJVEN DIE WEL KLANTVRIENDELIJK ZIJN EN DOEN WAT ZE BELOVEN!!!

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wim J.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik vond het in geen enkele doe het zelf zaak, dus maar online besteld

Wat ik zocht vond ik niet in verschillende doe het zelf zaken. Daarom online besteld. Het was even wachten op het artikel, maar uuteindelijk sneller dan vooropgesteld. Tot nu toe lijkt het artikel ook van voldoende kwaliteit.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten P.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Handige stop voor doucheput gekocht. Prijs was laag, levering duurde even maar zonder problemen het pakket ontvangen. Product werkt naar behoren. Ik ben tevreden

Handige stop voor doucheput gekocht. Prijs was laag, levering duurde even maar zonder problemen het pakket ontvangen. Product werkt naar behoren. Ik ben tevreden.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruben R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en snelle levering!

Ik heb reeds verschillende malen besteld. De ene keer word het al sneller geleverd als de andere. Kwaliteit en prijs zijn goed. De communicatie omtrent verlate leveringen kan beter.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kristof B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit en prima levering!

Duidelijke website, bestelling ging geheel makkelijk en er waren geen moeilijkheden. Bestelling kwam onbeschadigd binnen en werkt precies naar behoren.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima service!

Ik was sceptisch vanwege de lange levertijd, maar dit viel in de praktijk reuze mee. Het product werd veel eerder bezorgd en voldoet aan de verwachtingen. Prima dus.

Geplaatst op: 28-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
1 grote oplichtersbende

wat bestelt niet aan gekomen gevraagt om het geld terug te storten hadden ze gedaan volgens hen maar niets van terug gezien dus oplichters

Geplaatst op: 19-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luuk O.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Retour proces is waardeloos

Besteld, erg laat in huis, inmiddels andere aankoop gedaan. Gedeelte van aankoopprijs terug en aankoop (niet meer nodig) hier thuis

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzonder wat er allemaal te vinden is.

Snel geleverd, onderdelen klopte en de reparatie is perfect

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pieter V.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend

Het geleverde product was gemakkelijk te vinden duidelijk zichtbaar op de website. Aankondiging van verscheping was helder en correct op tijd geleverd en goed verpakt.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vitali W.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima ervaring

Product gekregen was zoals besteld, geen opmerkingen verder. Op de hoogte gehouden van de bestelling en deze kunnen volgen via track&trace. Duurde uiteraard wel langer, maar dat kon je verwachten.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Albert

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Had beter zelf bij Ali express kunnen bestellen.

Had zelf beter kunnen bestellen bij Ali of Wish. Dacht dat ik een nette mould kocht. Daar was de prijs ook zeker naar. Chinese pruttel is het waarop ik ook nog eens 10 dagen heb moeten wachten. Eens maar nooit weer

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ellen K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed want k kreeg m snel binnen

K vond t wel goed geregeld want de track and trace liep goed bij

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Voshon K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Garantie bepalingen NIET sterk bij grandado

Led lamp binnen 48 uur defect en klantenservice vraagt hiervan bewijs d.m.v de inmiddels halogeen terug te hebben geplaatst en deze weer te verwijderen en de defecte led lamp te tonen dat deze niet werkt .
Bij aflevering is het pakketje ook niet netjes behaald ( verfromfraaid / geplet aangekomen.
En werkzaamheden om dit te doen zijn teveel werk en koop ik in de toekomst bij andere leveranciers.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Top snelle service

Hele snelle service top super tevreden

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

2 keer wat besteld op Grandado en nog nooit problemen gehad de spullen doen het perfect en snel geleverd

Geplaatst op: 07-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afschuwelijk!

Een product van minder dan tien euro die een maand duurt om bij mij te komen.
Ik plaatste een bestelling voor Horloge Band Band Remover, op hun webshop zeiden ze dat het product op voorraad was maar nooit dat het dan wel vanuit China moest komen.
Ik ben al bijna een maand aan het wachten voor mijn bestelling en geduld raakt op. Nooit meer ga ik een bestelling plaatsen op deze verschikkelijke webshop. En ze houden je niet eens op de hoogte van je bestelling waar het ligt.

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle service

Ik zocht dit product al een tijdje dus ik ben blij dat ik dit gevonden heb op deze website.

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede services snelle levering

Meteen het product gevonden en snelle levering

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ans H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte service!

Heel tevreden! Alles vlot verlopen.

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dries V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima

Snelle levering prima kwaliteit.. Top

Geplaatst op: 05-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Snelle levering en netjes verpakt

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patricia ..

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte service!

Heel tevreden. Alles goed verlopen!

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dries V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlugge levering

Scheermesjes bestelt helft van de prijs super service en snelle levering! Top

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet wat ik har verwacht

De prijzen zijn erg hoog

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel goed

Heel veel

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Abdelkader L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed

Goede service

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelling klopt niet met wat je besteld

heb 20 scheermesjes besteld en kreeg er 4 geleverd na heen en weer mailtjes sturen werd er beweerd dat ik zelf 4 mesjes had besteld terwijl ze aangeven dat wat ik had besteld 20 mesjes van €23,29 onderweg was met het vliegtuig dit waren artikelen in deze verzending.
Ik kan alleen maar oordelen dat dit grote oplichters zijn
en zal alleen negatieve reclame vertellen ik koop hier nooit meer wat, als het fout zit kun je fluiten naar je geld

Geplaatst op: 21-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frits K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Was in orde zeer tevreden mvgr

bestelling was zoals vermeld stond dus ben heel tevreden waarvoor dank mvgr

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: GRETA B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Grandado.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
2 beoordelingen
9
Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Saramart logo
Saramart
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Grandado.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 55 beoordelingen geplaatst over Grandado.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,1 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Grandado.com actief?

Grandado.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) computer , e-smoking , elektronica , fotografie , gereedschap , juweliers , lingerie & ondergoed , seksshops en erotische shops , speelgoed , sport & fitness , telefoon accessoires en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Grandado.com reviews? Dan kunt u naar de website van Grandado.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie