Halfords logo

Halfords reviews, ervaringen en beoordelingen

Halfords reviews, ervaringen en beoordelingen
432
Halfords logo
Website
Halfords
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Halfords

Halfords is een specialist in fiets- en autoproducten. Zou je meer willen weten over de mening en ervaringen van anderen over Halfords? Hier lees je veel reviews over het bedrijf die overzichtelijk op een rij zijn gezet. Lees de ervaringen van anderen en besluit of je een artikel bij Halfords zal kopen.

Over Halfords

Halfords Nederland is ontstaan in 2014 toen 24 franchise ondernemers een doorstart maakte na het faillissement van het moederbedrijf onder de naam Halfords.2 bv. Van oorsprong is Halfords een Engels bedrijf uit 1902 dat begon met het verkopen van fietsartikelen. Vanaf 1972 is Halfords ook in Nederland actief. Momenteel bestaat het bedrijf uit 27 winkels, verspreid door het hele land. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in Veenendaal. Daarnaast kunnen klanten bestellingen plaatsen via een webshop.

Waarom kiezen voor Halfords

Halfords biedt een ruim assortiment aan fiets- en autogerelateerde producten. Ze verkopen complete dames- en herenfietsen, kinderfietsen en E-bikes en alle soorten accessoires zoals sloten, kinderzitjes, fietskleding en verlichting. Voor de auto zijn onderdelen, radio's en smeermiddelen populaire artikelen. De verhouding fiets en auto artikelen bedraagt ongeveer 80 om 20%. Iedere Halfords winkel heeft de beschikking over een fiets reparatieservice waar je gewoon kan wachten bij een kleine reparatie. Complete fietsen aan huis of nieuwe onderdelen worden op verzoek door Halfords gemonteerd.

Is Halfords betrouwbaar?

Halfords is aangesloten bij het thuiswinkel waarborgfonds en beschikt over de webshop keurmerk. Aangesloten winkels moeten voldoen aan vastgestelde voorwaarden waardoor de consument weet waar hij aan toe is. Er is een centrale klantenservice en door de verspreiding binnen heel Nederland is er altijd wel een Halfords filiaal in de buurt te vinden. Omdat alle winkels in het bezit zijn van zelfstandige ondernemers staan ze dicht bij hun klanten. Ze zichten zich op mond-tot-mondreclame en het krijgen van een gunfactor door de klant.

Klantenservice en klachten

Klanten met vragen over een product, de webwinkel of voorraadbeheer worden doorverwezen naar een winkel in de buurt. Voor vragen over betalingen kunnen klanten telefonisch terecht bij het support centrum. Op afspraak is er een bezoekadres in Rotterdam. Gaan producten binnen de garantietermijn defect dan heeft de klant recht op reparatie of vervanging van het product. Fietsen en E-bikes hebben een eigen garantieregeling waar onder anderen bepalingen staan over de constructie, accu en arbeidsloon. Deze bepalingen zijn op de website te lezen. Klachten lopen in 1e instantie via de klantenservice door het sturen van een email. Gaat dit niet naar wens dan zal de Stichting Webshop Keurmerk hierin bemiddelen. Als laatste kan de geschillencommissie (SGC) een uitspraak doen.

Wil jij ook beoordelen?

Halfords hecht veel waarde aan de mening van zijn klanten. Ben jij klant geweest bij Halfords en wil je anderen hier over verhalen, dan kan je hier je verhaal of een review plaatsen. Hierdoor krijgen potentiële klanten een goed beeld wat Halfords als winkel te bieden heeft en hoe de klanten hun service ervaren.

Reviews over Halfords
Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Halfords

Ons team van experts heeft Halfords geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Halfords bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Halfords is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Halfords is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Halfords te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fietsendrager persoonlijk thuisgebracht

Recent een fietsendrager gekocht. Deze bleef steets haken bij de transporteur waardoor deze niet meer geleverd kon worden. Een medewerker heeft toen persoonlijk een exemplaar bij mij thuis bezorgd. Wat een service!

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kiki S.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Halfords
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bobshop logo
Bobshop
1 beoordeling
10
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Halfords een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Halfords. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Halfords actief?

Halfords is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto onderdelen en fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Halfords reviews? Dan kunt u naar de website van Halfords gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie