Halloween-feestwinkel.nl logo

Halloween-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Halloween-feestwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
800
Halloween-feestwinkel.nl logo
Website
halloween-feestwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Halloween-feestwinkel.nl

Halloween vieren is ook in Nederland steeds vaker aan de orde. Uiteraard is dat pas echt leuk als je jezelf ook kunt verkleden. Maar het is eveneens leuk om je huis te versieren met pompoenen en andere enge artikelen. Op zoek naar dit soort producten ben je waarschijnlijk uitgekomen bij Halloween-feestwinkel.nl. Een heerlijk groot assortiment Halloween artikelen. Je hebt er misschien jouw ultieme verkleedpak al gevonden of andere artikelen voor in huis. Maar nu wil je nog even checken of die Halloween-feestwinkel.nl ook wel een feest blijft als je hier gaat bestellen. Wat is de kwaliteit van de spullen die ze verkopen en hoelang duurt bijvoorbeeld de levering? Uiteraard heel slim, want je hoort nu eenmaal regelmatig dat er ook webshops zijn die er een puinhoop van maken. En zo ben je hier beland. Wij bieden jou de mogelijkheid om de ervaringen van anderen met Halloween-feestwinkel.nl hier te lezen. Naast deze beoordelingen kan je hier eveneens andere informatie vinden over Halloween-feestwinkel.nl, want dat hebben wij alvast voor je uitgezocht. Ga je na het lezen van de reviews jouw bestelling plaatsen? Wil je dan op een later tijdstip nog even terugkomen om ook jouw recensie hier voor ons achter te laten?

Over Halloween-feestwinkel.nl

Halloween-feestwinkel.nl is een webshop, welke onderdeel is van Shoppartners. Shoppartners heeft eigen webshops maar daarnaast ook partnerwinkels. Ze bezitten ondertussen zo’n honderd verschillende webshops en daarmee handelen ze in 50.000 producten. Ze behoren daarmee dan ook tot de grootste e-commerce bedrijven. Het bedrijf handelt wereldwijd en is gevestigd in Heerhugowaard. Het assortiment is zeer uitgebreid van Halloween-feestwinkel.nl en bied daarmee eigenlijk alles voor een prachtig Halloweenfeest, maar uiteraard ook voor ieder ander griezelfeest.

Waarom kiezen voor Halloween-feestwinkel.nl

Halloween-feestwinkel.nl biedt, zoals gezegd, een ruim assortiment aan artikelen die horen bij Halloween, maar die natuurlijk prima te combineren zijn met andere ‘enge’ feesten of verkleedpartijen. Naast verkleedkleding kan je hier terecht voor versiering, tafel decoratie, accessoires, horror maskers, enge beesten, schmink, artikelen om te grimeren, decoratie poppen, Halloween shirts en nog meer. Zo kan je ook nog denken aan buitenversiering! Maak het buiten ook maar lekker griezelig! Skeletten en botten of pompoendecoratie: hoe ‘Halloweens’ wil je het hebben? Alles dus om een prachtig Halloweenfeest neer te zetten.

Is Halloween-feestwinkel.nl betrouwbaar?

Halloween-feestwinkel.nl is dus onderdeel van Shoppartners en daardoor weet je dan ook dat het om een betrouwbaar bedrijf gaat. Shoppartners had anders immers nooit zo groot kunnen worden als ze niet betrouwbaar waren geweest. Zij zijn al in bedrijf sinds 1999. De shop draagt de keurmerken Thuiswinkel Waarborg en Trust Ecommerce Europe, wat jou als klant de zekerheid geeft dat zij voldoen aan diverse regels om het thuisshoppen veilig mee te maken. Betalen doe je eenvoudig en betrouwbaar via de bekende manieren, zoals iDEAL, Creditcard, Bancontact/ Mister Cash, DirectEbanking/ Sofortüberweisung of PayPal. Je kunt ook gewoon betalen via een overschrijving. Bestel je bedrijfsmatig, dan is er eveneens de mogelijkheid om op rekening te betalen.

Klantenservice en klachten

Je kunt de klantenservice van Halloween-feestwinkel.nl bereiken door te mailen of te bellen. Maar er worden ook al veel vragen beantwoord op de pagina van de klantenservice. Wil je retourneren? Je hebt 30 dagen de tijd om te beslissen of je het geleverde wilt houden. En om te kijken of er iets aan mankeert. Dit geef je door via de site. Wil je iets omruilen, dan stuur je de artikelen retour en bestel je opnieuw. Gewoon ruilen gaat dus niet. Ze vragen vriendelijk om de reden van retour aan te geven zodat ook zij hiervan kunnen leren. Heb je een klacht voor de klantenservice? Dan kan je deze kenbaar maken en zullen zij in ieder geval binnen 14 dagen hierop actie ondernemen. Mocht het onverhoopt langer duren, dan zullen zij de klant hiervan op de hoogte brengen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al aan het griezelen met producten van Halloween-feestwinkel.nl? Wij zouden het erg op prijs stellen als je ons dan jouw ervaringen met deze webshop zou willen vertellen. Met jouw beoordeling kunnen anderen immers ook weer geholpen worden om de juiste beslissing te nemen of ze wel of niet bij Halloween-feestwinkel.nl willen kopen. Of het nu om de kwaliteit van één of meerdere artikelen gaat, om de snelheid waarmee geleverd wordt of bijvoorbeeld hoe eenvoudig de bestelling op zich verliep: alles wat met Halloween-feestwinkel.nl te maken heeft kan je kwijt in jouw review. Wij willen je alvast bedanken voor de genomen moeite!

Reviews over Halloween-feestwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Op thema bestellen

Wij hadden laatst een halloween feestje en had op het laatste moment nog een costuum nodig en gelukkig kon ik via een thema zoeken en een leuk costuum uitkiezen. Het werd snel geleverd en zat goed verpakt. Heel tevreden!

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Olaf B.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Halloween-feestwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Funenfeestwinkel.nl logo
Funenfeestwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Halloween-feestwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Halloween-feestwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Halloween-feestwinkel.nl actief?

Halloween-feestwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Halloween-feestwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Halloween-feestwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie