Handpoppen-winkel.nl logo

Handpoppen-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Handpoppen-winkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
801
Handpoppen-winkel.nl logo
Website
handpoppen-winkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Handpoppen-winkel.nl

Handpoppen zijn bij kinderen vaak een echte hit. Het is dan ook een fantastische combinatie tussen een knuffel en een speelgoedje waarmee ze zelf creatief aan de slag kunnen. Ben jij op zoek naar leuke handpoppen? Dan vind je bij Handpoppen-winkel.nl vast wel wat je zoekt. Maar wat is de kwaliteit van de handpoppen van Handpoppen-winkel.nl? Hoe beoordelen mensen hun service? Wat zijn hun ervaringen? Op deze pagina vind je reviews over Handpoppen-winkel.nl terug. Zo kan jij op basis van de ervaringen van anderen een gefundeerde mening vormen over Handpoppen-winkel.nl!

Over Handpoppen-winkel.nl

Handpoppen-winkel.nl is een webwinkel die de focus legt op alles wat met handpoppen te maken heeft. Je vindt er duizenden artikelen in het genre van de handpoppen. De webshop zelf is één van de meer dan honderd websites die uitgebaat worden door Shoppartners. Shoppartners is een bekend e-commerce bedrijf dat in 1999 werd opgericht. Vandaag de dag is het één van de grootste spelers ter wereld en biedt Shoppartners meer dan vijftigduizend artikelen aan. Bekende zustersites van Handpoppen-winkel.nl zijn Knuffelparadijs, Fun en Feest, Bellatio en ga zo maar door. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij Handpoppen-winkel.nl een professionele en snelle service krijgt. Naast het enorme aanbod aan handpoppen steunt Handpoppen-winkel.nl op een lage prijs. Het bedrijf mikt op een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en een goede service. Zo krijg je bij Handpoppen-winkel.nl dertig dagen na ontvangst de tijd om van het retourrecht gebruik te maken.

Waarom kiezen voor Handpoppen-winkel.nl?

Zoals gezegd vind je bij Handpoppen-winkel.nl eerst en vooral een indrukwekkend aanbod aan handpoppen en aanverwanten terug. Zo vind je op de website categorieën als bosdieren knuffels, reptielen knuffels, vissen knuffels, insecten knuffels, pooldieren knuffels en ga zo maar door. Je kunt het zo gek niet bedenken of bij Handpoppen-winkel.nl vind je het wel terug. Ben je toch op zoek naar een specifieke pop die je niet meteen terug kunt vinden? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website of kan je de klantenservice van Handpoppen-winkel.nl aanschrijven. Heb je wel gevonden wat je zocht? Dan kan je bij Handpoppen-winkel.nl veilig betalen op de standaard manieren. Er is iDeal, bancontact, kredietkaart , PayPal, overschrijving en natuurlijk ook Sofort. Dankzij het grote netwerk van Shoppartners mag je jouw bestelling overigens snel verwachten. Voor 15 uur besteld betekent in de regel de volgende werkdag reeds in huis. Bij Handpoppen-winkel.nl zijn leveringen gratis vanaf 199 euro.

Is Handpoppen-winkel.nl betrouwbaar?

Je wilt natuurlijk als je online iets bestelt ook zeker zijn dat het aankomt. Bij Handpoppen-winkel.nl hoef je je alvast weinig zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de website. Als onderdeel van Shoppartners is er een reputatie van meer dan twintig jaar goede service die op het spel staat. Bovendien kan je bij problemen of vragen ook altijd terecht bij de klantenservice en vind je op de website zelf alle relevante gegevens zoals KvK-nummer en btw nummer terug. Tevens kan je bij Handpoppen-winkel.nl veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is de verbinding met de website een veilige verbinding. Ten slotte is het ook zo dat Handpoppen-winkel.nl een aangesloten lid is van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat er een kwaliteitscontrole is op de betrouwbaarheid van Handpoppen-winkel.nl die ze elk jaar opnieuw doorstaan.

Klantenservice en klachten

Op de website van Handpoppen-winkel.nl vind je een ruime sectie bij de klantenservice terug voor de veelgestelde vragen. Vind je hier niet terug waar je naar op zoek bent? Dan kan je ook nog rechtstreeks contact opnemen met de klantendienst van Handpoppen-winkel.nl. Dat kan door een mail te sturen, door een brief te sturen, door gebruik te maken van het chatvenster op de website of door tijdens de kantooruren telefonisch contact op te nemen. Is er bij een bestelling iets fout gelopen? Dan kan je op dezelfde manieren klacht indienen of contact opnemen met de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg. De klantenservice van Handpoppen-winkel.nl reageert meestal binnen de werkdag met een antwoord of een termijn van het inhoudelijke antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens handpoppen bij Handpoppen-winkel.nl? Dan zijn wij en al onze bezoekers op zoek naar jouw ervaringen met deze webshop. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de poppen? En van de variatie in het aanbod? Hoe zit het met de levertijd? En heb je misschien contact gehad met de klantenservice? Schrijf op deze pagina jouw review en help anderen correct inschatten wat Handpoppen-winkel.nl voor hen kan betekenen.

Reviews over Handpoppen-winkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke spullen

Ik heb hier voor mijn kinderen wat poppen besteld en ze waren er erg blij mee. De levering was redelijk snel en alles zat ook prima verpakt.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa V.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Handpoppen-winkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
Speedcube.nl logo
Speedcube.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Handpoppen-winkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Handpoppen-winkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Handpoppen-winkel.nl actief?

Handpoppen-winkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Handpoppen-winkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Handpoppen-winkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie