Hond.nl logo

Hond.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hond.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
148
Hond.nl logo
Website
Hond.nl
Categorie
Webshops

Hond.nl ervaringen

Je bent opzoek naar hondenbenodigdheden en ineens kom je de website hond.nl tegen. Eén van de online shops die zich alleen richt op honden. Maar als je hier nog nooit een bestelling hebt geplaatst dan kan dit best spannend zijn. Gelukkig kan je online ervaringen inzien van klanten die je al voorgingen. Heb jij al eens een bestelling geplaatst bij Hond.nl? Laat online een review achter en help andere met het plaatsen van een bestelling.

Over hond.nl

Hond.nl is één van de weinige online shops die zich alleen richt op de hond. Alles wat je voor een hond nodig hebt kan je in deze shop vinden. Je vind hier niet alleen alles voor de verzorging, maar je vind er ook een ruim aanbod aan hondenvoer. Bijna alle merken zijn aanwezig in de webshop zodat het merk van jouw trouwe viervoeter er gewoon tussen zit. Producten die voor 21.00 besteld worden kan Hond.nl de volgende dag al leveren. Dit is het gebruiksgemak waar je naar opzoek bent als hondeneigenaar.

Van manden tot riemen.

Hond.nl heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor je hond. Zelfs als je voor het eerst een hond gaat aanschaffen is dit de perfecte website. Je kan hier alle spullen kopen die nodig zijn. Bijvoorbeeld een bench of een nieuwe mand. Maar ook halsbanden en riemen zijn breed vertegenwoordigd op de website. Tussen het moderne aanbod zit er voor iedereen wel wat tussen. Je vind zo altijd wel iets passends voor je trouwe viervoeter. Vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis en je kan zelf het verzendmoment kiezen. Je weet zo zeker dat je thuis bent bij de verzending van je nieuwe spullen.

Partner van bol.com.

Hond.nl is een eigen webwinkel en is voorzien van het officiële webshop keurmerk. Naast het dragen van een officieel keurmerk is de website ook nog eens partner van bol.com. Zie je leuke spullen voor je hond bij bol.com? Dan is de kans groot dat ze door hond.nl geleverd worden. Met deze betrouwbare partner is het absoluut niet erg om hier je bestelling te plaatsen. Je weet zo zeker dat het goed komt en bol.com toeziet op je bestelling.

Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Geen communicatie en al 2 maanden wachten op besteld product

wij wachten al 12 weken op onze bestelling. Klantenservice geeft geen reactie. Niet kopen op deze webshop

Geplaatst op: 29-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nicki

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hond.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hond.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Hond.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hond.nl actief?

Hond.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hond.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Hond.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie