Horecatraders logo

Horecatraders reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Horecatraders reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2779
Horecatraders logo
Website
Horecatraders
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen HorecaTraders

Zeker voor horecabedrijven is het steeds belangrijk om met de beste producten te werken. In dat kader kan HorecaTraders je ongetwijfeld prima van dienst zijn. Om dat ook voor jou helder te maken, hebben we de reviews en ervaringen samengevat. Op basis van deze informatie kun je besluiten om ook in zee te gaan met HorecaTraders.

Over HorecaTraders

Bij HorecaTraders vind je alleen de beste professionele horeca- en cateringapparatuur. Deze apparatuur is in de ogen van HorecaTraders een van de belangrijkste pijler voor elke horecaondernemer. Hetzelfde geldt in de ogen van deze specialist voor de Koninklijke Horeca Nederland. HorecaTraders biedt een buitengewoon breed assortiment horecabenodigdheden. De specialist gaat echter een stap verder en richt zich op apparatuur die slimmer is, schoner werkt en vooral ook efficiënter werkt. De apparatuur die HorecaTraders aanbiedt beschikt over de laatste technologieën en werken schoner door een grote mate van energiezuinigheid.

Waarom kiezen voor HorecaTraders?

Je doet zaken met HorecaTraders vanwege het unieke en zeer brede assortiment, voorzien van de laatste technologieën. Dat doe je ook vanwege het feit dat HorecaTraders alleen samenwerkt met de beste merken en je echt alles kan bieden. Van blenders, friteuses, pannen en koelcellen tot groentesnijders, heteluchtovens en draakbare koelboxen en nog heel erg veel meer. Je vindt er alles onder één dak en krijgt minimaal een jaar garantie op de producten. De levertijd is al vanaf 24 uur en de prijzen zijn zeer concurrerend. Om genoemde redenen doe je er goed aan juist voor deze aanbieder te kiezen.

Is HorecaTraders betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid, zo lezen we nadrukkelijk terug in de beoordelingen van bestaande klanten, van HorecaTraders hoeft helemaal niemand zich zorgen te maken. Het feit dat je minimaal een jaar garantie krijgt op de spullen die je er koopt, zegt wat dat betreft al heel erg veel. De betrouwbaarheid zie je ook aan de merken waarmee deze specialist samenwerkt. De producten die bestaande klanten er kochten functioneren allemaal volledig naar wens en doen steeds precies dat wat je door HorecaTraders beloofd is.

Klantenservice en klachten

Bij HorecaTraders heeft men een uitstekende klantenservice ingericht. Heb je een vraag of ben je van plan een klacht in te dienen, dan kun je dit doen via de live chat, door een e-mail te sturen of door gewoon met de specialist te bellen. Doe dat echter niet voor je eerst bij de veel gestelde vragen gekeken hebt. Wellicht dat je daar al het antwoord vindt op de vraag waarmee je rondloopt. Vergeet zeker ook niet om je in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat geen enkele actie of aanbieding je ontgaat namelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Het kost je amper tijd en je doet er andere mensen een groot plezier mee. Wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Beoordelingen bieden de beste informatie vooral omdat het onafhankelijke en praktische informatie betreft. Het helpt in elk geval bij het maken van de juiste keuzes en reduceert bovendien de kans op het maken van een misstap.

Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Horecatraders

Horecatraders is geverifieerd door ons expert team. De webshop Horecatraders bestaat al sinds 2014 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Horecatraders lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Horecatraders. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Horecatraders is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Horecatraders. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Horecatraders.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slecht!

Ik heb een erg zure nasmaak van mijn ervaring met dit bedrijf. De levertijd was niet gehaald 1-3 werkdagen.(op de website wordt dit niet aangepast als iets niet op voorraad is) Na een week had ik nog niets ontvangen. Vanuit Horeca traders kreeg ik te horen dat ik thuis moest blijven omdat het product bezorgd zou gaan worden, er werd niets geleverd. Toen dit nog een keer gebeurde heb ik contact gelegd met de bezorgdienst en deze wisten van niets. De klantenservice is erg slecht. Uiteindelijk heb ik na bijna 3 weken de bestelling geannuleerd. Het geld terugbetalen ging ook niet vanzelf, eigenlijk hetzelfde als het leverproces. Veel mailen en bellen, wel valse beloftes doen maar niets waarmaken. Ik wil iedereen waarschuwen en adviseer dan ook om geen zaken met hen te doen als je het elders kunt bestellen. Ik koop hier nooit meer wat, voel me nog steeds bedondert!

Geplaatst op: 22-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maus

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toppers

Ik kreeg dit bedrijf aanbevolen door een vriend en ik heb hier een super mooi wijnrek besteld. Ik had hem al een aantal dagen na mijn bestelling binnen waar ik erg blij mee was. Het werkt super goed en het ziet er ook erg mooi uit!

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamie E.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super bedrijf

Ik heb altijd snelle reactie gekregen op alle vragen die ik heb moeten stellen. Ik ben erg goed geholpen door Richard via de live chat. De bestelling was al een paar dagen later bij ons in huis. Echt top!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wilhelmus B.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Horecatraders


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Condoomfabriek logo
Condoomfabriek
2 beoordelingen
9
Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5
VBS-Hobby logo
VBS-Hobby
2 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Horecatraders een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Horecatraders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Horecatraders actief?

Horecatraders is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Horecatraders reviews? Dan kunt u naar de website van Horecatraders gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie