Hotels.nl logo

Hotels.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Hotels.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
339
Hotels.nl logo
Website
Hotels.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Hotels.nl

Als je een hotelkamer boekt, dan wil je graag dat de reservering klopt en dat je de beste (lees: meest aantrekkelijke) prijs voor die kamer betaalt. Je wilt zorgeloos op reis en overnachten in een goed hotel. Om zeker te weten of het verstandig is met Hotels.nl in zee te gaan, helpen we hier een handje. Hier lees je wat andere mensen vonden van zaken doen met Hotels.nl. Aan de hand van hun ervaringen kun je vervolgens zelf beslissen of jij ook zaken gaat doen met Hotels.nl.

Over Hotels.nl

Hotels.nl werd opgericht in 2001 en groeide vanaf dat moment uit tot dé hotelboekingssite van zeker Nederland maar toch ook van België. Ondertussen reserveerden al miljoenen mensen hun hotelkamer via deze aanbieder, een aanbieder die al diverse keren voor de diensten werd onderscheiden. Hotels.nl werkt volgens een aantal principes. De meest bekende is wel dat als je dezelfde kamer ergens anders goedkoper kunt boeken, jij je geld van Hotels.nl terugkrijgt. Het bedrijf is gevestigd in Groningen, daar waar het succesverhaal in 2001 ook begon.

Waarom kiezen voor Hotels.nl

Het feit dat al miljoenen mensen een hotelkamer boekten via Hotels.nl spreekt boekdelen. Er zijn dan ook genoeg redenen aan te voeren waarom ook jij je hotelkamer zou boeken via deze aanbieder. Zo biedt het de beste prijsgarantie; is de kamer elders voordeliger te boeken, dan krijg jij je geld terug. Hotels.nl werkt transparant en zonder verborgen kosten en je hebt de optie om pas in het hotel te betalen. Hotels.nl staat daarnaast voor de hoogste kwaliteit en werkt erg gebruiksvriendelijk. Hotels.nl blijkt in deze branche bovendien de partij die de meeste informatie biedt. Ook de annuleringsvoorwaarden zijn nergens duidelijker dan bij deze aanbieder. Je boekt bij Hotels.nl precies die kamer die je wenst. Van romantisch tot super de luxe. En alles wat daar tussen zit.

Is Hotels.nl betrouwbaar?

Dat het goed zaken doen is met Hotels.nl en dat je te maken hebt met een betrouwbare partij blijkt onder meer wel uit het feit dat het in zowel 2017 en 2018 door Zoover werd uitgeroepen tot de beste hotelaanbieder. Bovendien toonde onafhankelijk onderzoek al verschillende keren aan dat gebruikers Hotels.nl als de kwalitatief beste hotelboekingswebsite ervaren. De voorwaarden die Hotels.nl hanteert zijn helder en laten geen ruimte voor welke onduidelijkheid dan ook. Ook het feit dat al miljoenen klanten gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze aanbieder zegt eigenlijk al genoeg.

Klantenservice en klachten

Zoals gesteld werkt Hotels.nl zeer transparant en blijft op de website eigenlijk geen vraag ongesteld. Daardoor wordt elk misverstand uitgesloten. Mocht je desondanks toch behoefte hebben om contact te leggen met de aanbieder, dan kan dat via zowel mail als telefonisch. Wat betreft klachten en andere vragen heb je een mailadres voor de zakelijke en een mailadres voor de particuliere klant.

Wil jij ook beoordelen?

Om het iedereen gemakkelijker te maken om keuzes te maken zou het erg leuk zijn als jij voortaan ook een beoordeling zou maken. Met jouw beoordeling en die van andere gebruikers zijn andere mensen echt geholpen en kunnen ze veel beter een weloverwogen besluit nemen.

Reviews over Hotels.nl
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Plopsa Hotel logo
Plopsa Hotel
5 beoordelingen
7,6
HotelesXcaret logo
HotelesXcaret
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Hotels.nl

Hotels.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hotels.nl bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hotels.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hotels.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Hotels.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Hotels.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen hotel!

Hotel geboekt via hotels.nl.
Bevestiging, met boekingsnummer, gekregen. Komen we in het hotel aan, is er niets bij hen geregeld. Zij werken ook niet samen met hotels.nl.
Geen kamer meer beschikbaar, dus naar huis. Slechte zaak!
Het is bij de beoordeling niet eens 1 ster waard!!

Geplaatst op: 17-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Helga D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ja prima site goede actueel le site

Goede site hotels kloppen met de prijs die ze aanbieden

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin Vennik Zwolle V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Harstikke goede service

Harstikke goede service! Een aantal keer gemaild om mijn verzoeken te sturen en we zijn keurig geholpen. Toen we bij het hotel aankwamen was alles geregeld zoals we het verwacht hadden. Volgende keer boeken we weer met Hotels.nl.

Geplaatst op: 18-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Levi V.

7 / 10
2/5 5/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hotels.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Plopsa Hotel logo
Plopsa Hotel
5 beoordelingen
7,6
HotelesXcaret logo
HotelesXcaret
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hotels.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Hotels.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hotels.nl actief?

Hotels.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Hotels.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Hotels.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie