Je-foto-op-canvas logo

Je-foto-op-canvas reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Je-foto-op-canvas reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
822
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Je-foto-op-canvas

Ons team van experts heeft Je-foto-op-canvas geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Je-foto-op-canvas bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Je-foto-op-canvas is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Je-foto-op-canvas is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van je-foto-op-canvas.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

De kwaliteit van het canvas doek is echt heel mooi en eigenlijk nog mooier dan dat ik verwacht had. Het doek zelf is mooi glad en de kwaliteit van de print is ook echt uitstekend.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jet S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Je-foto-op-canvas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tenstickers logo
Tenstickers
14 beoordelingen
4,7
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Je-foto-op-canvas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Je-foto-op-canvas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Je-foto-op-canvas actief?

Je-foto-op-canvas is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Je-foto-op-canvas reviews? Dan kunt u naar de website van Je-foto-op-canvas gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie