Kabelmaxx logo

Kabelmaxx reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kabelmaxx reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
825
Kabelmaxx logo
Website
kabelmaxx.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Kabelmaxx

We leven in een tijdperk waarin electronica broodnodig is in ons dagelijks leven. Je hardwerkende apparatuur heeft natuurlijk zijn accessoires nodig om te blijven functioneren. In je zoektocht naar deze accessoire, bijvoorbeeld een oplaadkabel, zoek je een website die de ervaringen deelt van Kabelmaxx. Deze reviews hebben wij netjes voor jou op een rijtje gezet en zijn helemaal klaar om jouw oordeel over Kabelmaxx te verfijnen. Zo kan jij de juiste keuze maken in je zoektocht naar een goed functionerend product.

Over Kabelmaxx

Kabelmaxx streeft vooruit in zijn uitstekende service vanuit hun magazijn in Eindhoven. Met meer dan 500 verschillende telefoonhoezen in de aanbieding, voldoen ze aan al jouw eisen op gebied van telefoonbescherming. De missie van Kabelmaxx is luid en duidelijk, een snelle verzending tegen lage verzendkosten, zodat jij zo spoedig mogelijk kan genieten van je nieuwe product. De telefoonhoes is maar een kleine greep uit het ruime assortiment van Kabelmaxx, neem een kijkje op de website en sta versteld van hun aanbod.

Waarom kiezen voor Kabelmaxx

Een legitieme vraag die bij meerdere leveranciers gesteld wordt. Waarom zou je kiezen voor dit specifiek bedrijf? De keuze is reuze vanuit het gigantische assortiment van Kabelmaxx. Op het gebied van elektronica hebben ze voldoende aanbod in bijvoorbeeld telefoonaccessoirres. Ben je op zoek naar een hoesje, oplaadkabel, beschermplaatje of een HDMI kabel voor je nieuwe Playstation 5? Kabelmaxx heeft ze voor je en ben je niet tevreden over je product dan garanderen zij je geld terug. Daarbij helpt de zeer vriendelijke klantenservice je al te graag met het begeleiden van je bestelling, die vervolgens razendsnel op je deurmat ligt!

Is Kabelmaxx betrouwbaar?

Door zijn uitstekende bereikbaarheid straalt Kabelmaxx vertrouwen uit naar haar klanten. Snelle en degelijke service staat voorop, dit is te merken in het klantencontact en in het streven naar een snelle levering van je bestelde product. Je vertrouwen wordt terug betaald door de niet goed - geld terug garantie, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over je bestelde electronica. De lage verzendkosten maakt het bestellen van je gewilde accessoire nog aantrekkelijker.

Klantenservice en klachten

In de betrouwbaarheid-alinea werd al kort gesproken over de bereikbaarheid van de klantenservice, die je al te graag te woord staan in het geval van vragen of klachten. Ga er niet vanuit dat iedere electronica leverancier klachtenvrij is, in ieder proces zitten kinkjes in de (HDMI)kabel en gelukkig zijn deze goed te repareren. Positiviteit straalt Kabelmaxx dagelijks uit en dit is terug te zien in de service naar haar klanten. Klachten worden direct opgepakt en met spoed opgelost, zodat iedereen aan het einde van de week een prettig weekend in gaat.”‹

Wil jij ook beoordelen?

Om andere mensen zoals jij te kunnen helpen, vragen wij je om hier je feedback over Kabelmaxx achter te laten. Iedere review helpt een toekomstige klant om een keuze te maken bij welke leverancier zij hun producten willen bestellen. Heeft het lezen van beoordelingen jou geholpen in het maken van een keuze? Twijfel dan niet om een hand uit te reiken naar je mede-techneuten door middel van een beoordeling op onze site.

Reviews over Kabelmaxx
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Duidelijke site

Toen ik op de website kwam wist ik niet precies wat ik nou nodig had maar gelukkig was de informatie die op de website stond duidelijk genoeg om mij te helpen. Alles is op tijd geleverd en het zat ook allemaal goed verpakt.

Geplaatst op: 21-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan P.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kabelmaxx
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Coolsound logo
Coolsound
1 beoordeling
9
Xbox logo
Xbox
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kabelmaxx een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Kabelmaxx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kabelmaxx actief?

Kabelmaxx is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kabelmaxx reviews? Dan kunt u naar de website van Kabelmaxx gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie