Kinderkamerverlichting.nl logo

Kinderkamerverlichting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Kinderkamerverlichting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
620
Kinderkamerverlichting.nl logo
Website
Kinderkamerverlichting.nl
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Kinderkamerverlichting.nl

De angst voor het donker is iets dat vrij typisch is voor kinderen. Een mooi nachtlampje of een ander type verlichting houdt niet alleen die angst weg maar zorgt bovendien ook voor extra sfeer in de kamer. En bij kinderen kunnen die lampen alle vormen en motieven aannemen. Ben jij op zoek naar lampen voor de kinderkamer? Dan vind je bij Kinderkamerverlichting.nl misschien wel wat je zoekt. Maar daarmee weet je natuurlijk nog niets van de kwaliteit van de producten van Kinderkamerverlichting.nl. Op deze pagina hebben wij daarom voor jou reviews, ervaringen en beoordelingen van Kinderkamerverlichting.nl op een rij gezet. Zo heb jij de extra informatie die je nodig hebt om een goede beslissing te maken.

Over Kinderkamerverlichting.nl

Kinderkamerverlichting.nl is een groothandel die gespecialiseerd is in kinderkamerverlichting. Het is een webshop die een onderdeel vormt van TL Besparen en verlichting.nl. Dit bedrijf bestaat sinds 2011 en heeft dus al een ruime ervaring binnen de sector. Die specialistische kennis en het unieke assortiment aan kwaliteitsvolle kinderlampen zijn de twee pijlers waarop Kinderkamerverlichting.nl steunt. Je kan bij de klantenservice dan ook terecht voor advies, bij vragen en als je technische hulp nodig hebt bij het installeren van jouw verlichting. Geen gevaar voor lampen van een slechte kwaliteit bij Kinderkamerverlichting.nl: alle lampen in het assortiment zijn voorzien van het EU keurmerk. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf of van nieuwe aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen volgen. Kinderkamerverlichting.nl heeft een eigen Facebook, een Instagram, een Pinterest en een LinkedIn.

Waarom kiezen voor Kinderkamerverlichting.nl?

Bij Kinderkamerverlichting.nl ben je zeker van lampen van een hoge kwaliteit die een hele tijd mee gaan en heb je bovendien de keuze uit een ruim assortiment. Op de webshop vind je de volgende categorieën terug: Label 22, Dalber, Eglo, kinderlichting en lichtbronnen. Elk van de hoofdcategorieën is op zijn beurt weer onderverdeeld in categorieën als leeuw, aap, beer, baby bunny, butterfly en ga zo maar door. Als je op zoek bent naar een bepaald product kan je ook een trefwoord in de zoekbalk op de website invullen. Heb je een keuze kunnen maken en de juiste lamp voor jouw kinderkamer bestelt? Dan mag je de levering van de lampen binnen de 48 uur verwachten. De verzendkosten vallen weg bij een bedrag boven de vijftig euro en je hebt bovendien altijd 14 dagen de tijd om na een aankoop het pakket retour te sturen.

Is Kinderkamerverlichting.nl betrouwbaar?

Kinderkamerverlichting.nl is absoluut een betrouwbare website. Je vindt op de website zelf al meteen heel wat contactgegevens terug en Kinderkamerverlichting.nl beschikt over een eigen klantenservice. Bovendien is de webshop een onderdeel van een bedrijf dat al sinds 2011 actief is binnen de sector en dus een goede reputatie heeft weten op te bouwen. Je vindt op diverse sociale media hun profielen terug en de website is veilig verbonden op basis van het SSL-protocol. Tevens kan je veilig betalen in jouw eigen vertrouwde betaalomgeving via bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Mastercard, Visa en ga zo maar door. Ten slotte is Kinderkamerverlichting.nl een gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. Je kunt dus op je beide oren slapen: Kinderkamerverlichting.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd dat de klantenservice van Kinderkamerverlichting.nl je bij iets kan helpen. Bijvoorbeeld advies over een bepaalde lamp, het beantwoorden van een dringende vraag of bij een klacht. De klantenservice van Kinderkamerverlichting.nl is bereikbaar tijdens de kantooruren en kan gecontacteerd worden per mail of via de telefoon. Alternatief kan je ook een bericht sturen via één van de social media kanalen van Kinderkamerverlichting.nl. Bij klachten kan je best per mail jouw klacht opsturen. Alternatief kan je jouw klacht ook indienen bij het ODR-platform van de Europese Commissie of de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk contacteren. Kom je samen met Kinderkamerverlichting.nl niet tot een oplossing? Dan ontstaat een geschil dat voor de Geschillencommissie kan komen die dan het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens kinderlampen van Kinderkamerverlichting.nl? Dan is jouw ervaring met Kinderkamerverlichting.nl van grote waarde voor ons en voor onze bezoekers. Hoe beoordeel jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten? Ben je tevreden met de levertijd? Is de klantenservice van Kinderkamerverlichting.nl professioneel, behulpzaam en vriendelijk? Is Kinderkamerverlichting.nl een website waar je in de toekomst opnieuw bij zou bestellen of net niet? Schrijf het in een review op deze pagina en help een ander!

Reviews over Kinderkamerverlichting.nl
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kinderkamerverlichting.nl

Het bedrijf Kinderkamerverlichting.nl is geverifieerd door ons. De webshop Kinderkamerverlichting.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Kinderkamerverlichting.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kinderkamerverlichting.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Kinderkamerverlichting.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Kinderkamerverlichting.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kinderkamerverlichting.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede website

Ik heb hier al twee keer besteld en beide keren was het super gegaan. Ik heb mijn kinderen zelf een lamp laten uit kiezen die ze mooi vonden en deze heb ik besteld. De levering hiervan was erg vlot en heel netjes.

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mees B.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kinderkamerverlichting.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
LampenTotaal logo
LampenTotaal
2 beoordelingen
9
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kinderkamerverlichting.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kinderkamerverlichting.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kinderkamerverlichting.nl actief?

Kinderkamerverlichting.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kinderkamerverlichting.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Kinderkamerverlichting.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie