Koning Aap logo

Koning Aap reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Koning Aap reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1466
Koning Aap logo
Website
koningaap.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Koning Aap

Jouw volgende vakantie wordt geen tentje op een camping of een villa op een bungalowpark? Heb je zin in een avontuurlijke reis? Individueel of met een groep? Ga je het liefst eens een keer nar Afrika om daar te genieten van cultuur en natuur? Misschien heb je wel gespaard voor de reis van je dromen. Natuurlijk heb je dan wel een reisorganisatie nodig die het een en ander voor je faciliteert. Met deze wensen zou je zomaar uit kunnen komen bij Koning Aap. Voordat je echter boekt en betaalt, wil je weten hoe betrouwbaar dit bedrijf is. Hoe comfortabel zijn de reizen? Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Zij vertellen in hun review over hun ervaringen met Koning Aap. Ontdek wat zij je vertellen in hun recensies en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze organisatie wilt boeken.

Over Koning Aap

Koning Aap is een reisbureau dat voornamelijk reizen naar verre bestemmingen organiseert. Denk hierbij aan landen als Azië, Afrika, Latijns-Amerika, Oceanië en het Midden-Oosten. Ook worden er reizen binnen Europa aangeboden. Je kunt zoeken op een bestemming, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een bepaalde themareis. Verantwoord toerisme is een belangrijk speerpunt van deze organisatie. Omdat de wereld zo magisch mooi is, willen zij dit graag zo houden. Koning Aap geeft aan oog te hebben voor de wereld van nu, maar ook voor de wereld van de toekomst. Het is hun verlangen om de meest duurzame reisorganisatie van de hele wereld te worden. Hun slogan is “Echt op reis”. Hieronder verstaan zij authentiek reizen en dat dan wel met een duurzaam karakter. Dit reisbureau heeft inmiddels ruim 35 jaar ervaring in de reisbranche. Ze werken met een uitgebreid team van reisspecialisten.

Waarom kiezen voor Koning Aap

Kies je voor Koning Aap, dan zul je waarschijnlijk een verrassende vakantie beleven. Er zijn allerlei verre bestemmingen waaruit je kunt kiezen. Weet je al naar welk land je wilt, dan is het handig om daar direct op te zoeken. Wil je bijvoorbeeld naar India, dan kun je kiezen uit familiereizen en rondreizen. Er zijn allerlei voorkeuren waar je nog verder op kunt filteren. Misschien is de bestemming voor jou niet het belangrijkst, maar kies je juist graag voor een bepaald thema. Hierbij moet je denken aan onder meer festivalreizen, pioniersreizen, gegarandeerde reizen, familiereizen of nieuwe reizen. Dit reisbureau vindt het vooral belangrijk dat de reizigers onvergetelijke herinneringen opdoen. Je reist altijd met een ervaren reisleider en tijdens groepsreizen worden de groepen zo klein mogelijk gehouden. Verder is er veel ruimte voor individuele vrijheid. Gaat het om een vliegreis, dan wordt er alleen gekozen voor uiterst betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Een nadeel van groepsreizen kan zijn, dat je vrij vast zit aan een bepaald programma. Koning Aap wil hier flexibel mee omgaan. Is de reis bijna ten einde en wil je toch nog een paar dagen blijven? Is het je wens om twee reizen te combineren? In de meeste gevallen is dat mogelijk. Gemaakte excursies zijn volledig facultatief, dus je bepaalt zelf of je wel of niet deelneemt. Heb jij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en wil je graag verre reizen maken, maar dan zo verantwoord mogelijk, dan pas je waarschijnlijk wel bij Koning Aap. Er wordt bijvoorbeeld ook regelmatig gelogeerd bij de lokale bevolking. Als het even kan, vinden de reizen plaats over het land. Kies je zelf voor de meest duurzame vlucht, dan ontvang je een korting per persoon.

Is Koning Aap betrouwbaar?

Koning Aap is al meer dan 30 jaar actief in de reiswereld. De betrouwbaarheid is daarmee ruimschoots bewezen. Het is gemakkelijk om contact te leggen met de klantenservice. Er wordt alleen gereisd met betrouwbare en ervaren reisleiders. Koning Aap is aangesloten bij het SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds, zodat je over extra zekerheden beschikt als je bij dit bureau een reis boekt. Tenslotte zie je dat veel gasten vaker terugkomen bij deze reisorganisatie. Dat geeft duidelijk aan dat Koning Aap een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaalde reis, over het betalen, over annuleren of boeken, dan kun je het beste eerst even bij de veel gestelde vragen kijken. Hier worden al veel antwoorden gegeven. De vragen zijn per onderwerp bij elkaar gezet, zodat je snel het antwoord vindt op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen of is het om een andere reden noodzakelijk om contact op te nemen met een medewerker, dan kan dat op bepaalde tijden via de live chat. Mailen kan altijd en tijdens kantoortijden is het ook mogelijk om te bellen. Vindt er tijdens je reis iets plaats, dan heb je altijd een noodnummer tot je beschikking. Koning Aap is actief op veel kanalen van de sociale media, dus ook daar kun je een berichtje achterlaten. Wil je een reis op maat laten samenstellen, dan kun je een afspraak maken met een van de reisspecialisten. Je bent dan welkom op het kantoor in Amsterdam. Tijdens een persoonlijk gesprek kun je dan precies aangeven wat jouw wensen zijn.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een reis geboekt bij Koning Aap? Ging je naar Europa of reisde je naar een verre bestemming? Ben je tevreden over dit reisbureau? Andere consumenten zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Zeker een hele verre reis boek je niet zomaar. Je bent dan extra benieuwd naar de reviews van andere mensen. Heb jij dus ervaring met dit bedrijf, vertel dan in een persoonlijke recensie hoe jij dit bureau beoordeelt.

Reviews over Koning Aap
Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Koning Aap

Koning Aap is geverifieerd door ons expert team. De webshop Koning Aap bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Koning Aap lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Koning Aap. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Koning Aap is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van koningaap.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Koning Aap.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne ervaring

De hele ervaring verliep heel soepel en ik had Karan me geholpen met eventuele vragen die ik tijdens het proces had. Hartelijk dank en ik zal koningaap zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke O.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Koning Aap
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Solmar logo
Solmar
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Koning Aap een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Koning Aap. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Koning Aap actief?

Koning Aap is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsreizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Koning Aap reviews? Dan kunt u naar de website van Koning Aap gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie