KoopditVandaag logo

KoopditVandaag reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
KoopditVandaag reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
290
KoopditVandaag logo
Website
koopditvandaag.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KoopditVandaag

Zoeken naar een goede deal doe je niet enkel in de winkel maar tegenwoordig ook online. Vandaag de dag zijn er dan ook heel wat websites die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van bijzondere deals, sales en aanverwanten. Een voorbeeld van een dergelijke webshop is KoopditVandaag. Maar wat is de kwaliteit van die producten? Ben je echt goedkoop uit of vind je elders betere deals dan bij KoopditVandaag? Kortom: wat zijn de ervaringen van echte klanten met KoopditVandaag. Geven zij de website een goede beoordeling? Je leest er op deze pagina alles over in de vorm van reviews over KoopditVandaag.

Over KoopditVandaag

KoopditVandaag is een online shop die gespecialiseerd is in het aanbiedingen van producten met een fikse korting. Het gaat hier om de restaanbiedingen van andere dagaanbieders die aan een sterk verminderde prijs te kopen zijn. Elke dag opnieuw vind je nieuwe deals dus het is absoluut handig om de website af en toe te bezoeken en in de gaten te houden. Bij elke deal zie je een teller staan die jou vertelt hoe lang deze deal nog loopt. Voor de rest werkt KoopditVandaag als iedere andere webshop: je gooit het artikel dat je wenst te kopen in je winkelmandje, je betaalt de gevraagde prijs en je wacht op de levering. Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van KoopditVandaag of de social media kanalen (Facebook, Instagram en Twitter) volgen.

Waarom kiezen voor KoopditVandaag?

KoopditVandaag is een webshop die zich richt op deals. Dat betekent ook dat het assortiment van de website constant aan het veranderen is. De ene dag zie je deals in de categorie elektronica, de volgende dag richten ze zich op fitnessapparatuur. Ook mode en modeaccessoires passeren regelmatig de revue net als huisraad, spullen voor de tuin en ga zo maar door. Interessant is dat je ook gemiste deals soms nog kunt aannemen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan bedraagt de levertijd tussen de twee en de zeven werkdagen. De leveringskosten hangen af van jouw locatie en het gewicht van het pakketje. Betalen kan via iDeal, via bancontact, via GiroPay, via Sofort, via PayPal, via een kredietkaart en ten slotte ook via een simpele overschrijving.

Is KoopditVandaag betrouwbaar?

De wereld van de deals is ook een wereld die niet altijd even betrouwbaar lijkt. Kan je dan ook veilig shoppen bij KoopditVandaag? Goed nieuws is alvast dat de verbinding met de website tot stand komt op basis van het veilige SSL-protocol. Dat kan je zien aan het slotje in de adresbalk en betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn voor derden. Ook vind je al snel op KoopditVandaag relevante bedrijfsgegevens terug zoals adres van de hoofdzetel, zoals het btw nummer en zoals het nummer van de Kamer van Koophandel. Op de website van KoopditVandaag vind je bovendien ook duidelijk uitgeschreven en uitgebreide algemene voorwaarden terug. Hier kan je per situatie grondig nalezen wat de correcte gang van zaken is. Ten slotte beschikt KoopditVandaag over een eigen klantenservice. Hier kan je terecht met vragen en/of problemen. Het lijkt er dan ook op dat KoopditVandaag een betrouwbare website is.

Klantenservice en klachten

Kan je het antwoord op jouw vragen niet op de website terugvinden? Dan kan je de klantenservice van KoopditVandaag contacteren. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kan je het contactformulier op de website invullen. Een andere optie is om te mailen of om telefonisch contact op te nemen. Ten slotte kan je ook per brief jouw vraag overbrengen. Heb je een klacht? Dan wordt gevraagd deze schritelijk over te brengen of op mail te zetten. Je ontvangt altijd binnen de vijf dagen na jouw klacht een ontvangstbevestiging en na veertien dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Een andere optie is om het ODR-platform van de Europese Commissie in te schakelen om jouw klacht over te brengen.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte je in het verleden al eens gebruik van de diensten van KoopditVandaag? Of is het jouw vaste adres voor deals online? Hoe dan ook horen wij graag naar jouw ervaringen met deze website. Is de levering van de producten op tijd? Beoordeel je de producten als kwaliteitsvol? Heb je positieve of negatieve ervaringen met de klantenservice? Zou je opnieuw tot een aankoop over gaan? Waarom wel/niet? Schrijf jouw verhaal neer in de vorm van een review en help derden een correcte mening te vormen over KoopditVandaag.

Reviews over KoopditVandaag
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Stuntpakker.nl logo
Stuntpakker.nl
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Leuke webshop

De website zelf ziet er erg leuk uit en het bestellen gaat erg makkelijk. De prijs kwaliteit verhouding is prima en de levering was er op tijd. Alles zat goed verpakt en kwam heel aan.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anouk G.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over KoopditVandaag
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
Tommy teleshopping logo
Tommy teleshopping
17 beoordelingen
5,9
Stuntpakker.nl logo
Stuntpakker.nl
4 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KoopditVandaag een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KoopditVandaag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KoopditVandaag actief?

KoopditVandaag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de KoopditVandaag reviews? Dan kunt u naar de website van KoopditVandaag gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie