Krant.be logo

Krant.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Krant.be reviews, ervaringen en beoordelingen
4279
Krant.be logo
Website
Krant.be
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Krant.be

Wil je de actualiteit volgen en op de hoogte blijven van wat er in de wereld speelt? Sociale media is vaak een bron van heel wat nieuws, maar helaas ook heel wat fake nieuws. Daarom is het belangrijk om steeds te vertrouwen op de traditionele media zoals kranten. Niemand betaalt echter graag te veel en daarom is een website zoals Krant.be wellicht handig voor het zoeken naar promoties. Maar hoe betrouwbaar is een website als Krant.be? Om daar een antwoord op te bieden hebben we heel wat info over de website verzameld, in combinatie met beoordelingen van voorgaande klanten. Zo kun je zelf een besluit maken.

Over Krant.be

Krant.be is een website die eigendom is van DPG Media in Antwerpen. Deze Belgische mediagroep is in handen van de Belgische familie Thillo en eigenaar van tal van dagbladen, weekbladen en zenders zoals VTM. Als mediagroep zijn ze actief in België, Nederland, maar ook Denemarken. Via Krant.be kun je verschillende abonnementen afsluiten bij Belgische dag- en weekbladen.

Waarom kiezen voor Krant.be

Wanneer je op de hoogte wil blijven van de actualiteit en het nieuws wil lezen via een bepaalde krant, dan werkt een abonnement het beste. Om een overzicht te bieden van het aanbod, de verschillende abonnementsopties en de prijzen is Krant.be in het leven geroepen. Hier vind je niet alleen promoties omtrent abonnementen bij verschillende mediabladen, maar je kunt er ook direct een abonnement afsluiten.

Dit kan door de krant van je voorkeur te kiezen en vervolgens aan te geven of je een papieren versie per post wilt ontvangen of een digitale versie. Hiervoor worden je persoonlijke gegevens gevraagd waarna DPG Media rechtstreeks via je bank een domiciliëring kan aanvragen. Het abonnement stopt wanneer de periode is afgelopen en wordt niet automatisch verlengd.

Is Krant.be betrouwbaar?

DPG Media is een gevestigde en betrouwbare speler in het medialandschap. We kunnen dus concluderen dat Krant.be aan dezelfde betrouwbaarheidscriteria voldoet. Hun website heeft een groen slotje wat aangeeft dat het delen van je persoonlijke gegevens veilig verloopt. Erg handig gezien je betaalinformatie moet doorgeven.

Klantenservice en klachten

Op de website van Krant.be zien we niet meteen een link naar de klantenservice. Wellicht is het nodig om rechtstreeks met de klantenservice van DPG Media contact op te nemen voor vragen, opmerkingen en klachten. Dit kan makkelijk via de website van DPG Media.

De meest voorkomende klachten die we terugvinden hebben te maken met de bezorging. Het gaat dan vooral om een krant die een aantal keer niet of niet op tijd aan huis is geleverd.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je reeds een abonnement afgesloten op een van de kranten van DPG Media via Krant.be? Hoe gebruiksvriendelijk was de website en is je krant steeds op tijd bezorgd geweest? Ben je tevreden van hun service of was het toch eerder wat stroef? Laat ons weten of je Krant.be nog opnieuw zou gebruiken voor het afsluiten van een abonnement. Laat ons je ervaring weten met Krant.be en schrijf een beoordeling. Zo help je toekomstige abonnees op weg.

Reviews over Krant.be
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
6 beoordelingen
9,9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Krant.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Abonnementen.be logo
Abonnementen.be
0 beoordelingen
10
Kinderboekjes.nl logo
Kinderboekjes.nl
6 beoordelingen
9,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krant.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Krant.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krant.be actief?

Krant.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Krant.be reviews? Dan kunt u naar de website van Krant.be gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie