Manutan logo

Manutan reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Manutan reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2112
Manutan logo
Website
manutan.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Manutan

Je wilt het op je werkplek goed voor elkaar hebben en gebruik maken van de beste producten en materialen. Een aanbieder die dit voor je kan verzorgen kan Manutan zijn. We hebben speciaal voor jou de reviews en ervaringen voor je samengevat. Op die manier krijg je een beter beeld van alles wat Manutan je kan bieden. Het is vervolgens aan jou om eventueel ook voor Manutan te kiezen.

Over Manutan

Manutan maakt onderdeel uit van de Manutan Group. Ervaring kan deze specialist niet ontzegd worden, want de onderneming bestaat al sinds 1946. Bij Manutan koop je ”˜alles voor iedere werkplek’ en dat tegen aantrekkelijke voorwaarden. Je koopt er ondertussen rond de 200.000 producten en ondertussen is Manutan trots op honderdduizenden klanten. Manutan staat voor ”˜ondernemen voor een beter wereld’ en geldt ondertussen in zowel Nederland als België als de bekendste leverancier van artikelen voor kantoor, magazijn, werkplaatsen en buitenterreinen.

Waarom kiezen voor Manutan?

Bij Manutan heb je de keuze uit een heel groot aanbod aan producten. Je vindt er producten voor intern transport tot opslag, kantoor artikelen, afvalverwerking, gereedschap, maar ook producten voor de schoonmaak en persoonlijke veiligheid. Je koopt er even gemakkelijk complete inrichtingen voor de kantine, de receptie, voor de werkplaats of voor kantoor. Om het de klant gemakkelijker te maken zijn de 200.000 producten onderverdeeld in de categorien magazijn en werkplaats, veiligheid, verpakking en opslag, hygiëne, kantoor en horeca. Het maakt het zoeken gemakkelijker en zo vind je sneller precies dat product dat je wilt.

Is Manutan betrouwbaar

Wie de reviews en ervaringen van de klanten van Manutan leest, die kan niet anders dat de conclusie trekken dat sprake is van een betrouwbaar bedrijf. Dat zegt ook wel het cijfer dat de klanten aan deze specialist geven, want dat is 4,5 uit 5. Een bijzonder hoog cijfer. Het feit dat Manutan al zo lang toonaangevend is in de branche zegt iets over zowel de werkwijze als de betrouwbaarheid. Betrouwbaar is het eveneens dat je alle bedrijfsgegevens gewoon vindt op de website, tot aan het Kamer van Koophandel en BTW nummer aan toe. En ook dat geeft vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is uitstekend bij Manutan. Mocht je nou een klacht hebben, dan kun je die op verschillende manieren bij Manutan neerleggen. Je kunt gewoon bellen of een e-mail sturen, terwijl je ook kunt kiezen voor de live chat, veruit de snelste manier om iets duidelijk te maken. Uiteraard kun je ook een schriftelijke klacht indienen of stap je het kantoor in Den Dolder gewoon binnen. Het adres vind je gewoon op de website.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de beoordelingen die bestaande klanten maakten, heb je extra informatie die je helpen de beste beslissing te nemen. Het betreft informatie uit de praktijk en daar kun je altijd iets mee. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten om zo ook mensen te helpen die keuzes moeten maken. Typisch geval van ”˜kleine moeite, groot plezier’.

Reviews over Manutan
Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Gshopper logo
Gshopper
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super tevreden

Ik ben altijd tevreden hier. De kwaliteit is super en als er zich iets voor doet zullen ze snel komen met een gepaste oplossing. Hun doel is echt de klanten tevredenheid omhoog houden en dat doen ze ook zeker super goed.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sander B.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Manutan
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Gshopper logo
Gshopper
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Manutan een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Manutan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Manutan actief?

Manutan is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap , kantoor , warenhuizen , computer en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Manutan reviews? Dan kunt u naar de website van Manutan gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie