Mobieltekoop logo

Mobieltekoop reviews, ervaringen en beoordelingen

Mobieltekoop reviews, ervaringen en beoordelingen
442
Mobieltekoop logo
Website
Mobieltekoop
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen Mobieltekoop.nl

Waar zouden we zijn zonder een smartphone tegenwoordig? Iedereen heeft er een en het is simpelweg een primaire levensbehoefte geworden. Gelukkig zijn er meer dan voldoende aanbieders van smartphones. Binnen die aanbieders is Mobieltekoop.nl een bijzondere. Om meer inzicht te krijgen in deze aanbieder, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen samengevat. Op basis daarvan kun je beslissen om ook een smartphone bij Mobieltekoop.nl aan te schaffen.

Over Mobieltekoop.nl

Mobieltekoop.nl biedt refurbished smartphones aan. Deze gebruikte telefoons zijn van uitstekende kwaliteit en worden ten opzichte van nieuwe smartphones goedkoop aangeboden. Voor de smartphones verkocht worden, worden ze op meer dan vijftig punten getest. De refurbished smartphones van deze aanbieder functioneren gewoon prima en worden geleverd met een oplader. Je krijgt zelfs garantie, en die geldt voor zowel smartphone als accu.

Waarom kiezen voor Mobieltekoop.nl?

Je kiest vaak voor een refurbished smartphone omdat deze prima werkende smartphone goedkoper aangeboden wordt. En dat terwijl de telefoon gewoon uitstekend werkt. Bij Mobieltekoop.nl koop je refurbished smartphones van twee topmerken: Apple en Samsung. Het zijn nog steeds de meest gewilde smartphones. Zo koop je er de iPhone 6S, de iPhone 7 en 8, de X en ook de iPhone XR. Bovendien schaf je bij Mobieltekoop.nl de Samsung S7, S8, S9 en S10 aan. Dat is echter nog niet alles, want ook voor accessoires in de vorm van opladers, kabels, screenprotectors en headset en audio ben je bij deze aanbieder aan het enige juiste adres. De producten kunnen soms wat gebruikerssporen hebben. Dat doet echter niets af aan het functioneren van de producten.

Is Mobieltekoop.nl betrouwbaar

De mensen die al een refurbished smartphone kochten bij Mobieltekoop.nl, zijn positief en zijn van mening dat je met een betrouwbare partner te maken hebt. Die betrouwbaarheid zie je ook terug in het productaanbod en het feit dat de toestellen allemaal simlock vrij geleverd worden en dat ze werken met elke provider. Ook het feit dat je gewoon garantie krijgt op de aangekochte smartphone zegt wel iets over de betrouwbaarheid van de onderneming. Bovendien zijn de smartphones steeds uitgerust met de nieuwste software. Ben je niet tevreden over een smartphone dan werkt deze aanbieder volgens het principe niet goed, geld terug.

Klantenservice en klachten

Mobieltekoop.nl is uiterst transparant en omdat de adresgegevens gewoon op de website terug te vinden zijn, kun je bij een klacht een brief sturen naar Mobieltekoop.nl. Je kunt echter ook gewoon bellen met de aanbieder van smartphones, zoals je ook gemakkelijk een e-mail kunt sturen. Het is dus geen enkel probleem om snel contact te leggen met Mobieltekoop.nl en je vraag te stellen of een klacht neer te leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets is nuttiger en kan je zo goed helpen bij het nemen van de juiste beslissing als beoordeling van mensen die al zaken hebben gedaan met Mobieltekoop.nl. Aan de hand van hun bevindingen krijg je een beter beeld en neem je een meer weloverwogen besluit. Nu jij geholpen bent door de beoordelingen, vragen wij jou om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet hoeveel plezier je daar iemand anders mee kunt doen.

Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Mobieltekoop

Ons team van experts heeft Mobieltekoop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Mobieltekoop bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Mobieltekoop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Mobieltekoop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Mobieltekoop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Mobieltekoop.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service!

Reis vaak internationaal en moest een nieuwe telefoon hebben. Ik zag de website, volgde hun instructies en enkele dagen later was mijn telefoon binnen! Ongelooflijk snelle service. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chris B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Mobieltekoop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Geckocovers logo
Geckocovers
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mobieltekoop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Mobieltekoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mobieltekoop actief?

Mobieltekoop is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefonie en telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Mobieltekoop reviews? Dan kunt u naar de website van Mobieltekoop gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie