Onsmagazijn.nl logo

Onsmagazijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Onsmagazijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
899
Onsmagazijn.nl logo
Website
onsmagazijn.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Onsmagazijn.nl

Het is één van de grote aanklachten die je vaak hoort tegen de moderne maatschappij: de kleine, lokale winkels worden door de reuzen van de samenleving uit de business gedreven. Toch kan het ook anders zoals bij Onsmagazijn.nl waar je de combinatie hebt van de voordelen van een groot bedrijf met de wetenschap dat je toch lokaal shopt. Maar valt dat wel te vertrouwen een webshop als Onsmagazijn.nl? Valt het wel mee met die levertijd? En hoe zit het met de kwaliteit? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van echte klanten van Onsmagazijn.nl terug. Zo kan jij op basis van hun ervaringen een gefundeerde mening vormen.

Over Onsmagazijn.nl

Onsmagazijn.nl is een webshop met een geheel eigen karakter die één simpele doelstelling nastreeft: iedereen lokaal laten winkelen met de voordelen van online kopen. Concreet grasduin je bij Onsmagazijn.nl door het assortiment en koop je de spullen van de lokale winkeliers uit jouw buurt. Eens je je keuze hebt gemaakt kan je ervoor kiezen om jouw bestelling gratis af te gaan halen in de winkel zelf of het thuisbezorgd te krijgen. Deze 2de optie is gratis vanaf een besteding van 35 euro. Onder de 35 euro betaal je 1,95 euro verzendkosten voor een brievenbus pakket of 4,95 euro verzendkosten voor een standaardpakket. Qua levertijd kan je in de regel rekenen op 1 à 3 werkdagen. Onsmagazijn.nl zorgt in feite voor een centrale organisatie zodat de lokale winkeliers zelf de kosten niet moeten maken van de uitbouw van een bezorgings- en bestelsysteem. Op de website kan je vlot nagaan of er winkeliers in jouw omgeving zijn aangesloten bij het systeem. Gewoon jouw postcode invullen en de zoekfunctie doet de rest!

Waarom kiezen voor Onsmagazijn.nl?

Door te kiezen voor Onsmagazijn.nl steun je dus de lokale winkels bij jou in de buurt. En dat zonder daarvoor uit jouw luie zetel te moeten komen. Het assortiment van de webshop hangt dan ook sterk af van het aanbod bij jou in de omgeving. Onsmagazijn.nl zelf is alleszins verdeeld in de volgende categorieën: boeken, inkt & toners, kantoorartikelen, hobby & creatief, elektronica & accessoires, huishouden & wonen en speelgoed. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je dat invoeren in de zoekfunctie bovenaan de webshop en zie je meteen of het verkrijgbaar is of niet. Betalen kan met iDeal, cash, Mastercard, Visa, PayPal, Apple Pay, Maestro en Klarna. Interessant is ook dat je tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling deze gratis kunt retourneren.

Is Onsmagazijn.nl betrouwbaar?

Het is een leuk idee om de lokale winkelier te steunen, maar natuurlijk wil je wel even nagaan of die webshop wel echt te vertrouwen valt. Onsmagazijn.nl heeft duidelijke algemene voorwaarden zodat je daarbij al niet voor verrassingen komt te staan. Daarenboven vind je ook heel snel het KvK-nummer en het btw nummer terug. Met de website zelf ben je verbonden via een veilige verbinding dankzij het SSL-protocol. Dit kan je herkennen aan het kenmerkende slotje in de adresbalk. Daarenboven beschikt Onsmagazijn.nl ook over een eigen klantenservice en zie je meteen beoordelingen en reviews van klanten gelinkt staan op de homepage. Ten slotte is Onsmagazijn.nl een gecertificeerd lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Je kunt dus op je beide oren slapen: Onsmagazijn.nl is een veilige webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen voor de klantenservice? Dan zijn er niet minder dan vier opties om contact op te nemen. Je kunt een bericht sturen via de social media-accounts zoals Facebook en Instagram. Daarnaast kan je ook een mail sturen, via WhatsApp een bericht sturen of bellen. De klantenservice is geopend van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 17 uur 30. Klachten stuur je bij voorkeur per mail door. Je krijgt uiterlijk 14 dagen na het versturen van jouw klacht een inhoudelijk antwoord over de afhandeling. Ben je hier niet tevreden mee? Dan kan jouw klacht worden voorgelegd aan de Geschillencommissie van het keurmerk Thuiswinkel. Daarnaast kan je ook via het Europees ODR platform een Geschillencommissie bereiken.

Wil jij ook beoordelen?

Shop jij regelmatig op Onsmagazijn.nl of heb je het ooit eens één keertje uitgetest? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen met Onsmagazijn.nl. Werd alles netjes afgehandeld? Was de levering op tijd? Was er voldoende aanbod bij jou in de omgeving? Met jouw beoordeling en review van Onsmagazijn.nl kan je toekomstige bezoekers de juiste richting uitsturen. Handig toch?

Reviews over Onsmagazijn.nl
Gerelateerde bedrijven
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede communicatie

De communicatie van de website en de klantenservice is echt super. Ik had wat boeken besteld en deze moesten wat uitgesteld worden. Het ging om een vertraging van een aantal dagen. Maar dit werd allemaal netjes gemeld.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mika P.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Onsmagazijn.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Inktwereld logo
Inktwereld
1 beoordeling
9,5
Brouwland logo
Brouwland
2 beoordelingen
9
Dutch Reef logo
Dutch Reef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Onsmagazijn.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Onsmagazijn.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Onsmagazijn.nl actief?

Onsmagazijn.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Onsmagazijn.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Onsmagazijn.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie