Oostappen Vakantieparken logo

Oostappen Vakantieparken reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Oostappen Vakantieparken reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
901
Oostappen Vakantieparken logo
Website
oostappenvakantieparken.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Oostappen vakantieparken

Ben je van plan om een vakantie te boeken bij Oostappen vakantieparken, maar wil je graag eerst wat ervaringen met Oostappen Groep Vakantieparken van andere vakantiegangers lezen? Dan ben je bij Ervaringensite.nl aan het juiste adres. Wij hebben de reviews van andere klanten van Oostappen vakantieparken voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij gemakkelijk beoordelen of je jouw volgende vakantie bij dit recreatiebedrijf gaat boeken.

Over Oostappen vakantieparken

Eigenaar Peter Gillis is oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken. Het bedrijf dankt zijn naam aan het eerste vakantiepark dat hij eind jaren ‘80 aankocht: Camping en strandbad Oostappen in Noord-Brabant, tegenwoordig bekend als Vakantiepark Prinsenmeer. Ondertussen exploiteert de Oostappen Groep twaalf vakantieparken in onder andere Limburg, Noord-Brabant en Belgisch Limburg. Hier vind je nu ruim 24.500 bedden in diverse soorten huuraccommodaties (vooral stacarvans) en 12.700 kampeerplaatsen. Sinds 2020 heeft Peter Gillis een eigen realityserie op SBS6, Familie Gillis: Massa is Kassa. Hierin is het wel en wee te volgen van Peter, zijn jonge vriendin Nicol en zijn kinderen, die ook actief zijn in het bedrijf. Peter Gillis wordt regelmatig ergens ‘foxwild’ van en houdt hoogstpersoonlijk een oogje in het zeil bij alle activiteiten binnen zijn bedrijf. De filosofie achter Oostappen vakantieparken is dan ook dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. Vakantie voor iedereen dus. De vakantieparken zijn kindvriendelijk en het grootste deel van de faciliteiten is bij de prijs inbegrepen. Gasten komen met name uit Nederland, Duitsland en België.

Waarom kiezen voor Oostappen vakantieparken?

In de Benelux is Oostappen vakantieparken een van de grootste particuliere recreatiebedrijven. De groep exploiteert twaalf vakantieparken in Nederland en België: vakantiepark Arnhem, Blauwe Meer, Brugse Heide, De Berckt, Droomgaard, Elfenmeer, Hengelhoef, Parelstrand, Prinsenmeer, Marina Beach, Rivièra Beach en Zilverstrand. Vakantie vieren doe je hier in een huuraccommodatie of op een kampeerplek. Het is ook mogelijk om langdurig op de vakantieparken te verblijven.

Is Oostappen vakantieparken betrouwbaar?

Het hoofdkantoor van Oostappen Groep is gevestigd in Asten, Noord-Brabant. Het bedrijf is zowel telefonisch als via de website bereikbaar. Op de site staan ook de telefoonnummers van de afzonderlijke vakantieparken. Verder vind je hier ook de boekingsvoorwaarden. Lees deze, indien je direct boekt bij dit bedrijf (dus zonder tussenkomst van een touroperator) goed door. Bij het boeken van een vakantie kun je bij Oostappen Groep Vakantieparken een annuleringsfonds afsluiten. Mocht je dan genoodzaakt zijn om vanwege een bepaalde gebeurtenis jouw vakantie te annuleren of eerder af te breken, dan krijg je in sommige gevallen (een deel van) de reissom terug.

Klantenservice en klachten

Op de website van Oostappen vakantieparken vind je een pagina met veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen, dan kun je telefonisch contact opnemen (€0,90 cent per gesprek), maandag – vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. Op de website vind je ook een contactformulier dat je in kunt vullen. Mocht je een klacht hebben, dan kun je je tijdens jouw vakantie wenden tot de receptie van het vakantiepark voor een passende oplossing. Mochten jullie hier niet uitkomen, of is de oplossing niet naar wens, dan kun je na je verblijf een speciaal klachtenformulier op de website invullen, of een brief of e-mail sturen. Lees voor je een vakantie boekt altijd goed de boekingsvoorwaarden door. Hier staat bijvoorbeeld belangrijke informatie met betrekking tot annuleren en het indienen van een klacht in.

Wil jij ook Oostappen vakantieparken beoordelen?

Heb jij eerder een vakantie bij Oostappen vakantieparken geboekt? Deel jouw ervaring met dit bedrijf en help zo anderen bij het maken van hun keuze. Schrijf een review en laat weten hoe je jouw vakantie hebt ervaren: hoe beviel bijvoorbeeld de accommodatie, hoe was de service en werden je verwachtingen waargemaakt?

Reviews over Oostappen Vakantieparken
Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
TinyParks logo
TinyParks
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Oostappen Vakantieparken

Oostappen Vakantieparken is geverifieerd door ons expert team. De webshop Oostappen Vakantieparken bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Oostappen Vakantieparken lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Oostappen Vakantieparken. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Oostappen Vakantieparken is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van oostappenvakantieparken.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Oostappen Vakantieparken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bizar slecht

Onze midweek Oostappenpark Arnhem was een hele slechte ervaring. Het chalet is rijp voor de sloop, alles in zo'n slechte staat van onderhoud dat je er eigenlijk niet in wil logeren. De opstap naar binnen is gammel, het interieur met de plastic bank, stoelen, de TV uit de vorige eeuw, strepen in het beeld, vieze afzuigkap, vieze magnetron, kapotte pannen, aangekoekte pannen...en dan het toilet, de wc bril met een scheur erin, gele vlekken bovenop en vóóral aan de onderkant van de bril, de douche, kwam bijna geen water uit, je kan je kont niet keren in die ruimte. Het bed, dun matras op een gaatjesboard plank!!! De dekbedden stinken, de kussens idem. Blij dat we onze eigen dekbedden en kussens mee hadden genomen. Een rondje wandelen op het park was ook een verrassing, er wonen dus heel veel gezinnen in de stacaravans en daar tussen stapelt de troep/vuilnis zich op, uitgebrande caravans gezien....Het enige goede was de natuur rondom ons,... nee voor ons géén Oostappen meer en aanraden zullen we het zeker niet!

Geplaatst op: 17-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: MJS S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super genoten! Prinsemeer, Asten

Super genoten van dit verblijf. Mooie omgeving, prachtig meer, inclusief eendjes! Het zag er allemaal goed verzorgd uit, niets om op aan te merken. De chalet (stacaravan) was ook prima en schoon. Alles wat je nodig hebt staat erin. Het is geen nieuwe chalet, dus hier en daar kom je wel wat gebruikerssporen tegen, wat naar mijn inziends logisch is. Ik ben samen met mijn hondje naar dit park gegaan, honden zijn welkom (((-: en die heeft ook heerlijk genoten! Let wel even op de openingstijden betreft diverse faciliteiten, buiten de vakantie tijd en weekenden om, zijn deze anders.
Het personeel heb ik vriendelijk ervaren.

Geplaatst op: 18-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Miranda H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke tijd gehad

We zijn hier geweest met de hele familie en we hebben erg genoten van de hele vakantie. Het huisje zag er erg leuk en netjes uit. Wel jammer dat het terras was gesloten op de camping zelf maar dat was niet super erg.

Geplaatst op: 23-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Justin W.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Oostappen Vakantieparken
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
TinyParks logo
TinyParks
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Oostappen Vakantieparken een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Oostappen Vakantieparken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Oostappen Vakantieparken actief?

Oostappen Vakantieparken is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Oostappen Vakantieparken reviews? Dan kunt u naar de website van Oostappen Vakantieparken gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie