Park Belterwiede logo

Park Belterwiede reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Park Belterwiede reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
908
Park Belterwiede logo
Website
parkbelterwiede.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Ben je helemaal toe aan een vakantie in eigen land? Je voelt aan alle kanten dat het nodig is om er even lekker tussenuit te gaan? Nu vond je al een leuke bestemming waar je meer informatie over zoekt. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Park Belterwiede? Wij hebben de reviews en ervaringen van Park Belterwiede op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van eerdere gasten zijn en bedenk dan of het voor jou een goed idee is om bij Park Belterwiede te kopen. Het kan natuurlijk ook dat jij net terug komt van een fantastische of juist minder leuke vakantie op Park Belterwiede. Ook dan zit je hier helemaal goed. Andere mensen lezen graag jouw ervaringen.

Over Park Belterwiede

Houd jij ook zo enorm van water? Dan bof je maar als je in Nederland woont. We worden niet voor niets het waterland genoemd. Maar nu heeft niet iedereen het voorrecht dat je ook precies aan het water woont. Daarom is Park Belterwiede zo’n uitstekende bestemming. Als je aankomt op deze plek in de kop van het mooie Overijssel, dan valt meteen de eenheid op. Er zijn allemaal bungalows in dezelfde stijl gebouwd. Ze hebben zonder uitzondering een mooi rieten dak. Wat een sfeer! De missie van deze organisatie is om de gasten een ontspannen verblijf te bieden. Je hebt veel privacy en een eigen aanlegsteiger.

Waarom kiezen voor Park Belterwiede?

De vraag waarom je voor Park Belterwiede zou kiezen is niet zo moeilijk te beantwoorden. Wil jij weleens voor een tijdje aan het water wonen? Dan kan dat hier in een fantastische en uiterst comfortabele bungalow. Je hebt een tuin en vanuit je huisje loop je zo naar de aanlegsteiger. Je mag je eigen boot meenemen en die hier gebruiken. Nu heeft natuurlijk niet iedereen een eigen bootje. In deze omgeving kun je echter op tal van plaatsen een boot huren. Hoe heerlijk is het dat je niet ergens heen hoeft te rijden om een boot te gaan huren. Je boot ligt voor je vakantiebungalow in het water en je gooit de trossen los op het moment dat je daar zelf zin in hebt. De Weerribben en Giethoorn zijn prachtig, je raakt hier niet uitgekeken. Het Park Belterwiede ligt dus aan het water in Wanneperveen. De vakantiewoningen bieden plaats aan minimaal 4 en maximaal 10 personen en zijn stuk voor stuk voorzien van een sfeervol rieten dak. Op het park kun je fietsen huren en het is ook mogelijk om hier lekker uit eten te gaan.

Is Park Belterwiede betrouwbaar?

Je wilt weten of dit vakantiepark betrouwbaar is? Neem dan zeker een kijkje op de website. Het is een goed idee om de ervaringen van eerdere gasten te lezen. Zo krijg je al een goed beeld van de betrouwbaarheid. Lees je de cijfers die andere mensen gaven, dan zie je dat dit park zeer hoog scoort. Het gaat echt om negens en tienen en die geven mensen uiteraard niet voor niets. Deze recensies vertellen je dus dat het park waarmaakt wat het belooft. Wil je een vraag stellen en zoek je even op de site, dan zie je dat je meteen met een medewerker kunt chatten, dus dat is ideaal.

Klantenservice en klachten

Park Belterwiede vindt het belangrijk dat mensen contact kunnen opnemen. Het is dus elke dag mogelijk om live te chatten met een medewerker. Je hoeft niet te wachten op een antwoord. Daarnaast kun je ook via een e-mail, het contactformulier of telefonisch contact opnemen. Park Belterwiede is actief op de sociale media. Er wordt bijvoorbeeld heel regelmatig een bericht op Facebook geplaatst.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw mening doet er toe. Ben jij een paar dagen of weken op Park Belterwiede geweest? Hoe is het je daar bevallen? Had je zelf een boot meegenomen of heb je er een gehuurd? Was het leuk om te varen? Vond je de vakantiewoning comfortabel? Klopt het dat je veel privacy had? Wellicht liep je ergens tegenaan en moest je even contact opnemen met de receptie. Vertel deze ervaringen, want daarmee help je andere mensen. Jouw beoordeling is belangrijk. Help mensen die zoeken naar een geschikte vakantiebestemming. Laat jouw review hier achter. Reviews over Park Belterwiede
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
64 beoordelingen
5,5
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Vallée les Etoiles logo
Vallée les Etoiles
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Park Belterwiede

Het bedrijf Park Belterwiede is geverifieerd door ons. De webshop parkbelterwiede.com is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Park Belterwiede is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Park Belterwiede maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Park Belterwiede is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van parkbelterwiede.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Park Belterwiede.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtig park

Lekker met mijn vrouwtje 2 daagjes hierheen geweest. één woord wat een prachtig park en geweldig aardig personeel. Misschien kom ik hier nog wel een keer heen met me vrouwtje en haar kinderen. Geweldig

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Park Belterwiede
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
64 beoordelingen
5,5
SkiChalets logo
SkiChalets
3 beoordelingen
8,7
Vallée les Etoiles logo
Vallée les Etoiles
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Park Belterwiede een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Park Belterwiede. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Park Belterwiede actief?

Park Belterwiede is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Park Belterwiede reviews? Dan kunt u naar de website van Park Belterwiede gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie