Slangen Reizen logo

Slangen Reizen reviews, ervaringen en beoordelingen

Slangen Reizen reviews, ervaringen en beoordelingen
1908
Slangen Reizen logo
Website
Slangen Reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Slangen Reizen

Heb je nood aan een weekendje weg of een heerlijke reis maar zit je krap bij kas? Dan heeft Slangen Reizen de oplossing voor jou. Deze aanbieder stuurt jou weg tegen een zeer voordelige prijs. Maar voor je op de bus stapt, wil je uiteraard weten met wie je te maken hebt. Dat is een redelijke vraag om je te stellen. Daarbij willen wij je graag helpen! Op deze pagina vind je de reviews van Slangen Reizen op een rijtje. Lees hieronder wat de ervaringen van andere reizigers zijn en maak een weloverwogen keuze om een reis bij Slangen Reizen te boeken.

Over Slangen Reizen

Slangen Reizen is een dynamische touroperator waar je zeer voordelige reizen kunt vinden. In de loop der jaren is de touroperator uitgegroeid tot een aanbieder met een totaalconcept. Constante innovatie en een bredere kennis van de reismarkt zorgen ervoor de reizen continu evolueren. De reizen worden opgebouwd rond de klant en zijn wensen.

Waarom kiezen voor Slangen Reizen?

Slangen Reizen richt zich vooral op dagtochten, excursiereizen en stedentrips. Op de website boek je een reis in verschillende thema's, zoals een dagtrip naar een kerstmarkt, een waanzinnige zomerdeal of een dagtocht naar Disneyland Paris. De reizen worden aangeboden in samenwerking met meerdere touringcarbedrijven met keurmerk. Zo ben je altijd verzekerd van een aangename reis.

Is Slangen Reizen betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Slangen Reizen is onmiskenbaar. Het bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Om toegelaten te worden tot dit verbond moet je je als bedrijf aan strenge regels houden wat betreft de kwaliteit van reizen. De reizen van Slangen Reizen worden dan ook aangeboden onder de Reisvoorwaarden van de ANVR. Daarnaast is Slangen Reizen ook lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit garantiefonds garandeert je als consument dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als Slangen Reizen de afgesproken tegenprestatie niet kan nakomen ten gevolge van financieel onvermogen. Als laatste is Slangen Reizen bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen aangesloten. Zo krijg je je geld terug als je reis niet kan doorgaan ten gevolge van een abnormale gebeurtenis ten gevolge van een natuurramp. Slangen Reizen is de laatste jaren regelmatig in de prijzen gevallen. Zo zijn ze de trotse eigenaar van drie Reisgraag Awards, een ReisOrakel jaarprijs en een Zoover Award.

Klantenservice en klachten

Als je vragen of een klacht hebt, kun je zowel telefonisch als via de e-mail contact opnemen met de klantenservice in Nederland. Ook is er een noodtelefoonnummer voorzien dat je kunt bellen als je tijdens je reis in de problemen komt.

Wil jij Slangen Reizen ook beoordelen?

Ben je laaiend enthousiast over je laatste reis naar Disneyland Paris en wil je graag een stukje van die magie met de wereld delen? Of heb je een slechte trip naar de kerstmarkt in Dusseldorf achter de rug en moet je daarover je hart luchten? Dan zit je op de juiste plek, want wij willen graag jouw beoordeling over Slangen Reizen lezen. Schrijf hieronder jouw review neer en help andere reizigers om de juiste keuze te maken.

Reviews over Slangen Reizen
Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen
6,5
52% zou hier weer kopen
53 beoordelingen
Ervaringen met Slangen Reizen

Het bedrijf Slangen Reizen is geverifieerd door ons. De webshop Slangen Reizen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Slangen Reizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Slangen Reizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Slangen Reizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Slangen Reizen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel te weinig beenruimte voor zo’n lange reis.

Een uur eerder dan bij de boeking stond op moeten stappen. Via veel opstapplaatsen naar Eindhoven gereden in een mooie luxe bus. Hierdoor 3 uur onderweg geweest van Heerlen naar Eindhoven. Eenmaal daar moest iedereen de bus uit en werd je naar je eigenlijke reisbus gestuurd. In Eindhoven geen toilet, geen mogelijkheid om te schuilen voor de regen, helemaal geen faciliteiten. En daar sta je toch zo’n 3 kwartier. De bus waarmee we naar Berlijn reden was erg krap in beenruimte( zo’n 30 cm.).Niet te doen voor een reis van zo’n 10 uur. Je knieën zaten helemaal klem.
De eigenlijke bus was kapot waardoor de chauffeur een andere bus mee had gekregen. De chauffeur reed goed en veilig en was erg gezellig.
Het hotel was sober, keiharde bedden ( waar we een topper op gevraagd hebben maar een dun dekentje kregen), bouwput voor de deur maar met een goed ontbijt. Een rondrit met gids was gezellig en de gids wist veel te vertellen. De chauffeur stond steeds op de aangegeven plaats en tijd om obs vanuit de stad terug te brengen naar het hotel. Het hotel lag ook dichtbij een metrostation, heel fijn. Terug in Eindhoven kwamen we weer in een transfer bus die luxer was en beduidend meer beenruimte had maar waar de wc ontzettend stonk naar urine. Dit rook je erg in de bus.

Geplaatst op: 04-01-2024
Laatst bewerkt op: 04-01-2024
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Top weekend

De meest geweldige chauffeur die ik ooit heb meegemaakt. Gezellig, lief en ontzettend meedenkend. Hoe hij heette weet ik niet meer. Lange kale man. De busreis was perfect, Gezellig en onderweg goede info. Hotel was prima. Goede bedden. Ik heb ontzettend genoten van deze reis met mijn 2 dochters. Op de terugweg hebben de chauffeurs alles in werking gezet om de passagiers vroeg thuis te krijgen met kerstavond. Even overgestapt en snel thuis. Als de chauffeur die ik bedoel dit lees. Je was geweldig, altijd vrolijk, open en humoristisch. Bedankt!!!! Ook namens mijn dochters.
Groetjes Natasja, Suada en Nyssa

Geplaatst op: 26-12-2023
Laatst bewerkt op: 26-12-2023
Geschreven door: Natasja V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Het gaat heel moeizaam om een klacht in te dienen. Over een busreis.

Was zaterdag naar Düsseldorf. Er was een heel luidruchtige dame in de bus. Onze hele dag is verpest.

Geplaatst op: 13-12-2023
Laatst bewerkt op: 13-12-2023
Geschreven door: Ir S.

6 / 10
3/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellend!!

2daagse kerstreis geboekt voor Londen. Omdat het hotel een uur buiten Londen lag, hadden we de tweede dag geen tijd meer om Londen te bezoeken. Het RAMADA hotel was ranzig, vieze kamers met schimmel in de badkamer en een zeer matig ontbijt. Het werd goed gemaakt met een kort bezoek aan Canterbury, wat opzich prima was maar niet de afspraak. Slangenreizen biedt een tweedaagse reis aan waar ze vantevoren al weten dat dit niet haalbaar is (chauffeur vertelde dat volgende week ook al deze zelfde reis gepland staat) dus nemen ze het niet zo nauw met de verwachtingen van de klant!! Geld incasseren en ons in het ongewisse laten, dat is wat ze doen! Er staat een verzamelde klacht klaar om te sturen, maar daar zullen ze ws niets mee doen... De chauffeur heeft met zijn vrolijke, behulpzame voorkomen ons weekend tot een leuk uitje gemaakt, daarvoor hartelijk dank!

Geplaatst op: 17-12-2023
Laatst bewerkt op: 17-12-2023
Geschreven door: Anneke H.

5 / 10
4/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring

Vind het niet kunnen dat als je een reis naar de kerstmarkt boekt naar Antwerpen
Je daar om 09.00 afgezet wordt nog niks open pas om 12.00
Krijg je een apje dat je om 22.30 opgehaald wordt ipv 20.30
Ben je daar 14 uur
Vind ik er slecht
20.30 al laat maar met eten e/d is dat nog te doen
Maar 22.30 ben je om 01.00 thuis

Geplaatst op: 10-12-2023
Laatst bewerkt op: 10-12-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Andere opstapplaats

N paar dagen voor t reisje andere opstapplaats ,van ipv Breda naar Eindhoven.Vrijdag de mail ontvangen en moest binnen 2 werkdagen reageren.Ik ga er vanuit dat dat uiterlijk dinsdag zou zijn.omdat ik zaterdag niet als werkdag beschouw,hun dus wel.Omdst ik nog even wilde kijken of ze een alternatief hadden, kreeg ik dinsdag een mail dat de looptijd was verstreken.Gebeld met arrogante kwast , die melde dat 100 euro niet werd teruggestort.Wat een onbeschoft klote bedrijf.NOOIT meer met Slangen.

Geplaatst op: 05-12-2023
Laatst bewerkt op: 06-12-2023
Geschreven door: Truus B.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch

Prijs kwaliteit verhouding is top. Voor een zeer lage prijs heb je meer dan verwacht. Het kan eigenlijk niet uit. Helaas duurde door omstandigheden, het weer, de reis wat langer maar Londen was geweldig en de chauffeurs ook!!! We hebben genoten. Slangen reizen BEDANKT!!!

Geplaatst op: 30-12-2023
Laatst bewerkt op: 30-12-2023
Geschreven door: Cindy S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht.

Ontzettend slecht bedrijf. Valt niet mee te communiceren.

Geplaatst op: 28-11-2023
Laatst bewerkt op: 29-11-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooooooooooit meer al drie keer te weinig deelnemers 2 keer hamburg en winterberg wat een leuk uitstapje had moeten zijn maar drie keer tja. Dan houd het op voor mij

Nooit meer waardeloos alweer geannuleerd voor een derde maal Duitsland en winterberg

Geplaatst op: 23-10-2023
Laatst bewerkt op: 23-10-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg slecht

Dagje Disney geboekt wordt opstapplaats gewijzigt 100km verderop voor ons niet te doen ivm vervoer wel vrij geregeld met pijn en moeite
En binnen 2 dagen moet je reageren anders gaan ze er van uit dat de gewijzigde opstapplaats oke is waardeloos

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: ERIC

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Schandalig slecht

Hallo,
Laat ik beginnen met positieve feedback ( dat is maar weinig)
- bus chauffeur Michel heeft het uitstekend gedaan, ook hij stond namelijk voor een uitdaging.
- gids in Berlijn heeft leuk en veel info gegeven, wist heel veel te vertellen.

Verder ronduit een schandalige reis!!
-Op het laatste moment moet er vanillestokje geregeld worden omdat de opstapplaats veranderd. Dan moet je maar in Eindhoven zien te komen als je op Heerlen hebt gerekend. Dit was uiteraard een vd redenen omvoer Slangen te kiezen. Opties om om te boeken heb je dan niet want de vakantie datum is met werkgevers als eind vorig jaar overeengekomen!!
-Hotel 1,5 u Achter Berlijn ( boeking betrof Stedenreis Berlijn) niet te bereiken met openbaar vervoer dus in de avond genieten van een terras en op eigen gelegenheid terug ging dus ook niet.
- door de langere reistijd (iedere dag 3 uur!) ook verplicht eerder vertrek van. En naar de stad

Hotel: Vergane Glorie, echt geen 3 sterren. Zeer eenvoudig ontbijt en vuil, smoezelig met achterstallig onderhoud in veel kamers maar ook in de ontbijtzaal: losse tegels op de vloer.
Mooi uitzicht over slecht onderhouden, verwilderde tuin en bouwvallige bijgebouwen.

Leek wel of ook het hotel personeel pas de dag ervoor op de hoogte waren van onze komst want drank was niet koud en de 2 avond al grotendeels op

Personeel overigens wel heel vriendelijk.

Omdat we deze reis als een familie uitje hadden gepland, hadden we meer willen genieten,

Voor ons ( gezelschap van 4 volwassenen) nooit meer. SlangenReizen!

Hanneke van Oostrum-Dewaide

Geplaatst op: 11-09-2023
Laatst bewerkt op: 11-09-2023
Geschreven door: Hanneke

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed geregeld!

4 dagen London gedaan alles naar verwachting verlopen met een goede en correcte buschauffeur Hendrik met goede uitleg onderweg en tijdens de stadstour.
Hotel perfect, leuke groep die zich allen aan de afgesproken tijden hield.
Enige nadeel was de tijd van de reis maarja dat weet je van tevoren dit kwam door de diverse opstapplaatsen.

Geplaatst op: 14-08-2023
Laatst bewerkt op: 14-08-2023
Geschreven door: Eddy K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekende service en goed verzorgde trip.

Voor de reis hadden we wat vragen en alles werd super snel beantwoord en opgelost. De buschauffeur was super aardig. De reis zelf verliep top, de bus reed meestal op tijd (zoals je kan verwachten niet altijd als je met een groepsreis mee gaat maar echt boven verwachtingen goed op tijd!). Het hotel was top, ik kan niks opnoemen wat ik miste of nog extra zou willen. Lekker ontbijtje. Gewoon echt alles top geregeld en zo kun je voor minder dan 300 euro pp vervoer + 3 hotelovernachtingen + ontbijt naar Parijs krijgen!

Geplaatst op: 27-07-2023
Laatst bewerkt op: 27-07-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fantastisch reis naar Parijs

We hebben een fantastische 4daagse reis naar Parijs gehad . Prijs qualiteit is prima . Verwacht geen super de luxe , maar dat hebben de meeste thuis ook niet . Gezellige groep met topchauffeur (Gert-Jan) charterbus van firma v.d.Broek / v. Mil uit Barneveld . Green hotel Versaille was ook OK .
Gaan volgende keer weer met Slangen reizen mee . Top . Bedankt allemaal voor de gezellige reis

Geplaatst op: 14-07-2023
Laatst bewerkt op: 14-07-2023
Geschreven door: Ronny B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze laten paar dagen van te voren weten dat de reis niet doorgaat omdat er niet genoeg mensen mee gaan echt belachelijk gewoon heb moeite met vrij regelen van werk krijg je dit ik zou hier niet boeken!

Ze laten via een mail weten dat de reis geanuleerd is paar dagen voor de reis. Het is echt belachelijk en niet optijd gedaan en echt slecht geregeld. Ik zou hier niet boeken!

Geplaatst op: 30-06-2023
Laatst bewerkt op: 30-06-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Superslecht

Busreis via vakantie veilingen gewonnen. Dacht leuk samen met mijn zus even dagje Parijs.
Zo gezegd zo gedaan. Moest ik verder boeken via slangenreizen.nl. Er kwamen nog meer kosten overheen want had voor 2 personen geboekt met gegarandeerde plaatsen naast elkaar, dat was goed verlopen we hadden inderdaad 2stoelen naast elkaar. Ik moest ook extra betalen om gegarandeerd in Groningen op te stappen. Nou daar ging het al mis. Ik kreeg paar dagen voor vertrek dat ik ineens in Utrecht op moest stappen. Wij op goed geluk naar Utrecht. We hebben de bus gehaald dus op naar Parijs. Onderweg nog aantal medepassagiers opgehaald en tot aan Breda ging het goed. Leuke buschauffeur dus we hadden het we naar onze zin..behalve de stoelen...echt niet comfortabel maar we deden het ermee..hadden geen andere keus.In Breda kwam er ineens wisseling van de wacht..andere buschauffeur...en wat voor 1...geen woorden voor...Een buitenlandse man die geen woord Nederlands kon verstaan of praten. Hele busreis geen woord gehoord behalve als we ergens waren waar mensen op moesten stappen werd alleen de plaats genoemd. Deze chauffeur had ook een enorme gang van reiden dat we vaak heen en weer geschut werden. Eenmaal in Frankrijk kregen we bij de benzinepomp de tijd om even naar het toilet te gaan en even de benen te strekken...30 min pauze...toen we ongeveer met z'n allen terug bij de bus waren vroeg de chauffeur aan een medereiziger of we compleet waren want hij wou weg.. nou sorry hoor maar een chauffeur hoort te weten met hoeveel personen hij in de bus zit..Eenmaal in de bus gingen de deuren snel dicht en werd er een straal gas gegeven want meneer had haast...we reden net weg zagen we in onze ooghoek 3 medepassagiers rennen voor hun leven want hij had ze bijna laten staan..nou toen we weer op weg waren zouden we in Parijs een rondrit krijgen..ik heb geen rondrit gehad.we werden gelijk bij de seine afgezet met de mededeling om 9uur,half10,10 uur ben ik hier terug voor de terugreis...Wij hadden ons enorm verheugd op die rondrit maar nee dus...daar sta je dan midden in Parijs zonder te weten waar je bent...zelfs geen kaartje met telefoonnummer van de chauffeur voor als er iets gebeurd zou zijn...dus maar niet al te ver bij de boot van de seine weggelopen want ja als je verdwaald kun je niemand bereiken..we hebben al met al nog wel een leuke dag gehad in Parijs maar niet veel gezien. Terugreis zelfde drama..chauffeur had haast dus ook weer niks van Parijs kunnen zien of gehoord want ja immers kon hij geen Nederlands. Onderweg weer stop van 30 minuten maar ik en mijn zus zijn de bus niet uit geweest om de gedachte want ja wat als hij wegreed zonder ons. In Breda weer nieuwe chauffeur maar ook weer iemand die we niet konden verstaan.werd omgeroepen dat we op bepaalde plaatsen waren nou was zo zacht dat we goed moesten luisteren. En dan wordt je weer in Utrecht afgezet.Om 6 uur in de ochtend...Nou wij als Groningers konden pas om 8 uur een bus krijgen naar centraal..Dus kort gezegd exta betalen voor gegarandeerde opstapplaats en puntje bij paaltje extra betalen om bij een heel andere opstapplaats te komen...Slangenreizen.nl goedkoop?? We waren goedkoper uit geweest met de duurste reisbureau...Ik nooit meer met deze organisatie. Je behoort als reisbureau fatsoenlijk Nederlands pratende chauffeurs in dienst te hebben die een hart voor de mensen heeft en niet chauffeurs met haast want dat gaat geheid een keer de fout in

Geplaatst op: 06-08-2023
Laatst bewerkt op: 07-08-2023
Geschreven door: Monique S.

7 / 10
4/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een aanrader!

Wij hebben enorm genoten van de 3 dagen Parijs. Mede dankzij onze fantastische buschauffeur Frank die voor alle vragen open stond en veel kennis had en dit ook deelden. Complimenten. Ook het hotel en de bus waren schoon. Kortom een echte aanrader.

Geplaatst op: 18-06-2023
Laatst bewerkt op: 22-06-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima reis

3 daagse reis naar Parijs met een dag Disneyland.
Over het algemeen tevreden over de reis. Netjes op de afgesproken tijd opgehaald en hierbij volgde de reis naar Parijs. De bus was schoon, enkel was het toilet kapot, en was er zeer weinig beenruimte. Mocht je handbagage meenemen zorg dat dit een klein tasje is.
Wij hadden vernomen dat dit Angelo zijn eerste reis was bij Slangenreizen, ondanks wat calamiteiten deed Angelo super zijn best om het gezellig te maken. Hield tijdens de reis af en toe een praatje via de speaker, en lichtte ons goed in over bijzonderheden.
Het hotel was redelijk, het was nieuw en schoon maar lag een uur van Parijs centrum af. En alle reizigers waren verdeeld over 2 hotels, waardoor de afstanden erg lang werden.

Over het algemeen ben ik tevreden, ik denk dat het er ook echt aan ligt welke chauffeur je hebt, maar ook zeker hoe je als klant bent. Ik zou best nog eens boeken via Slangenreizen.

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: Nelly

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet professioneel en slecht klantenservice

De chauffeur liet ons midden in de nacht achter in een vreemde stad door voor de afgesproken tijd te vertrekken en niet in de gaten te hebben dat we niet in de bus waren.

Er werd geen hulp geboden door het noodnummer te bellen, maar de persoon aan de lijn heeft misleidend informatie gegeven en verborg de waarheid en manipuleerde ons.

Hij hing zelfs opzettelijk de telefoon op toen hij met de waarheid werd geconfronteerd. Het bereiken van de klantenservice per e-mail na thuiskomst was ook een grote teleurstelling.

Het incident vond plaats op 8 april 2023, het is al twee weken geleden en er is nog geen actie ondergenoemd. Ik overweeg juridische stappen als er geen passende maatregelen worden genomen.

Geplaatst op: 22-04-2023
Laatst bewerkt op: 22-04-2023
Geschreven door: Sarmad A.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Net terug van een 5 daagse reis naar krakau/auschwitz. Wat een super reis. 2 top chauffeurs roger en jeffrey die er mede voor gezorgd hebben dat alles naar wens verliep en hebben er ook voor gezorgd dat we de zoutmijnen hebben kunnen bezoeken. Een geweldig hotel en leuke mensen in de bus hebben deze reis onvergetelijk gemaakt. Als je deze reis niet goed vond ligt het aan jezelf. Dit is absoluut een aanrader. Echt niks aan te merken. Daarom willen wij het hele team van slangen reizen bedanken en met name onze chauffeurs. Toppie.

Geplaatst op: 08-05-2023
Laatst bewerkt op: 08-05-2023
Geschreven door: Alois C.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Komt afspraken niet na

Vriendin heeft voor mij als verrassing een citytrip naar Praag geboekt via slangenreizen voor mijn verjaardag, hebben toen een datum aangevinkt met "gegarandeerd vertrek" en alles was rond. Vrij geregeld voor werk, reisje geboekt hartstikke leuk. Opeens krijgen wij een mailtje met dat de reis geannuleerd is, huh? Is toch gegarandeerd vertrek? Nee hoor, heb ze gebeld en kreeg als antwoord dat er te weinig animo was dus de reis was geannuleerd. Zet dan geen gegarandeerd vertrek neer op die datums. 0 compensatie gekregen alleen mogelijkheid tot geld terug of omboeken. Geen aanrader deze organisatie. Komt de afspraken niet na en verpest een leuke verrassing.

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 26-07-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Overrated taxi. Dat was het.

Geboekt voor een dagje parijs. Opstappen in Heerlen.
Een week voor vertrek een mail met opstappen nu in Eindhoven om half 4 sochtends.
Maar in de kleine letters dat OOK deze wijziging nogmaals kan veranderen.
Je MOET een Nederlands nummer opgeven want ze smsen je (ook als je eenmaal afgedropt word in Parijs, krijg je via sms te horen als de bus vervroegd of later vertrekt dan afgesproken. Hou dus je batterij goed in de gaten!)
De “stads rondleiding” nooit gehad, werden letterlijk direct afgezet en bekijk het je maar. Bus chauffeur gaf geen tips, geen info niets.
De rit zelf is ONCOMFORTABEL! Je buur ligt met stoel en al op je schoot, niet overdreven.
Je betaald extra als je stoelen samen wil hebben, maar vervolgens zitten mensen gewoon op je plek en de chauffeur doet niets. 7 euro per persoon extra betaald en we zaten alsnog achter elkaar ipv naast.
Terug opstappen, hij zou tussen 8:30 en 9 savonds ophalen. Pas om half 10 kwam ie rustig aanrijden, geen uitleg niets. En je staat in de kou, je kan nergens schuilen!
Slangenreizen is het geld niet waard.

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 22-02-2023
Geschreven door: Jennefer P.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht! onbetrouwbare organisatie die zijn afspraken niet nakomt!

Ten eerste moesten we extra bij betalen omdat we via Social Deal hadden ingekocht wat wij al heel erg vreemd vonden. Verder van het hele programma en tijden klopte helemaal niks van. Geen rond tour door de stad omdat de buschauffeur verschillend ongelukken veroorzaakte! Eerder vertrokken uit Disneyland (zaterdag) en helaas de optocht daarom niet kunnen zien.. Zondag dagje Parijs zouden we om 9 uur uit het hotel vertrekken maar dat werd 8 uur omdat de buschauffeur in onze ogen graag huiswaarts wou.. Vertrek naar Nederland zou 16 uur zijn zijn maar dat werd 13 uur! Met andere woorden we hebben nog nooit zoiets meegemaakt bij een andere organisatie dan Slangen Reizen.

Geplaatst op: 09-02-2023
Laatst bewerkt op: 09-02-2023
Geschreven door: Dirk J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig hotel

4 dagen Londen in een prachtig hotel met gezellige mensen in de bus.

Geplaatst op: 03-01-2023
Laatst bewerkt op: 03-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super leuk

Ik en mijn dochter zijn naar Praag gegaan. Alles was Super verliep heel soepel, de gezelligheid en de bus chauffeur was Top. Ik zal heel graag met de zelfde buschauffeur op reis willen gaan. Bedankt Selesta en slangenreizen

Geplaatst op: 31-12-2022
Laatst bewerkt op: 31-12-2022
Geschreven door: Yurda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hopeloos

Reis Londen twee dagen 16-22 /18-12
Vertrek uit Zwolle om 20:15
Ons vertrek vanuit huis 18:45 bij aankomst bus direct mededeling toilet kapot (bevroren)
Lekker voor een bus reis van 21 uur zou wel 1 stop gemaakt worden.
Ook geen koffie automaat aanwezig.
En stoel defect wilde niet achterover.
Op heenreis bus koud na wisseling van chauffeur wordt dat beter.
Ook lees verlichting defect.
Eerste dag Londen om 20 uur naar hotel 4 sterren ik denk dat ze de sterren aan de horizon bedoelen , maar in Iersel geval niet van hotel.
Bij aankomst kamer steenkoud en kwam ook niet op verwarming defect , melding van gemaakt maar helaas niks mee gedaan.
Zelfs morgens was de verwarming helemaal uit en wilde ook niet meer aan.
Geslapen met de handdoeken overbed en onze jassen.
Ontbijt was goed, maar ontbijt zaal overal rommel op de vloer ( restanten eten)en de spinnenwebben aan div lampen en stoel zeer smerig.
En wij waren een van de eersten in ontbijt zaal.
Je betaald wel ergens voor maar voor ons nooit weer slangen reizen.
Twee keer melding van gemaakt bij slangen reizen maar je krijgt helemaal geen reactie.
Zelfs op terug reis toilet nog buiten werken
Veel mensen klaagden erover maar helaas niks aan gedaan.
Wel de menen laten betalen maar de service is helemaal ……….

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Een reis word geen reis!!

We wilden met de kids een lang verwacht uitje gaan doen naar eurodisney. Ik zag bij slangen een leuke aanbieding voor 2 dagen eurodisney met overnachting…. Lekker met de bus. Zo gezegd,zo gedaan. Geboekt,bevestigd en betaald. Een week van tevoren een mail… reis geannuleerd wegens te weinig animo. Kan gebeuren,kon eventueel wel omboeken naar een dag eurodisney en een dag parijs… prima dan dat maar. Dit was een gegarandeerde reis met opstap plaats Venlo. Top! Kids blij,alles geregeld,de zaak een dag dicht,hondenpension geregeld…… en toen een sms,opstap plaats Breda! Om 3.15 snachts! Prima,iemand geregeld om te brengen…. En dan! Als klap op de vuurpijl een telefoontje:het spijt ons meneer,wegens geen tickets meer te krijgen voor eurodisney annuleren wij de reis! Mooi,komen jullie mijn kids dit ff zeggen! Nee een keer en nooit meer

Geplaatst op: 29-12-2022
Laatst bewerkt op: 29-12-2022
Geschreven door: Mike B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch erg genoten

Dat was hem dan 2 dagen Londen via slangenreizen voor maar 150 euro en daar krijg je een hoop voor een goedverzorgde heen weg met ontbijt incl op de veerboot naar Dover.
Vervolgens een leuke tour door de stad met veel informatie over Londen wat weer een tour scheelt qua prijs in de stad want die zijn niet te betalen.
Wij zijn afgezet tegenover de Londen eye waar wij vanaf daar van 9:15 uur tot 19:50 uur mochten gaan en staan waar wij wilden. Ik bespaar jullie alle details van wat wij hebben gedaan.
In de avond aangekomen bij de bus bracht de chauffeur genaamd Carlo ons naar het verblijf een prima en goed verzorgt hotel incl ontbijt na het ontbijt met z’n alle weer de bus in en rond 11 uur losgelaten in stad.
14 uur weer melden want wij moesten de boot van 18:10 uur nemen naar Calais waar wij weer gratis een menu kregen trouwens.
Op de terug weg door Londen richting Dover weer veel info en leuke weetjes gehoord van de zeer vriendelijke buschauffeur Carlo. Wat een gezellige en humoristische man is dat, het maakt je trip toch leuker met een vrolijke man aan het stuur.
Wij konden voor alle vragen bij hem terecht en konden hem bellen ingeval van nood.
Hij reed erg fijn en communiceerde erg goed met ons op zijn eigen manier FANTASTISCH!!
Eenmaal aangekomen in Nederland wel een lange reis van ruim 10 uur in de bus en boot. Maar zeker van genoten en hopelijk snel weer boeken want zoveel voor dit geld is echt fantastisch. Ik ben daarom zeer te spreken over Slangenreizen een echte aanrader dus.

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Délano J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Supermooie busreis naar Londen!

We hebben genoten van onze 4-daagse busreis naar Londen! Mede door de vriendelijke, vrolijke en enthousiaste buschauffeur (Maurice) waren zowel de heenreis als de terugreis ook erg gezellig!
Hotel was ook prima in orde!

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Helga F.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prachtige reis

Super leuke reis gehad , alleen jammer dat we van Zwolle naar Utrecht moesten opstappen , maar we konden de auto daar bijna naast de bus kwijt en nog overdekt ook . Wij hadden Maurice als chauffeur en de volgende keer willen we Maurice weer , echt een nette rustige rijder en super veel humor onderweg .
We konden mooie lange dagen maken , mij iets te lang maar konden zo wel lekker veel zien . Hotel kamer was prima alleen ontbijt was niet zo , weinig keuze , was geen eens kaas of een lekker eitje . Dat moet echt beter . Maar dan zal de prijs ook wel hoger worden .
We hebben super genoten en de groep was ook reuze gezellig .
Bedankt allemaal

Geplaatst op: 11-12-2022
Laatst bewerkt op: 11-12-2022
Geschreven door: Marja O.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slangen Reizen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Cheaptickets logo
Cheaptickets
40 beoordelingen
3,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slangen Reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 53 beoordelingen geplaatst over Slangen Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slangen Reizen actief?

Slangen Reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , groepsreizen en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Slangen Reizen reviews? Dan kunt u naar de website van Slangen Reizen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie