Slangen Reizen logo

Slangen Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Slangen Reizen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1908
Slangen Reizen logo
Website
Slangen Reizen
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Slangen Reizen

Heb je nood aan een weekendje weg of een heerlijke reis maar zit je krap bij kas? Dan heeft Slangen Reizen de oplossing voor jou. Deze aanbieder stuurt jou weg tegen een zeer voordelige prijs. Maar voor je op de bus stapt, wil je uiteraard weten met wie je te maken hebt. Dat is een redelijke vraag om je te stellen. Daarbij willen wij je graag helpen! Op deze pagina vind je de reviews van Slangen Reizen op een rijtje. Lees hieronder wat de ervaringen van andere reizigers zijn en maak een weloverwogen keuze om een reis bij Slangen Reizen te boeken.

Over Slangen Reizen

Slangen Reizen is een dynamische touroperator waar je zeer voordelige reizen kunt vinden. In de loop der jaren is de touroperator uitgegroeid tot een aanbieder met een totaalconcept. Constante innovatie en een bredere kennis van de reismarkt zorgen ervoor de reizen continu evolueren. De reizen worden opgebouwd rond de klant en zijn wensen.

Waarom kiezen voor Slangen Reizen?

Slangen Reizen richt zich vooral op dagtochten, excursiereizen en stedentrips. Op de website boek je een reis in verschillende thema's, zoals een dagtrip naar een kerstmarkt, een waanzinnige zomerdeal of een dagtocht naar Disneyland Paris. De reizen worden aangeboden in samenwerking met meerdere touringcarbedrijven met keurmerk. Zo ben je altijd verzekerd van een aangename reis.

Is Slangen Reizen betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Slangen Reizen is onmiskenbaar. Het bedrijf is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Om toegelaten te worden tot dit verbond moet je je als bedrijf aan strenge regels houden wat betreft de kwaliteit van reizen. De reizen van Slangen Reizen worden dan ook aangeboden onder de Reisvoorwaarden van de ANVR. Daarnaast is Slangen Reizen ook lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit garantiefonds garandeert je als consument dat je je vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als Slangen Reizen de afgesproken tegenprestatie niet kan nakomen ten gevolge van financieel onvermogen. Als laatste is Slangen Reizen bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen aangesloten. Zo krijg je je geld terug als je reis niet kan doorgaan ten gevolge van een abnormale gebeurtenis ten gevolge van een natuurramp. Slangen Reizen is de laatste jaren regelmatig in de prijzen gevallen. Zo zijn ze de trotse eigenaar van drie Reisgraag Awards, een ReisOrakel jaarprijs en een Zoover Award.

Klantenservice en klachten

Als je vragen of een klacht hebt, kun je zowel telefonisch als via de e-mail contact opnemen met de klantenservice in Nederland. Ook is er een noodtelefoonnummer voorzien dat je kunt bellen als je tijdens je reis in de problemen komt.

Wil jij Slangen Reizen ook beoordelen?

Ben je laaiend enthousiast over je laatste reis naar Disneyland Paris en wil je graag een stukje van die magie met de wereld delen? Of heb je een slechte trip naar de kerstmarkt in Dusseldorf achter de rug en moet je daarover je hart luchten? Dan zit je op de juiste plek, want wij willen graag jouw beoordeling over Slangen Reizen lezen. Schrijf hieronder jouw review neer en help andere reizigers om de juiste keuze te maken.

Reviews over Slangen Reizen

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

6,2
43% zou hier weer kopen
20 beoordelingen
Ervaringen met Slangen Reizen

Het bedrijf Slangen Reizen is geverifieerd door ons. De webshop Slangen Reizen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Slangen Reizen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Slangen Reizen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Slangen Reizen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Slangen Reizen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleiding voor wat betreft opstapplaats.

Ik had een busreis geboekt via Social Deal met Slangen reizen. Bij de opstapplaatsen stond Tongelreep in Eindhoven. Dat was mooi want mijn dochter woont in Eindhoven. Ik kreeg dit ook bevestigd voor zaterdag 3 december. 3 dagen voor vertrek kreeg ik een SMS dat de opstapplaats Breda werd. Er was niets aan te veranderen. Als ik dat had geweten had ik nooit of te nimmer geboekt. Ik moest nu nog een uur rijden om bij de bus te komen. Gewoonweg belachelijk. Slechte communicatie ook over de terugreis. De helft had niets gehoord van de gewijzigde ophaal plek. Zeer slecht geregeld allemaal. Echt een afrader!!

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Mieke V.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Slangen Reizen!

Met de hele familie een dagje met de bus naar de kerstmarkt in Düsseldorf geboekt. Vertrektijd werd ongeveer een week voor vertrek gewijzigd van 07.10 naar 04.30 uur! Aankomst 10.00 uur. Kortom, een reis van 233 km die opeens 5 ½ uur duurt. En dan moet je ’s avonds ook nog terug. We zijn niet meer gegaan; de lol was er voor ons af. En let op: restitutie is niet vanzelfsprekend!
Nooit meer Slangen Reizen!!

Geplaatst op: 05-12-2022
Laatst bewerkt op: 05-12-2022
Geschreven door: Myrthe V.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opstapplaats wijzigen

Vrijdagavond opstapplaats wijzigen en op maandag niet kunnen annuleren. Klantenservice ronduit onbeschoft!

Geplaatst op: 14-11-2022
Laatst bewerkt op: 14-11-2022
Geschreven door: Lester V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel erg slecht nog nooit heb ik dit meegemaakt

De reizen van slangenreizen zullen vast goed zijn daar kan ik helaas niks over zeggen.Mijn vriendin en ik wilden een reis naar praag boeken en zagen op slangenreizen een 4-daagse trip met de bus naar praag. Wij dachten mooi dat gaan we doen mooi goedkoop. Dus wij vullen wel onze gegevens in en toen bedachten we van ja eigenlijk is het wel heel erg ver met de bus dus wij hebben alles afgekapt. Krijg ik een maand later een betalingsherinnering dat ik een reis heb geboekt naar praag. We hebben gelijk er achterna gebeld want nooit een bevestigingsmail gekregen. Helaas kunnen wij het alleen annuleren als we 35% van alles betalen of het kunnen doorverkopen. De telefonist was een asociale zak die geen medelijden toonde of interesse. Op de app was het ook net zo een asociale bende. Sorry maar ons zie je hier niet meer terug. Voel me nog nooit zo opgelicht😭

Geplaatst op: 24-11-2022
Laatst bewerkt op: 24-11-2022
Geschreven door: Hannah B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Mijn vrouw, haar vriendin en vier andere personen werden netjes 's morgens opgehaald in Leiden, maar toen zij in de nacht van zaterdag op zondag weer retour gingen naar Nederland, werd medegedeeld dat door een afgesloten (?) weg het niet mogelijk was om de personen terug te brengen naar de opstap plaats in Leiden, en dat men daarom naar NS Station Den Haag Centraal zou worden gebracht. Dit alles is te belachelijk voor woorden, ten eerste, is er maar 1 route die naar Leiden gaat?
Ten tweede, vind ik het onverantwoord om, in mijn geval, twee vrouwen te dumpen, een ander woord heb ik er niet voor, om 3 uur 's nachts op een station
in Den Haag en dat je maar moet zien hoe je in Leiden komt, want treinen reden dit weekend niet en bussen rijden pas om een uur of 6. Taxi? zouden jullie die vergoed hebben? Ik zou graag willen weten wat de echte reden is dat de bus niet naar Leiden is gegaan, want deze hele gang van zaken heeft mij duidelijk gemaakt, dat dit de eerste en zeker de laatste keer is dat ik bij Slangenreizen iets gaat boeken. Nogmaals de hele gang van zaken was belachelijk en

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: B. D.

6 / 10
4/5 1/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
2 leuke dagen in Parijs!

Samen met mijn dochter met de 2 daagse reis naar Parijs geweest. We hadden 2 erg leuke, gezellige en behulpzame chauffeurs!
Carlo en Jeffrey, bedankt voor de leuke reis!
Parijs was leuk, we hebben een lange dag zelf rond kunnen lopen in de stad en s'avonds de lichtjestour gedaan. Daarna naar het hotel, daar ontbijten en om 10 uur weer vertrokken naar de eiffeltoren en montmatre.
Halverwege de middag weer richting Nederland. We hebben genoten!
Bedankt voor de gezelligheid!

Geplaatst op: 22-10-2022
Laatst bewerkt op: 23-10-2022
Geschreven door: Jolanda W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima ervaring

Driedaagse busreis naar Parijs; al met al prima. Wenig beenruimte in de bus, maar daar staat tegenover dat we een positieve, leuke buschauffeur (Richard) hadden die upbeat muziek draaide, zodat de reis veel korter leek. Hij was daarnaast ook echt een goede rijder; reed door als het moest maar nooit ten koste van de veiligheid. Hotel was basic, maar ontbijt en bed goed. Tijdens deze reis wordt je verder veel aan jezelf overgelaten wat voor ons prima was. Je wordt gewoon afgezet in centrum en kunt dan je eigen dingen gaan doen .
De prijs is echt enorm laag dus je kunt gewoon geen luxe en handje vasthouden verwachten;)!

Geplaatst op: 26-10-2022
Laatst bewerkt op: 26-10-2022
Geschreven door: Babette F.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gegarandeerd vertrek, maar niet heus, toch geannuleerd

Bij Slangenreizen een reis geboekt op een datum met 'gegarandeerd vertrek'. Anderhalve week van tevoren werd deze alsnog geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen. Slecht.

Geplaatst op: 09-10-2022
Laatst bewerkt op: 09-10-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige chauffeur , Top

Hallo , ik ga zeker meerdere reizen boeken bij jullie maar wil heel graag altijd Carlo Maka als buschauffeur heb nog nooit zo een mooi ontspannen en rustgevende busreis gehad, echt top hoor !! Bij Carlo staan de passagiers op nummer 1 hij zet zichzelf opzij..Carlo jongen , je hebt klasse en je bent zeker een goede aanwinst voor het bedrijf Slangenreizen... tot gauw .. ( ps. Ik ga iedereen slangenreizen aanraden)
Groetjes van Anita en Regina ciao

Geplaatst op: 17-10-2022
Laatst bewerkt op: 17-10-2022
Geschreven door: Anita P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Superleuke dagtocht Parijs

Chauffeur Gerrit was erg vriendelijk en heeft ons keurig vervoerd. De bus was wel heel erg krap. Ik zat met mijn knieën klem tegen de rugleuning van de stoel voor mij. Dus dat was wel afzien. En ik ben niet eens super lang(182cm) Ondanks dat hebben wij een prima dag in Parijs gehad.

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Ida B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zwaar klote

Betreft dagtrip londen.
Buschaufeur Erwin van Tip Top reizen was geweldig.
Bus kreeg helaas pech op de terugweg voor we de boot moesten en Erwin mocht het alleen oplossen. Slangen reizen neemt geen verandwoordelijkheid. Passasiers allemaal na 5 uur snachts wachten in een therminal gestouwd. Zonder eten of drinken. De telefoon hangen ze op als het te heet onder hun voeten word. Door het niet profesioneel optreden van S-R zijn wij 12 uur later aangekomen in nederland. Afspraken en verjaardagen moesten worden afgezegd. Iedereen was foxwild dat de bus chauffeur van een 3e partij de schuld van S-R kreeg en het zelf kon uit zoeken. Ik zeg nooit meer doen met Slangen Reizen

Geplaatst op: 12-08-2022
Laatst bewerkt op: 12-08-2022
Geschreven door: William V.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goedkoop, gezellig en mooi

Ik ben samen met mijn vader naar Praag geweest (4 dagen). Wij hadden Wiel als buschauffeur! Hij vertelde tijdens de reis van allerlei dingen over Praag waardoor het reizen leuk was. Tuurlijk het was wel lang, maar daar stel je, je van te voren op in. Dus dat is het goed te doen!

Wij hadden 2 dagen een tour (lopend) geboekt via slangenreizen. Ook die was heel informatief en daarnaast hebben we ook veel tips gekregen voor leuke cafés en minder bekende plekken. In de avond hebben we ook nog met de bus en gids een tour door de stad in (zat bij de prijs in). We hebben echt alle hoogtepunten van de stad daardoor gezien en meer!

Het hotel waar wij zaten (Globus) was wat ouderwets, maar ook daar hadden we van te voren rekening mee gehouden waardoor we ook daarover goed te spreken zijn! We hadden de ramen in de nacht open gezet (daardoor was het prima te doen qua warmte) en het ontbijt was lekker en veel! Je hebt een eigen badkamer en alles is netjes en schoon.

Kortom, wij zouden zo weer deze reis boeken! We gaan verder kijken naar andere steden die we met slangenreizen zouden kunnen gaan bezoeken! Een dikke aanrader (vooral qua kwaliteit prijs verhouding).

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Kirsten

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooie trip Parijs!!

Net terug van 4 dagen Parijs met slangen reizen, wij gingen met de bus van, van Mook toeringcars met chauffeur Frans die echt zijn best deed en ook een stadstoer gaf met uitleg, wel lange dagen je wordt om 21:00 uur weer opgehaald door de bus dus laat weer terug in het hotel, je hebt genoeg tijd om zelf Parijs te ontdekken, hotel ibis rungis is wel buiten de stad is goed met matig ontbijt, Parijs is wel duur vooral het drinken, verder was de rijs goed georganiseerd door slangen reizen, zou zeker weet bij hun boeken.

Geplaatst op: 05-08-2022
Laatst bewerkt op: 05-08-2022
Geschreven door: Kenneth H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
VERSCHRIKKELIJK

Ik wil niet overdrijven maar ik had echt een slechte ervaring. Buschauffeur deed de airco zo koud dat het 11 graden was. Je kon zien op een bord welke temperatuur het was en het was 11 graden. Niemand van ons kon slapen en we waren ijskoud. Hij wilde het ook NIET warmer laten worden. Hierdoor ben ik nu stront verkouden geworden. Je kon geen gebruik maken van het toilet want die zat tot de rand vol en hij beloofde van te voren plaspauzes te maken maar heen weg en terugweg geen enkele keer gestopt waar we de mogelijkheid kregen te plassen. We waren 9 uur onderweg omdat we aan het begin opstapte en dat is echt lang om je plasje op te houden. De bus ging stuk in Parijs. We moesten dus vanaf waar die kapot ging gaan lopen, dat begreep ik wel kan hij natuurlijk niks aan doen. Om 7 uur in de avond kregen we bericht dat de bus ipv 20:30 om 23:00 zou vertrekken. Uiteindelijk vertrokken we pas om 00:30. Terug weg weer ijskoud en geen plaspauzes. Ik ben nu gewoon heel boos omdat ik door de airco in die bus ziek ben geworden.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VERSCHRIKKELIJK

Ik wil niet overdrijven maar ik had echt een slechte ervaring. Buschauffeur deed de airco zo koud dat het 11 graden was. Je kon zien op een bord welke temperatuur het was en het was 11 graden. Niemand van ons kon slapen en we waren ijskoud. Hij wilde het ook NIET warmer laten worden. Hierdoor ben ik nu stront verkouden geworden. Je kon geen gebruik maken van het toilet want die zat tot de rand vol en hij beloofde van te voren plaspauzes te maken maar heen weg en terugweg geen enkele keer gestopt waar we de mogelijkheid kregen te plassen. We waren 9 uur onderweg omdat we aan het begin opstapte en dat is echt lang om je plasje op te houden. De bus ging stuk in Parijs. We moesten dus vanaf waar die kapot ging gaan lopen, dat begreep ik wel kan hij natuurlijk niks aan doen. Om 7 uur in de avond kregen we bericht dat de bus ipv 20:30 om 23:00 zou vertrekken. Uiteindelijk vertrokken we pas om 00:30. Terug weg weer ijskoud en geen plaspauzes. Ik ben nu gewoon heel boos omdat ik door de airco in die bus ziek ben geworden.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Slangen reizen ze wisten niet eens welke bus ze moesten nemen om naar denhaag of om naar Amsterdam te gaan en ze lieten mensen uren wachten bij de stad van frankrijk de chauffeur was heel erg onrespectvol naar een deels van de mensen

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Wmy E.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dure koop voor een mooi verpakt verhaaltje

Een 3 daagse reis naar Parijs, met de bus, incl hotel, ontbijt en een lijst van de te gaan bezichtigen toeristische atracties.
---- IN HET ECHT ----
1e dag, vrijdag, rond 16 uur aangekomen in Parijs. 3 uur vrije tijd, toen naar het hotel gebracht. EN DAT WAS DAN DAG 1
Gestrand in het hotel op een INDUSTRIE-TERREIN !!!
---- wat heb je niet ---
een avond of nacht in Parijs,
Vanaf 16 uur tot middernacht MIS JE DUS AL METEEN 8 UUR !!!
en bij het industrieterrein
geen terrasjes, winkeltjes of andere leuke dingen, geen dineer in het hotel te verkrijgen.
DAG 2
Om 8:30 vertrekt de bus om ons uit dit gat weg te halen, dat is wel erg vroeg als je ook nog wilt ontbijten.
Het hotel adverteerd met ontbijt tot 10, daarop dus onze planning gemaakt, maar de chauffeur verteld ons
dat omdat we in een groep reizen,
het ontbijt om 7 uur is....

en 8:30 de enige mogelijkheid is om door Slangen Reizen van het industrieterrein af te komen.
De terugreis is om 21:00 uur, dus weer geen avond in Parijs.
Morgen om 14:00 vertrekken we naar NL
SORRY MAAR DIT ZIJN ZO ECHT GEEN 3 DAGEN
Ik heb bijna de helft van mijn planning niet kunnen uitvoeren.

En de tijden vallen ook ver buiten mijn comfort zone, ik had graag zelf vanuit het hotel naar het centrum gewild, en dan wel in wat minder tijd dan + een uur of 50 tot 70 euro voor een taxi.

De excursie houd letterlijk in langs de bezienswaardigheden te rijden, zonder gids, en zonder uit te kunnen stappen.
JE RIJDT DUS LETTERLIJK AAN DE BEZIENSWAARDIGHEDEN VOORBIJ

Een hoop mooie verhaaltjes
met alle teleurstellende info pas op het aller, allerlaatste moment
Het geleverde product lijkt niet meer op het beloofde product.

Oja, bij tweifel over de opstap tijd,
in mail 8:30 en op ticket 7:00 uur,
de ochtend van vertrek gebeld met klantenservice die niet bereikbaar was.

Geplaatst op: 29-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lianne B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goed verzorgd

Afgelopen dagen met Wiel en Hendrik naar het mooie Berlijn geweest.Goed hotel,uitgebreid lekker ontbijt.
Rondtour met gids leerzaam,op alle mooie plekken even een stop .Chauffeur was niets te veel ,maakte speciale stop als men daar om vroeg.Hele mooie reis gehad .Aanrader

Geplaatst op: 31-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top busreis naar londen

Top busreis voor een dag met een hele aardige buschauffeur. Ze hebben zich goed aan de afspraken gehouden. Ook waarschuwde ze om op de boot dataroaming uit te zetten van mobiel. Dik tevreden

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luuk V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slangen Reizen


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
Flowtrack logo
Flowtrack
2 beoordelingen
10
Aer Lingus logo
Aer Lingus
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slangen Reizen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 20 beoordelingen geplaatst over Slangen Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slangen Reizen actief?

Slangen Reizen is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , excursiereizen , groepsreizen en stedentrips.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Slangen Reizen reviews? Dan kunt u naar de website van Slangen Reizen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie