Sunliner logo

Sunliner reviews, ervaringen en beoordelingen

Sunliner reviews, ervaringen en beoordelingen
972
Sunliner logo
Website
Sunliner
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Sunliner

Sunliner is een aanbieder van vakanties naar Spanje en Portugal. Wil je meer weten over ervaringen van de klanten bij Sunliner? Wij hebben ervaringen en reviews overzichtelijk op een rijtje gezet. Misschien ben jij binnenkort ook klant bij Sunliner voor een onvergetelijke vakantie onder de Spaanse of Portugese zon.

Over Sunliner

Sunliner is al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres voor goede en goedkoop vakanties naar Spanje en in een later stadium ook naar Portugal. Het motto van deze aanbieder is dan ook 'scherpe prijzen en flexibel aanbod' en hun slagzin is 'Spanje op zijn best. Door jarenlange ervaring zijn het specialisten die meer kunnen aanbieden dan alleen de traditionele zonvakantie. Naast traditionele reizen met het vliegtuig, eigen auto of touringcar bieden ze ook stedentrips aan, of de mogelijkheid om te overwinteren in een aangenaam klimaat. Bovendien bevat het aanbod ook themavakanties, golfvakanties en speciale Formule 1 vakanties. Gasten hebben de keuze uit hotels, appartementen of een verblijf in een bungalow. De doelgroep van Sunliner is heel breed. Er zijn reizen voor gezinnen, volwassenen en jeugdige vakantievierders

Waarom kiezen voor Sunliner

Het ruime en complete aanbod van vele soorten vakanties naar Spanje en Portugal maakt Sunliner tot een specialist. Boekingen lopen via hun website waar de klanten hun voorkeuren kunnen opgeven en een keuze kunnen maken uit de mogelijke vakantiereizen. Sunliner heeft met een flinke groep hotels en accommodaties rechtstreekse banden waardoor ze hun vakanties voor een concurrerende prijs kunnen aanbieden. Interessant zijn ook de vroegboekkortingen en last minute reizen.

Is Sunliner betrouwbaar?

Sunliner is een betrouwbare aanbieder van vakantiereizen naar Spanje en Portugal. Klanten kunnen kiezen voor een Sunliner Plus Pakket waardoor ze op hun bestemming worden opgehaald en indien van toepassing assistentie krijgen bij het inchecken. Bij iedere bestemming is er reisleiding aanwezig. Sunliner is aangesloten bij Stichting Garantie Reisgelden, Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en het Calamiteitenfonds. Klanten krijgen hierdoor de garantie dat ze altijd hun geld terug krijgen als de reis onverhoopt niet kan worden uitgevoerd. Ook zullen ze altijd de mogelijk krijgen bij een calamiteit naar Nederland terug te reizen.

Klantenservice en klachten

Sunliner beschikt over een eigen klantenservice die telefonisch en via email bereikbaar is. Via twitter kunnen klanten voor alle soorten vragen snel contact opnemen met een webcare team. Omboeken van een reis, of juist een extra persoon bijboeken, loopt ook via de klantenservice. Klachten en suggesties kunnen via de klantenservice worden gemeld. Via de website is informatie te vinden via het kopje 'hoe u dient te handelen'.

Wil jij ook beoordelen?

Ook nu zijn veel mensen van plan om hun vakantie in Spanje of Portugal door te brengen. Het helpt heel veel als ze vooraf de ervaringen van eerdere bezoekers kunnen lezen. Ben jij klant geweest bij Sunliner en zou je hier je ervaring willen delen, dan kan dat nu. Hiermee help je vele nieuwe potentiële klanten om vooraf een goed beeld te krijgen van deze reisorganisatie.

Gerelateerde bedrijven
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Sunliner

Ons team van experts heeft Sunliner geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sunliner bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sunliner is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sunliner is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sunliner te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service!

Alles van Sunliner. Hartelijk dank van de heer Große Klussmann. De fout van de leverancier werd op betrouwbare wijze gecorrigeerd. Echt een top service!

Geplaatst op: 01-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin W.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sunliner
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sportiek logo
Sportiek
2 beoordelingen
9,5
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sunliner een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sunliner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sunliner actief?

Sunliner is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Sunliner reviews? Dan kunt u naar de website van Sunliner gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie