Taha logo

Taha reviews, ervaringen en beoordelingen

Taha reviews, ervaringen en beoordelingen
976

Reviews en Ervaringen Taha

Op de een of andere manier blijft Spanje een fantastisch vakantieland. Taha biedt vooral vakantiehuizen aan in Andalusië. Heerlijk uit de buurt van het massatoerisme, op de mooiste plekjes. Wat kun je een zin krijgen om direct te boeken. Maar wat is Taha eigenlijk voor bedrijf? Is het aan te raden om een vakantiehuis te boeken via deze organisatie? Hoe staat het met de kwaliteit van de accommodaties? Reageert de klantenservice snel op vragen? Om antwoord te krijgen op deze zeer begrijpelijke vragen, verzamelden wij reviews voor je. Ze staan hier handig op een rijtje. Door de recensies van eerdere gasten door te nemen, krijg je een beter beeld van Taha. En kun je een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet te boeken.

Over Taha

De naam Taha is niet zomaar gekozen. In de Moorse tijd was dit de naam voor een aantal dorpen die samen onder een bestuur vielen. De Moorse cultuur is nog altijd duidelijk aanwezig in Andalusië en vormt voor een groot deel de wortel van al het cultuurschoon dat er te beleven valt. De medewerkers van Taha houden enorm van afgelegen dorpjes, strandjes met vissersboten, restaurantjes met dagverse vis, oude olijfbomen en beekdalen vol prachtige oleanders. Daarnaast zijn ook de steden als Granada of Cordoba natuurlijk niet te versmaden. De oprichters van Taha willen dit genot ook aan hun gasten schenken. Zo’n 25 jaar geleden begonnen zij met het selecteren van vakantiewoningen in Spanje. Hun focus ligt op gebieden waar natuur en cultuur samenvallen. De accommodaties bevinden zich dan ook op de mooiste plekjes. Inmiddels staat er een heel team achter Taha, waaronder ook personen die zelf in Andalusië wonen.

Waarom kiezen voor Taha

Boek je een accommodatie bij Taha, dan profiteer je van een efficiënte manier van boeken. Elke dag van de week, dus ook in het weekend, worden de boekingen verwerkt. Verder is er altijd advies op maat mogelijk. Wil je echt zeker weten of een bepaalde vakantiewoning voldoet aan jouw eisen, dan kun je precies die persoon spreken die dit huis kent. Je gaat tenslotte niet elke week naar Spanje en daarom wil je misschien nog een nachtje slapen voordat je beslist. Je kunt voor maximaal 3 dagen een optie nemen. De medewerkers van Taha komen zelf regelmatig in elk gebied en houden op die manier contact met de eigenaren. Zo weet je als gast zeker dat je terechtkomt in een huis dat helemaal in orde is. Een ander voordeel is de grote keus. Of je nu een villa met een mooi zwembad of liever een knus huis in een dorp wilt, er is voor elk wat wils. Ook huizen met een grote tuin of villa’s met uitzicht op zee horen tot de mogelijkheden.

Is Taha betrouwbaar?

Gezien het feit dat Taha al sinds 1996 vakantiewoningen verhuurt, hoef je niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid. Met de kwaliteit van de woningen is het in orde omdat deze door het team zelf worden beoordeeld. De ervaringen en recensies van andere gasten bevestigen dit. Taha wordt met hoge cijfers beoordeeld. Verder is het prettig dat de organisatie is aangesloten bij de SGR, dit geeft toch altijd een fijn stukje extra zekerheid. De klantenservice is tenslotte prima bereikbaar.

Klantenservice en klachten

Je vindt op de website uitgebreide beschrijvingen en foto’s van het aanbod van Taha. Heb je echter nog specifieke vragen, dan mag je altijd even mailen of bellen. Bellen kan tijdens kantooruren en mailen mag natuurlijk altijd. Taha geeft aan data ze altijd binnen een dag op een e-mail reageren, maar het streven is zelfs binnen een paar uur.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij een keer een mooie villa via Taha? Had je een prachtig vakantiehuis met uitzicht op zee? Klopt het dat je op een unieke locatie verbleef? Hoe was het comfort binnen en buiten? Stond de klantenservice van dit bedrijf voor je klaar als je vragen had? Beschrijf jouw ervaringen met Tara, zodat andere mensen een goede beslissing kunnen nemen. Had je klachten, geef dat dan ook zeker aan. Vooral hoe hier door de organisatie mee werd omgegaan. Is het naar tevredenheid opgelost? Laat het lezen in je review en je helpt andere mensen om een weloverwogen beslissing te nemen voor hun volgende vakantiewoning.

Gerelateerde bedrijven
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Taha

Taha is geverifieerd door ons expert team. De webshop Taha bestaat al sinds 1998 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Taha lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Taha. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Taha is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Taha. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Taha.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Taha
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Suncamp holidays logo
Suncamp holidays
3 beoordelingen
7,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taha een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Taha. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taha actief?

Taha is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , lastminute reizen en vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Taha reviews? Dan kunt u naar de website van Taha gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie