Telsell logo

Telsell reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Telsell reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1238
Telsell logo
Website
telsell.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Telsell

Natuurlijk ben je zo nu en dan toe aan iets nieuws. Aan iets bijzonders voor in de keuken, voor in je vrije tijd of in de huishouding. Telsell is een bijzondere aanbieder van dergelijke producten. Om je een duidelijker beeld te schetsen van wat Telsell is en wat het doet, hebben we de reviews en ervaringen van deze onderneming voor je samengevat. Zo krijg je een beter beeld en kun je eventueel ook kiezen voor Telsell.

Over Telsell

Telsell maakt onderdeel uit van MediaShop en brengt altijd iets nieuws op de markt. Telsell geldt als een toonaangevende DRTV-aanbieder in Europa. Het ontwikkelt al heel veel jaren zogenaamde innovatieve probleemoplossers, en dat voor in de keuken, de huishouding, tijdens fitness, in de categorie beauty en vrije tijd. Bovendien levert het alleen de beste aircolers. Het aanbod van deze onderneming wisselt steeds en daardoor is en blijft het online platform de moeite van het bezoeken meer dan waard. Je weet immers nooit waar je nou weer op stuit.

Waarom kiezen voor Telsell?

Je kiest voor Telsell als je iets bijzonders zoekt. Als je voor in de huishouding een speciale dweil wilt die wél goed schoonmaakt bijvoorbeeld of als je een passende, compacte heater voor in de keuken zoekt. Of de nieuwste en innovatieve hometrainer gaat gebruiken om af te vallen. Telsell heeft altijd iets bijzonders en innovatiefs beschikbaar in de genoemde categorieën. Je kiest voor Telsell als je het nieuwste wilt voor in de huishouding, tijdens het sporten of voor gebruik in je vrije tijd. Als je slim bent neem je een gratis abonnement op de nieuwsbrief, zodat je steeds op de hoogte bent van de nieuwste producten die Telsell te koop aanbiedt.

Is Telsell betrouwbaar?

Volgens de klanten en hun reviews en ervaringen kun je prima zaken doen met Telsell. Bij de aankoop van de producten zitten nooit addertjes onder het gras en de beloftes worden gewoon nagekomen. Zo heb je dertig dagen recht op betalen/" target="_blank">retour, is de levertijd zeer snel en krijg je standaard een jaar garantie, hetgeen ook iets zegt over het vertrouwen dat men heeft in de eigen producten. Andersom heeft Telsell ook vertrouwen in de loyale en grote klantenkring. Om die reden kun je de aankopen bij Telsell ook achteraf betalen.

Klantenservice en klachten

Telsell biedt op de website veel informatie. De meeste vragen worden onder het kopje ”˜veel gestelde vragen’ al beantwoord. Mocht je ook dan nog met een vraag blijven zitten of een klacht in willen dienen over een bepaald product of dienst, dan kun je gewoon contact opnemen met deze onderneming. Dat kan gemakkelijk per telefoon, je kunt ook een e-mail sturen. Zoals gezegd kun je ook gratis lid worden van de nieuwsbrief, om zo steeds op de hoogte te blijven van nieuwe producten en nieuws over de onderneming.

Wil jij ook beoordelen?

Door de praktische beoordelingen van klanten van Telsell heb je hier een beter beeld gekregen van alles wat Telsell je kan bieden. Op die manier kun je een verstandiger besluit nemen en eventueel ook zaken doen met deze aanbieder. Nu je weet dat de beoordelingen van toegevoegde waarde zijn willen we jou vragen om ook een beoordeling achter te laten. Je weet hoeveel het waard is en het kost je slechts een heel klein beetje tijd. We rekenen op je!

Reviews over Telsell
Gerelateerde bedrijven
Lucardi logo
Lucardi
46 beoordelingen
4,5
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Welhof logo
Welhof
39 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Slechtbedrijf, nog slechtere klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice! Ze sturen je van t kastje naar de muur en terug. Niet voor reden vatbaar en onbeschoft! Geen oplossing en ik zit met de ellende. Schandalig!
Bestel hier niet is mijn advies.
Niet te tevreden over: t geleverde artikel, de levering zelf, prijs kwaliteit en service is er gewoon niet!

Geplaatst op: 14-02-2023
Laatst bewerkt op: 14-02-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vol verbazing zag ik dat er een felicitatiekaart in de brievenbus zat!t

Temeer omdat Ik al meer dan 5 weken geleden jarig ben geweest!
Verder geen klachten over de aangeschafte producten.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering

Ik heb hier het amazing foam gekocht en ook nog een spuitfles en het doet het allemaal perfect. Ben erg blij met mijn aankopen maar het was wel aan de dure kant!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maurice T.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Telsell
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lucardi logo
Lucardi
46 beoordelingen
4,5
Manutan logo
Manutan
1 beoordeling
9
Welhof logo
Welhof
39 beoordelingen
4,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Telsell een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Telsell. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Telsell actief?

Telsell is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Telsell reviews? Dan kunt u naar de website van Telsell gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie