Vakantieparkwaterstaete.com logo

Vakantieparkwaterstaete.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vakantieparkwaterstaete.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1329
Vakantieparkwaterstaete.com logo
Website
vakantieparkwaterstaete.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vakantieparkwaterstaete.com

Overijssel is een fijne plaats om op vakantie te gaan. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de natuur. Als je interesse hebt in een verblijf op Vakantieparkwaterstaete.com, zit je op deze pagina helemaal goed. Wij verzamelden beoordelingen van eerdere gasten voor je. Zo zie je wat hen wel en juist niet goed beviel op dit park. Deze reviews staan hier handig voor je op een rijtje. Zo kun jij weloverwogen een beslissing nemen om wel of niet bij deze organisatie te boeken.

Over Vakantieparkwaterstaete.com

Vakantieparkwaterstaete.com is onderdeel van Vakantieparken Weerribben Wieden. Dit zijn vakantieparken in de kop van Overijssel. Alle vier de parken die hierbij zijn aangesloten, zijn kleinschalig, gastvrij en persoonlijk. De parken zijn in het beheer van familie van Hoorn. Deze familie heeft een hart voor toerisme en voor de natuur. Vakantieparkwaterstaete.com is een luxe vakantiepark. Vanaf mei 2019 kunnen hier accommodaties gehuurd worden. Het bevindt zich in Osszijl, direct aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden. De omgeving van dit bungalowpark kenmerkt zich door natuur, water, rust en ruimte.

Waarom kiezen voor Vakantieparkwaterstaete.com

Op Vakantieparkwaterstaete.com kun je kiezen uit diverse luxe bungalows. Deze liggen op drie schiereilanden. De ruime bungalows zijn geschikt voor een kleiner of groter aantal personen. Je hebt de beschikking over veel luxe en ruimte. Heb je de voorkeur voor een bepaalde vakantiewoning, dan kun je dat aangeven. Wellicht wil je het liefst precies aan het meer een huis huren. Je betaalt dan voorkeurskosten en je mag er vanuit gaan dat je dan je voorkeurswoning kunt huren.Verblijf je op het park in de periode tussen 1 april en 1 november dan is er automatisch een sloep bij je vakantie inbegrepen. Kom je in een andere tijd naar dit park, dan is het altijd wel mogelijk om bij een bedrijf een bootje te huren. Wil je de omgeving per fiets bekijken, dan is het mogelijk om op het park zelf fietsen te huren. In de nabije omgeving vind je onder meer een mooi klimbos. Op het park zelf mag je vissen zonder vergunning.

Is Vakantieparkwaterstaete.com betrouwbaar?

Voordat je een huis op Vakantieparkwaterstaete.com boekt, wil je natuurlijk weten of dit bedrijf wel betrouwbaar is. Het is dan handig om ervaringen van andere mensen te lezen. Je ziet dan dat eerdere vakantiegangers zeer tevreden zijn over dit vakantiepark. De luxe wordt vaak genoemd, maar ook de aanwezigheid van een eigen sloep wordt als zeer prettig ervaren. Als er al eens een keer klachten zijn, dan zie je dat deze zo snel mogelijk wordt opgelost door een van de medewerkers van het park. De klantenservice is vrijwel altijd bereikbaar. Er is zelfs een nummer dat 24 uur per dag bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

De receptie van Vakantieparkwaterstaete.com heeft ruime openingstijden. Er kan natuurlijk een keer iets gebeuren op een moment dat de receptie wel is gesloten. Er is dan een telefoonnummer dat je dag en nacht kunt gebruiken. Wil je op een ander moment een klacht indienen, een vraag stellen of een opmerking maken, dan vind je op de website een contactformulier en een e-mailadres.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Vakantieparkwaterstaete.com? Boekte je een vakantievilla op dit park? Hoe is dat je bevallen? Was je er in de periode dat je automatisch gebruik kon maken van een sloep? Hoe vond je dat? Stonden de medewerkers van de receptie voor je klaar als dat nodig was? Beschrijf jouw ervaringen in een recensie en laat anderen weten wat jij vond van je vakantie op dit park. Zo kunnen andere consumenten een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of geen vakantiehuis te boeken.

Reviews over Vakantieparkwaterstaete.com
Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
64 beoordelingen
5,5
Belvilla logo
Belvilla
109 beoordelingen
4,4
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vakantieparkwaterstaete.com

Vakantieparkwaterstaete.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vakantieparkwaterstaete.com bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vakantieparkwaterstaete.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vakantieparkwaterstaete.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van vakantieparkwaterstaete.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vakantieparkwaterstaete.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke midweek vakantie

We hebben heerlijk genoten van onze midweek in een villa. Het was erg schoon en goed geregeld. Er zat ook een sloep bij wat het echt helemaal leuk maakte. We hebben veel gevaard en genoten van de natuur er omheen.

Geplaatst op: 06-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Juliette O.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vakantieparkwaterstaete.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sunweb logo
Sunweb
64 beoordelingen
5,5
Belvilla logo
Belvilla
109 beoordelingen
4,4
Center Parcs logo
Center Parcs
19 beoordelingen
6,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vakantieparkwaterstaete.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vakantieparkwaterstaete.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vakantieparkwaterstaete.com actief?

Vakantieparkwaterstaete.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantieparken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vakantieparkwaterstaete.com reviews? Dan kunt u naar de website van Vakantieparkwaterstaete.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie