Vliegwinkel.nl logo

Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vliegwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
71
Vliegwinkel.nl logo
Website
Vliegwinkel.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Vliegwinkel.nl

Vakantie is al duur zat, dus zorg ervoor dat jij zo goedkoop mogelijk naar jouw vakantiebestemming vliegt. Op Vliegwinkel.nl vind je snel en eenvoudig de goedkoopste en beste vluchten. Je boekt al jouw tickets zeer gemakkelijk, waar je ook bent. Wist je dat het veel geld kan schelen om vanaf een andere luchthaven te reizen? Of dat je flink kunt besparen door te kiezen voor andere reisdagen? Vliegwinkel.nl zorgt ervoor dat jij in een oogopslag de goedkoopste mogelijkheden te zien krijgt. Lees voordat je besluit om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl eerst de beoordelingen van andere reizigers. Hierdoor kom jij veel te weten over deze reisaanbieder en kun je een weloverwogen keuze maken om hier jouw vliegtickets te boeken.

Over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl maakt deel uit van het grootste online reisbureau van Nederland, Travix. Vliegwinkel.nl is opgericht in 1989 met de opening van de eerste fysieke winkel in Haarlem. Tegenwoordig is de reisaanbieder uitgegroeid tot een speler met zeer veel ervaring in de reisbranche. Vanaf 2011 is Vliegwinkel.nl volledig online geworden. De verkoop van vliegtickets vindt enkel online plaats. Dit maakt het mogelijk om de allergoedkoopste tickets aan te bieden. Je hebt de keuze uit meer dan 9000 bestemmingen. Er zit dus altijd een vliegticket bij naar jouw droombestemming!

Waarom kiezen voor Vliegwinkel.nl

De belangrijkste reden om jouw vliegtickets te boeken via Vliegwinkel.nl zijn de lage prijzen. Vliegwinkel.nl verzamelt voor jou het aanbod van meer dan 800 verschillende airlines waaronder KLM, Emirates en Ryanair. Dit scheelt jou gigantisch veel tijd. Met een druk op de knop krijg jij te zien wanneer je het goedkoopst kunt vliegen. Het enige dat je hoeft te doen is de vertrekluchthaven invoeren, je bestemming en eventueel gewenste reisdata. Vervolgens ontvang je een compleet overzicht van relevante vluchten. Wil je vliegen met een specifieke luchtvaartmaatschappij? Maak dan gebruik van de zoekfilters om het beste ticket voor jouw reiswensen te vinden. Wanneer je een vliegticket boekt via Vliegwinkel.nl kun je jouw boeking eenvoudig beheren. Log in Mijn Account in om je boeking te wijzigen of bijvoorbeeld extra bagage bij te boeken. Je ontvangt na het boeken jouw e-tickets binnen 5 minuten en krijgt altijd €10,- korting op een volgende boeking.

Is Vliegwinkel.nl betrouwbaar?

Vliegwinkel.nl is jouw reisagent sinds 1989. Op social media heeft Vliegwinkel.nl duizenden volgers. Volg de reisagent op Facebook en Instagram om dagelijks reisinspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de beste deals. Je kunt kiezen uit diverse veilige betaalmethodes om je boeking af te ronden, waaronder iDeal en PayPal. Vliegwinkel.nl is daarnaast aangesloten bij ANVR, IATA en SGR. Dit laat zien dat jij als klant profiteert van extra zekerheden. Zo helpt de ANVR je bij vragen en klachten en respecteert een ANVR-reisonderneming uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen. Vraag jij je af hoeveel bagage je mee mag nemen, hoe je jouw naam op een ticket aanpast of hoe je jouw vertrekdatum kunt wijzigen? Antwoorden op dergelijke vragen staan gewoon online. Voor overige vragen, opmerkingen of een persoonlijk reisadvies kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Vliegwinkel.nl. Enthousiaste medewerkers staan voor je klaar. Je neemt direct contact op via de chat op de website of via Facebook Messenger. Zoek alvast je boekingsgegevens op in je persoonlijke account zodat je snel geholpen kunt worden.

Wil jij ook beoordelen?

Help medereizigers bij het maken van de juiste beslissing door jouw ervaring met Vliegwinkel.nl te delen op Ervaringensite.nl. Alle informatie die jij kunt verstrekken is waardevol. Vertel bijvoorbeeld hoe jouw vlucht is verlopen, of je makkelijk alle gewenste informatie terug kon vinden in je persoonlijke omgeving en hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen. Zou jij het anderen aanraden om een vliegticket te boeken via Vliegwinkel.nl? Waarom? Of waarom juist niet? Het kost je slechts enkele minuten om jouw beoordeling te schrijven en voor anderen is dit zeer waardevol. Alvast bedankt!

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
TUI fly logo
TUI fly
5 beoordelingen
8,2
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,6
22% zou hier weer kopen
29 beoordelingen
Onze beoordeling over Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vliegwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vliegwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vliegwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vliegwinkel.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Vliegwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vliegwinkel.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ticket geboekt en wegens Corona niet doorgegaan

Al twee jaar aan het proberen om contact te krijgen i.v.m. annulering van een reis. Het geld zijn we waarschijnlijk kwijt maar het ergste vind ik dat je helemaal geen contact krijgt of reactie op emails, chatberichten etc. Vraag me af waar ze de nummer 1 van beste klantenservice vandaan halen. Voor mij geen vliegwinkel meer.

Geplaatst op: 23-07-2022
Laatst bewerkt op: 23-07-2022
Geschreven door: Jolanda P.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit meer

Impossible to reach the servicedesk
+
Bad rebook policy

Geplaatst op: 17-07-2022
Laatst bewerkt op: 17-07-2022
Geschreven door: Priscilla P.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fees for no service

After booking tickets with Vliegwinkel.nl, I realized that I needed to postpone the return ticket due to family considerations. Therefore, I contacted the customer service of vliegwinkel.nl via their website to request the change of the return ticket. The customer service representative of vliegwinkel.nl informed me that he/she will share a link via email through which I need to make a payment to complete the change. The cost of the change according to the email was 277 €. Upon receiving the link at 15:39, I immediately made the payment and hence completing the payment well before the deadline of the payment, which was on the same day at 23:45. According to this assumed change, I made family-related and critical work-related commitments.

On the day of return, roughly 12 hours before the flight, I logged into my vliegwinkel.nl account to download the e-tickets of my flight. The tickets weren’t there. I can’t find the words to describe the panic and stress this created for me and my family as this would have led to a chain of extremely undesired consequences.

I contacted vliegwinkel.nl via their website again to ask about the tickets. The customer support representative who replied said that he will fix it within 3-4 minutes and asked me to ‘rest assured’. After about 20 minutes of waiting, he came back with the horrendous news that they didn’t make the change to the tickets in spite of receiving the payment. The representative also confirmed that they received the payment.

Staggeringly enough the representatives offered no solution, but to make a new change request and again pay their administrative fees plus the fare difference despite that it’s their fault that they didn’t change the flight. They didn’t even inform me that they didn’t change the ticket and left it as an extremely unpleasant surprise for me to figure out on the day of the flight. For the ticket chosen earlier, the additional fees amounted to new 604 € aside from the 277 € of the first change for which I absolutely received NO service in return.

The uncooperative attitude of the customer support representatives forced me into a helpless de facto situation, where I had to pay to avoid the consequences of not making it to the Netherlands on time.

As if that was not enough lack of professionalism, the new tickets issued had no baggage included in the e-ticket pdf received by email. I got back to the representative who claimed that it’s a glitch in the system and that I should ‘rest assured’ that it will be included. By that time, I had zero trust in their ‘rest assured’. To conclude this in the worst possible way, the representative decided to end the conversation without my consent or proving for me that it’s actually included, calling me/the change request a heavy load on support.

Geplaatst op: 19-06-2022
Laatst bewerkt op: 19-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut geen service !

Mijn ervaring is dat jullie een waardeloos bedrijf zijn. Ik had tickets via jullie besteld en 2 weken voor vertrek kreeg ik van de KLM te horen dat mijn vluchten waren geannuleerd. Van jullie kreeg ik niets te horen. Toen contact met jullie proberen op te nemen. Wat een ramp is dat. Via de robochat was niet de juiste oplossing omdat die er niet bij stond. Toen geprobeerd via watsapp. Kreeg ik een Engelse mail terug met een standaard tekst dat het in behandeling werd genomen en dat ik binnen 48 uur wat zou horen. Ik heb meerdere keren via watsapp contact met jullie opgenomen en ook weer geantwoord op die chat waar nooit geen antwoord op terug kwam. Inmiddels was er een week verspild met nog 1 week te gaan. Toen maar de KLM gebeld en in uitzondering wilde zij mij wel helpen nadat ik de situatie had uitgelegd waarin ik zat. Via de KLM kreeg ik te horen dat de heenvlucht geregeld was. Nu nog de terugvlucht regelen want er waren maar een paar dagen over voor vertrek. Toen geprobeerd om via messanger contact met jullie op te nemen. Tot 2 keer toe kreeg ik wel iemand te spreken die verzekerden dat alles goed kwam, telkens binnen 48 uur. Inmiddels was het 1 dag voor vertrek en nog niks gehoord. Toen weer met de KLM contact opgenomen en die vertelde mij dat de terugvlucht ook geregeld was. Van jullie kreeg ik toen nog via messanger berichten dat alles vol zat en of ik niet een dag later terug kon. Communicatie!!!
Inmiddels ben ik weer terug van Barcelona en tot vandaag heb ik nul informatie van jullie gekregen. Jullie zijn een schande voor deze branche. Wel geld opstrijken maar geen service!!! Het heeft mij 2 weken slapeloze nachten opgeleverd en heel veel stress.

Geplaatst op: 24-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: R. B.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

Bij het boeken van de tickets was er een fout gemaakt bij het doorgeven van de namen, zo werd er een roepnaam genoteerd i.p.v. de naam zoals die op het paspoort staat. Het was ongelofelijk veel moeite om überhaupt in contact te komen met het bedrijf en telkens kreeg ik andere antwoorden op de vraag of de namen aangepast konden worden. Op Vliegwinkel.nl staat dat het aangepast kan worden maar dat er wel 55 euro administratiekosten bij komen. Dit zou zelf te doen moeten zijn maar dat werkte niet. Na moeizaam in contact te zijn gekomen met het bedrijf werd mij verteld dat ze überhaupt niet de namen aan konden passen. Maar volgens KLM, waar wij mee zouden vliegen, kon vliegtickets.nl zeer gemakkelijk de namen wijzigen. Ook kon ik 10 uur na het boeken van de tickets een magere 15% van het aankoop bedrag terug. Dit zal vast hun verdienmodel zijn. Ze houden mijn geld en verkopen dan het ticket opnieuw. Ronduit schandalig!

Geplaatst op: 09-06-2022
Laatst bewerkt op: 09-06-2022
Geschreven door: Geert K.

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger

Een bizarre situatie waarbij we twee tickets boeken en er 1 wordt geannuleerd door vliegwinkel. Moet toegeven: het werd netjes teruggestort. Helaas is het volgende ook waar: we moesten zelf uitvinden dat 1 van de 2 tickets is geannuleerd, gelukkig merkten we dat ver voor de vlucht.
Tot zo ver nog geen ramp, het gaat om een huwelijksreis en dus willen we samen op reis en willen we een andere optie zoeken (prijs wordt vele malen hoger en daar hebben we de tickets niet voor gekocht). Dus we willen het andere ticket ook annuleren maar dat kan niet via de site. Omdat we de tickets samen hebben gekocht (dus een factuur voor twee tickets hebben betaald leek ons dit logisch)
Gelukkig hebben ze een klantenservice, er staat dat ze 24/7 bereikbaar zijn. Nu begint het feest pas echt: 24/7 is alleen met een robot die om de haverklap stopt met reageren en niet veel meer dan de informatie van de website herhaald. Dus de klantenservice blijkt slechts bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00. De grote grap is dat als je een vraag stelt er vaak niet wordt gereageerd, maar na een tijd (soms 1 uur maar soms ook 1 werkdag, als er al wordt gereageerd) heb je contact en als je daar dan niet direct op reageert begint het feest opnieuw. Je kan niet bellen en het lijkt erop dat de klantenservice alleen maar bezig is om je aan het lijntje te houden. Er is ons na weken appen toegezegd dat het andere ticket wordt geannuleerd om enkel weer op vrijdag (dus winnen ze weer een weekend) te horen dat het om het eerste ticket gaat. Lang verhaal kort: ik ga lekker in mijn eentje op huwelijksreis omdat ik, zelfs als ik niet meer wil vliegen ben veroordeeld omdat ik het gore lef heb gehad klant bij hun te zijn.
Het is een walgelijke organisatie en elke organisatie die hiermee zakendoet moet je zoveel mogelijk voorkomen. Je kan niet bellen en je wordt niet geholpen, het bezoekadres lijkt een willekeurig adres en het nummer bij de kvk werkt niet. Wij hadden moeten werken aan ons huwelijk en het plannen van de huwelijksreis, in plaats daarvan zijn we constant aan het appen met vermijdende pubers, daar dacht ik juist net vanaf te zijn door te trouwen. Je kan overigens klachten indienen bij de geschillencommissie maar dat kan tot 152,50 kosten. We proberen al weken te ontrafelen wat het kost om het ticket te annuleren maar niets wordt beantwoord en er worden regelrechte leugens tegen ons verteld waarbij we steeds extra tijd kwijt zijn.

Geplaatst op: 04-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Aron K.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bizar slechte service

Het boeken ging voorspoedig. Helaas moesten we onze bestemming wijzigen. En daar begon het drama. Want bij de optie wijzigen op de website kent men niet wijzigen bestemming. Dus dan maar via de service opties. Helaas geen reactie via de chat, via e-mail of via telefoon. Irritatie stijgt. Dus dan de vlucht maar annuleren. Zelfde behandeling. Ik snap dat door COVID we mensen en daarmee ervaring in de reisbranche zijn kwijtgeraakt. Maar Vliegwinkel wat ga je doen aan deze belabberde service?

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter L.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, onbetrouwbaar en misleidend

Na eerste coronaperiode, 4 maanden doodse stilte geen enkele manier van communiceren (mail, WhatsApp, telefoon) werd beantwoord. Vervolgens na maanden van doodse stilte werd ik beloofd dat ze mn geld terug zouden storten. Maar ik moest geduld hebben en zeker geen berichten sturen naar Vliegwinkel, want ze waren al zo druk. Affin. ..ik krijg geen stuiver terug berichtten ze vandaag..waardeloos bedrijf

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk slecht

Ik heb een reis geboekt en betaald. Ik krijg geen bevestiging en ook geen telefoonnummer om te bellen. De chatfunctie werkt niet. Er wordt standaard aan gegeven dat ik geen reis geboekt heb. Nu weet ik niet of mijn reis nu bevestigd is en of ik een hotel kan boeken. Ik verkeer in onzekerheid. Ik heb via messenger gevraagd om met spoed contact op te nemen.

Geplaatst op: 05-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Vliegwinkel is niet te bereiken voor vragen/problemen

Zijn niet te bereiken voor vragen, samen oplossen van problemen.

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zelfs 1 STER is het niet waard

zelfs 1 STER is het niet waard, bij boeken ging alles vlotje, alles was in het Nederlands taal, maar na dat we positief waren getest op covid, hebben we noodzakelijk onze vluchten moeten wijzigen, NEDERLANDS taal bestond niet meer, Je kon enkel in het ENGELS uitleggen via de chat. wijziging naar andere datum met andere vluchtmaatschappij ging ook niet, ondanks dat ik het op hun site had gezien. SERVICE TOTAAAAAL 000000. ze zijn gewoon dieven. nadat ik zelf contact had opgenomen via de vluchtmaatschappij werd me verteld dat ik mijn ticket in EURO HAD BETAALD EN ZIJ BETAALDE DIE MET CANADEESE DOLLAR, Die zo laag was waardoor er meer kosten uit de zak van de klanten moet komen bij wijziging en annulering. DIEVEN DIEVEN DIEVEN DIEVEN, geen andere woord voor

Geplaatst op: 18-06-2022
Laatst bewerkt op: 18-06-2022
Geschreven door: Rach T.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht! Nooit meer!

Wij wachten al op antwoord vanaf 31-10-2021.
Wij werden geweigerd bij de incheck op onze terugvlucht omdat we niet op de passagierslijst stonden. Na zoekwerk bleek dat wij gezet waren op een andere vlucht 1dag eerder dan geboekt???. In al onze boekingspapieren en tot de laatste mail (de dag voor vertrek) stond het vluchtnummer en datum zoals wij geboekt hadden. Op de luchthaven zelf werd doodleuk verteld dat wij niet op de passagierslijst stonden ingeschreven, en dat we een dag eerder wel op de vlucht stonden als passagiers op een andere vlucht.

Gereisd naar een andere luchthaven om daar vanaf zelf een terugvlucht te moeten boeken naar NL. Dit kon echter alleen nog naar Maastricht ipv Brussel waar onze auto geparkeerd stond.
Hiervoor zelf een flinke smak geld moeten betalen, omdat vliegwinkel niet te bereiken is op geen enkele manier, en ons zelf maar hebben laten uitzoeken hoe wij terug moesten komen in Nederland.

Na een half jaar van het kastje naar de muur te worden gestuurd, en antwoord uitblijft verwacht ik een gepaste oplossing. Verdere stappen zijn wij inmiddels aan het ondernemen. Ik kan dit niet anders noemen dan een grote dievenbende!!!!

Geplaatst op: 09-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jawina H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wacht al twee jaar op mijn geld voor wegens corona gecancelde vlucht.

Verschilende keren gemaild, geen antwoord. KLM heeft geld al anderhalf jaar geleden naar vliegwinkel overgemaakt, maar Vliegwinkel geeft al anderhalf jaar niet thuis.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRÉSELIJK, nooit meer boeken!!

Januari 2022 een schemawijziging in onze retourvlucht van Salvador da Bahia via Rio de Janeiro naar Amsterdam a.g.v. wij onze aansluiting zouden missen naar Amsterdam.
Vliegwinkel.nl niet bereikbaar, geen enkele hulp, alles zelf moeten doen met extra kosten
Service 0
Nooit meer boeken, je word bij een wijziging helemaal aan je lot overgelaten.

Geplaatst op: 21-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slechte ervaringen

Dit was voor mij de 1e en de laatste keer.
Mn vliegtuig werd geannuleerd en werd omgezet naar een avond vlucht 7uurtjes later.. deze vlucht kon ik niet nemen. Heb van alles geprobeerd om in contact tekomen met vliegwinkel geen gehoor. Telefoon nummer werkt niet. Via de site ook geen gehoor, slechte service en nooit meer via vliegwinkel

Geplaatst op: 22-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidend aanbod en enige tijd geld kwijt

Ticket geboekt, vervolgens geen bevestigsemail ontvangen. Ingelogd op hun site en krijg de melding "Opgevraagde data is ongeldig". Er is geen telefoonnummer waarop je kan bellen, je moet dus contact via messenger of email zoeken. Uiteindelijk krijg ik (binnen een dag) te horen dat het door hun aangeboden ticket niet bij de betreffende maatschappij geboekt kan worden en dat het 5 dagen kan duren voordat ik het geld terug heb. Dit was de tweede ervaring bij dit bedrijf en die verliep letterlijk IDENTIEK aan de eerste ervaring. Ze bieden dus iets aan zonder (duidelijk) aan te geven dat het mogelijk niet geleverd kan worden, en houden dan ook nog je geld enkele dagen vast. NOOIT meer dus.

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: René C.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet goed genoeg

Ik ging naar Sharm el sheikh in Egypt en volgens vliegwinkl most ik een visum regelen.en dat was helemaal niet nodig als je Nederland paspoort heeft. dus ik heb voor niks betaald en dat komt door vliegwinkl dus als vliegwinkl it's niet weet beter niet over beginnen.gr

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Araz

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ze zijn echt oplichters. Nooit via hun ticket kopen.

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters, geld kwijt.

SCAM!! Te makkelijk te boeken, vervolgens een annulerings mail gekregen dat de tickets niet te bestellen waren. Daarna nooit meer me geld terug gekregen, probeer contact te krijgen maar is niet mogelijk via mail of bellen. OPLICHTERS!!!!

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Customer service is very bad

I made a booking of which the amount was ditectly deducted from my bank account. Shortly after the payment, I received a notification in which it was stated that my payment has been declined. The amount has been deducted but I have no confirmation, because you are indicating that the payment was declined. I have been trying to contact you via various channels and by phone, but have not been able to reach anyone, nor has anyone reached out to me. This has been a very bad experience for me. I just wish someone could give me answers about my booking. My order reference is VW-5061941_FlightBookingOrder_8

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eunice D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ze pakken geld en zeggen problemen met betaling

Ze pakken geld en zeggen problemen met betaling

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Liegen waar je bijstaat

Los ticket besteld van KLM naar vegas die gewijzigd moest worden van data door corona:
- Eerst 5 keer via de chatbot/livechat doorgestuurd naar KLM, terwijl dit gewoon door vliegwinkel moet gedaan worden.
- KLM heeft een formulier ingevuld om vliegwinkel te sommeren mij te helpen.
- inene gaf vliegwinkel thuis die zei dat de door mij gevraagde data niet beschikbaar waren. Deze waren gewoon beschikbaar zei klm, dit teruggecommuniceerd”¦.en ja hoor, toen kon het inene wel. Tariefverschil van 39€ pp doorgekregen en geaccepteerd.
- 4 dagen later kreeg ik eindelijk bericht, mijn tickets konden gewijzigd worden voor 135€”¦.(vliegwinkel had namelijk verzaakt te reserveren, dat doen ze blijkbaar vaker want dat kost hun geld zei klm. KLM kon namelijk zien dat vliegwinkeL NIKS met mijn boeking had gedaan en het tariefverschil dus hun fout was)
- vliegwinkel bleef voet bij stuk houden dat dit niet hun schuld was
- Uiteindelijk een maas weten te vinden. KLM mag namelijk 24 uur voor je vlucht je wel helpen (mits de operator niet thuis geven), daarvoor niet. DOE DAAR JE VOORDEEL MEE
- accepteer geen full refund, dat biedt vluegwinkel aan, maar ondertussen krijgt niemand zijn geld meer terug binnen een jaar.
- vliegwinkel is een zinkend schip, vermijdt ter aller tijden. Ze liegen keihard in je gezicht, ook al geef je ze bewijs dat ze liegen.

Geplaatst op: 24-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Albert V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ticket geboekt en wegens Corona niet doorgegaan

Bij vliegwinkel 2 tickets besteld maar wegens Corona niet door gegaan , na vele e-mails te hebben gehad dat ze er mee bezig zijn heb ik er geen vertrouwen meer in dat er terug betaald gaat worden .

Geplaatst op: 07-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin N.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het zijn letterlijk leugenaars!!!

Wij hadden tickets (zonder verzekering) gekocht van Konya naar Eindhoven waarvan de reis gepland was op 21 augustus 2021. Op 19 aug ben ik positief getest waardoor we in quarantaine moesten in Turkije en dus niet mochten vliegen.
Wij hebben gelijk op 21 aug Pegasus gebeld om onze situatie te melden. Wij hadden geen extra annuleringsverzekering geboekt en moesten dus zelf contact opnemen met de vliegvaartsmaatschappij.
Pegasus zei vrijwel direct dat we ons geld terug zouden krijgen. Het ging btw om €1200. Aan de telefoon zei de medewerker dat hij op dat moment het geld had overgemaakt naar vliegwinkel en dat wij het binnen 3 tot 7 dagen konden verwachten van deze agentschap. Nou over 4 dagen niks nothing op mijn rekening dus ik dacht ik bel even met vliegwinkel. Bellen? No way! Een stomme engelssprekende chatbot en een facebook messenger optie waar ze pas 24 uur later op reageren. Nou eenmaal een medewerker op de messenger gescoord zei deze mevrouw "oh hallo jahh wij hebben 10 tot 15 dagen verwerkingstijd dus u kunt het in de komdende 2 weken verwachten. Nog steeds niks over 2 weken dus lekker veel ruzie op messenger met deze leugenaars. Nieuwe medewerker op messenger beweerde opeens dat ze het geld helemaal niet hadden ontvangen en dat het zoiezo 8 weken!!!!!!!! kon duren voordat ze dat verwerkt hadden. Ik heb ze nog geconfronteerd met de 10/15 dagen verw.tijd die ze eerder zeiden nodig te hebben maar nee nu was het opeens 8 weken en hadden ze het geld voooral niet ontvangen. En onbeschoft dat ze zijn! Nu zijn we meer als 4 weken verder en heb ik het geld nog niet. Ik heb pegasus net gesproken en die kan zelfs de tijdstip noemen van de overboeking op 21 augustus. Ik krijg bewijs van ze die ik vliegwinkel ga opsturen kijken wat voor leugens ze nu gaan vertellen.
Kopen bij vliegwinkel.nl ? Noooooiiiiitttt meer!!!!! Niemand moet daat kopen mensen het zijn letterlijl oplichters!!!!

Geplaatst op: 23-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alime U.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Weigeren geld terug te betalen!

NIET BOEKEN WANT ALS JE NIET KAN VLIEGEN VANWEGE COVID DAN BEN JE HET GELD KWIJT!
In februari 2020 een KLM vlucht geboekt via Vliegwinkel.nl. Deze kon vanwege COVID natuurlijk niet doorgaan. Ik heb ze ruim de tijd gegeven want ik snap dat het bijzondere omstandigheden zijn voor iedereen. Na geen enkel bericht te hebben gehad toch maar eens aan de bel getrokken. Ze gaven aan dat KLM nog niets had overgemaakt! Na maanden aan het lijntje te zijn gehouden zelf maar even onderzoek gedaan en wat blijkt dat KLM al lang het boekjaar 2020 heeft afgerond en dus alle refunds al had gedaan! Ze lopen dus gewoon al maanden te liegen!!!

WEES GEWOON EERLIJK!! EN WIJS NIET NAAR EEN ANDER! DUS NIET BOEKEN WANT ZE GEVEN ANDEREN GEWOON ONTERECHT DE SCHULD!!

26-05: Mijn boekingsnummer is: VW-4243276

28-05: Weer eeuwige standaard reactie van Vliegwinkel! MENSEN NIET BOEKEN! TRAP ER NIET IN!!

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prettig boeken

Laatst heb ik een vliegticket geboekt naar Bali, verschillende vergelijkingen gedaan en toch weer terug gekomen op Vliegwinkel.nl. De prijzen waren beter en het boeken is gemakkelijk.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerda

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Ticketboeken plus extra opties snel gedaan

Het fijne aan de website van Vliegwinkel is dat alles simpel is opgezet. Ook het direct boeken van hotels en of huurauto is eenvoudig te doen. Maar vooral is de prijs belangrijk. En ook daar scoort Vliegwinkel punten. Want in een overzicht zie je direct welke vluchten het goedkoopst zijn. Voor de zekerheid check ik ook wel eens bij andere ticket aanbieders maar zelden zijn die goedkoper. Daarom gebruik ik altijd Vliegwinkel.nl

Geplaatst op: 24-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerdy

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Makkelijk en snel boeken

Makkelijk en snel boeken zonder problemen.

Geplaatst op: 25-01-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vliegwinkel.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

333Travel logo
333Travel
3 beoordelingen
6,7
TUI fly logo
TUI fly
5 beoordelingen
8,2
Etihad Airways logo
Etihad Airways
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 29 beoordelingen geplaatst over Vliegwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegwinkel.nl actief?

Vliegwinkel.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vliegwinkel.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Vliegwinkel.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie