Weekendwebshop.nl logo

Weekendwebshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Weekendwebshop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
525
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Weekendwebshop.nl

Het bedrijf Weekendwebshop.nl is geverifieerd door ons. De webshop Weekendwebshop.nl is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Weekendwebshop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Weekendwebshop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Weekendwebshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Weekendwebshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ruim assortiment

Er zijn veel verschillende producten te koop die leuk zijn om cadeau te doen. Er zijn ook altijd goede deals te vinden op de site. Altijd als ik op de site kijke is er wel weer iets nieuws in het assortiment.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Weekendwebshop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Xtorm.eu logo
Xtorm.eu
2 beoordelingen
10
Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
i-Mania logo
i-Mania
32 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weekendwebshop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Weekendwebshop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weekendwebshop.nl actief?

Weekendwebshop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor , sport & fitness , verzorging & gezondheid en huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Weekendwebshop.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Weekendwebshop.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie