YourWay2GO logo

YourWay2GO reviews, ervaringen en beoordelingen

YourWay2GO reviews, ervaringen en beoordelingen
1470
YourWay2GO logo
Website
YourWay2GO
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen YourWay2GO

Gaat je hart sneller kloppen van het ondernemen van geweldige avontuurlijk reizen? Dan is de kans groot dat je de reis van je dromen gaat vinden via YourWay2GO. YourWay2GO is dé reisspecialist voor individuele reizen naar meer dan 30 landen. Voor iedere bestemming is er een aparte landenwebsite, zodat je helemaal in de sfeer kunt komen van de bestemming die je in gedachten hebt. Op deze pagina lees je verschillende reviews die mede-reizigers hebben geschreven, na het boeken van een vakantie via YourWay2GO.

Over YourWay2GO

Je hebt de tijd van je leven als je gaat voor een goed verzorgde rondreis. Je komt op de mooiste plekken ter wereld, je ervaart de ultieme vrijheid en maakt je hoofd even helemaal leeg. YourWay2GO biedt rondreizen, bouwstenen, startpakketten en excursies aan. Dit betekent dat je als reiziger de mogelijkheid om zelf de eigen reis helemaal naar wens samen te stellen. Dit betekent dat je als basis kunt gaan voor een leuk startpakket en deze vervolgens kunt combineren met verschillende bouwstenen en eventueel een excursie. Zo weet je zeker dat jouw geboekte rondreis volledig naar wens gaat zijn. Wel zo goed om te weten, toch?

Waarom kiezen voor YourWay2GO

Het grote voordeel van het boeken van een vakantie via YourWay2GO, is dat je de reis helemaal naar eigen wens samen kunt stelle. Zo kan de reiziger zelf bepalen wanneer hij of zij vertrekt en hoe de route er uit komt te zien. Vandaar ook de slogan: YourWay2GO, reizen zoals jij het wilt. Je hebt de keuze uit tientallen bestemming binnen en buiten Europa. Denk hierbij aan bestemmingen zoals Litouwen, Nepal, Tibet, Chili, China, Cuba en Noorwegen.

Is YourWay2GO betrouwbaar?

Het boeken van een vakantie is natuurlijk altijd even spannend. Vooral als het gaat om een verre bestemming. Je bent er daarom graag zeker van dat je geld geld goed besteed. Ook wil je graag kunnen vertrouwen op de nodige garanties en rechten hebben mocht er onverhoopt wat mis gaan. YourWay2GO is bij het Calamiteitenfonds, ANVR en SGR aangesloten. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste eisen die je in Nederland aan een reisorganisatie kunt stellen.

Klantenservice en klachten

De reis van je dromen kun je slechts in een paar minuten al geboekt hebben. Echter is het volkomen begrijpelijk dat je toch met de nodige vragen zit. Wil je bijvoorbeeld meer weten over een van de bouwstenen tijdens het samenstellen van je reis? Of zijn er overige vragen die je aan de reisspecialisten van YourWay2GO wilt stellen? Je bereikt de klantenservice van YourWay2GO door een e-mail te sturen of door even te bellen. Je bent altijd zeker van een professioneel en eerlijk reisadvies.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een vakantie geboekt via YourWay2GO en ben je net terug van deze reis? Dan is de kans groot dat je de mooiste verhalen met zoveel mogelijk mensen deelt. Laat je review op deze pagina achter en overtuig andere reizigers van de voordelen die jouw reis te bieden heeft.

Reviews over YourWay2GO
Gerelateerde bedrijven
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met YourWay2GO

Het bedrijf YourWay2GO is geverifieerd door ons. De webshop YourWay2GO is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. YourWay2GO is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. YourWay2GO maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van YourWay2GO is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van YourWay2GO te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kortingen

Ik heb een aantal keer fantastische kortingen gekregen op deze website. Ik heb fantastisch gespaard. Ik zou iedereen aanraden om hier een vakantie te proberen voor coole vluchtdeals.

Geplaatst op: 17-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fabian F.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over YourWay2GO
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bungalow.Net logo
Bungalow.Net
3 beoordelingen
7,3
Holidaysuites logo
Holidaysuites
3 beoordelingen
7
Molenheide logo
Molenheide
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YourWay2GO een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over YourWay2GO. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YourWay2GO actief?

YourWay2GO is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) allround , excursiereizen , familiereizen , groepsreizen , rondreizen , themareizen en verre reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de YourWay2GO reviews? Dan kunt u naar de website van YourWay2GO gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie