ActievandeDag logo

ActievandeDag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ActievandeDag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
47
ActievandeDag logo
Website
actievandedag.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Actievandedag

Wil jij de leukste producten online kunnen shoppen voor de laagste prijs? Of zoek je een betere prijs voor een entreekaartje of reis? Kijk dan eens bij Actievandedag en vind een leuk en voordelig aanbod. Je leest hier meer over hoe deze website precies werkt en leest hier ook wat de ervaringen zijn van klanten die hier een reis geboekt hebben of voordelig een product hebben gekocht in de reviews.

Over Actievandedag

Actievandedag bestaat al weer meer dan 10 jaar. Deze website is opgericht om mensen een voordelig aanbod aan te bieden. Waar dit begon met kleine acties voor producten, kun je hier vandaag de dag werkelijk alles vinden. Actievandedag heeft een geselecteerd standaard aanbod en iedere dag zijn er nieuwe unieke acties. Dit zijn tijdelijke acties die ook echt maar 24 uur beschikbaar zijn. Dit kunnen acties zijn waarbij je tot wel 90% korting kunt ontvangen op de nieuwprijs.

De acties bij Actievandedag lopen uiteen van kortingen op producten, tot kortingen op uitjes en reizen. De categorieën bij Actievandedag zijn onderverdeeld als volgt: Beauty & Wellness, Stedentrips, Overnachtingen, Vakantie, Dagje Uit en meer.

Waarom kiezen voor Actievandedag

Voordat je op reis gaat of een dagje uit wilt, is het verstandig om eerst even bij Actievandedag te kijken. Deze website kan namelijk de beste acties en kortingen hebben. Wil je voordelig een dagje naar de sauna of met het hele gezin naar de dierentuin? Je kunt flink besparen op de entreekosten, door slim in te kopen bij Actievandedag. Het mooie is dat dit aanbod niet alleen goedkoop is, het is ook nog eens divers. Weet je dus nog niet goed wat je wilt doen komend weekend? Kijk dan of je voordelig inspiratie kunt opdoen bij Actievandedag.

Actievandedag heeft altijd ontzettend veel aanbiedingen en acties. Maar de beste optie is de Dikke Dag Deal. Dit is de actie met de hoogste korting en hiervoor geldt een OP=OP regeling. Wil je deze Dikke Dag Deals niet hoeven missen en ook geen enkele andere korting aan je voorbij laten gaan? Schrijf je dan kosteloos in voor de Actievandedag nieuwsbrief en Actievandedag houdt je per mail op de hoogte van hun huidige aanbod en kortingen.

Om de actie te kunnen innen, moet je ook echt binnen 24 uur bestellen. Het mooie aan Actievandedag is dat je na het bestellen ook direct jouw vouchers ontvangt. Deze ontvang je gewoon via de mail en kun je uitprinten of je kunt gebruik maken van de bijgeleverde QR code. Zo kun je dus ook nog op de dag zelf bestellen en direct gebruik maken van jouw voucher.

Of je nu een reisje boekt via Actievandedag of een handig product voor in huis, je zit nooit direct na aankoop vast aan jouw bestelling. Bij Actievandedag heb je namelijk een herroepingsrecht van 14 dagen en dit recht geldt voor alle aankopen. Zo kun je een product binnen 14 dagen terugsturen en jouw geld teruggestort krijgen en een boeking voor een reis mag je nog altijd binnen 14 dagen annuleren. Dit geeft je als klant meer vertrouwen en speling.

Is Actievandedag betrouwbaar?

Actievandedag verzorgt al jaren de beste deals en prijzen voor allerlei producten, uitjes en reizen. Ze hebben een betrouwbare naam weten op te bouwen en werken alleen samen met officiële reisaanbieders. Ook heeft de website van Actievandedag de nodige keurmerken om een veilige webshop te kunnen zijn.

Betalen gaat bij Actievandedag via een SSL verbinding. Dit een extra veilige verbinding waardoor jouw privacy gevoelige informatie veilig is. Ook kies je als klant zelf het gewenste betaalmiddel uit. Je kan natuurlijk veilig betalen via Ideal en jouw bank uitkiezen. Ook mag je betalen met creditcard en kun je de betaling voldoen via Paypal.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over een actie of heb je vragen over de voorwaarden bij deelname? Dan kun je Actievandedag gewoon bellen en mailen. Ze hebben een actieve klantenservice dat paraat staan om al jouw vragen te beantwoorden en ze kunnen je voorzien van advies. Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om gewoon Actievandedag even te bellen voor extra informatie.

Wanneer je niet 100% tevreden bent over jouw aankoop mag je altijd nog gebruik maken van het herroepingsrecht. Heb je een andere klacht over Actievandedag? Neem ook dan contact op met de klantenservice en geniet van een professionele oplossing van jouw klacht en extra hulp.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij standaard entree tickets met korting bij Actievandedag? Of heb je bij Actievandedag ooit eens een goede deal gehad voor een product in huis? Je mag als klant van Actievandedag hier een review schrijven over al jouw persoonlijke ervaringen met Actievandedag. Hoe was het om hier te bestellen en hoe hoog was jouw korting? Jouw beoordeling over Actievandedag is belangrijk voor alle nieuwe klanten van Actievandedag. Zo kun je een beter beeld met een perspectief vanuit de klant geven. Laat daarom weten of je Actievandedag zou aanbevelen en hoe je deze webshop zou beoordelen.

Reviews over ActievandeDag

Gerelateerde bedrijven

Tripper logo
Tripper
3 beoordelingen
7
2Lagoon.be logo
2Lagoon.be
1 beoordeling
10
Dealsforwomen logo
Dealsforwomen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,7
50% zou hier weer kopen
39 beoordelingen
Onze beoordeling over ActievandeDag

Ons team van experts heeft ActievandeDag geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ActievandeDag bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ActievandeDag is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ActievandeDag is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van actievandedag.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ActievandeDag.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een service

ticket grand prix aangekocht maar werd reeds verzilverd door een onbekende persoon voor ons.
gebeld hiervoor en binnen het uur een ticket op eigen naam.

Geplaatst op: 26-08-2022
Laatst bewerkt op: 26-08-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht, niet betrouwbaar

Vandaag 28/01/2022 en op 05/01/2022 een bestelling geplaatst en betaald tot op vandaag niets ontvangen. En op de mail adres krijg ik de melding dit mail adres bestaat niet. Dus hier niets op bestellen.

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yves B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel slecht, oplichting ten top.

Ze sturen een verkeerd artikel. Vervolgens moet je zelf eerst de retourkosten voorschieten. Vervolgens wacht ik nog steeds op mijn geld. Contacten zijn moeizaam en ze verzinnen telkens iets, terwijl zelfs DHL bevestigt dat ze het retour hebben ontvangen.

Geplaatst op: 14-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters waar ze mee in zee gaan

Een hangstoel Egg besteld. Maar bij uitpakken zitten de bevestingsschroeven van poot aan boog er niet bij en de pen met hangveer om de hangstoel te bevestigen.De hangstoel kan dus niet gebruikt worden. De actie van de dag verwijst naar FEEL HOME de leverancier maar die heeft alleen een invulformulier, geen telefoonnummer of emailadres en ze beloven gouden bergen met fictieve naam en het adres is onvindbaar of niet bestaand dus je kunt geen brief sturen vanuit verzekering. FEEL HOME stuurt zelfs DPD track and trace die niet aangemeld is. Met zo'n oplichters gaat actie van de dag in zee. Niet intrappen dus want goedkoop is oplichting!

Geplaatst op: 18-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Bestelling nooit geleverd. Oplichtersbende!

Geplaatst op: 10-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeanne B.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurgesteld

2 ligstoelen besteld netjes afgeleverd. Alleen na 2 weken zat er roest op en het had nog maar 1 x geregend klein buitje. Zeer slechte kwaliteit. Er wordt verteld dat het binnen moet staan. In de winter ja dat zouden we doen. Als het de hele week zou regenen ook. Maar na 1 buitje bd 2 weken dat we het setje hebben al.overal roest? Ik koop hier niet weer!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Manuela W.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice trekt op niets

Voucher gekocht voor 1 maand onbeperkt fitness bij anytime fitness. Deze voucher verzilverd, maar er word geen contact met mij opgenomen voor een afspraak bij de gym zoals er staat geschreven. ik heb dan contact genomen via de website van actievandedag en kreeg een automatisch antwoord dat ik binnen de 5 dagen een antwoord kan verwachten. Nu reeds 2 weken verder en nog steeds niets. Heb reeds weer contact genomen, maar het blijft bij geen antwoord. Dus ik kan heel eerlijk zeggen dat deze website actievandedag stinkt naar oplichting. En waarschijnlijk zijn de positieve reviews ook niet te vertrouwen. Hopelijk als je dit leest denk je even na voor je iets besteld bij deze website. Groetjes,

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rudy B.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd zonder bericht?!?

Mail ontvangen dat mijn geld van het product wordt terugbetaald..
Was wel zo netjes als er eerst een mail werd gestuurd met de mededeling dat het product niet geleverd zou worden!
De laatste mail die ik kreeg was met de inhoud dat de levering 1 à 2 werkdagen vertraging had.
Vervolgens geen product zonder bericht.
Slechte service en communicatie!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing!

WAARSCHUWING! Koop niets bij actievandedag.nl! Dit bedrijf lapt haar eigen voorwaarden aan haar laars. Wij hebben daar kaarten gekocht voor de Efteling waarna pas na betaling duidelijk werd dat ze nog niet geldig waren en ook niet in het weekend of vakantie. Ik heb telefonisch contact met ze gehad en er werd bevestigd dat veel gezinnen hier in zijn getrapt. Er geldt dan volgens de eigen voorwaarden van actievandedag een annuleringsperiode van 14 dagen. Echter, dit bedrijf reageert nergens meer op wanneer je daar aanspraak op wilt maken. Wij hebben diverse keren contact met ze trachten op te nemen, maar er wordt simpelweg niet gereageerd. Verder zien we dat op marktplaats talloze mensen hetzelfde probleem hebben met actievandedag.nl Ons advies is, koop liever elders het product dat je aardig lijkt, dan bij dit malafide bedrijf.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: D S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet ontvangen

Heb een vliegenvanger besteld en betaald ondertussen bijna 6 weken geleden nog niets ontvangen ook geen imail

Geplaatst op: 12-06-2020
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tanja

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Subliem!!!

Meer dan 3 jaar al bestel ik bij actievandedag.nl en het bevalt me goed. Mijn bestelling wordt zo snel verwerkt en opgestuurd. En ik ben tot nu toe hartstikke blij en tevreden mee.

Geplaatst op: 05-12-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Wel betalen, geen levering

Op 14 okt 2019 een mailtje ontvangen dat mijn bestelling is verzonden met een tracking code. 14 dagen later geeft DHL aan het pakket nog steeds niet te hebben ontvangen. Op email geen reactie. Gelukkig via paypal betaald en ga via hen mijn geld terug vragen. activandedag lijkt meer op een oplichting site.

Geplaatst op: 27-10-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoge retourkosten voor eigen rekening

Bedrag bestelling €29,95
Bedrag retour post €17,95

Geplaatst op: 12-08-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nancy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt niet mee aan het wettelijke retourrecht

Abusievelijk een verkeerde voucher voor een treinkaartje gekocht. Voucher was nog niet verzilverd maar ondanks dat wil ActievandeDag zich niet houden aan het -wettelijk geregelde- retourrecht. Slechte zaak dus!

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frederique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijzen kloppen vaak niet

Aanbod Weekendje Slagharen al voor €129

Alle data aangeklikt, goedkoopste € 219. Dag van aanbod gelijk bericht over gestuurd met vraag wanneer 't kan voor die prijs. Anderhalve week erna een standaard antwoord met een linkje naar de advertentie.

Geplaatst op: 03-07-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Welmer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit bestelling gezien. Nooit antwoord gekregen op mijn emails

Absoluut onbetrouwbaar.
Eenmaal betaald laten ze niets meer van zich horen. Voor ons een zeer frauduleuze website(firma).

Geplaatst op: 31-03-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Compleet ruk!

Betaald en na 3 maanden alsnog niets ontvangen.
Trage mail reacties waarin je word afgescheept.
Absoluut niets kopen want je word opgelicht!

Geplaatst op: 01-04-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijs

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS

Al 2 maanden geleden besteld. Mails gestuurd maar geen antwoorden.
-10 score

Geplaatst op: 27-03-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guido

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kosten vergoed ex verzendkosten

Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour.
Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld.
De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!

Geplaatst op: 24-05-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Betrouwbaar en snel

Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen.

Fijn!

Geplaatst op: 10-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: M_csa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkope treinkaartjes NS gekocht, zeer tevreden!!

Ik zocht goedkope treinkaartjes voor mijn vrouw voor komend weekend. Normaal koop ik die via de acties bij Blokker, Kruidvat of Spoordeelwinkel. Nu zag ik een wel heel erg mooie actie bij Actievandedag.nl namelijk 2 enkeltjes voor slechts € 10,25 per stuk! Eerlijk gezegd vertrouwde ik dit niet zo en heb ik eerst diverse forums nagelezen of dit wel betrouwbaar is. Toen ik ook positieve reacties van NS zag staan heb ik de kaartjes maar gekocht. Ik kreeg meteen de vouchers in mailbox met de codes. Deze kon ik invoeren op de website van de NS en binnen 5 minuten had ik twee e-tickets van ns.nl in mijn mailbox! Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar!!

Geplaatst op: 23-10-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raymond B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Opzetborsteltjes voor Oral-B & Philips

Opgelost , één bestelling geleverd en één terugbetaald.

Geplaatst op: 15-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick D.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Bestelde opzetborstels voor Oral B

Op 5 september eerste keer besteld en betaald
Op 11 september tweede keer besteld en betaald.
05/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 05/09 11:53 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 05-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM

11/09/2017-16,90 EURAANKOOP VIA INTERNET MET KAART NR 6703 0512 3951 8300 - DEWULF PATRICK OP 09/09 09:08 ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM REF. : 00000000000 VAL. 09-09ACTIEVANDEDAG AMSTERDAM

Zij antwoorden mij dat ze betalingen niet kunnen terugvinden!
Actie van de dag houd mij aan het lijntje.
Mijn advies : NOOIT IETS BESTELLEN EN ZEKER NIET OP VOORHAND BETALEN.
Onze redactie hier zal bekijken wat we hier tegen kunnen doen.

Geplaatst op: 13-09-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dewulf P.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidende verzendkosten

Ik wilde via de site actievandedag 2 nachtbrillen kopen a 9,95 per stuk excl. 5,95 verzendkosten. Ik kon er maar 1 per keer kopen dus moest ze afzonderlijk van elkaar bestellen. Heb dus 2x 15,90 euro betaald. Gisteren zijn de brillen binnengekomen en wat scherts mijn verbazing? Beide brillen zitten verpakt in 1 plastic zakje. Ik heb dus doodleuk 2x 5,95 betaald (omdat dit niet anders kon) en de voor de verzending is dus maar 1x verzendkosten betaald omdat het samen in 1 pakketje zat. Komt er dus op neer dat ik 11,90 heb betaald voor 1x verzendkosten. Waarom dan niet beide brillen apart inpakken en versturen? Dat is toch het eerlijkste? of geef 1x 5,95 retour.
De klantenservice gaf geen krimp en zei dat per bestelde bril verzendkosten betaald diende te worden. Snap ik wel, indien de brillen naar afzonderlijke adressen gaan, maar nu worden ze toch samen verpakt in 1 plastic zak????????
Ik voel mij bekocht en bedrogen en enigszins opgelicht.
Actievandedag is uit mijn favorietenbestand verwijderd, ik geef geen cent meer aan ze.

Geplaatst op: 06-01-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Benno

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
SKY was prachtig

Wij zijn naar de nieuwe musical van marco borsato geweest en hij was echt prachtig. SKY is echt zo mooi met die 3d effecten dat ik echt mijn ogen heb uitgekeken. Prachtige liedjes waar Marco om bekend staat en die 3d effecten waren ook prachtig. De plekke welke wij hadden met actie van de dag waren meer dan goed te noemen.

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Concert Wibi Soerjadi

Actievandedag maakt reclame/aanbieding voor 1e rangskaarten voor het kerstgala van Wibi Soerjadi op 27 december 2015.
Ondanks deze toezegging zijn de ontvangen kaartjes 2e rang en dus niet 1e rang. Bij vakantieveilingen zeggen ze in ieder geval eerlijk dat er sprake is van 2e rangs kaarten. Een verzoek aan actievandedag is daarom dan ook: Wees eerlijk in jullie nieuwsbrieven of acties. We klagen niet over de prijs van de kaartjes, die is nog steeds goed, ook voor 2e rangskaarten maar zeg dan eerlijk dat het om 2e rangskaarten gaat en niet dat iedereen 1e rangskaarten zal ontvangen. Het haalt de voorpret/lol die je hebt toch enigzins weg terwijl dat helemaal niet nodig is.

Geplaatst op: 18-12-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Andre1955

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Kerstmarkt bezoeken

Wij gaan met ze 4 naar de kerstmarkten in valkenburg en een dag daarna geneiten van het verblijf in maastricht. Heb er zoveel zin in zeker omdat we allerlei leuken dingen erbij krijgen. Ik heb een hotel geboekt van 40 euro p.n waar ik een driegangen menu bij krijg + een welkomstdrankje. Is echt onwijs leuke zeker omdat we net buiten het centrum liggen en we hierdoor ook nog een dag naar Belgie makkelijk kunnen.

Ik heb het nergens goedkoper gezien

Geplaatst op: 03-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service

service was WAARDELOOS!

Het aanbod klopte niet met de werkelijkheid. Toen ik mijn geld terug vroeg zei diegene (Melissa) aan de telefoon ik vind het vervelend dat u belt

Geplaatst op: 29-10-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Massage en wellness gekocht

Wij gaan binnekort naar Kortrijk om ons eens heerlijk te laten verwennen in een wellness. Heerlijk even met mijn mannetje samen relaxe en genieten van elkaar. Wij werken allebei hard, maar denken wel nog om de centjes. Wat leuks doen met Actievandedag gaat dat er goed.

Geplaatst op: 13-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Melissa

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Kaarten gekocht Avonturenpark Hellendoorn

Wij hadden kaartje gekocht voor hellendoorn en we zjin inmiddels met de kleinkinderen erheen geweest. De kinderen waren erg blij verrast en door Actievandedag waren de kaartjes ook nog eens erg goedkoop. Zo kan ik mijn kleinkinderen vaker meenemne om leuke dingen te doen, want de dingen welke ze leuk vinden zijn toch altijd erg prijzig

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Beppe

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ActievandeDag


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tripper logo
Tripper
3 beoordelingen
7
2Lagoon.be logo
2Lagoon.be
1 beoordeling
10
Dealsforwomen logo
Dealsforwomen
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ActievandeDag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 39 beoordelingen geplaatst over ActievandeDag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ActievandeDag actief?

ActievandeDag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen , uitjes , veiling en actiesites en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de ActievandeDag reviews? Dan kunt u naar de website van ActievandeDag gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie