ActievandeDag logo

ActievandeDag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ActievandeDag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
ActievandeDag logo
Website
ActievandeDag
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Actievandedag

Wil jij de leukste producten online kunnen shoppen voor de laagste prijs? Of zoek je een betere prijs voor een entreekaartje of reis? Kijk dan eens bij Actievandedag en vind een leuk en voordelig aanbod. Je leest hier meer over hoe deze website precies werkt en leest hier ook wat de ervaringen zijn van klanten die hier een reis geboekt hebben of voordelig een product hebben gekocht in de reviews.

Over Actievandedag

Actievandedag bestaat al weer meer dan 10 jaar. Deze website is opgericht om mensen een voordelig aanbod aan te bieden. Waar dit begon met kleine acties voor producten, kun je hier vandaag de dag werkelijk alles vinden. Actievandedag heeft een geselecteerd standaard aanbod en iedere dag zijn er nieuwe unieke acties. Dit zijn tijdelijke acties die ook echt maar 24 uur beschikbaar zijn. Dit kunnen acties zijn waarbij je tot wel 90% korting kunt ontvangen op de nieuwprijs.

De acties bij Actievandedag lopen uiteen van kortingen op producten, tot kortingen op uitjes en reizen. De categorieën bij Actievandedag zijn onderverdeeld als volgt: Beauty & Wellness, Stedentrips, Overnachtingen, Vakantie, Dagje Uit en meer.

Waarom kiezen voor Actievandedag

Voordat je op reis gaat of een dagje uit wilt, is het verstandig om eerst even bij Actievandedag te kijken. Deze website kan namelijk de beste acties en kortingen hebben. Wil je voordelig een dagje naar de sauna of met het hele gezin naar de dierentuin? Je kunt flink besparen op de entreekosten, door slim in te kopen bij Actievandedag. Het mooie is dat dit aanbod niet alleen goedkoop is, het is ook nog eens divers. Weet je dus nog niet goed wat je wilt doen komend weekend? Kijk dan of je voordelig inspiratie kunt opdoen bij Actievandedag.

Actievandedag heeft altijd ontzettend veel aanbiedingen en acties. Maar de beste optie is de Dikke Dag Deal. Dit is de actie met de hoogste korting en hiervoor geldt een OP=OP regeling. Wil je deze Dikke Dag Deals niet hoeven missen en ook geen enkele andere korting aan je voorbij laten gaan? Schrijf je dan kosteloos in voor de Actievandedag nieuwsbrief en Actievandedag houdt je per mail op de hoogte van hun huidige aanbod en kortingen.

Om de actie te kunnen innen, moet je ook echt binnen 24 uur bestellen. Het mooie aan Actievandedag is dat je na het bestellen ook direct jouw vouchers ontvangt. Deze ontvang je gewoon via de mail en kun je uitprinten of je kunt gebruik maken van de bijgeleverde QR code. Zo kun je dus ook nog op de dag zelf bestellen en direct gebruik maken van jouw voucher.

Of je nu een reisje boekt via Actievandedag of een handig product voor in huis, je zit nooit direct na aankoop vast aan jouw bestelling. Bij Actievandedag heb je namelijk een herroepingsrecht van 14 dagen en dit recht geldt voor alle aankopen. Zo kun je een product binnen 14 dagen terugsturen en jouw geld teruggestort krijgen en een boeking voor een reis mag je nog altijd binnen 14 dagen annuleren. Dit geeft je als klant meer vertrouwen en speling.

Is Actievandedag betrouwbaar?

Actievandedag verzorgt al jaren de beste deals en prijzen voor allerlei producten, uitjes en reizen. Ze hebben een betrouwbare naam weten op te bouwen en werken alleen samen met officiële reisaanbieders. Ook heeft de website van Actievandedag de nodige keurmerken om een veilige webshop te kunnen zijn.

Betalen gaat bij Actievandedag via een SSL verbinding. Dit een extra veilige verbinding waardoor jouw privacy gevoelige informatie veilig is. Ook kies je als klant zelf het gewenste betaalmiddel uit. Je kan natuurlijk veilig betalen via Ideal en jouw bank uitkiezen. Ook mag je betalen met creditcard en kun je de betaling voldoen via Paypal.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over een actie of heb je vragen over de voorwaarden bij deelname? Dan kun je Actievandedag gewoon bellen en mailen. Ze hebben een actieve klantenservice dat paraat staan om al jouw vragen te beantwoorden en ze kunnen je voorzien van advies. Kom je er niet helemaal uit? Schroom dan niet om gewoon Actievandedag even te bellen voor extra informatie.

Wanneer je niet 100% tevreden bent over jouw aankoop mag je altijd nog gebruik maken van het herroepingsrecht. Heb je een andere klacht over Actievandedag? Neem ook dan contact op met de klantenservice en geniet van een professionele oplossing van jouw klacht en extra hulp.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij standaard entree tickets met korting bij Actievandedag? Of heb je bij Actievandedag ooit eens een goede deal gehad voor een product in huis? Je mag als klant van Actievandedag hier een review schrijven over al jouw persoonlijke ervaringen met Actievandedag. Hoe was het om hier te bestellen en hoe hoog was jouw korting? Jouw beoordeling over Actievandedag is belangrijk voor alle nieuwe klanten van Actievandedag. Zo kun je een beter beeld met een perspectief vanuit de klant geven. Laat daarom weten of je Actievandedag zou aanbevelen en hoe je deze webshop zou beoordelen.

Reviews over ActievandeDag

Gerelateerde bedrijven

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Banggood logo
Banggood
2 beoordelingen
9,5
Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
5,9
52% zou hier weer kopen
34 beoordelingen
Onze beoordeling over ActievandeDag

Ons team van experts heeft ActievandeDag geverifieerd op een aantal punten. De webshop van ActievandeDag bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. ActievandeDag is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

ActievandeDag is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van ActievandeDag te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van ActievandeDag.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Subliem!!!

Meer dan 3 jaar al bestel ik bij actievandedag.nl en het bevalt me goed. Mijn bestelling wordt zo snel verwerkt en opgestuurd. En ik ben tot nu toe hartstikke blij en tevreden mee.

Geplaatst op: 05-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rosa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en snel

Ik heb zojuist gebruik gemaakt van de aanbieding 2 treinkaartjes (enkele reis) voor 23 euro. Na betaling direct een e-mail ontvangen met verzilveringscode. Ik kon de kaartjes direct bij NS bestellen.

Fijn!

Geplaatst op: 10-12-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: M_csa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkope treinkaartjes NS gekocht, zeer tevreden!!

Ik zocht goedkope treinkaartjes voor mijn vrouw voor komend weekend. Normaal koop ik die via de acties bij Blokker, Kruidvat of Spoordeelwinkel. Nu zag ik een wel heel erg mooie actie bij Actievandedag.nl namelijk 2 enkeltjes voor slechts € 10,25 per stuk! Eerlijk gezegd vertrouwde ik dit niet zo en heb ik eerst diverse forums nagelezen of dit wel betrouwbaar is. Toen ik ook positieve reacties van NS zag staan heb ik de kaartjes maar gekocht. Ik kreeg meteen de vouchers in mailbox met de codes. Deze kon ik invoeren op de website van de NS en binnen 5 minuten had ik twee e-tickets van ns.nl in mijn mailbox! Prima prijs en dus ook echt betrouwbaar!!

Geplaatst op: 23-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Raymond B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
SKY was prachtig

Wij zijn naar de nieuwe musical van marco borsato geweest en hij was echt prachtig. SKY is echt zo mooi met die 3d effecten dat ik echt mijn ogen heb uitgekeken. Prachtige liedjes waar Marco om bekend staat en die 3d effecten waren ook prachtig. De plekke welke wij hadden met actie van de dag waren meer dan goed te noemen.

Geplaatst op: 10-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Gerda

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kerstmarkt bezoeken

Wij gaan met ze 4 naar de kerstmarkten in valkenburg en een dag daarna geneiten van het verblijf in maastricht. Heb er zoveel zin in zeker omdat we allerlei leuken dingen erbij krijgen. Ik heb een hotel geboekt van 40 euro p.n waar ik een driegangen menu bij krijg + een welkomstdrankje. Is echt onwijs leuke zeker omdat we net buiten het centrum liggen en we hierdoor ook nog een dag naar Belgie makkelijk kunnen.

Ik heb het nergens goedkoper gezien

Geplaatst op: 03-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Yvonne

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Kaarten gekocht Avonturenpark Hellendoorn

Wij hadden kaartje gekocht voor hellendoorn en we zjin inmiddels met de kleinkinderen erheen geweest. De kinderen waren erg blij verrast en door Actievandedag waren de kaartjes ook nog eens erg goedkoop. Zo kan ik mijn kleinkinderen vaker meenemne om leuke dingen te doen, want de dingen welke ze leuk vinden zijn toch altijd erg prijzig

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Beppe

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk weekendje weg

Met zijn 8 een weekend weg geweest met 2 bungalows naast elkaar. Hebben hiervoor contact gehad met Actie van de dag en zonder problemen geregeld. Was heerlijk in Belgie

Geplaatst op: 17-04-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ab

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mailtje extra kaarten vrijkwamen

Ik had gebeld of er nog kaartjes waren voor andrè hazes hij gelooft in mij de musical

helaas was er maar 1 kaartje maar de telefonist jeroen vertelde dat er misschien nog extra kaarten binnen kwamen ze konden dat niet met zekerheid zeggen maar hij wilde mijn e mailadres wel noteren en eventueel mailtje sturen

ongelooflijk eind van de dag kreeg ik mailtje wat een super super service

veel dank daarvoor

Geplaatst op: 04-12-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Marianne R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Voordeel pakken

Het hangt er een beetje vanaf hoe je de site gebruikt en wat je er mee wil. Zelf kijk ik regelmatig of er een goede en leuke actie beschikbaar is. Vooral als ik met vriendinnen of mijn moeder een weekendje weg wil dan kijk ik altijd op Actievandedag.nl om voordelig weg te kunnen.

Vooral de spa aanbiedingen en stedentrips vindt ik dan ook erg goed geregeld. Dagelijks komen er nieuwe acties bij en als je weg wilt dan is het goed om toch op tijd de acties in de gaten te houden. Soms duurt het wel een week voordat er een actie tussenzit waar je echt naar opzoek bent. Maar als je hem dan gevonden hebt dan moet je snel zijn anders is ie weg.

Geplaatst op: 26-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Massage en wellness gekocht

Wij gaan binnekort naar Kortrijk om ons eens heerlijk te laten verwennen in een wellness. Heerlijk even met mijn mannetje samen relaxe en genieten van elkaar. Wij werken allebei hard, maar denken wel nog om de centjes. Wat leuks doen met Actievandedag gaat dat er goed.

Geplaatst op: 13-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Melissa

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekker avondje weg

Ik kijk regelmatig naar leuke dealtjes op Actievandedag. Laatst kwam er een avondje uit naar een TV programma voorbij. Ik had dat nog nooit gedaan en leek me wel leuk. Ben met mijn man voor 14.95 een avondje naar een tv opname geweest. En we waren ook nog eens in beeld.

Dit soort leuke dealtjes kan je vinden op Actievandedag en daarom kom ik bijna dagelijks wel even neuzen op die site.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi actie

Wij hebben 16 Juni kaarten gekocht voor Hellendoorn voor 45 euro. Ik moet wel zeggen dat ik de kosten niet helemaal inzichtelijk vond, maar uiteindelijk na een telefoontje wel uitgekomen. Al met al een hoop geld bespaard en een fantastisch dag met de kids gehad.

Geplaatst op: 13-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Minivakantie Belgie was heerlijk

We wilde een lang weekend weg met de familie. Dit doen we nu eenmaal een keer per jaar naast een grote en lange vakantie in de zomer. Omdat we niet ver weg willen om reistijd te besparen kiezen we vaak voor Nederland, Belgie of Duitsland.

Dit keer wilde we kijken wat er beschikbaar was. We kwamen via via uit bij Actievandedag. Daar stond een minivakantie naar Belgie. Voor nog geen 50 euro de man konden we al weg. Uiteindelijk hebben we een paar heerlijke dagen gehad in de Ardennen. Het huisje was klein maar we waren zoveel buiten dat dat niet uitmaakte. En we waren met zijn allen en dat maakte het gewoon leuk. Een mens heeft niet zoveel nodig. Helemaal top van Actievandedag!

Geplaatst op: 08-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Prima aanbod en krijgt leuke ideeen om te kopen of te doen. Ik heb pasgeleden voor mijn zwager golflessen gekocht en hebben een heerlijke dag gehad! Daarnaast bespaarde het ook nog eens een hoop geld! Prima service en bij aankomst bij de golfbaan keurig behandelt.

Geplaatst op: 25-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice trekt op niets

Voucher gekocht voor 1 maand onbeperkt fitness bij anytime fitness. Deze voucher verzilverd, maar er word geen contact met mij opgenomen voor een afspraak bij de gym zoals er staat geschreven. ik heb dan contact genomen via de website van actievandedag en kreeg een automatisch antwoord dat ik binnen de 5 dagen een antwoord kan verwachten. Nu reeds 2 weken verder en nog steeds niets. Heb reeds weer contact genomen, maar het blijft bij geen antwoord. Dus ik kan heel eerlijk zeggen dat deze website actievandedag stinkt naar oplichting. En waarschijnlijk zijn de positieve reviews ook niet te vertrouwen. Hopelijk als je dit leest denk je even na voor je iets besteld bij deze website. Groetjes,

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 11-08-2021
Geschreven door: Rudy B.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzetborsteltjes voor Oral-B & Philips

Opgelost , één bestelling geleverd en één terugbetaald.

Geplaatst op: 15-09-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Patrick D.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Concert Wibi Soerjadi

Actievandedag maakt reclame/aanbieding voor 1e rangskaarten voor het kerstgala van Wibi Soerjadi op 27 december 2015.
Ondanks deze toezegging zijn de ontvangen kaartjes 2e rang en dus niet 1e rang. Bij vakantieveilingen zeggen ze in ieder geval eerlijk dat er sprake is van 2e rangs kaarten. Een verzoek aan actievandedag is daarom dan ook: Wees eerlijk in jullie nieuwsbrieven of acties. We klagen niet over de prijs van de kaartjes, die is nog steeds goed, ook voor 2e rangskaarten maar zeg dan eerlijk dat het om 2e rangskaarten gaat en niet dat iedereen 1e rangskaarten zal ontvangen. Het haalt de voorpret/lol die je hebt toch enigzins weg terwijl dat helemaal niet nodig is.

Geplaatst op: 18-12-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Andre1955

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
2 weken voordat ik geld terug had

Ik had een product welke beschadigd was bij de levernig. Ik wou geen nieuwe, maar gewoon mijn geld terug. Dit was geen probleem alleen het duurde wel 2 weken voordat ik mijn geld had.

Geplaatst op: 23-02-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Teleurgesteld

2 ligstoelen besteld netjes afgeleverd. Alleen na 2 weken zat er roest op en het had nog maar 1 x geregend klein buitje. Zeer slechte kwaliteit. Er wordt verteld dat het binnen moet staan. In de winter ja dat zouden we doen. Als het de hele week zou regenen ook. Maar na 1 buitje bd 2 weken dat we het setje hebben al.overal roest? Ik koop hier niet weer!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 13-09-2021
Geschreven door: Manuela W.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing!

WAARSCHUWING! Koop niets bij actievandedag.nl! Dit bedrijf lapt haar eigen voorwaarden aan haar laars. Wij hebben daar kaarten gekocht voor de Efteling waarna pas na betaling duidelijk werd dat ze nog niet geldig waren en ook niet in het weekend of vakantie. Ik heb telefonisch contact met ze gehad en er werd bevestigd dat veel gezinnen hier in zijn getrapt. Er geldt dan volgens de eigen voorwaarden van actievandedag een annuleringsperiode van 14 dagen. Echter, dit bedrijf reageert nergens meer op wanneer je daar aanspraak op wilt maken. Wij hebben diverse keren contact met ze trachten op te nemen, maar er wordt simpelweg niet gereageerd. Verder zien we dat op marktplaats talloze mensen hetzelfde probleem hebben met actievandedag.nl Ons advies is, koop liever elders het product dat je aardig lijkt, dan bij dit malafide bedrijf.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 07-08-2021
Geschreven door: D S.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet geleverd zonder bericht?!?

Mail ontvangen dat mijn geld van het product wordt terugbetaald..
Was wel zo netjes als er eerst een mail werd gestuurd met de mededeling dat het product niet geleverd zou worden!
De laatste mail die ik kreeg was met de inhoud dat de levering 1 à 2 werkdagen vertraging had.
Vervolgens geen product zonder bericht.
Slechte service en communicatie!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 20-07-2021
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet ontvangen

Heb een vliegenvanger besteld en betaald ondertussen bijna 6 weken geleden nog niets ontvangen ook geen imail

Geplaatst op: 12-06-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Tanja

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wel betalen, geen levering

Op 14 okt 2019 een mailtje ontvangen dat mijn bestelling is verzonden met een tracking code. 14 dagen later geeft DHL aan het pakket nog steeds niet te hebben ontvangen. Op email geen reactie. Gelukkig via paypal betaald en ga via hen mijn geld terug vragen. activandedag lijkt meer op een oplichting site.

Geplaatst op: 27-10-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Maarten

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hoge retourkosten voor eigen rekening

Bedrag bestelling €29,95
Bedrag retour post €17,95

Geplaatst op: 12-08-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Nancy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt niet mee aan het wettelijke retourrecht

Abusievelijk een verkeerde voucher voor een treinkaartje gekocht. Voucher was nog niet verzilverd maar ondanks dat wil ActievandeDag zich niet houden aan het -wettelijk geregelde- retourrecht. Slechte zaak dus!

Geplaatst op: 31-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Frederique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prijzen kloppen vaak niet

Aanbod Weekendje Slagharen al voor €129

Alle data aangeklikt, goedkoopste € 219. Dag van aanbod gelijk bericht over gestuurd met vraag wanneer 't kan voor die prijs. Anderhalve week erna een standaard antwoord met een linkje naar de advertentie.

Geplaatst op: 03-07-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Welmer

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Compleet ruk!

Betaald en na 3 maanden alsnog niets ontvangen.
Trage mail reacties waarin je word afgescheept.
Absoluut niets kopen want je word opgelicht!

Geplaatst op: 01-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thijs

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit bestelling gezien. Nooit antwoord gekregen op mijn emails

Absoluut onbetrouwbaar.
Eenmaal betaald laten ze niets meer van zich horen. Voor ons een zeer frauduleuze website(firma).

Geplaatst op: 31-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Guido

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS

Al 2 maanden geleden besteld. Mails gestuurd maar geen antwoorden.
-10 score

Geplaatst op: 27-03-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Guido

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kosten vergoed ex verzendkosten

Let maar op als je hier produkten bestelt want je verzendkosten mag je 2 x betalen bij retour.
Onvoorstelbaar in deze wereld, maar het staat netjes ergens onderaan vermeld.
De kosten van artikelen zullen wel vergoed worden bij retourneren maar het kost eerst 11,90. Idioot!

Geplaatst op: 24-05-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over ActievandeDag


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Banggood logo
Banggood
2 beoordelingen
9,5
Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ActievandeDag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 34 beoordelingen geplaatst over ActievandeDag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,9 gekregen, waarbij 52% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ActievandeDag actief?

ActievandeDag is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen , uitjes , veiling en actiesites en koopjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de ActievandeDag reviews? Dan kunt u naar de website van ActievandeDag gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie