Alltours logo

Alltours reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alltours reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
404
Alltours logo
Website
alltours.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Alltours

Zin in een vakantie? Even last-minute iets boeken? Of kijk je al vast naar jullie volgende zomervakantie in een land met een heerlijk klimaat? Misschien ben je daarom op zoek naar informatie over Alltours. Wat is dit voor bedrijf? Hoe staat het met de betrouwbaarheid? Is het boekingsproces een beetje eenvoudig en staat de klantenservice eventueel voor je klaar als je vragen hebt? Kortom, is het een goede keus om te boeken bij Alltours? Andere consumenten kunnen je door middel van reviews helpen met antwoorden op al deze vragen. Wij maken het je gemakkelijk, want wij hebben deze beoordelingen voor je verzameld. Je ziet ze hier handig en overzichtelijk bij elkaar staan. Zo weet je al snel wat je van Alltours kunt verwachten. Vervolgens is het natuurlijk helemaal aan jou of je wel of niet bij hen wilt boeken.

Over Alltours

Alltours is een compleet bedrijf in de vakantiebranche. Ze zijn in 1974 gestart in Duitsland. Hun omzet gaat tegenwoordig over de miljoen heen, dus heel wat mensen boeken bij hen hun vakantie. Binnen Europa zijn ze het negende bedrijf in de reiswereld. Naast reisorganisatie zijn ze ook nog actief in de vastgoed wereld. De oprichter van dit bedrijf is Verhuven. Hij startte in Kleve, dus vlakbij Nederland. Hij begon als zelfstandige reizen te verhuren. In eerste instantie gingen er bijvoorbeeld een paar honderd mensen op reis naar Griekenland. Hij kreeg al snel meer naamsbekendheid en door de goede service kon er al snel uitgebreid worden. Toen werden er reizen georganiseerd naar alle grote luchthavens in Duitsland. In 1999 waren er voor het eerst meer dan een miljoen reizigers. En in 2005 ging dat al om anderhalf miljoen. Alltours staat voor een hoge kwaliteit en een lage prijs. Hun motto is alles goed en alles goedkoop. Tegenwoordig is dit bedrijf gevestigd in Duisburg.

Waarom kiezen voor Alltours

Bij Alltours heb je een ruim aanbod als het gaat om vakantiereizen. Je kunt op verschillende manieren zoeken en boeken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw wensen. Als je al precies weet waar je naartoe wilt, dan zoek je anders dan wanneer je nog meerdere opties open hebt. Qua bestemmingen valt er zeer veel te kiezen. Denk onder andere aan Cyprus, Portugal, Malta, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk of de Malediven. Heb jij een andere wens, dan is de kans groot dat ook die bestemming wordt aangeboden. Verder is het een optie om te kiezen voor een pakketreis of je kijkt meteen naar een van de last minutes. Er is eventueel ook een kopje met verre bestemmingen voor mensen die meteen al weten dat hun reis dit keer wat verder zal zijn.

Is Alltours betrouwbaar?

Gezien de lange staat van zijn kun je er zeker van uitgaan dat Alltours door en door betrouwbaar is. Al in 1974 is dit bureau gestart met het verhuren van reizen. Inmiddels zijn er anderhalf mensen per jaar of meer die hun vakantiereis bij deze organisatie boeken. Je mag er dus helemaal op vertrouwen dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. De beoordelingen van andere klanten zijn voor het overgrote gedeelte positief. Er zijn weleens gasten die een klacht hebben ingediend, maar dat is onvermijdelijk bij zo’n groot bureau. Het belangrijkste is dat de klachten naar tevredenheid worden opgelost en dat is bij Alltours zeker het geval.

Klantenservice en klachten

Wil je graag advies bij het boeken van een vakantiereis? Dan kun je bellen met een van de medewerkers van Alltours. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier. Daarop kun je meteen al aangeven waar je vraag over gaat. Heb je een vrij algemene vraag, dan is de kans zeer groot dat deze al wordt beantwoord bij de veel gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Alltours? Boekte je al eens een verre vliegreis bij hen? Of heb je soms ervaring met een van hun pakketreizen? Hoe is dat bevallen? Ben je positief of zou je deze nooit meer boeken? Het is fijn als je er een recensie over wilt schrijven. Jouw review over Alltours helpt andere mensen. Geef het zeker ook aan als je een klacht hebt ingediend. En vermeld dan bovenal of dit wel of niet tot tevredenheid is opgelost. Door middel van jouw beoordeling krijgen consumenten een goed beeld van deze organisatie.

Reviews over Alltours
Gerelateerde bedrijven
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,8
15% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Alltours

Alltours is geverifieerd door ons expert team. De webshop Alltours bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Alltours lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Alltours. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van alltours.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van alltours.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Alltours.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een en al drama met dit bedrijf.

Onze reis.. daarin is zo veel verkeerd gegaan..
Uiteindelijk niet kunnen verblijven in onze bungalow maar in een smerige kamer. We werden totaal aan ons lot overgelaten.geen hulp Geen geld terug.. nooit in zee gaan met hun!

Geplaatst op: 10-10-2023
Laatst bewerkt op: 10-10-2023
Geschreven door: Sandra

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte bedrijf

Ik heb een vakantie geboekt voor Mallorca. Ik heb alle bevestigingen gekregen van mijn gekozen hotel vervolgens kom ik bij het hotel aan en zeggen ze dat mijn boeking niet in het systeem staat. Vervolgens heb ik het reisorganisatie gebeld. Er werd gezegd dat ik een mail had gekregen ongeveer een week voor mijn vakantie waarin stond dat andere twee keuzes werden aangeboden omdat mijn gekozen hotel niet mogelijk was. Dit was niet waar want ik had geen mail gekregen daarvan en in al mijn reis papieren stond mijn gekozen hotel gewoon bij zelfs voor mijn vertek. Na uren lang bellen moest ik verplicht kiezen tussen twee hotels, maar die twee hotels die werden aangeboden waren niet in de prijs rang waarvoor ik had betaald. Ik heb 1100 euro betaald en de hotels die werden aangeboden waren echter niet zoveel waard. Ik was voorbereid om zoveel te betalen omdat ik echt in die hotel wilde zijn en niet in een drie ster hotel die juist werd aangeboden. Na een klacht in te dienen zeggen ze dat ze niet denken dat ik een compensatie kreeg . Ze hebben mij echt genaaid. Ik moet tenminste het verschil krijgen voor wat er werd aangeboden vergeleken met de luxere hotel die ik juist had uitgekozen plus voor alle problemen die ze hebben veroorzaakt in mijn vakantie.

Geplaatst op: 21-07-2022
Laatst bewerkt op: 21-07-2022
Geschreven door: Nikki V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote oplichters in moeilijke tijden.

Ik zal hier nooit maar dan ook nooit meer een reis boeken.
In tijden dat het goed gaat alles prima.
Zodra je door Corona niet op reis kan wordt je voorschot niet terugbetaald. Alles kwijt.
Dat waren wij niet alleen. Ik heb op andere sites revieuws gelezen en daar bleken ook veel mensen gedupeerd te zijn.
DUS ALLTOURS NOOIT MEER!!!!!!!!!
Overal waar kan plaats ik dezelfde reactie

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patricia D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service. Enkel standaardantwoorden en vakantie en geld kwijt. Onmenselijk!

Je hebt recht om tot 3 dagen voor vertrek het saldo over te schrijven. Ik schreef het saldo 5 dagen voor vertrek over. Vroeger kon niet door lockdown in Oostenrijk en verplichte booster vanaf 20 januari. Ik haalde mijn boosterprik op 21 januari en deed de overschrijving op 21 januari. Vertrek voorzien op 27 januari. Op tijd dus. Niet volgens alltours. Ze annuleerden de reis zonder verwittiging. Op mijn aandringen op duidelijke info komen enkel standaardantwoorden. Ik sta machteloos en ben mijn centen kwijt!!! Vermijd alltours ! Dit nijgt naar oplichting.

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Guy D.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik ben teleurgesteld over de afhandeling van een klacht.

Ik ben teleurgesteld over de afhandeling van een klacht . Verantwoordelijkheid is ver te zoeken bij alltours. Jammer dat klanten niet serieus worden genomen. Als je als bedrijf zo om gaat met klanten dan adviseer ik alltours niet. Ik geef wel een 7 voor deze organisatie. Omdat ik me niet laat verlagen door deze organisatie. Gr Nico

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bagger in communicatie

De reis wordt half augustus geannuleerd echter vergeten ze de reiziger te informeren. Deze MOET zelf maar actie ondernemen.

Na 1,5 week mails versturen, bellen eindelijk een reactie. Je moet je boekingsnummer doorgeven, wat ik in elk contact heb vermeld. Weer sta je onder aan de lijst.

TotaL vertrouwen verloren. Tot op heden nog steeds niet de betaalde reissom retour het is echt te triest voor woorden, hoe ze daar met klanten omgaan. Voor mij nooit met Alltours op reus. Zo jammer want het kan zo veel beter.

Geplaatst op: 01-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin E.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijn geboekt

Via de website kun je goed zoeken welke vakantie je wilt boeken. Je kunt ze ook allemaal makkelijk vergelijken met elkaar wat erg handig is. Het boeken ging ook erg makkelijk. Heel fijn!

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark D.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alltours
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Transavia logo
Transavia
49 beoordelingen
4,5
Vueling logo
Vueling
3 beoordelingen
7,3
AsiaDirect logo
AsiaDirect
4 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alltours een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Alltours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 15% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alltours actief?

Alltours is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels , veiling en actiesites , verre reizen , vliegticket aanbieders en lastminute reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Alltours reviews? Dan kunt u naar de website van Alltours gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie