Audioexpert logo

Audioexpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Audioexpert reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1533
Audioexpert logo
Website
Audioexpert
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Audioexpert

Als je alleen de beste en audio in je huis wenst, dan is Audioexpert wellicht een geschikte partij om zaken mee te doen. Om daar meer zekerheid over te krijgen, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en kort voor je samengevat. Op basis van die samenvatting kun je vervolgens beslissen om voortaan al je audio- en videoproducten bij Audioexpert te kopen.

Over Audioexpert

Het is snel gegaan met Audioexpert, dat in 2015 opgericht werd. Het is nu al toonaangevend in de branche en werd al eens uitgeroepen tot winnaar van de beste audio-video zaak. De specialist kan je de totaaloplossing bieden, het beste advies en in de fysieke zaak in Den Bosch kun je voor je aankoop eerst de producten beluisteren. Audioexpert biedt een zeer breed assortiment en werkt met heel veel merken, waaronder uiteraard ook de toonaangevende merken.

Waarom kiezen voor Audioexpert?

Je kiest voor Audioexpert vanwege het feit dat je er de totaaloplossing vindt en je er terecht kunt met een minder goed gevulde portemonnee. Er is voor elk budget een perfecte audio- en video-oplossing. Je vindt er heel erg veel merken en ook de producten van de meest bekende merken als JBL, Marantz en Yamaha. Audioexpert kun je gerust omschrijven als een dynaudio specialist en je vindt alle series luisterklaar in de winkel in Den Bosch. Daar kun je meteen ook rekenen op het beste advies van de ervaren medewerkers, die bekend staan om hun uitgebreide kennis. Bij Audioexpert streeft men naar 100 procent klanttevredenheid en de medewerkers kunnen je installatie aan komen sluiten. Je krijgt bij deze aanbieder bovendien levenslange product support en schaf je producten aan met een waarde van tenminste 50 euro, dan worden ze gratis bij je thuis bezorgd.

Is Audioexpert betrouwbaar?

De mensen die al gebruik maken van de producten van deze specialist noemen Audioexpert in hun reviews en ervaringen betrouwbaar. Dat zie je overigens ook terug, bijvoorbeeld in het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk krijg je alleen als je voldoet aan alle wetten en regels die gelden voor een webshop. Audioexpert is bovendien transparant. Zo staan zelfs bedrijfsgegevens als het KvK nummer en BTW nummer gewoon op de website.

Klantenservice en klachten

Zoals al gesteld werkt Audioexpert volledig transparant. Om die reden kun je ook altijd terecht als je een klacht hebt. Je kunt langs gaan bij de winkel in Den Bosch, je kunt je klacht schriftelijk indienen en je kunt gebruik maken van het speciaal ontwikkelde contactformulier op de website. Een gewone e-mail sturen is ook mogelijk, zoals je ook via de social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram nog contact kunt leggen met deze specialist in alles op het gebied van audio en video.

Wil je ook beoordelen?

Om meer zekerheid te krijgen of je een goede keuze maakt als je op het punt staat een bepaald product of dienst te kopen, is het verstandig de beoordelingen door te nemen. Het is onafhankelijke informatie van mensen die je kunnen vertellen wat je wel en niet van het product of dienst kunt verwachten. Daarom vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten om zo ook andere mensen te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Reviews over Audioexpert

Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Audioexpert

Het bedrijf Audioexpert is geverifieerd door ons. De webshop Audioexpert is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Audioexpert is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Audioexpert maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Audioexpert is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Audioexpert te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Audioexpert


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

AliExpress logo
AliExpress
12 beoordelingen
4,9
Superfunk.eu logo
Superfunk.eu
2 beoordelingen
8
CampusShop logo
CampusShop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Audioexpert een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Audioexpert. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Audioexpert actief?

Audioexpert is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Audioexpert reviews? Dan kunt u naar de website van Audioexpert gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie