Dealrunner.nl logo

Dealrunner.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dealrunner.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
504
Dealrunner.nl logo
Website
Dealrunner.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dealrunner.nl

De slogan van Dealrunner.nl is 'Wij denken in uw voordeel'. Dit vat direct samen wat het bedrijf doet. Hier scoor je de allerbeste deals tegen de scherpste prijzen. Vaak kun je maar tijdelijk profiteren van de goede aanbiedingen, dus wacht niet te lang met het plaatsen van jouw bestelling. Wil je voordat je een bestelling plaatst eerst meer weten over Dealrunner.nl? Lees dan de beoordelingen over Dealrunner.nl die we op deze pagina op een rij gezet hebben. Echte klanten delen hun ervaring met Dealrunner.nl, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier te shoppen.

Over Dealrunner.nl

Dealrunner.nl maakt deel uit van Dutchhands. Dit bedrijf maakt het makkelijk om dropshipping aanbiedingen te verkopen. Als klant profiteer je van de laagste prijs en de betrouwbaarheid van shoppen bij een Nederlands bedrijf. Dealrunner.nl biedt een ruim assortiment aan met onder andere elektronica en gadgets, hobby- en beauty artikelen en hippe kleding en accessoires. Het valt zeker aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je nooit een aanbieding over het hoofd ziet.

Waarom kiezen voor Dealrunner.nl

Als je op zoek bent naar de beste aanbieding, kies je voor Dealrunner.nl. Je profiteert daarnaast van een snelle levering, hebt 14 dagen bedenktijd en als je niet tevreden bent krijg je jouw geld gewoon terug. Je voordeel loopt op tot maar liefst 50% korting. Wees er wel snel bij, want anders kan het zijn dat de deal aan jouw neus voorbij gaat. Bij het product dat je op het oog hebt zie je een timer staan met daarop het aantal dagen en de uren dat je nog hebt om van de deal te kunnen profiteren.

Is Dealrunner.nl betrouwbaar?

De bedrijfsgegevens van Dealrunner.nl zijn makkelijk terug te vinden op de website. Volg Dealrunner.nl op social media zodat je dagelijks de beste deals langs ziet komen op jouw timeline. Je kunt op diverse manieren betalen voor jouw bestelling. Betaal bijvoorbeeld met jouw creditcard of reken af met PayPal of iDeal. De webshop maakt deel uit van Dutchhands en is voorzien van het webwinkelkeur certificaat. Dit certificaat laat zien dat je met een betrouwbare webshop te maken hebt. Wil jij nog meer weten over Dealrunner.nl voordat jij hier een bestelling plaatst? Lees snel de beoordelingen van echte klanten om een goed beeld te vormen over dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je antwoordt op vragen over de levering van je bestelling, de diverse betaalmethodes en het retourneren van een pakketje. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Dan neem je eenvoudig contact op met een medewerker van Dealrunner.nl. Door het contactformulier op de website in te vullen zorg je ervoor dat een medewerker van de klantenservice zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Dealrunner.nl? Laat dan direct jouw review achter. Door jouw beoordeling over Dealrunner.nl te delen met bezoekers van deze pagina, help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Had je jouw bestelling snel in huis? Ben je goed geholpen door een medewerker van de klantenservice? Jouw mening is erg waardevol.

Reviews over Dealrunner.nl

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Dealrunner.nl

Dealrunner.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dealrunner.nl bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dealrunner.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dealrunner.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Dealrunner.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Dealrunner.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Dealrunner.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dealrunner.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Dealrunner.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dealrunner.nl actief?

Dealrunner.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen en warenhuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Dealrunner.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Dealrunner.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie