DierenwinkelXL logo

DierenwinkelXL reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DierenwinkelXL reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
749
DierenwinkelXL logo
Website
dierenwinkelxl.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DierenwinkelXL

Bij DierenwinkelXL kun je alles vinden voor jouw hamster, konijn, hond, kat en andere huisdieren. Hier lees je alles over deze jonge webshop en kun je meer te weten komen over DierenwinkelXL dankzij de reviews met ervaringen van klanten.

Over DierenwinkelXL

DierenwinkelXL is de online webshop van de bekende dierenwinkel DierenwinkelXL in Hengelo. Pas sinds enkele jaren verkopen zij ook online. Ondanks dat de webshop nog jong is, is het ontzettend populair. Daarom groeit het online aanbod ook iedere week. Je kunt er van alles vinden voor jouw geliefde huisdieren.

De webshop van DierenwinkelXL is duidelijk opgedeeld in categorieën. Zo kun je gericht zoeken naar producten voor jouw vissen, konijnen, honden en meer. DierenwinkelXL heeft ook een aparte afdeling voor het terrarium, hengelsport en producten voor buiten. Zo kun je dus ook meelbollen voor vogels kopen en een nieuwe hengel om mee te vissen. DierenwinkelXL is een complete webshop dat alles heeft voor huisdieren.

Waarom kiezen voor DierenwinkelXL

Het grote aanbod maakt DierenwinkelXL ontzettend populair. Zeker wanneer jij meerdere huisdieren hebt, is het fijn dat je één verkooppunt hebt om te bestellen. Zo kun je nieuwe waterplanten voor het aquarium hier kopen, maar ook hondenbrokken en een nieuw speeltje voor de kat. DierenwinkelXL is daarnaast ook nog eens extra voordelig. Met de jarenlange ervaring van inkoop voor hun fysieke winkel in Hengelo, zijn ze natuurlijk experts op het gebied van inkopen. Dit merk je als klant door het voordelige aanbod.

Binnen 24 – 48 uur kun jij jouw bestelling van DierenwinkelXL in huis verwachten. Deze snelle verzendtijden zijn optimaal wanneer je online dierenvoeding koopt. Zo zitten jouw knaagdieren of katten nooit zonder de beste brokjes. Je kunt kiezen voor een bezorging aan huis, maar kunt ook een afleverpunt selecteren. Bestellingen van €34,95 of meer, worden zelfs aan huis geleverd zonder bezorgkosten. Zo is jouw levering van €34,95 altijd gratis.

Heb je een verkeerd merk brokken gekocht of is er iets mis met het speeltje van de kat? Je kunt in overleg met DierenwinkelXL altijd kosteloos retourneren. Wanneer je niet tevreden bent over jouw aankoop, kun je altijd beroep doen op jouw retourrecht bij DierenwinkelXL.

Is DierenwinkelXL betrouwbaar?

De webshop DierenwinkelXL is een betrouwbare website, want het is goedgekeurd door het veiligheidslabel Webshop Keurmerk. Veilige webshops moeten voldoen aan verschillende strenge veiligheidseisen om aan dit keurmerk te voldoen. Daarnaast is DierenwinkelXL onderdeel van een fysieke dierenwinkel, dit maakt een webshop ook altijd een stuk betrouwbaarder.

Bij DierenwinkelXL kun je betalen op drie verschillende veilige manieren. Als eerste kun je simpelweg gebruik maken van een veilige overboeking via jouw bank. Ten tweede worden ook betalingen via Paypal geaccepteerd bij DierenwinkelXL en als laatste mag je natuurlijk ook altijd met Ideal betalen. Een Ideal betaling is altijd veilig via jouw bank of bankapp. Heb je een VVV bon? Deze kun je bij DierenwinkelXL ook online verzilveren en dus gebruiken als betaaloptie.

Klantenservice en klachten

Voor vragen over de producten of advies over een aankoop, kun je de klantenservice van deze online dierenwinkel altijd bereiken. Ze zijn op werkdagen eenvoudig telefonisch bereikbaar en je krijgt altijd een ervaren medewerker aan de lijn. Je kunt ze alles vragen over de producten, maar ook over de bezorging of eventueel het retourneren. Mail je jouw vragen liever? Dat kan ook via het mailadres van DierenwinkelXL.

Een klacht over DierenwinkelXL is ook goed om tijdig te melden. Zo kun je nog gebruik maken van de optie om te retourneren of DierenwinkelXL kan snel een andere oplossing voor je vinden. Ben je niet tevreden of heb je een klacht over de website? Laat het DierenwinkelXL dan zo snel mogelijk weten. Dit kun je altijd melden via de klantenservice van DierenwinkelXL.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij via DierenwinkelXL een speeltje gekocht voor de hond of koop je alles wat je nodig hebt voor jouw aquarium of terrarium? Laat in een review weten waarom jij bij DierenwinkelXL een bestelling hebt gedaan en of je tevreden bent over jouw bestelling. Je kunt een beoordeling geven over de service en het aanbod van DierenwinkelXL. Schrijf meer over jouw ervaringen en deel aanbevelingen voor nieuwe klanten die bij DierenwinkelXL willen bestellen. Wat kun je aanraden uit de collectie en raad je eventueel producten af? Jouw review is belangrijk voor nieuwe klanten en een duidelijker beeld van de webshop DierenwinkelXL.

Reviews over DierenwinkelXL
Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Stevige halsband

Onze vorige halsband van onze hond was geknapt en dit wilde ik niet nog een keer meemaken dus daarom heb ik dit keer een extra stevige besteld via deze webshop. Erg fijn!

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jill V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DierenwinkelXL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Doggi.nl logo
Doggi.nl
2 beoordelingen
9,3
Animigo logo
Animigo
4 beoordelingen
8
Pippa Equestrian logo
Pippa Equestrian
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DierenwinkelXL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DierenwinkelXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DierenwinkelXL actief?

DierenwinkelXL is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DierenwinkelXL reviews? Dan kunt u naar de website van DierenwinkelXL gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie