Fun.be logo

Fun.be reviews, ervaringen en beoordelingen

Fun.be reviews, ervaringen en beoordelingen
3664
Fun.be logo
Website
Fun.be
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Fun.be

Als je van plan bent om speelgoed, tuin-, multimedia- of schoolartikelen te kopen, is Fun.be een goede plek om dit te doen. Zowel in de webshop als in de fysieke winkel heb je namelijk een groot aanbod om uit te kiezen. Maar voordat je daadwerkelijk inkopen doet bij Fun.be, is het een goed idee om hieronder de ervaringen door te nemen van mensen die er al gekocht hebben. Op die manier kan je beslissen of kopen bij Fun.be ook echt iets voor jou is!

Over Fun.be

Fun begon als een fysieke speelgoedwinkel, maar is ondertussen uitgegroeid tot meerdere fysieke en één online winkel met een uitgebreid assortiment. Het bedrijf heeft op dit moment maar liefst 3O fysieke winkels die verspreid zijn over heel Vlaanderen. De sterke punten van Fun zijn dan ook vooral de scherpe prijzen en de jarenlange expertise.

Om zijn klanten tevreden te houden, zorgt Fun.be voor een snelle verzending. Alle artikelen die je voor 14:00 uur bestelt, krijg je de volgende dag in huis geleverd. Daarnaast is het mogelijk om je spullen te reserveren aan de hand van E-reservatie en moet je vanaf 50 euro niet extra voor de verzending betalen. Heb je toch voor minder dan 50 euro aankopen gedaan? Dan kost het je slechts 4,99 euro!

Waarom kiezen voor Fun.be

Speelgoed of andere artikelen kopen bij Fun.be is een goed idee. Je hebt er namelijk een ruime keuze aan diverse artikelen. Doordat de prijzen scherp zijn en je ook geen of weinig verzendingskosten moet betalen, is het eveneens de beste optie voor je portefeuille. Bovendien is er een speciale outlet afdeling waar je nog goedkopere artikelen in terugvindt.

Kopen bij Fun.be betekent ook dat je snel van je artikelen kan genieten, want ze worden vlug verzonden. Een ander groot voordeel is dat je er eenvoudig terugvindt wat je zoekt. De site heeft eveneens een interessante sectie waar je inspiratie opdoet voor originele cadeautjes. Ideaal als je niet weet wat te kopen!

Is Fun.be betrouwbaar?

Of je nu van plan bent om cadeautjes aan te schaffen of liever jezelf wilt verwennen met een leuk extraatje, artikelen kopen doe je het best bij een webshop die betrouwbaar is. Je wilt natuurlijk geen enkel risico lopen. Bij Fun.be hoef je echter niet te vrezen, want doordat het bedrijf maar liefst 30 fysieke winkels heeft en je er dus persoonlijk kan langsgaan, ben je gewoon zeker dat je op de winkel kan vertrouwen.

Ook de webshop is betrouwbaar. Dat merk je aan de hand van de vele veilige betalingsmethodes, waaronder Visa, Mastercard en overboeking. Je kan Fun daarnaast volgen via allerlei sociale media kanalen. Er is dus helemaal geen reden om te twijfelen over Fun.be!

Klantenservice en klachten

Zit jij nog met een aantal vragen of heb je reeds aankopen gedaan bij Fun.be en heb je nu klachten? Dan is het mogelijk om het bedrijf te bereiken via het contactformulier dat je eenvoudig terugvindt onderaan de site.

Daarnaast kan je de klantenservice bereiken via e-mail. Houd er wel rekening mee dat je dit het best doet op weekdagen tussen 09:00 en 17:00 uur!

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om bij eerdere ervaringen met Fun.be je beoordelingen achter te laten op onze site. Het schrijven van een recensie is namelijk de beste manier om anderen een goed beeld te geven van de online winkel. Een review helpt hen dus beslissen of Fun.be ook voor hen de beste winkel is.

Reviews over Fun.be
Gerelateerde bedrijven
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen
5,8
29% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Klantendienst is een ramp!!

De klantendienst trekt op niks, helemaal niks van reactie op de vele mails die ik heb gestuurd. Ik heb een maand geleden een retour binnengebracht in Fun Lokeren omdat er een stuk ontbrak, heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Laat staan een reactie op de vele mails die ik heb gestuurd.

Geplaatst op: 18-12-2023
Laatst bewerkt op: 18-12-2023
Geschreven door: Charlotte

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
İnpakpapier op

We gaan vaak naar de Fun in Lokeren. Telkens is het inpakpapier op. Zelfs in de drukke sint-en kerstperiode. Ondanks de klachten, doen ze er weinig aan.

Geplaatst op: 09-12-2023
Laatst bewerkt op: 09-12-2023
Geschreven door: Lelie

6 / 10
3/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Zeer arrogante personeel. Niet vriendelijk aan de Kassa...
Dat sommige onderdelen van een produkt niet in een plastiek zit doet mij zeer twijfelen of ze ook tweedehands spullen verkopen... mij zien ze nooit meer daar!
Jullie hebben nog veel werk! (@fun hasseltweg)

Geplaatst op: 24-03-2023
Laatst bewerkt op: 24-03-2023
Geschreven door: Serkan K.

5 / 10
4/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Klantenservice en afhandeling beneden alle peil

Twee spellen besteld en afgerekend, slechts 1 geleverd met inhoudsopgave dat er 2 zijn geleverd. Vervolgens is de enige reactie op 5 mails, “we hebben het doorgegeven”. Aan wie of welk vervolg blijft duister. Nadien geen enkele reactie op mailberichten. Treurige klantenservice. Ik koop hier niet weer.

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Cees C.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klant wordt aan het lijntje gehouden

Zéér slecht.
Mijn pakje zou zogezegd al van 15 december bij B-post liggen. Na meerdere malen gemaild te hebben krijg ik altijd een ander antwoord.
Eerst een mail dat het gescand is, dan een mail dat er een onderzoek loopt naar B-post, dan dat het onderwerg is en nu loopt er terug een onderzoek naar B-post.
Ze houden de klant gewoon aan het lijntje.
Ik ga hier inmiddels verder mee.
Klacht indienen bij Test Aankoop en een ingebrekestelling sturen.

Geplaatst op: 08-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Arrogant!

Wij waren bij de Fun op de Hasseltweg in Genk voor wat spullen te kopen voor mijn broertje

Natuurlijk stonden de spullen die hij wou stonden in een gesloten kastje hiervoor hadden we een sleutel nodig..deze moesten we vragen aan de kassa maar daar begin de slechte klantenservice al! Mijn broer moest wel zo een 6 keer roepen voordat de mevrouw aan de kassa reactie gaf! Ze keek wel maar deed steeds niets want heel onbeleefd is. Klant is koning.
Eenmaal we de sleutel hadden bleef de mevrouw ons vreemd bekijken alsof we zouden stelen..dat merkte je ook aan haar houding..

Uiteindelijk hadden we pijlen gekozen en moesten we gaan afrekenen aan de kassa, aan de kassa was er een andere dame met bruin haar en een bril zij was een zo gemeen en arrogant..ze rekende als eerst een euro te veel aan en zuchtte de hele tijd! Ook draaide ze met haar ogen en zag je heel duidelijk dat ze geen zin had om te werken. Ze zei amper alsjeblief of fijne dag nog..

Wat is dit voor een bediening!
Ik koop hier nooit meer iets !
Wat een kaulo winkel en wat een tering bediening!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte naservice

Eerste kennismaking met de online shop van Fun.

Bestelling geplaatst van bijna 200 euro en na 4 dagen een e-mail gekregen dat het verzonden was.

Nadien niets meer gehoord. Op e-mails wordt niet gereageerd. Gebeld met de klantendienst waar je een antwoord krijgt dat het druk is, ze onderbemand zijn en het zullen nakijken. Fun zegt verzonden te hebben en de koerierdienst zegt niets ontvangen te hebben. Dit staat ook zo aangegeven op hun volg code.

Van het kastje naar de muur en ondertussen niets ontvangen. Dit zal dus de eerste en laatste keer zijn.

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luc V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fun.be
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Feestpruikenwinkel.nl logo
Feestpruikenwinkel.nl
1 beoordeling
9,5
Fun-en-feest.nl logo
Fun-en-feest.nl
1 beoordeling
8,5
Lampen24 logo
Lampen24
6 beoordelingen
5,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fun.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Fun.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,8 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fun.be actief?

Fun.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval , speelgoed en tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fun.be reviews? Dan kunt u naar de website van Fun.be gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie